Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1887
    • 1888
    • 1889
    • 1890
    • 1891
    • 1985
    • 1986
    • 1889 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    671059
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser @piliourits last edited by

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Και ποιος είμαι εγώ για να ψάχνω έγγραφα και πηγές ?

Ο Λάπ ?😊

Οπότε τελικά Δεν...

τον έχει αποκηρύξει ?

Αυτό σωστό, τι να τα κάνεις τα έγγραφα και τις πηγές και την Ιστορικη καταγραφή, όταν έχεις πεποιθήσεις από ομονοούντες μπαρμπάδες σε καφενεία με κάδρο τη Φρειδερίκη και παρωπίδες ασορτί με τη τραγιάσκα...

Οχι βρε συ την Φρειδερίκη...

Την πρόλαβα γριά, αν και ήταν ωραία νέα.

Την Αννα Μαρία είχαμε που ήταν μικρή και όμορφη...😊

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        criuser last edited by

Πάντως ούτε ο Τάκης τόσο ροφός.....😊

• piliourits
          piliourits last edited by

alt text

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• L
            lap last edited by

Εμ, το έλεγε ο Τσιπρας. Θα δείτε τι σημαίνει σκορδαλιά χωρίς σκόρδο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
              lap last edited by lap

Ο κυρανακης ήταν λίγο δήθεν και νάρκισσος λέγοντας χαζομαρούλες. Γενικα ήταν δευτεροκλασάτα όσα έλεγε και χαμηλού επιπέδου πολιτικός λόγος. Μου θύμιζε επαρχιώτη που προσπαθεί να βρει τον δρομο του στην πολη.

Αλλά όταν θελουμε να πάμε μπροστά πρέπει να παραδεχόμαστε όποιον εργάζεται και επιφέρει ουσιαστικό έργο.

Έκανε λέει καλή δουλειά με το Κτηματολόγιο. Αυτό θελουμε ως πολίτες. Εργασία και όχι χαζομάρες και εξυπνακισμούς

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                criuser last edited by

Βγήκε η πρώτη δημοσκόπηση και είναι αναμενόμενα τα αποτελέσματα...

Ο κούλης στο 22 που σημαίνει ότι νέος στόχος είναι το 30 και είναι δύσκολος, άρα μπορεί να μην φτάσει στις εκλογές ως πρόεδρος.

το πασοκ ανεβασμένο, περιμένουν να δουν τον νέο αρχηγό.

Αν βγει ο Γερουλάνος θα τραβήξει πίσω παλαιούς πασόκους που ψηφίζουν τον Κούλη.

Αν βγει ο ανεκδιήγητος Δούκας, θα πάνε από διάσπαση, έως πάτο.

Ο Βελόπουλος πουλάει καλά και μαζεύει ψηφαλάκια, το ΚΚΕ μαζεύει ρόγες από τον σύριζα και ο σύριζα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του στην 5η θέση...

Στην 6η θέση το Αφροδιτάκι...

Μετά η ζωή, οι θεούσες και το απόκομμα της νέας αριστεράς, που αν και νέα μάλλον θα πεθάνει νέα, αλλά με γηραιές ιδέες.

L 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                • piliourits

M.A.G.A.S

https://www.facebook.com/share/v/wthDrSTCS5VjcNLT/

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• C
                    criuser last edited by

Σκέφτομαι αλλαγές στις θέσεις των προέδρων...

ΝΔ Μπέος
                    Σύριζα Πολλάκης
                    Πασοκ Ανδρουλάκης συνεχίζει
                    Πλεύση Ζωή

σε ντιμπέιτ, θα σπάσει παγκόσμιο ρεκόρ τηλεθέασης...

και αριθμού μπιπ...

• L
                      lap @criuser last edited by

@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Στην 6η θέση το Αφροδιτάκι...

Youtube Video

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                      • V
                        vagkirk last edited by

Άστα αυτά ρε @lap και πες τι θα κάνουμε εμείς τώρα;

Η γραμμή λέει Ανδρουλάκη, έχει γερές ακόμη άκρες στην βάση και τις οργανώσεις αλλά...με απογοήτευσε ρε παιδί μου δεν τραβάει άλλο το κόμμα με αυτόν.

