-
αυτο βοηθαει?
...χασατε...
-
ειπα μελη οχι
παππους 100 δισεγγονο 10 αρα μεσος ορος 55 -
@otso said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
ειπα μελη οχι
παππους 100 δισεγγονο 10 αρα μεσος ορος 55λαθος καμεις
σφοδρο
εχουν μπει τα νιβι μεσα = 30αρηδες
και αυτο που βλεπεις δεν εχει ουτε ενα εγγονι! και max 2 παιδια! που ομως ειναι μελη με δικο τους βιταρα. και οι δυο. -
πλακα κανω και ζηλευω , οχι ειρωνικα .
-
πο πο περασανε τα χρονια! βλεπω κατι παλιοφιλους! να ειστε ολοι καλα!
-
Αν το Υ δεν ήταν τόσο ασχημούτσικο και ακριβό...
Αν το Κορολα δεν ήταν τόσο στενάχωρο...
Αν το Κάμρυ ερχόταν Ευρώπη...

-
Το Camry έρχεται Ευρώπη. Αλλά μάλλον δεν το αγοράζει κανείς.
-
αμα η τεσλα εφτιαχνε ενα κανονικο αγροτικο και οχι τενεκε ξεγανωτο θα ξεπουλουσε .
Νομιζω οτι παντου στον κοσμο υπαρχει η αναγκη για ενα απλο ηλεκτρικο αγροτικο και οχι τερας , μιας και δεν χρησιμοποιειται για ταξιδια , αλλά το πολυ να κανουν 50 χλμ την μερα το 99% των περιπτωσεων -
Μόνο τενεκές ξεγάνωτος δεν είναι το αγροτικό της. Η τεχνολογίες που έχει πανω του ακόμα και το κράμα μετάλλου που χρησιμοποιεί είναι δεκαετίες μπροστά
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Μόνο τενεκές ξεγάνωτος δεν είναι το αγροτικό της. Η τεχνολογίες που έχει πανω του ακόμα και το κράμα μετάλλου που χρησιμοποιεί είναι δεκαετίες μπροστά
Τι να το κανει ενας επαγγελματιας αυτο ; στο χωριο μου κυκλοφορουν ακομα μαζντακια και τογιοτακια απο τις αρχες του 80 ασε δε ποσα Ηillux , θα παει στο μαντρι θα κουβαλησει τρυφιλλι θα φορτωσει εξαρτηματα ανταλλακτικα , λιπασματα , σπορο μεσα στη σκονη σε χαλικοδρομους και χωματοδρομους .
Αυτα τα τεσλα ειναι για τους αγροτες του κολωνακιου που λεγαμε παλια και γελαγαμε , αυτοι που τωρα εχουν πως τα λενε αυτα τα τεραστια του αμερικανικου στρατου .
Θα δωσει καποιος λεφτα και να μην μπορει να κουβαλησει 2 τενεκεδες λαδι που λεει ο λογος; Θα πρεπει να παει 700 πηγαινελα στο λιοτριβι και στις ελιες . -
.
Τι να το κανει ενας επαγγελματιας αυτο ; στο χωριο μου κυκλοφορουν ακομα μαζντακια και τογιοτακια απο τις αρχες του 80 ασε δε ποσα Ηillux , θα παει στο μαντρι θα κουβαλησει τρυφιλλι θα φορτωσει εξαρτηματα ανταλλακτικα , λιπασματα , σπορο μεσα στη σκονη σε χαλικοδρομους και χωματοδρομους .
Αυτα τα τεσλα ειναι για τους αγροτες του κολωνακιου που λεγαμε παλια και γελαγαμε , αυτοι που τωρα εχουν πως τα λενε αυτα τα τεραστια του αμερικανικου στρατου .
Θα δωσει καποιος λεφτα και να μην μπορει να κουβαλησει 2 τενεκεδες λαδι που λεει ο λογος; Θα πρεπει να παει 700 πηγαινελα στο λιοτριβι και στις ελιες .Δεν βγήκε για τους αγρότες το Cybertruck.
-
Αυτό που μου αρεσει στην επαρχία αλλά και με εκνευρίζει, αλλά θα επέλεγα να ζήσω σε τέτοιο μέρος είναι πως τα πάντα τα αξιολογούν με βάση το μεγιστο δυνατό οφελος στο βασικό σκοπό που εξυπηρετεί κάθε εργαλείο ή αντικείμενο.
