@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Το τρένο όταν δεν κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνει και να εξυπηρετεί τον κόσμο, πόσο μάλλον όταν κολλάει και μετά από αρκετή ώρα κάπου στα 40 λεπτά κολλημένο υπαγορεύει τους επιβάτες να βγουν να περπατήσουν δίπλα από τις ράγες και να βγουν από καταπακτές εξόδου κινδύνου σημαίνει πως.....ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ!
Λειτουργούν όμως οι έξοδοι κινδύνου, κάτι είναι κι αυτό... 
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
72% με απευεθειας αναθεσεις
οχι?
ή και το πασοκ τοκανε?
Πως τα θυμήθηκε ξαφνικά τώρα που έγινε ανεξάρτητος ο Σαλμάς προκαλεί λίγο εντύπωση ε? Μέχρι πέρυσι που ήταν μέλος της κυβέρνησης και ψήφιζε τα πάντα τα είχε ξεχάσει. Του ήρθε η επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος φαίνεται.
Όπως και να ΄χει, καλύτερα τα λέει απ' την αντιπολίτευση. Και δεξιά κυβέρνηση και δεξιά αντιπολίτευση έχουμε στη χώρα. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πάλι η δεξιά είναι στο προσκήνιο.
Αυτούς τους κεντροαριστερούς χαβαλέδες δεν τους βλέπω πουθενά να λένε τίποτα της προκοπής, μόνο για τις καρέκλες τσακώνονται.
ειδικα ο συγκεκριμενος δεν τα ψηφιζε ολα.
ας ειναι και δεξιος, δεν σημαινει οτι ειναι και λαμογιο.
καποιοι αισθανονται θιγομενοι, αραγε γιατι?
Οι μόνοι που πρέπει να αισθάνονται θιγόμενοι είναι οι ομοιδεάτες σου της λεγόμενης "αριστερής" ιδεολογίας. Γιατί αντί να τα πούνε αυτοί, βγαίνει και τα λέει ένας δεξιός.
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις παρακολουθήσει ποτέ το κανάλι της Βουλής... Το Κράτος θα έπρεπε να υπάρχει προς όφελος των πολιτών. Η λύση σε ένα κακό Κράτος δεν είναι να το καταργήσουμε (και να αφήσουμε τους ΑΛΗΤΕΣ ΙΔΙΩΤΕΣ να αλωνίζουν), αλλά να το διορθώσουμε. Μη μου πεις ότι δεν θέλεις καθόλου Κράτος. Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Αναρχία! Πες μου ότι έχεις διαβάσει και Μπακούνιν, να πηδήξω από κανένα παράθυρο... 
@monman2 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
τραίνου
Η δική μας γενιά έτσι το γράφει. Είδα πριν τον lap που το έγραψε με έψιλον και μου χτύπησε άσχημα στο μάτι. Όπως επίσης και το αυγό γράφεται με ύψιλον. 
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Άντε να πούμε και κάτι θετικό για το Μετρό!
Έπιασαν ένα παλικαρι να κάνει γκράφιτι και του εξήγησαν το όνειρο !
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ
Έφαγε δύο έτη φυλακή εξαγοράσιμη για 7500 ευρώ!
Ξανά ΜΠΡΑΒΟ 
Είμαι σκληρός, αλλά έχει παραπάει αυτό με τον βανδαλισμό οτιδήποτε δημοσίου ή μη!
Το μόνο κρίμα είναι ότι θα τα πληρώσουν οι γονείς του, γιατί αυτός είναι ένα 19χρονο τσογλάνι (οι οποίοι γονείς φταίνε για την κακή διαπαιδαγώγηση, αλλά ο Νόμος λέει ότι 19 χρονών είσαι ενήλικος πια και υπεύθυνος των πράξεών σου). Κανονικά έπρεπε να τον βάλουν να κάνει κοινωνική εργασία. Nα σβήνει graffitis σε όλη την Θεσσαλονίκη!!!