Ο Δούκας μου αρέσει αρκετά γιατί είναι έξυπνος και τεκμηριωμένος και επίσης γιατί είναι πιο αριστεριζον και ξέρει να μπριζωνει τους δεξιούς που το λατρεύω, αλλά θεωρώ απαράδεκτο που δεν έμεινε τώρα μόνο στον Δήμο, να κάνει πραγματική δουλειά και να ξεφτιλυσει τους προηγούμενους τελεμεδες, να κρατήσει χαμηλό προφίλ και με κεφαλαίο την πορεία του στον Δήμο να διεκδικήσει κάτι μεγαλύτερο αργότερα.
                        Πάει επικοινωνιακά να εκμεταλλευτεί το momentum και την φορά που του έδωσε η νίκη στις δημαρχιακές.

Άρα Γερουλάνος;
                        Καταπληκτικό προφίλ, ασπιλος και με κατάλληλη εικόνα μετριοπαθούς πολιτικού, από τους καλύτερους υπουργούς του ΓΑΠ , χωρίς όπως φαίνεται κανένα βαρίδι και υποχρέωση σε άλλα στελέχη του κόμματος, δεν νομίζω πως ως μπροσταρης θα είχε κολλήματα να αξιοποιήσει τα στελέχη της Νέας γενιάς που άφησε παρακαταθήκη η Φώφη.

Από την άλλη δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, φοβάμαι το remake του Τσίπρα, επιστροφή καβάλα στο άλογο της κεντροαριστεράς με νέο επικοινωνιακό προφίλ , ο μπαρουτοκαπνισμενος κόσμογυρισμένος πολιτικός αστέρας που από τα λάθη του σφυρηλατήθηκε κλπ , δεν είναι και δύσκολο, ο λαός έκανε Μωυσή τον Κούλη...
                        Οι λάτρεις του Ανδρέα συναισθηματικά δεν θέλουν και πολύ για να παραμυθιαστουν με δαυτον ως καρικατούρα του Μεγάλου, είμαστε λαός με μνήμη και IQ χρυσόψαρου...

williamg 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • williamg
                          williamg @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Άστα αυτά ρε @lap και πες τι θα κάνουμε εμείς τώρα;

Η γραμμή λέει Ανδρουλάκη, έχει γερές ακόμη άκρες στην βάση και τις οργανώσεις αλλά...με απογοήτευσε ρε παιδί μου δεν τραβάει άλλο το κόμμα με αυτόν.

Ο Δούκας μου αρέσει αρκετά γιατί είναι έξυπνος και τεκμηριωμένος και επίσης γιατί είναι πιο αριστεριζον και ξέρει να μπριζωνει τους δεξιούς που το λατρεύω, αλλά θεωρώ απαράδεκτο που δεν έμεινε τώρα μόνο στον Δήμο, να κάνει πραγματική δουλειά και να ξεφτιλυσει τους προηγούμενους τελεμεδες, να κρατήσει χαμηλό προφίλ και με κεφαλαίο την πορεία του στον Δήμο να διεκδικήσει κάτι μεγαλύτερο αργότερα.
                          Πάει επικοινωνιακά να εκμεταλλευτεί το momentum και την φορά που του έδωσε η νίκη στις δημαρχιακές.

Άρα Γερουλάνος;
                          Καταπληκτικό προφίλ, ασπιλος και με κατάλληλη εικόνα μετριοπαθούς πολιτικού, από τους καλύτερους υπουργούς του ΓΑΠ , χωρίς όπως φαίνεται κανένα βαρίδι και υποχρέωση σε άλλα στελέχη του κόμματος, δεν νομίζω πως ως μπροσταρης θα είχε κολλήματα να αξιοποιήσει τα στελέχη της Νέας γενιάς που άφησε παρακαταθήκη η Φώφη.

Από την άλλη δεν ξέρω τι θα γίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, φοβάμαι το remake του Τσίπρα, επιστροφή καβάλα στο άλογο της κεντροαριστεράς με νέο επικοινωνιακό προφίλ , ο μπαρουτοκαπνισμενος κόσμογυρισμένος πολιτικός αστέρας που από τα λάθη του σφυρηλατήθηκε κλπ , δεν είναι και δύσκολο, ο λαός έκανε Μωυσή τον Κούλη...
                          Οι λάτρεις του Ανδρέα συναισθηματικά δεν θέλουν και πολύ για να παραμυθιαστουν με δαυτον ως καρικατούρα του Μεγάλου, είμαστε λαός με μνήμη και IQ χρυσόψαρου...

Εγώ ξέρω ότι την ώρα που ο Κούλης χάνει από παντού -και καλά κάνει γιατί σε λίγο θα πάμε στο ΕΣΥ και θα μας κάνουν μάκια να περάσει κλπ κλπ- η κεντροαριστερά την έχει κάνει πιό λάστιχο απ ότι συνήθως.

