-
Καλημερα σε ολους και καλες γιορτες.Εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω την αττικη οδο εκει που οδηγω ξαφνικα να ντρανταζεται ολο το αμαξι στα 120 λες και περναει απο κακοτραχαλο δρομο.Το κανει δυο συνεχομενες με διαφορα δυο second.Και για κανα μισαωρο μονο αυτο.Επειδη ειναι κορεατικο εχω αλλαξει τα ημιαξονια οποτε δεν παιζει τρεμουλο κατα το γκαζι.Μηπως εχει καποιο θεμα το συστημα διευθυνσης?
-
ζυγοστάθμιση εχεις κανει ?
το κανει για μιση ωρα ανα 2 sec ?
και πας με 120 ακριβώς χωρίς να ανεβοκατεβάζεις/αλλάζεις ταχύτητα ?
-
This post is deleted! -
@chris__7 said in Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα:
@k-m said in Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα:
οχι για μιση ωρα που οδηγω στην αττικη μπορει να μου το εμφανισει μονο 2 φορες.απλα οταν το κανει αυτες τις δυο φορες εχουν δυο δευτερα διαφορα.οχι σε αλλαγες, με την πεμπτη ταχυτητα.Ειχα και ενα τρακαρισμα πριν λιγο καιρο μετωπικο αλλα ειχε παρει μεχρι ψυγειο μονο.Τωρα αν ειναι κατι απο κει.Αλλα δε θα μου το ειχαν φτιαξει?ζυγοσταθμιση ειχα κανει πριν 900 χιλιομετρα
-
Τετρακινητο ή δικινητο το αυτοκινητο? Στο κανει και σε αλλους δρομους? Με νεκρα σε αυτα τα χιλιομετρα στο κανει? Εχεις πεσει προσφατα σε καμια καλη λακουβα? Και τελος μηχανικος το εχει δει το αυτοκινητο ή περιμενεις να γινει σωστη διαγνωση απο το πληκτρολογιο?
-
@ilias-a said in Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα:
Τετρακινητο ή δικινητο το αυτοκινητο? Στο κανει και σε αλλους δρομους? Με νεκρα σε αυτα τα χιλιομετρα στο κανει? Εχεις πεσει προσφατα σε καμια καλη λακουβα? Και τελος μηχανικος το εχει δει το αυτοκινητο ή περιμενεις να γινει σωστη διαγνωση απο το πληκτρολογιο?
το ρωταω μηπως γνωριζει κανενας μηπως εχει ξανατυχει σε κανεναν.Ο μηχανικος πιστευεις θα κατσει να το κινησει μιση ωρα να δει αν το κανε ή οχι?Εδω ραντεβου κλεινεις και σε βαζει μετα απο 2 βδομαδες.Ποσο μαλλον σε γιορτες
-
το ρωταω μηπως γνωριζει κανενας μηπως εχει ξανατυχει σε κανεναν.Ο μηχανικος πιστευεις θα κατσει να το κινησει μιση ωρα να δει αν το κανε ή οχι?Εδω ραντεβου κλεινεις και σε βαζει μετα απο 2 βδομαδες.Ποσο μαλλον σε γιορτες
Απο τις 5 ερωτησεις, απαντησες στη μια μονο που ειναι και η αχρηστη για το προβλημα σου.
Καλες γιορτες να εχεις. -
Απο τις 5 ερωτησεις, απαντησες στη μια μονο που ειναι και η αχρηστη για το προβλημα σου.
Καλες γιορτες να εχεις.περαστικα σου φιλε
-
περαστικα σου φιλε
Η αγενεια ειναι μονιμο χαρακτηριστικο σου αραγε ή μονο στις γιορτες σου βγαινει?
-
περαστικα σου φιλε
Η αγενεια ειναι μονιμο χαρακτηριστικο σου αραγε ή μονο στις γιορτες σου βγαινει?
