-
Sold out η BMW X1 - Πόσος είναι ο χρόνος αναμονής στην Ελλάδα;
Έχει γεμίσει ο τόπος Χ1.
-
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Έχει γεμίσει ο τόπος Χ1.
Και είναι σαν νταλίκα.
Πέραν του θεματος με τη μονάδα φρενών που ανάθεμα και αν έχουν βρει ακόμα άκρη.
Η F48 ήταν δυναμική αλλά διακριτική. Ακόμα αξίζει αν βρει κάποιος καλό κομμάτι εξοπλιστικά από Γερμανία. Γιατί δυστυχώς εδώ κυκλοφορούν με πετσοκομμένο εξοπλισμό λόγω των κλιμάκων.
Τουλαχιστον στην U11 δεν έχεις τετοιους περιορισμούς αλλά σε καθυστερούν αν φτιαξεις κάτι δικό σου. Άσε που η U11 αισθητικά είναι προορισμένη για την Κίνα.
Αλλά όπως θα έλεγε και ο φίλος @cruiser μετράει το κλειδί.
Μηχανικά θα κοίταγα κάποια phev σε Μ πακέτο να βλέπεται τουλάχιστον εξωτερικά αλλά ξεκινάει από 52, κόβουν συνέχεια πραγματάκια και όταν έψαχνα ήθελε 9 μήνες παραγγελία.
Μάιο του 2023 που είχα βάλει παραγγελία την απλή ήθελες 9 μήνες για παραλαβή.
Ευτυχως 4 μηνες με την παραγγελια ενεργή και μια αύξηση των 500 ευρώ μου την έδωσαν τεστ για 3 μερες και κατάλαβα ότι αν και 46 χιλιάδες που πήγαινε το σπεκ που είχα φτιάξει ήταν οκ λεφτά για BMW, στην πράξη για έμενα με την f48 και δη σε LCI ήταν πεταμένα λεφτά για να πάρω πάλι τον ίδιο κινητήρα με μια ψεύτο μπαταρία.
Άσε που το χρηματοδοτικό ήταν ληστρικό με 9% και ειδικά στο balloon που προωθούσαν πληρωνες στην 4ετια 55 χιλιάδες!!!!
Προφανώς ακύρωσα την παραγγελία και κράτησα την F48. -
Γενικά κοντεύω να γίνω @alex-mix στις παραγγελίες και τις ακυρώσεις.
Άκυρο σε Χ1, σε t-roc, σε Chr (ακύρωση μετά την εξόφληση παρακαλώ), άκυρο σε Tesla ….
Και στο μόνο που έπρεπε να είχα ακυρώσει στην πρώτη αύξηση (YC) δεν το έκανα και εφαγα 700 αύξηση (για αυτόν τον κουβα !!) και το έδωσα στους 11 μήνες…… -
@iceman7 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Άκυρο σε Χ1, σε t-roc, σε Chr (ακύρωση μετά την εξόφληση παρακαλώ), άκυρο σε Tesla ….
Και στο μόνο που έπρεπε να είχα ακυρώσει στην πρώτη αύξηση (YC) δεν το έκανα και εφαγα 700 αύξηση (για αυτόν τον κουβα !!) και το έδωσα στους 11 μήνες……Μετά απο bmw δε πας σε toyota ή vw, ορθως επραξες
-
@dimitrioskosmas said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Και στο μόνο που έπρεπε να είχα ακυρώσει στην πρώτη αύξηση (YC) δεν το έκανα και εφαγα 700 αύξηση (για αυτόν τον κουβα !!) και το έδωσα στους 11 μήνες……Μετά απο bmw δε πας σε toyota ή vw, ορθως επραξες
Μια χαρά μετά από BMW (ειδικά όπως έχει εξελιχθεί η BMW σήμερα) πας σε Toyota.
Δεν είμαι ο μόνος, ξέρω τουλάχιστον 3-4 γνωστούς και φίλους πρώην BMWδακηδες που πήγαν σε υβριδικό Toyota και δεν γυρίζουν πίσω. -
@bill_hsd said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Δεν είμαι ο μόνος, ξέρω τουλάχιστον 3-4 γνωστούς και φίλους πρώην BMWδακηδες που πήγαν σε υβριδικό Toyota και δεν γυρίζουν πίσω.Mονο για οικονομια και αξιοπιστία πας
ο iceman είναι ψειρας, λάτρης της ποιότητας και της χλίδας, δεν γίνεται να μπει σε κουδουνίστρα -
Εδώ πήρε την κουδουνίστρα το τεσλα, στο τουοτα θα κολλούσε ?