Λεξούλες από Μ: Μονόδρομος, Μ@λ@κ@

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                          • L
                            lap last edited by lap

Δεν ξέρω ρε συ βαγκιρκ. Έχω καιρό να παρακολουθήσω τα του ΠΑΣΟΚ. Τώρα βλέπω τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Δούκας μιλάει σαν ρομπότ με τετράγωνη λογική. Απαντά γρήγορα και όντως μπορεί να ανταπεξέλθει στον δημόσιο διάλογο. Είναι υπέρ εύστροφος. Οι απόψεις του όντως μοιάζουν πιο αριστερές αλλά κάπου μετά κάνει πίσω από αυτές. Παρατήρησε το.

Δεν τον ξέρω. Έπρεπε να γράψει χιλιόμετρα στον δήμο για να τον μάθουμε και μετά εάν όντως μπορεί γιατί όχι να γίνει αρχηγός της κεντροαριστεράς της Ελλάδας.

Γερουλάνος θυμίζει Παπανδρέου σε όλα. Έχει αυτήν την κουλτούρα. Εμένα αυτό μου αρέσει. Είναι ήρεμη δύναμη και παρόλη την γνήσια αστική εικόνα του έχει σοσιαλδημοκρατικες προτάσεις. Νομίζω αυτή με τον χάρτη αντιμετώπισης της στεγαστικής κρίσης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ, είναι δικής του έμπνευσης.

Επίσης μπορεί όπως λέει ο ταξιδευτής να πιάσει αυτούς του μεσαίου χώρου που αρέσκονται στην εικόνα ενός ηγέτη ψηλού, επιτυχημένου με καλούς τρόπους και ξένες γλώσσες που μπορεί να αντιπροσωπεύει τη χώρα. Σε πολλούς αυτό αρέσει ανεξαρτήτως τις πολιτικές προτάσεις. Αυτά είναι τα κριτήρια τους

Μεταξύ Δούκα και κρητικού. Μάλλον κρητικός και αυτό διότι είχε λίγα έτη στην αρχηγία και είναι άδικο να τον διώξουν ενώ ανεβάζει τα ποσοστά και διότι όντως έχει καλό λόγο με επιχειρήματα και ορθή λογική οπότε βγαίνει στη δημόσια συζήτηση.
                            Εμένα μου κάνει εντύπωση όμως το γιατί τόσοι πολλοί έθεσαν υποψηφιότητα. Σημαίνει πως δεν τον ήθελαν για κάποιον λόγο. Υπήρχε εσωτερική διάσπαση και δεν φαινόταν.

Γενικά όμως το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα πληθώρα στελεχών που έχουν ένα διαφορετικό προφίλ από το σύνηθες. Ως κόμμα έχει ενηλικιωθεί και ωριμάσει και τα στελέχη που πλέον προβάλει προς τα έξω όλα έχουν ένα υψηλό πολιτικό ήθος και συλλογική εμπειρία. Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει τις εποχές του 80 του ΠΑΣΟΚ. Δε ζούσα τότε στις αρχές αλλά από όσο διαβάζω, τα ίδια συνέβαιναν και τότε.

Το τι γίνεται μέσα στο κόμμα δεν έχω ιδέα. Δεν συμμετέχω σε κανέναν κόμμα με οιοδήποτε τρόπο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits

Ρε παιδιά, το ΠΑΣΟΚ θα αποπληρώσει τα χρέη του πριν ή μετά τη ΝΔ;

Και, στο γάμο Κασσελάκη, τί δώρο πήραν;

• L
                                lap last edited by lap

Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει χρέη
                                Μόνο συμβόλαια με το λαό!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                • fanis75
                                  fanis75 moderator @williamg last edited by

@williamg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Εγώ ξέρω ότι την ώρα που ο Κούλης χάνει από παντού -και καλά κάνει γιατί σε λίγο θα πάμε στο ΕΣΥ και θα μας κάνουν μάκια να περάσει κλπ κλπ- η κεντροαριστερά την έχει κάνει πιό λάστιχο απ ότι συνήθως.