το ποιος ειναι αγενης το καταλαβαν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εσενα.Αλλα επειδη η παντοφλα της ζωης σου ειναι μεγαλη πηγαινε να ξεσπασεις καπου αλλου
-
περαστικα σου φιλε
το ποιος ειναι αγενης το καταλαβαν ολοι οι υπολοιποι εκτος απο εσενα.Αλλα επειδη η παντοφλα της ζωης σου ειναι μεγαλη πηγαινε να ξεσπασεις καπου αλλου
Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια.
-
Καλημερα σε ολους και καλες γιορτες.Εχω παρατηρησει τις τελευταιες μερες που χρησιμοποιω την αττικη οδο εκει που οδηγω ξαφνικα να ντρανταζεται ολο το αμαξι στα 120 λες και περναει απο κακοτραχαλο δρομο.Το κανει δυο συνεχομενες με διαφορα δυο second.Και για κανα μισαωρο μονο αυτο.Επειδη ειναι κορεατικο εχω αλλαξει τα ημιαξονια οποτε δεν παιζει τρεμουλο κατα το γκαζι.Μηπως εχει καποιο θεμα το συστημα διευθυνσης?
ποιο αυτοκινητο ειναι;
το σηκωνεις και το κοιτας απο κατω να δεις που ειναι το προβλημα, βγαζεις ροδες, κουνας αναρτησεις. και μονος σου θα το βρεις αν εχεις προσβαση σε λιφτ. Ειτε θα σταζει καπου, η τα πλαστικα θα εχουν ραγισει ειτε θα εχει λυγισει κατι, ειτε δεν εχεις σφιξει τις βιδες σωστα οταν αλλαξες κομματια της αναρτησης, μερικα πρεπει να σφιχτουν με ροποκλειδα οταν το αμαξι ειναι στο εδαφος με τους τροχους. Τα ημιαξονια ειναι που δινουν την κινηση? Μηπως δεν τα ρυθμισαν στο σωστο μηκος? Τεσπα κατι απο ολα αυτα.
-
Δες για τραυματισμένο ελαστικό σε λακούβα ή ζάντα.
Συνήθως το τρέμουλο σε υψηλή ταχύτητα προέρχεται από θέμα στους πίσω τροχούς.
-
Στους μπροστά.
-
Μου έχει τύχει με θέματα ευθυγράμμισης μπροστά πίσω (στραβό πίσω άξονα για την ακρίβεια σε εμένα).
Αν είναι ζυγοστάθμιση, συνήθως το κάνει πάντα και σταδιακά, όχι ξαφνικά.
Εγώ θα έκανα μια ζυγοστάθμιση καλού κακού και ένα γενικό έλεγχο στην ανάρτηση/διεύθυνση.
Αν υπάρχουν αποστάτες/δαχτυλίδια στις ζάντες, είναι καλό να ελεγχθούν.
-
Σε παρόμοια περίπτωση στην ίδια ταχύτητα στην εθνική οδό το πρόβλημά μου ήταν από την χαμηλή πίεση αέρα στα ελαστικά.
-
Κι εγώ θα ξεκινούσα με ζυγοστάθμιση που δεν κοστίζει πολύ και μετά θα έβλεπα και τα υπόλοιπα
-
@fhcc said in Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα:
Κι εγώ θα ξεκινούσα με ζυγοστάθμιση που δεν κοστίζει πολύ και μετά θα έβλεπα και τα υπόλοιπα
το κανα αλλα παλι δεν.Συνεχιζει και μου το κανει δηλαδη με ελαφρυ γκαζι στα 110-120 κανει ενα ξαφνικο τρεμουλο και τρανταζεται ολο το αμαξι.και κραταει απο 1 μεχρι και 3 δευτερα
-
@k-m said in Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα:
εκανα προχτες.με την πεμπτη ταχυτητα μου το κανει σε αλλη οχι -
Οι ζάντες είναι αλουμινίου ή τάσια;
Ξαφνικο τρεμουλο αυτοκινητου σε υψηλη ταχυτητα