Για αυτό βλέπεις να εχει ο άλλος λεφτά και να χρησιμοποιεί το χρεπι του. Σου λέει με πάει ως το καφενείο, άρα είναι καλό. Αυτό μπορεί να μην έχει καταλύτες, να έχει δεκαετίας ελαστικά, να καίει λάδι σαν βενιζη, αλλά τον σκοπό του τον εκπληρώνει
-
Και το καλύτερο είναι πως οι άλλοι στο καφενείο, το καλοβλεπουν για μεταχειρισμένο και τον ρωτούν αν το πουλάει
-
Θα δωσει καποιος λεφτα και να μην μπορει να κουβαλησει 2 τενεκεδες λαδι που λεει ο λογος; Θα πρεπει να παει 700 πηγαινελα στο λιοτριβι και στις ελιες .Δυστυχώς έχουν ήδη , ελαττωθεί επικίνδυνα τα "πραγματικά¨ αγροτικά , μόνο toyota , ford και isuzu , έμειναν νομίζω στην Ελλάδα, οι υπόλοιποι , όσοι υπάρχουν πανάκριβα διπλοκάμπινα, οπότε δύσκολα να βγει ηλεκτρικό για "χωράφι" .....
-
@lap Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Και στην επαρχία ενδιαφέρονται να έχουν πριμιουμ και να καμαρώνουν.
Αυτά τα χρέπια που βλέπεις τους εξυπηρετούν και οικονομικά.
Πολλοί εδώ που μένω, έχουν δυο αγροτικά, ένα το καλό - καινούργιο - δυνατό -πετρέλαιο και ένα χρέπι - παλιό - βενζίνη. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να περνάνε τα έξοδα από οποιοδήποτε καύσιμο - συντήρηση και εννοειται και από το προσωπικό τους όχημα. -
Οκ. Το θέμα ειναι πως κυκλοφορεί με χρεπι του 70-80 εν έτη 2024 και δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του.
Αλλά όλα αυτά ειναι η γραφικότητα στην επαρχία που καταντά ωραία.
-
Οκ. Το θέμα ειναι πως κυκλοφορεί με χρεπι του 70-80 εν έτη 2024 και δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του.
Αν κυκλοφορεί με πληρωμένα τέλη, ασφάλεια και κτεο δεν βλέπω καμία ασέβεια.
-
Όταν οδηγούν κάτι Datsun του 80, ενώ έχουν λεφτα και για νεότερο...για εμένα δεν σέβεται τον εαυτό του.
Καλά για τους γύρω του που βγάζει ντουμάνια δεν το συζητώ. Αγρότη που να νοιάζεται για τους γύρω του δεν έχω δει ποτέ, αλλά έστω για την πάρτη του δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του που οδηγεί ένα τέτοιο όχημα,
-
@gtsartsal said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Αν κυκλοφορεί με πληρωμένα τέλη, ασφάλεια και κτεο δεν βλέπω καμία ασέβεια.
+1
@lap ασε που μπορεί να είναι σε καλύτερη κατάσταση από πολλά πιο 'καινούρια' αυτοκίνητα.
Πχ αυτοκίνητο του 2015-2020 που μπορεί να μην έχει αλλάξει λάστιχα ποτέ!!! -
Όταν οδηγούν κάτι Datsun του 80, ενώ έχουν λεφτα και για νεότερο...για εμένα δεν σέβεται τον εαυτό του.
Καλά για τους γύρω του που βγάζει ντουμάνια δεν το συζητώ. Αγρότη που να νοιάζεται για τους γύρω του δεν έχω δει ποτέ, αλλά έστω για την πάρτη του δεν σέβεται ούτε τον εαυτό του που οδηγεί ένα τέτοιο όχημα,
Αγρότης true αγρότης τέτοιος δεν υπάρχει!!!
Αγρότης χαμάλης μεσα στην πόλη που φορτώνεται τα πάντα όπως και κατι avensis του 2004+, είναι άλλο πράγμα
Από τον χαμάλη, προτιμώ το σωστά συντηρημένο datsun και την ascona των αρχών του 80!Το βασικό είναι η σωστή συντήρηση και όχι η χρονολογία κυκλοφορίας του οχήματος!!!
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά