-
Περισσότερες εντυπώσεις από τα ελαστικά;
-
Παρόμοια κατάσταση στα Βίλια
Απροβλημάτιστα με
και σχεδόν 45k kmΒεβαίως το χιόνι δεν παρέχει πάντα την ίδια πρόσφυση:
Φρέσκο, παγωμένο, δρόμος καθαρισμένος από εκχιονιστικό με φιλμ πάγου, "σούπα" χιόνι, όλα έχουν διαφορετικό συντελεστή πρόσφυσης κι πάντα χρειάζεται σύνεση -
@kostis20 said in Mazda CX-30:
Χθες ανέβηκα Ελικώνα μεχρι Ευαγγελίστρια .Πολύ χιονι .Με εντυπωσιάσαν τα Pirelli.
Θύμισέ μου, ποια έχεις βάλει, τα SF3?
-
@fanis75 said in Mazda CX-30:
Χθες ανέβηκα Ελικώνα μεχρι Ευαγγελίστρια .Πολύ χιονι .Με εντυπωσιάσαν τα Pirelli.
SF2 νομιζω εχει βαλει.
Tα SF3 θα ηταν ειναι η επιλογη μου αν αλλαζα σημερα...
Αλλα απο Σεπτεμβρη που θα φυγουν τα 005. -
@ss_76 Προφανώς...Πάντως με τα all season ένιωσα χθες σα να φοράω χειμερινά ειδικά στο φρενο.Παραπανω είχε περισσότερο χιονι.
Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι μια αύξηση της υποστροφης σε κλειστές στροφές με παρα πολύ νερό.
Τα goodyear πως ειναι στο βρεγμένο; -
Γενικά οδηγώ φυλαγμένα στο βρεγμένο, αλλά συνάντησα σε πολλά σημεία λιμνάζοντα νερά ή ρυάκια σε στροφή και δεν έχω προβληματιστεί. Νομίζω το μόνο που θα ήθελα είναι καλύτερο φρένο στο στεγνό, αλλά νομίζω πλέον τα νέας γενειάς all season πλεον είναι πολύ καλά και σε αυτό τον τομέα. Συνολικά είμαι ευχαριστημένος γιατί ως m&s προσφέρουν επιπλέον πρόσφυση κι εκτός δρόμου σε σχέση με απλό θερινό
-
Και εγώ στο βρεγμένο σε ευθεία ,ανοικτές στροφές και φρενάρισμα δεν έχω παρατηρήσει κάτι.Πολυ συγκεκριμένα σε κλειστές στροφές με πολύ νερό έχω την υποστροφη.
-
Τα all season plus
-
Τα all season plus
Σε ευχαριστώ!! Προσπαθώ να καταλάβω την διαφορά αναμεσα σε αυτά και τα SF3. Λέω να βάλω τέτοια στην επόμενη αλλαγή.
-
Τα all season plus
Το καλοκαίρι πως συμπεριφέρονται;
-
Τα all season plus
Σε ευχαριστώ!! Προσπαθώ να καταλάβω την διαφορά αναμεσα σε αυτά και τα SF3. Λέω να βάλω τέτοια στην επόμενη αλλαγή.
Εδω εισαι.
Καποιες εκδοσεις ειναι και run flat & seal inside. -
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Εδω εισαι.
Καποιες εκδοσεις ειναι και run flat & seal inside.Ευχαριστώ, αλλά το έχω δει αυτό, δεν λέει τις διαφορές. Απλά λεει για κάθε ελαστικό πληροφορίες. Καταλαβίνω από τα συμφραζόμενα, ότι τα SF3 ειναι πιο καινούργια.
-
Εδω εισαι.
Καποιες εκδοσεις ειναι και run flat & seal inside.Ευχαριστώ, αλλά το έχω δει αυτό, δεν λέει τις διαφορές. Απλά λεει για κάθε ελαστικό πληροφορίες. Καταλαβίνω από τα συμφραζόμενα, ότι τα SF3 ειναι πιο καινούργια.
Δεν αναφερει τα υλικα και δεν ξερω που θα τα βρεις αν ψαχνεις αυτες τις διαφορες.
Το ενα ελαστικο παρουστιαστηκε το 18 και το αλλο περισυ.
Ε φαντασου θα εχουν σιγουρα τεχνολογικα εξελιξει περισσοτερο.
Απλα κοιτας αναλογως το οχημα και την χρηση ποιο απ ολα θα βαλεις. -
Δεν αναφερει τα υλικα και δεν ξερω που θα τα βρεις αν ψαχνεις αυτες τις διαφορες.
Απλα κοιτας αναλογως το οχημα και την χρηση ποιο απ ολα θα βαλεις.Αυτό πιστεύω και εγώ και από τα διάφορα τεστ, το SF3 φαίνεται αρκετά καλύτερο. Απλά έψαχνα να βρώ διαφορές, γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί η Πιρέλι κρατάει τόσα πολλά all-season και μας μπερδεύει!
-
Απλα κοιτας αναλογως το οχημα και την χρηση ποιο απ ολα θα βαλεις.Αυτό πιστεύω και εγώ και από τα διάφορα τεστ, το SF3 φαίνεται αρκετά καλύτερο. Απλά έψαχνα να βρώ διαφορές, γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί η Πιρέλι κρατάει τόσα πολλά all-season και μας μπερδεύει!
Δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει και αποθεμα για ολα αυτα.
Εγω λογικα θα εβαζα το τελευταιο με βαση τα τεστ.
Εχοντας οδηγησει το crossclimate απ οταν παρουσιαστηκε και στις επομενες εκδοσεις σαν + και CC 2 , αν εχει καλυτερο κρατημα στο στεγνο/βρεγμενο θα ειναι σουπερ.
Εκει επασχε κατα την γνωμη μου το Μισελεν. Δεν με ικανοποιουσε πολυ σε στεγνο και βρεγμενο ειδικα οταν επεφτε στο μισο της ζωης του. -
@famas said in Mazda CX-30:
Τα all season plus
Παρα πολύ καλά. Ουσιαστικά δεν καταλαβαίνω διαφορα από τα θερινά Toyo που φοραγε.Εχουν και σκληρότερο πλαϊνό μάλλον οπότε νιώθω το τιμόνι ακομα καλυτερο.
Τα plus είναι παλιότερα από τα sf αλλά αυτά μου έβαλε το leasing... -
H επισημη απάντηση της Πιρέλι, με email:
There are no significant differences between these 2 types of tires. As you can see on our website, the main difference is the grooves in the tread. The SF3 has more grooves in a zigzag shape and this helps to have better grip on snowy and wet roads. Both tires are not for use in snow without chains. You may prefer the SF3 which is a newer code.
Μεγάλη εντύπωση το σημείο με τις αλυσίδες (bold). H Pirelli λέει ότι ειναι παρόμοια, με πολύ μικρές διαφορές - τα τέστ λένε άλλα.
-
H επισημη απάντηση της Πιρέλι, με email:
There are no significant differences between these 2 types of tires. As you can see on our website, the main difference is the grooves in the tread. The SF3 has more grooves in a zigzag shape and this helps to have better grip on snowy and wet roads. Both tires are not for use in snow without chains. You may prefer the SF3 which is a newer code.
Μεγάλη εντύπωση το σημείο με τις αλυσίδες (bold). H Pirelli λέει ότι ειναι παρόμοια, με πολύ μικρές διαφορές - τα τέστ λένε άλλα.
Να εξασφαλισουν οτι κανεις δεν θα την δει Γκρονχολμ ξερω γω και να πεταει στο χιονι.
Ουτως η αλλως θα φανει αν μπορει να ''περπατησει'' το οχημα στο χιονι με το ελαστικο ή θα θελει και αλυσιδες. Αναλογως την κατασταση. -
Παρα πολύ καλά. Ουσιαστικά δεν καταλαβαίνω διαφορα από τα θερινά Toyo που φοραγε.Εχουν και σκληρότερο πλαϊνό μάλλον οπότε νιώθω το τιμόνι ακομα καλυτερο.
Τα plus είναι παλιότερα από τα sf αλλά αυτά μου έβαλε το leasing...Ευχαριστώ.
Θα μπορούσαν να είναι στο αυτοκίνητο για όλο το έτος; -
Τα plus είναι παλιότερα από τα sf αλλά αυτά μου έβαλε το leasing...Ευχαριστώ.
Θα μπορούσαν να είναι στο αυτοκίνητο για όλο το έτος;Τι εννοεις?Για ολο το ετος τα εχω πάνω.Δεν ειναι χειμερινα ,all season ειναι.
Mazda CX-30