-
@limited_one said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Αν φύγω 20:30 από Ευριπίδου, θα είναι στης 9 στο ψαρονέφρι ή να φύγω νωρίτερα.;
καλα εισαι 20:30
-
@cirus said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
@limited_one said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Αν φύγω 20:30 από Ευριπίδου, θα είναι στης 9 στο ψαρονέφρι ή να φύγω νωρίτερα.;
καλα εισαι 20:30
Ευχαριστώ!
-
Γενικά πάντως δεν έχει τόσο κρύο.
Βγηκα πριν λίγο για να πάω στην έκθεση της Τέσλα να δω το νέο Υ -
Εγώ συνήθως βγαίνω στο μπαλκόνι και κοιτάω ένα εξωτερικό θερμόμετρο
-
Λυπάμαι, αλλά έπαθα ηλεκτροπληξία…. Εεεε, εννοώ ανέβασα πυρετό. Οπότε πάω το παιδί σπίτι και χώνομαι μέσα στο κρεβάτι μπας και τη βγάλω καθαρή την υπόλοιπη εβδομάδα.
-
Καλά να περάσετε!
-
@dettol said in Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ:
Λυπάμαι, αλλά έπαθα ηλεκτροπληξία…. Εεεε, εννοώ ανέβασα πυρετό. Οπότε πάω το παιδί σπίτι και χώνομαι μέσα στο κρεβάτι μπας και τη βγάλω καθαρή την υπόλοιπη εβδομάδα.
Περαστικά!!
-
-
Περαστικά.!
-
Μετάφραση: γιορτάζει και δεν θέλει να κεράσει.
-
Ε δεν πειράζει, θα κεράσεις εσύ.
Περαστικά μπρο.
-
Μαζεύω να αγοράσω το plaid!
-
Πω πω άδειο το forum. Φωνάζω και κάνει αντίλαλο!
Λέω ΚΛΗ
Και ακούγεται "ΡΟΝΟΜΟΙ"
-
Μη σκας, εγώ είμαι εδώ!
-
Έχω την καλύτερη παρέα!!! Τον αγαπημένο μου συμφορουμιτη!
Πάντως μου έκανε εντύπωση η δοκιμή σου για το mg! Αλλά σε εμπιστεύομαι οπότε την δέχομαι!
-
Και μένα μου έκανε εντύπωση πόσο χάλια ήταν. Και πόσο προμόσιον είχε φάει όταν παρουσιάστηκε από τον Ειδικό Τύπο. Και μετά λέει ο Δίας για στρογγυλέματα... Εδώ έχουν τετραγωνίσει τον κύκλο!
-
Ρε συ όταν το πήρα μια βόλτα! Δεν ήταν τόσο χάλια! Οκ ήταν αυτοκίνητο για να πας από το Α ως το Β
Αλλά και στις λακούβες μου φάνηκε καλό και σαν ατμοσφαιρικό είχε τράβηγμα στις 1200 σαλ και δεύτερα σχέση! Πιο πάνω ήθελε να το στροφάρεις όπως σωστά έλεγες!
Ιδιαίτερα το αμάξωμα μου φάνηκε στοβαρο! Το ένιωθες μασίφ!
Τι να πω! Έχεις καλύτερη εμπειρία οπότε το δέχομαι!
-
Ίσως να ευθύνονται τα 18.500 δημοσιογραφικά χιλιόμετρα.
-
Λες; Να έφαγε τίποτα δυνατές σε χωματόδρομους;;;
Για παράδειγμα φεύγοντας πέρασα με το Suzuki από την ίδια διαδρομή! Καμία σχέση! Κούτσουρο το Suzuki και χτυπούσε!
-
Το ληξαμε λίγο νωρίτερα απόψε λόγω ημέρας και κρύου ! Αλλά ειμασταν μια χαρά αν και 13 τελικα στο σύνολο και περάσαμε όμορφα !
Πέρα από τους συνήθεις υπόπτους απόψε είχαμε στην παρέα μας και τον @limited_one και τον αδελφό του και πραγματικά χαρήκαμε ιδιαιτέρως!
Φυσικά φωτό δεν μπαίνουν! Όσοι θέλουν να μας γνωρίσουν ξέρουν που θα μας βρουν και την επόμενη φορά !
Καλη χρονιά να έχουμε !
Σύναντηση γνωριμίας στα ΒΠ