Αυτό ειναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας, ότι η ΝΔ δεν έχει αντιπολίτευση, γιατί απένταντι στο τσίρκο της ΝΔ, η αντιπολίτευση ειναι επιπέδου καργακιόζ μπερντέ. Πιστεύω ότι οι χειρότεροι πολίτες της χώρας, οι πιο άχρηστοι, ηλίθιοι και τεμπέληδες έχουν κατακλύσει την πολιτική - ΕΝΑΣ ικανός δεν υπάρχει, έτσι για δείγμα.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• L
                                    lap last edited by

Υπερβολικό σε βρίσκω!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • fanis75
                                      fanis75 moderator @lap last edited by

@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Υπερβολικό σε βρίσκω!

Επειδή δεν ξέρεις. Εαν μάθεις τι συζητάνε στην Βουλή και πως, θα συμφωνήσεις μαζί μου.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• I
                                        insanedriver last edited by insanedriver

Youtube Video

Ο ένας εκβιάζει τον άλλο...όπως έχω πει, όλοι έχουν ράμματα για τη γούνα του άλλου. Απλά διαλέγουν την στιγμή που θα τα ομολογήσουν.

Και η χώρα θα βαδίζει χωρίς αντιπολίτευση και με τον Κούλη να κάνει ότι θέλει.

Υ.Γ: Το Ποπάκι έχει τύχη. Έκανε τις διακοπές της ένα χρόνο γυρίζοντας όλο τον κόσμο, μετά την στούκα με φόρα που πάθανε και τώρα της έλαχε να πάρει την έδρα στην βουλή.

• piliourits

Δεν υπάρχουν μόνο οι μισθωτοί αγαπητές αναγνώστριες και αγαπητοί αναγνώστες.
                                          Δεν υπάρχουν μόνο τα πλάσματα που φορτώνει ο τραπεζικός τους λογαριασμός κάθε πρώτη του μηνός, βρέξει, χιονίσει, χαλάζι ρίξει, ακόμη κι αν αφήσουν ακαθάριστο το γαμημένο το οικόπεδο.
                                          Είναι πολλοί κι είναι πολλές, δεν αντιλέγω, αλλά δεν είναι το σύνολο της κοινωνίας και του δυναμικού της.
                                          Υπάρχει και η πιάτσα.
                                          Υπάρχουν και τα μαγαζιά, υπάρχουν και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάρχουν και κόσμος που το κυνηγάει το μεροκάματο, αντί να κυνηγάει το μεροκάματο εκείνον.
                                          Κι αυτός ο κόσμος βογγάει.
                                          Αυτός ο κόσμος βλαστημάει.
                                          Αυτός ο κόσμος παραντουράει.

Αυτός ο κόσμος με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει:
                                          “Χρηστάρα, πέρυσι που ήταν μέτρια προς κακή χρονιά πλήρωσα φόρο 1.200 ευρώ. Φέτος που είναι τρεις φορές χειρότερη, μου ζητάνε τέσσερα χιλιάρικα. Που στο διάολο θα τα βρω να τα δώσω;”
                                          Φίλος μου γκαρδιακός το εξομολογήθηκε το ανωτέρω, ελεύθερος επαγγελματίας στην πιάτσα των media, που δουλεύει με μικρά και μεγάλα μαγαζιά και δεν έχει περιθώρια για μαύρα, άσπρα και πολύχρωμα. Άσε που δεν ψεύδεται σ’ εμένα, ποτέ. Όταν μου λέει ότι η χρονιά είναι “καλή”, η χρονιά είναι καλή. Όταν μου λέει ότι η χρονιά είναι “μέτρια”, η χρονιά είναι μέτρια. Όταν μου λέει ότι η χρονιά είναι “κακή”, η χρονιά είναι κακή. Τελεία. Τελεία και παύλα.

Όπως δεν ψεύδεται έτερος φίλος που έχει μαγαζί γωνία και καλοστεκούμενο και μπαίνει πελατεία, παραμύθια μη λέμε. Του μιλάω τις προάλλες, τον ρωτάω πόσο του πήγε το κοστουμάκι της εφορίας, πικρό το χαμόγελό του, πικρά και τα λόγια του:
                                          “Εννιά χιλιάρικα ρεπόρτερ. Όχι για το τζίρο, όχι για τα τετραγωνικά του καταστήματος, αλλά γιατί απασχολώ τρεις υπαλλήλους. Και τέζα η μικρή Τερέζα”!

