-
Αφήστε το νήμα για την πρόκληση του Ολυμπιακού. Εμ δεν μπορούσαμε να το δούμε με τα συνδρομητικά, εμ κλειδώνετε και το νήμα.
Αν υπάρξουν έκτροπα να το κλείσετε. -
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Αφήστε το νήμα για την πρόκληση του Ολυμπιακού. Εμ δεν μπορούσαμε να το δούμε με τα συνδρομητικά, εμ κλειδώνετε και το νήμα.
Αν υπάρξουν έκτροπα να το κλείσετε.Σωστά το γράφεις.
Πρόκληση
Γιατί αντί να χαρούν οι κλεφτοδεύτεροι, ακόμα τους πονάει το 71, αλλά και οι επόμενες πορείες...Χαρείτε ρε καημένοι, 100 χρόνια σας πήρε...
Βγάλτε το κόμπλεξ από μέσα σας που καταστρέψατε την Ελλάδα από την παράγκα, που την είχαμε φτάσει στην 6η θέση της Ευρώπης με 3 ομάδες στο τσουλου και για να κάνει ο κρόκους και ο διάδοχος τις δουλειές του, έπρεπε να έχουν τον κομματικό στρατό, αυτόν που μαζεύουν τώρα επειδή υπερέβη τον Ρουβίκωνα με τον φόνο του αστυνομικού και έπρεπε να είναι πρώτοι στο χωριό οι κομπλεξάρες και τελευταίοι στην Ευρώπη.
Ανοίξτε το νήμα ή σβήστε τα εμπρηστικά σχόλια.
-
ειναι μακρυ του ελκαμπι...
....το τεσλα#faaaaaaaaaapppppppp
-
Σε καθε περιπτωση καλο ειναι Ελληνικες ομαδες να εχουν τετοιες διακρισεις.
Αν πιασουμε την κουβεντα για τις παραγκες θα πρεπει να σβησουμε τον επαγγελματικο (και οχι μονο) αθλητισμο απο τη χωρα μας, κατα καιρους ολες οι ομαδες του ποκ και ο παοκ εχουν συμβαλει τα μεγιστα σε αυτο.
Καλη επιτυχια στον ολυμπιακο στον τελικο, ας ελπισουμε να κανουν ενα βημα και οι οπαδοι εμπρος και να μην μας κανουν το γηπεδο χωραφι. -
Όταν φτάνουν ελληνικές ομάδες σε τελικούς δεν υπάρχει περίπτωση ορθολογικός Έλληνας να μην τις υποστηρίξει
-
-
-
«Το ιδανικό μου δεν είναι να πλουτίσω, ούτε να ζήσω ευτυχής, αλλά να εργασθώ, να δράσω, να δημιουργήσω. Να κάνω κάτι αντάξιο ενός ανθρώπου ηθικού και δυνατού»
Ο Γεώργιος Ν. Παπανικολάου γεννήθηκε σαν σήμερα, 13 Μάη 1883. Ο δημιουργός του γνωστού Τεστ Παπανικολάου (Τεστ-Παπ) για την πρώιμη διάγνωση του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, έχει σώσει εκατομμύρια.
Όλοι χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που στη ζωή του έβαλε πρόταγμα την προσφορά έναντι του πλουτισμού.
(από rosa.gr)
-
Μια και ήταν μακρινός συγγενής μου, δεν ήταν αριστερός πάντως, για να τον εκμεταλλεύονται οι ροζαλίες...
Ανθρωπιστής ήταν.
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μια και ήταν μακρινός συγγενής μου, δεν ήταν αριστερός πάντως, για να τον εκμεταλλεύονται οι ροζαλίες...
Ανθρωπιστής ήταν.
Το τι είναι ο καθένας το δείχνουν οι πράξεις του πρώτα και τα λεγόμενά του μετά.
Τουλάχιστον έχετε κάποιον να θαυμάζετε και να μοιάσετε στο σόι. -
Τον θαυμάζουμε.
Να τον εκμεταλλεύονται απολογητές ολοκληρωτικών συστημάτων που ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους δεν θέλουμε.
-
Να τον εκμεταλλεύονται απολογητές ολοκληρωτικών συστημάτων που ευθύνονται για εκατομμύρια θανάτους δεν θέλουμε.
Οι θασώστες αυτών των συστημάτων πιστεύουν ότι δεν φταίνε αυτοί, ούτε τα συστήματα, αλλά οι "αλλοι", οι κακοί του παραμυθιού με τον δράκο.
-
Ανθρωπιστής ήταν.
Χα! Και εγώ γνώρισα μέλη της οικογένειας του. Αλλά αυτοί ήταν λεπτοί.
Άσε που μου έδιναν την αίσθηση πως βλέπουν πράσινο τον ήλιο.
-
@fanis75 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Οι θασώστες αυτών των συστημάτων πιστεύουν ότι δεν φταίνε αυτοί, ούτε τα συστήματα, αλλά οι "αλλοι", οι κακοί του παραμυθιού με τον δράκο.
εμ, ετσι λεει το παραμυθακι σας...
-
@gatoz said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
To ιδιο και το δικό σας...ετυχώς υπάρχει καταγραφή της ιστορίας και όλοι ξέρουμε την αλήθεια.
-
To ιδιο και το δικό σας...ετυχώς υπάρχει καταγραφή της ιστορίας και όλοι ξέρουμε την αλήθεια.
και η καταγραφη που σας ταιζουνε, παλι στο παραμυθακι κολαει
-
Εγω δεν καταλαβαινω ποιοι ειναι οι σας και μας κοκ
-
Ααα ναι σωστά, ξέχασα...μόνο εσείς γνωρίζετε την πραγματική αλήθεια και όλοι οι ιστορικοί ειναι στο κόλπα για να μας ταϊζουν παραμύθι!
Αφήνω τα υπόλοιπα στον κρούζερ, που ως γηριαότερος ειναι και σοφότερος.
Πάντως την επιτυχία του συστήματος την είδαμε στην πράξη...τι όχι? ακόμα υπάρχει...χαχα
-
Ααα ναι σωστά, ξέχασα...μόνο εσείς γνωρίζετε την πραγματική αλήθεια και όλοι οι ιστορικοί ειναι στο κόλπα για να μας ταϊζουν παραμύθι!
Αφήνω τα υπόλοιπα στον κρούζερ, που ως γηριαότερος ειναι και σοφότερος.
Πάντως την επιτυχία του συστήματος την είδαμε στην πράξη...τι όχι? ακόμα υπάρχει...χαχα
ζησε σε αυτο που υπαρχει τωρα λοιπον μια και περνας καλα
-
ζησε σε αυτο που υπαρχει τωρα λοιπον μια και περνας καλα
Και εσύ πάντως καλά περνάς, καλύτερα από εμένα!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]