- 

Με την ευκαιρία, μόλις κατάφερα να συμπληρώσω 10.000 χλμ.... Μετά από 2 χρόνια κατοχής... Όλο κάνω σκέψεις να το δώσω... Από τη μια είναι σχεδόν καινούργιο... Από την άλλη βλέπω την κατανάλωση του... Και η απόφαση να δοθεί φαντάζει μη λογική και αναβάλλεται... Οψόμεθα... 
- 

Εξαρτάται με τι θα το αντικαταστήσεις. 
- 

@antoniokon said in Renault Clio V:  Με την ευκαιρία, μόλις κατάφερα να συμπληρώσω 10.000 χλμ.... Μετά από 2 χρόνια κατοχής... Όλο κάνω σκέψεις να το δώσω... Από τη μια είναι σχεδόν καινούργιο... Από την άλλη βλέπω την κατανάλωση του... Και η απόφαση να δοθεί φαντάζει μη λογική και αναβάλλεται... Οψόμεθα... Όπως και να χει, ενημέρωσε….  
 Το captur έχεις, σωστά?
- 

Με 10000 χλμ σε 2 χρόνια δεν θα σε πιστεύει κανείς. Οπότε η μέσα εδώ θα το δώσεις, ή θα το κρατήσεις, που για μένα είναι το λογικότερο. 
- 

@kkostask said in Renault Clio V: @antoniokon said in Renault Clio V:  Με την ευκαιρία, μόλις κατάφερα να συμπληρώσω 10.000 χλμ.... Μετά από 2 χρόνια κατοχής... Όλο κάνω σκέψεις να το δώσω... Από τη μια είναι σχεδόν καινούργιο... Από την άλλη βλέπω την κατανάλωση του... Και η απόφαση να δοθεί φαντάζει μη λογική και αναβάλλεται... Οψόμεθα... Όπως και να χει, ενημέρωσε….  
 Το captur έχεις, σωστά?Clio lpg 4ος του 2022 έκδοση dynamic... 
- 

Πριν από δυο ώρες χάζευα τα Clio και τα captur στο καρ….  
 Από τα αγαπημένα μου μικρά, είχα το πρώτο του 92 και τώρα έχει ο πατέρας μου του 2003…δεν το κρύβω πως το κοιτάω για καθημερινό γαϊδουράκι, αν αποφασίσω να δώσω το 208 βέβαια.
- 

@antoniokon said in Renault Clio V:  Με την ευκαιρία, μόλις κατάφερα να συμπληρώσω 10.000 χλμ.... Μετά από 2 χρόνια κατοχής... Όλο κάνω σκέψεις να το δώσω... Από τη μια είναι σχεδόν καινούργιο... Από την άλλη βλέπω την κατανάλωση του... Και η απόφαση να δοθεί φαντάζει μη λογική και αναβάλλεται... Οψόμεθα... αντε τελειωνε με το πραμα με τη μπουκαλα 
 ξερεις εσυ
 #mono_vitara
 https://zeperfs.com/en/duel9458-8626.htm
- 

@gatoz said in Renault Clio V: αντε τελειωνε με το πραμα με τη μπουκαλα 
 ξερεις εσυ
 #mono_vitara
 https://zeperfs.com/en/duel9458-8626.htmΔεν θυμάμαι το μηχανάκι σου βρε Αντώνη να κάνουμε ένα duel με Vitara aaxxaxaxaxaxaxax 
- 

@yem said in Renault Clio V: @gatoz said in Renault Clio V: αντε τελειωνε με το πραμα με τη μπουκαλα 
 ξερεις εσυ
 #mono_vitara
 https://zeperfs.com/en/duel9458-8626.htmΔεν θυμάμαι το μηχανάκι σου βρε Αντώνη να κάνουμε ένα duel με Vitara aaxxaxaxaxaxaxax γιε'μ, ασε τα ντουελ, παει για FMF πλεον ο πατερας 
- 

@gatoz said in Renault Clio V: παει για FMF πλεον ο πατερας Αφού έψαξα τον γούγλη 
 ρώτησα τη Σίρη
 σκάλισα το νταρκ γουεμπ
 και
 ρώτησα φίλους και γνωστούς δεν πήρα απάντηση τί εστί FMF ! ! !
- 

- 

@yem said in Renault Clio V: @gatoz said in Renault Clio V: παει για FMF πλεον ο πατερας Αφού έψαξα τον γούγλη 
 ρώτησα τη Σίρη
 σκάλισα το νταρκ γουεμπ
 και
 ρώτησα φίλους και γνωστούς δεν πήρα απάντηση τί εστί FMF ! ! !Καινούργια κατηγορία είναι,κάτω δεξιά στην αναζητηση ανάμεσα στα uncensored Japanese stepmomes και busty milfs neighbours.   
- 

@antonmone said in Renault Clio V: @yem said in Renault Clio V: @gatoz said in Renault Clio V: παει για FMF πλεον ο πατερας Αφού έψαξα τον γούγλη 
 ρώτησα τη Σίρη
 σκάλισα το νταρκ γουεμπ
 και
 ρώτησα φίλους και γνωστούς δεν πήρα απάντηση τί εστί FMF ! ! !Καινούργια κατηγορία είναι,κάτω δεξιά στην αναζητηση ανάμεσα στα uncensored Japanese stepmomes και busty milfs neighbours.   AAA xaaxaxaxaxaxaxxax 
 κλαίω ρε 
- 

@yem said in Renault Clio V: @antonmone said in Renault Clio V: @yem said in Renault Clio V: @gatoz said in Renault Clio V: παει για FMF πλεον ο πατερας Αφού έψαξα τον γούγλη 
 ρώτησα τη Σίρη
 σκάλισα το νταρκ γουεμπ
 και
 ρώτησα φίλους και γνωστούς δεν πήρα απάντηση τί εστί FMF ! ! !Καινούργια κατηγορία είναι,κάτω δεξιά στην αναζητηση ανάμεσα στα uncensored Japanese stepmomes και busty milfs neighbours.   AAA xaaxaxaxaxaxaxxax 
 κλαίω ρε Παρενέργειες από το ταρανδακι που τελείωσα προχτές είναι ,θα μου περάσει! 
- 

@gatoz said in Renault Clio V: @yem said in Renault Clio V: FMF ffm σημαινει νεαρε μου 
 αλλα ο γατος θελει να ειναι στο επικεντροΚαλά μιλάμε για πολύ τσόντα ο γάτος, δικός μας είναι      
- 

@georgemit said in Renault Clio V: @gatoz said in Renault Clio V: @yem said in Renault Clio V: FMF ffm σημαινει νεαρε μου 
 αλλα ο γατος θελει να ειναι στο επικεντροΚαλά μιλάμε για πολύ τσόντα ο γάτος, δικός μας είναι      με εμπρακτη συμμετοχη, το ματι το χορτασα σε εποχες ζακουλα και ταρατατα.... 
- 

Είναι το καλύτερό, κι ας μην είμαι πάντα στο επίκεντρο, ffm δλδ.      
- 

@georgemit said in Renault Clio V: Είναι το καλύτερό, κι ας μην είμαι πάντα στο επίκεντρο, ffm δλδ.      μπα.... 
 οσο αυξανωνται τα εφ αυξανεται η καλυτεροτις - στην αναγκη εχω γιο φαρμακοποιο....
- 

Άλλωστε μέχρι 5 είναι σχέση. 
- 

Δόξα τον Αλλάχ 

Renault Clio V