Σκέφτηκα να τον ρωτήσω άμα τον “φάει” τον τρίτο τον υπάλληλο, ο τρίτος υπάλληλος τι θα κάνει; Θα κατέβει κι αυτός Ομόνοια, να πουλάει sim για καρτοκινητά; Αλλά είπα να μη το χοντρύνω…
                                          Τέτοια μηνύματα λαμβάνω δέκα τη βδομάδα, να μη σου πω δέκα το τριήμερο. Δεν υπάρχουν λεφτά ολ αράουντ και ελαφρύνσεις φορολογικές δεν προβλέπονται. Το δήλωσε αντιπροχτές ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του, κάτι για “ρυθμίσεις περιορισμένου βεληνεκούς” ψέλλισε και κάτι άλλα σούρδου μπούρδου από τη γλώσσα που υπηρετούν οι τεχνικοί της εξουσίας όταν θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους. Κοινώς, θα φάτε τις σάρκες σας, όπως προβλέπει άλλωστε και το σχέδιο του κοσμαγάπητου Πισσαρίδη που θέλει να υποτριπλασιάζονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις “για να πάει μπροστά ο τόπος”. Τη δόξα του Ρήσυ Σούνακ, ζήλεψε κι αυτός…

Αλλά έτσι δεν κερδίζεις εκλογές. Στις κάλπες νικάς άμα ρίξεις χρήμα στην πιάτσα, είτε δουλεμένο όπως στην περίπτωση του Αντρέα, είτε πρόστυχο όπως στην περίπτωση του Σημίτη, είτε δανεικό με τις ευλογίες του covid όπως στην περίπτωση του Κυριάκου. Άμα δε χώσεις, αρχίζει ο “χοντρός λαός” και προβληματίζεται με πράγματα που δεν θα έπρεπε να προβληματιστεί όπως το Μακεδονικό, η ισότητα στο γάμο, τα ΕλληνοΤουρκικά και πάρε και βάλε και δώσε. Πράγμα το οποίον δεν το θέλει καμία κυβέρνηση που σέβεται τον εαυτό της και το τομάρι της, όσο κι αν πέφτουν οι Λίστες σαν το χαλάζι δια την προστασίαν της ψυχής ημών. Οπότε φουντώνει η αγανάκτηση, οπότε φουντώνουν τα νεύρα, οπότε φουντώνει η καντήφλα, οπότε φουντώνουν τα σενάρια για πρόωρη έξοδο με δαχτυλίδι της διαδοχής στον… ανωτέρω Κωστή. Πράγμα το οποίο θέλω να το ζήσω, η χαρά του ρεπόρτερ θα είναι, πλην όμως σκεφτείτε και λίγο τους “γαλάζιους” ρε φίλε. Άνθρωποι είναι, δεν είναι χώμα να το πατάς που θα έλεγε κι ο ανυπέρβλητος Μάκης. Αυτός που αγαπάω εγώ, όχι ο άλλος…

Υ.Γ. 1: Έτερη εξομολόγηση φιλενάδας που σκλάβα του Κατρούγκαλου δεν τη λες:
                                          “Πρώτη φορά ήρθε εφορία στον άντρα μου δέκα χιλιάρικα. Δεν πλήρωσε την πρώτη δόση για να κάνει διακανονισμό. Με ένα γιο δευτεροετή σε άλλη πόλη κι άλλον ένα που δίνει του χρόνου εξετάσεις, πως ακριβώς θα ζήσουμε; Από εμένα περιμένουν να κινηθεί η αγορά, που έχω ν’ αγοράσω καινούρια ρούχα τρία χρόνια;”

Υ.Γ. 2: Οι Αθηνέζοι δεν το βλέπουν ακόμη, αλλά η σφαγή των μικρομάγαζων έχει ήδη ξεκινήσει στην επαρχία. Καλή σας όρεξη κύριε Νομπελίστα μου, πολύ καλή σας όρεξη!

Χρήστος Ξανθάκης

Voices / Newpost (29.8.2024)

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                          • fanis75
                                            fanis75 moderator @piliourits last edited by

@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Στις κάλπες νικάς άμα ρίξεις χρήμα στην πιάτσα, είτε δουλεμένο όπως στην περίπτωση του Αντρέα

Διάβαζα με ενδιαφέρον (αν και είναι κείμενο για ταινία φώσκολου), αλλά εδώ κατάλαβα ότι λέει μαλακίες, αφού μόνο δουλεμένο δεν ήταν το χρήμα επί Ανδρέα - ΟΛΟ δανεικά ήταν.

C 1 Reply Last reply Reply Quote 3
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1887
                                            • 1888
                                            • 1889
                                            • 1890
                                            • 1891
                                            • 1985
                                            • 1986