-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΤΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Το αφεντικό τρελάθηκε! 15 χιλιάρικα κάτω στην τιμή και ξαφνικά προσπαθείς να βρεις λόγο να πείσεις τον εαυτό σου ότι ΔΕ χρειάζεσαι καινούριο αυτοκίνητο.Kala ρε Δημητρη ποσα λεφτα εχεις ; για να σου φαινονται μωρομαντηλα 35 χηνες ;
Εχεις παθει και μια ανοσια με τις τιμες λογω ενασχολησης , μενεις και σε περιοχη που το χρημα ειναι στα δεντρα και τα αμαξια στα 2 χρονια ειναι παλια .
Δηλαδη η κανονικη τιμη ηταν 50 χηνες για μια εταιρεια που δεν την ξερει ο θυρωρος της πολυκατοικιας της και στα 35 ειναι τεφαρικι .
Τι να πω σαν να ζω σε αλλον πλανητη , εδω πριν 2 βδομαδες ειδα yaris cross στο σουπερ μαρκετ και ηταν περαστικος οχι της επαρχιας μας .
Τα πιο καινουργια εδω ηταν κατι ford αγροτικα πριν καμμια 10αρια χρονια .
Μαλλον η επαρχια εχει μεινει πολυ πισω . Επαρχια εννοω οχι εκει που πατε διακοπες που εχουν αλλα εισοδηματα .
Θυμισε μου τι αμαξι εχεις ; -
@otso said in CarTalk.gr:
Το αφεντικό τρελάθηκε! 15 χιλιάρικα κάτω στην τιμή και ξαφνικά προσπαθείς να βρεις λόγο να πείσεις τον εαυτό σου ότι ΔΕ χρειάζεσαι καινούριο αυτοκίνητο.Kala ρε Δημητρη ποσα λεφτα εχεις ; για να σου φαινονται μωρομαντηλα 35 χηνες ;
Εχεις παθει και μια ανοσια με τις τιμες λογω ενασχολησης , μενεις και σε περιοχη που το χρημα ειναι στα δεντρα και τα αμαξια στα 2 χρονια ειναι παλια .
Δηλαδη η κανονικη τιμη ηταν 50 χηνες για μια εταιρεια που δεν την ξερει ο θυρωρος της πολυκατοικιας της και στα 35 ειναι τεφαρικι .
Τι να πω σαν να ζω σε αλλον πλανητη , εδω πριν 2 βδομαδες ειδα yaris cross στο σουπερ μαρκετ και ηταν περαστικος οχι της επαρχιας μας .
Τα πιο καινουργια εδω ηταν κατι ford αγροτικα πριν καμμια 10αρια χρονια .
Μαλλον η επαρχια εχει μεινει πολυ πισω . Επαρχια εννοω οχι εκει που πατε διακοπες που εχουν αλλα εισοδηματα .
Θυμισε μου τι αμαξι εχεις ;η επαρχια εχει μια χαρα λεφτα, απλα δεν τα ξοδευει σε αυτοκινητα.
-
η επαρχια δεν εχει λεφτα, σιγουρα δεν εχει οσα ειχε πριν 10-20 χρονια.
μοναδικες εξαιρεσεις ειναι οι τουριστικες περιοχες.
-
Έχω αντίθετη άποψη που είναι καπου στη μέση. Καποιοι στην επαρχία τα ξοδεύουν σε αυτοκίνητα και όχι σε τοπικές επενδύσεις επειδή, οντως δεν υπάρχει αγοραστική δυναμη σε πολλές επαρχιακές πόλεις που θα τις καταστήσουν βιώσιμες
Και αυτό το συζητούσα με συγκεκριμένο στέλεχος τραπεζης που ασχολείται με επενδύσεις στην επαρχία.
Για αυτό και τόνιζα πως οι απότομες αλλαγές όπως το κλείσιμο στρατοπέδων, χωρίς εναλλακτική επηρεάζει εντόνως τις τοπικές οικονομίες.
-
@antonakis said in CarTalk.gr:
Το αφεντικό τρελάθηκε! 15 χιλιάρικα κάτω στην τιμή και ξαφνικά προσπαθείς να βρεις λόγο να πείσεις τον εαυτό σου ότι ΔΕ χρειάζεσαι καινούριο αυτοκίνητο.Που είναι ο λάκκος;
Δημιουργώ κλίμα σασπένς για τη δοκιμή, που θα δημοσιευθεί Παρασκευή βράδυ (ένεκα της αγωνίας πολλών).
-
Θυμισε μου τι αμαξι εχεις ;
Corolla Verso υγραέριο του 2005 με 300Κ χιλιόμετρα.
Πέρσι πήρα κι ένα Ibiza 1.4, επίσης του 2005. Για να το παρατάω μια βδομάδα έξω από τις αντιπροσωπείες. -
Θυμισε μου τι αμαξι εχεις ;
Corolla Verso υγραέριο του 2005 με 300Κ χιλιόμετρα.
Πέρσι πήρα κι ένα Ibiza 1.4, επίσης του 2005. Για να το παρατάω μια βδομάδα έξω από τις αντιπροσωπείες.Φαντάζομαι τους το αφήνεις και τέρμα βρόμικο με λάσπες, να τους χαλάς τη μόστρα!
CarTalk.gr