-
Πανελλήνιες 2024: Ξεκινά αύριο η υποβολή δικαιολογητικών από τους πληγέντες του δυστυχήματος στα Τέμπη
ΗΜΑΡΤΟΝ
-
@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μια και ήταν μακρινός συγγενής μου, δεν ήταν αριστερός πάντως, για να τον εκμεταλλεύονται οι ροζαλίες...
Ανθρωπιστής ήταν.
Το τι είναι ο καθένας το δείχνουν οι πράξεις του πρώτα και τα λεγόμενά του μετά.
Τουλάχιστον έχετε κάποιον να θαυμάζετε και να μοιάσετε στο σόι.Τι ήταν δηλαδή εκτός από σπουδαίος επιστήμονας και ανθρωπιστής ?
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μια και ήταν μακρινός συγγενής μου, δεν ήταν αριστερός πάντως, για να τον εκμεταλλεύονται οι ροζαλίες...
Ανθρωπιστής ήταν.
Χα! Και εγώ γνώρισα μέλη της οικογένειας του. Αλλά αυτοί ήταν λεπτοί.
Άσε που μου έδιναν την αίσθηση πως βλέπουν πράσινο τον ήλιο.
Αλήθεια είναι, βέβαια τώρα μετά την δύση του βλέπουν σε άλλα χρώματα, παλ βέβαια...
-
Μετά ένα ηλιοβασίλεμα έρχεται το βράδυ ( το οποίο το ζήσαμε) και μετά ξημερώνει μια νέα ημέρα , ένας νέος ήλιος ξημερώνει.
-
ένας νέος ήλιος ξημερώνει.
Καλός να έρθει, αρκεί να μην ειναι του πασοκ, του καταστροφέα της χώρας.
-
ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ μάλιστα τῇ
ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία -
Πάντως σε ένα γκάλοπ για την μεταπολίτευση ο Αντρέας θριάμβευσε...
ΠΑΣΟΚ ωραία χρόνια...
ξύστες 50άρηδες συνταξιούχοι θα απάντησαν...
-
Όχι εργολάβοι ;
-
Οι εργολάβοι δεν υπάρχουν πια...
τους πάτησε η υπερδεκαετής κρίση... -
Πάντως σε ένα γκάλοπ για την μεταπολίτευση ο Αντρέας θριάμβευσε...
Ναι το άκουσα και εγώ. Βέβαια 30% πήρε.....λογικό, είναι όσοι έφαγαν και ακόμα ζουν από τον καταστροφέα της χώρας. Ο χειρότερος πολιτικός που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα από το 1.000.000π.χ.
-
Από την δημιουργία της γης δεν λες καλύτερα....
Αχαριστία, τα έλεγε ο Ξενοφών
-
Αχαριστία, τα έλεγε ο Ξενοφών
Αχαριστία ποιανού? Γιατί όποιος υποστηρίζει τον Ανδρέα ως πολιτικό 2 τινά συμβαίνουν:
- ήταν διαπλεκόμενος και έφαγε με χρυσά κουτάλια
- ειναι ηλίθιος ή λοβοτομημένος.
Αμοφότεροι άχρηστοι και επικίνδυνοι για την κοινωνία.
-
Για να το λες εσύ έτσι θα ναι.
Ιδιαίτερα στο "ηλιθιος" με αυτά που γράφεις κατά καιρούς, έχεις δίκιο.
Θα επιμείνω στην αχαριστία
-
Για να το λες εσύ έτσι θα ναι.
Εννοείται αυτό! Ευτυχώς το λένε και άλλοι που ξέρουν τι τους γίνεται και έζησαν αυτές τις εποχές (σε αντίθεση με εσένα που απλά τις έχεις ακουστά).
-
Ξανα λέω λοιπόν.....αχαριστία.
-
Ξανα λέω λοιπόν.....αχαριστία.
ποιανού δεν μας λές όμως? Του Κωστόπουλου? δικιά σου? κάποιου άλλου?
-
Της γενιάς αυτής.
-
Της γενιάς αυτής.
Δεν είναι ίδιοι όλοι αυτής της γενιάς. Ορισμένοι ευνοήθηκαν από το πασοκ και ορισμένοι καταστράφηκαν (μαζί με την καταστροφή της χώρας), οπότε το τσουβάλιασμα δεν ευσταθεί.
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Της γενιάς αυτής.
Δεν είναι ίδιοι όλοι αυτής της γενιάς. Ορισμένοι ευνοήθηκαν από το πασοκ και ορισμένοι καταστράφηκαν (μαζί με την καταστροφή της χώρας), οπότε το τσουβάλιασμα δεν ευσταθεί.
Ισχυει για ολες τις περιοδους. Αν δεν εισαι στην σωστη πλευρα καταστρεφεσαι ακομα και να κανεις το σωστο.
-
Όχι μόνο λαμπάκια και λουλούδια στα παρτέρια, στο Βόλο γίνονται και έργα πνοής που πέρα απ τη διατήρηση της αΥλης κληρονομιάς, αναβαθμίζουν και την καθημερινότητά μας και διδάσκουν για τον μέλλον.
Οδός Ιωλκού (Βενιζέλου) μετά τα Δικαστήρια...
Εσείς οι Αθηναίοι, θα βάλετε θέσεις πάρκινγκ στη Πατησίων, μπροστά στα μαγαζάκια να εξυπηρετούνται, ή είστε τίποτα λουλούδες;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]