-
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για γκαρσονιέρα έγραψα, 100αρι μου έβαλες...συννενόηση τσιμέντο!
-
Μεγάλη αλήθεια! Αλλά αν το σκεφτούν όλοι αυτό δεν θα υπάρχουν σπιτια στην επαρχία!!!
Τότε είναι που θα εκτιναχθεί το ΑΕΠ, όταν θα έχει 1000€ η γκαρσονιέρα χωρίς θέρμανση, στο Προμύρι Πηλίου...
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για γκαρσονιέρα έγραψα, 100αρι μου έβαλες...συννενόηση τσιμέντο!
Ναι οκ αλλά εγω κοιτάζω για κάτι για οικογένεια!
Δηλαδή όλα τα πάγια 1400 μαζί με το σπίτι
Πες αλλά 300 ένα αυτοκινητο ! 1700 ευρώ πάγια έξοδα για έναν μικροαστό
Χαχαχαζα
Θέλετε να γεννούν οι Έλληνες μετά!
-
Ναι οκ αλλά εγω κοιτάζω για κάτι για οικογένεια!
Δηλαδή όλα τα πάγια 1400
ΟΚ, άσχετο όμως με αυτό που έγραψα. Για οικογένεια θες αρκετά πλέον, αν και με λίγο ψάξιμο κάτι βρίσκεις και πιο κάτω, ίσως στα €800. Μετά θα πρεπει να πάς πιο μακριά για πιο φτηνά.
-
Κσι θα τα δίνεις σε καύσιμο
Απο την ακριβότερη βενζίνη η Ελλάδα!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μεγάλη αλήθεια! Αλλά αν το σκεφτούν όλοι αυτό δεν θα υπάρχουν σπιτια στην επαρχία!!!
Τότε είναι που θα εκτιναχθεί το ΑΕΠ, όταν θα έχει 1000€ η γκαρσονιέρα χωρίς θέρμανση, στο Προμύρι Πηλίου...
Πω πω!
Εγώ άρχισα να κοιτάζω και σπιτια από κοντέινερ!! Μια χαρά είναι τελικά!!!!
-
Κσι θα τα δίνεις σε καύσιμο
Απο την ακριβότερη βενζίνη η Ελλάδα!
Ηλεκτρικό, ποδήλατο, ΜΜΜ, τηλεργασία, εργασία κοντά στο σπίτι.....λύσεις υπάρχουν!
-
Για πολλούς όχι!
Ευτυχώς εγώ έχω τηλεργασια!!!
-
Για πολλούς όχι!
Ποτέ δεν υπάρχει κάτι για όλους, δεν είναι εφικτό. Υπάρχουν επιλογές και ο καθένας κάνει τις δικές του.
-
Σκεψου τώρα μια οικογένεια με τρια παιδιά, ένα μικρό κσι δυο μεγαλύτερα με φροντιστήρια!
1400 ευρώ πάγιο έξοδο γ οικία! Κσι διακόσια ΜΜΜ να αλλάζουν έχουν να φάνε, να ντυθούν, να πληρώσουν φροντιστήρια!
Οι μόνοι που μπορούν να το πετύχουν αυτό με μηδεν αποταμίευση για το μέλλον είναι ζευγάρι μικρό στελεχών κάποιας εταιρίας! Καμία αλλη οικογένεια με τρια παιδιά και υπαλληλική σχέση
Εάν η χωρα αποτελείται από τέτοια ζευγάρια, οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Η χωρα δεν τους θέλει και τους το δείχνει εμπράκτως!
-
Σκεψου τώρα μια οικογένεια με τρια παιδιά, ένα μικρό κσι δυο μεγαλύτερα με φροντιστήρια!
1400 ευρώ πάγιο έξοδο γ οικία! Κσι διακόσια ΜΜΜ να αλλάζουν έχουν να φάνε, να ντυθούν, να πληρώσουν φροντιστήρια!
Οι μόνοι που μπορούν να το πετύχουν αυτό με καμία αποταμίευση είναι ζευγάρι μικρό στελεχών κάποιας εταιρίας! Καμία αλκή οικογένεια με τρια παιδιά και υπαλληλική σχέση
Όλα σχετικά ειναι, δεν μπορούμε να γενικεύουμε. Ξαδέρφη μου μένει στην Καλλιθέα και πληρώνουν για ένα 3αρι, €550 και έχουν 2 παιδιά. Δεν είναι ιδανικά, αλλά ειναι ΟΚ. Δεν ειναι μόνο €1.400 για οικία ή παγκάκι, υπάρχουν πολλές λύσεις και εναλλακτικές.
-
Με νέο συμβόλαιο ενοικίασης;
-
-
Με νέο συμβόλαιο ενοικίασης;
Πέρσι μετακόμισαν, γιατί σε αυτό που έμεναν 15 χρόνια πουλήθηκε.
-
Τζαμπατζήδες, τζάμπα μαγκιές, θέλω διαμέρισμα 2ου και άνω ορόφου, επί της Διονυσίου Αεροπαγίτου, με θέα τον Παρθενώνα και το Ηχος και Φως...
Προσφέρω για ενοικίαση 4 ευρώ το τμ...
Τι όχι ?
Μα αφού τόσο θέλω...
Α θέλω και ένα ηλεκτρικό με 400 άλογα τουλάχιστον στα 10000...
Τι όχι ?
Μα αφού τόσο θέλω...
Με αυτά θα το παίξω και Σούγκαρ ντάντι με πιστοποίηση Κουτσούμπα και Κανέλλη...
-
θα ερθει και η σειρα των προσωρινα χορτασμενων
...με #mavra και λεφτα αλλων -
To μονο σιγουρο αν καποιος γραφει συνεχως στο υπαρχον φορουμ θελω ωραιο διαμερισμα με 350ε νοικι θα εισακουστουν τα θελω του απο καποια ανωτερη δυναμη και θα το καταφερει στην ζωη του....
keep trying...
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
θα ερθει και η σειρα των προσωρινα χορτασμενων
...με #mavra και λεφτα αλλωνΔυστυχώς ποτέ....γιατί οι "προσωρινά" χορτασμένοι είναι εδώ και 60-70 χρόνια και δεν βλέπω να αλλάζει. Οπόταν η σειρά τους δεν θα έρθει ποτέ....το μαύρα και τα λεφτά των άλλων βασιλεύουν στην Ελλάδα.
-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
To μονο σιγουρο αν καποιος γραφει συνεχως στο υπαρχον φορουμ θελω ωραιο διαμερισμα με 350ε νοικι θα εισακουστουν τα θελω του απο καποια ανωτερη δυναμη και θα το καταφερει στην ζωη του....
keep trying...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2