-
@red_monster said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Κουδουνάει το τεσλα?
-
@gtsartsal said in BMW X1 3rd Generation 2022:
@red_monster said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Κουδουνάει το τεσλα?
ειρωνικό σχόλιο
-
Δεν είμαι ο μόνος, ξέρω τουλάχιστον 3-4 γνωστούς και φίλους πρώην BMWδακηδες που πήγαν σε υβριδικό Toyota και δεν γυρίζουν πίσω.Mονο για οικονομια και αξιοπιστία πας
ο iceman είναι ψειρας, λάτρης της ποιότητας και της χλίδας, δεν γίνεται να μπει σε κουδουνίστραΜην ανοίξουμε πάλι αυτή την κουβέντα για τα Toyota.
Πάντως, μόνο κουδουνίστρες δεν θα τα χαρακτήριζα, ιδίως αν συγκριθούν με τον (οποίο) ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων BMW.
Μπήκα σε διαφορα (premium και μη) αυτοκίνητα στην πρόσφατη έκθεση και απογοητεύθηκα πλήρως από την ποιότητα τους.
Εγώ να δεις τι ψείρας και λάτρης της ποιότητας είμαι και δόξα τω Θεώ με τα αυτοκίνητα που πέρασαν κατά καιρούς από τα χέρια μου, έχω άμεσο μέτρο σύγκρισης.
@gatoz καλώς όρισες! -
@a-d-p said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Κουδουνάει το τεσλα?
ειρωνικό σχόλιο
Απορώ που ασχολείστε με τα σχολια του monster!
Προσωπικά τον έχω block και από παραθέσεις βλέπω οτι εξακολουθεί να σχολιάζει για εμενα ...
Πληρης αδιαφορία!Και επί της ουσίας, το Τεσλα ακόμα και το highland εκκλησία υπό συνθήκες δεν είναι!
-
@katafractos17 said in BMW X1 3rd Generation 2022:
Έχει γεμίσει ο τόπος Χ1.
Και είναι σαν νταλίκα.
Εμένα παραδόξως μου αρέσει.
Έψαξα όμως λίγο τον εξοπλισμό στην Business Advanced που δίνουν στο leasing και σε σχέση με το 3008 GT νομίζω έχει κάποια πράγματα λιγότερα.
- Δεν έχει ενεργό Cruise Control.
- Δεν έχει την αυτόνομη οδήγηση.
- Δεν έχει φιμέ τζάμια.
Και δεν μπόρεσα να βρώ αν έχει: - Αναδιπλώμενους καθρέπτες.
- Προειδοποίηση τυφλού σημείου
- άνοιγμα πίσω πόρτας με το πόδι.
Το 3008 GT τα έχει όλα τα παραπάνω μαζί βέβαια και με τα υπόλοιπα που έχει η Business Advanced της BMW.
Και αν τα βάλεις στην BMW ξεπερνάς τις 39.990€ προ φόρων.
Βέβαια σε σχέση με το νέο PHEV 3008 έχει περισσότερα άλογα πλέον. -
ο iceman είναι ψειρας, λάτρης της ποιότητας και της χλίδας, δεν γίνεται να μπει σε κουδουνίστραΜην ανοίξουμε πάλι αυτή την κουβέντα για τα Toyota.
Πάντως, μόνο κουδουνίστρες δεν θα τα χαρακτήριζα, ιδίως αν συγκριθούν με τον (οποίο) ανταγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων BMW.
Μπήκα σε διαφορα (premium και μη) αυτοκίνητα στην πρόσφατη έκθεση και απογοητεύθηκα πλήρως από την ποιότητα τους.
Εγώ να δεις τι ψείρας και λάτρης της ποιότητας είμαι και δόξα τω Θεώ με τα αυτοκίνητα που πέρασαν κατά καιρούς από τα χέρια μου, έχω άμεσο μέτρο σύγκρισης.
@gatoz καλώς όρισες!Τα εχουμε γραψει χιλιαδες φορες!
Το YC ειναι η υπερτατη κουδουνίστρα και λόγω υψους δεν μπορεις να κινηθείς γρήγορα από θορύβους κλπ....
το χαμηλότερο του Yaris ειναι πιο αξιοπρεπες!Παραπάνω από εκει η Τογιοτα πλεον κινείται στα ίδια περιπου με αλλους κατασκευαστες!
Δηλαδή σε συγκριση Χ1 πια και CHR, ήταν άλλα θέματα στο CHR που με χαλαγαν από την ποιότητα υλικών!
BMW X1 3rd Generation 2022