-
@taxiarxis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Καθόλου δεν κούρασες. Κι εγώ από κει που ήμουν υπέρμαχος των diesel πλέον κοιτάω μόνο βενζίνη για τους λόγους που ανέφερες.
Υπάρχει κάποιος Ασιάτης που να σου άρεσε; Sportage λατρεία. Tuscon επίσης. Το 130hatch θα σου άρεσε;Κορεατης i30 fastback nline και xceed gtline βενζινη μου αρεσουν τα θεωρω και σχετικα φθηνα με τον ανταγωνισμο,Ιαπωνας mazda αλλα 2λιτρο, chr (ακριβο), κορολα ,suzuki αν επαιρνα μικρο θα επαιρνα swift ,scross δεν αρεσει στη γυναικα,nissan το juke ετσι και εστι.
Για μενα αυτη την στιγμη παιζουν στην 1η θεση κορολα και chr .
Οπως εχω ξαναγραψει παραπανω αν εβρισκα το κορολα σε 1.2 στη μεσαια εκδοση μτχ θα την επαιρνα αναλογα τι χλμ ειχε και τι τιμη.
Το i30 hatch το εχει ενα παιδι εδω το εχω δει απο κοντα πολυ καλο του βγηκε -
Δεν μας κούρασες, αλλά με 7000 χλμ το χρόνο και αυτά σε μικρές διαδρομές, ίσως πρέπει να κατέβεις κατηγορία και τιμή.
Μάζντα 2 ατμόσφαιρα, σαντέρο υγραέριο κλπ, άντε κανένα ίγκνις δεν ξέρω αν χωράς, ή το σουίφτ.
-
Ή και το i20 ή i30.
-
@criuser said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Δεν μας κούρασες, αλλά με 7000 χλμ το χρόνο και αυτά σε μικρές διαδρομές, ίσως πρέπει να κατέβεις κατηγορία και τιμή.
Μάζντα 2 ατμόσφαιρα, σαντέρο υγραέριο κλπ, άντε κανένα ίγκνις δεν ξέρω αν χωράς, ή το σουίφτ.
1.80 106 κιλα ειμαι φαγανο τι να κανω
-
Σιγά 1.94 και 128 να το αφήσω ;
-
-
Πάντως να πουλάς το xceed και να κοιτάς πάλι i30/xceed λίγο παράλογο
-
Σιγά 1.94 και 128 να το αφήσω ;
Μου θύμισες γνωστό ανέκδοτο...
Μισό κιλό φέτα παρακαλώ.
(κόβει ένα γκουμούτσι)- Είναι εφτακόσια πενήντα. Να τ' αφήσω;
- Ναι, άσ' το, και βάλε μου μισό κιλό φέτα.
-
Mazda το ιδιο συνεργειο με τα ΚΙΑ εχουν Αλεξ
-
@antonakis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πάντως να πουλάς το xceed και να κοιτάς πάλι i30/xceed λίγο παράλογο
Χαχα δεν ειπα κοιταω ειπα ποια μου αρεσουν .
-
Εγώ το είπα.... Θα δεις που θα πάει να αγοράσει το ίδιο....
Φαντάσου το βλέμμα των πωλητών -
Με 7-8k χλμ το χρόνο και μικρές διαδρομές, το full hybrid δεν κάνει απόσβεση παρά πολύ αργά. Την είχα κάνει και εγώ την άσκηση.
Καλά κάνει και κοιτάει και βενζίνη.Ας πάρει κανά #mono_vitara να τελειώνει.
-
Ασχετο ενα ευρωπαϊκο που μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση αλλα ταυτοχρονα με φοβιζει γιατι δεν ξερω τιποτα για την εταιρεια (εκτος πως ανηκει stellantis) ειναι το jeep avenger.
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Ασχετο ενα ευρωπαϊκο που μου αρεσει πολυ σαν εμφανιση αλλα ταυτοχρονα με φοβιζει γιατι δεν ξερω τιποτα για την εταιρεια (εκτος πως ανηκει stellantis) ειναι το jeep avenger.
Πάρα πολύ όμορφο ειναι και αρκετά καλό στον δρόμο (μόνο το ηλεκτρικό έχω οδηγήσει). Για τα υπόλοιπα αφήνω τον κρούζερ και τον γάτο να μαλλιοτραβηχτούν....χαχα!!
-
@fanis75 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πάρα πολύ όμορφο ειναι και αρκετά καλό στον δρόμο (μόνο το ηλεκτρικό έχω οδηγήσει). Για τα υπόλοιπα αφήνω τον κρούζερ και τον γάτο να μαλλιοτραβηχτούν....χαχα!!
Ωχ εβαλα φυτιλιά?
-
Κατά βάση αγαπιούνται.
-
20χμ/μερα ΜΟ
ε-Βικε παρε
-
-
Λοιπον κανονικα κανω καπου στα 10 με 12 το χρονο απλα εχω και το παλιο.Αν παραμερισω τους φοβους μου (που αυτο θα κανω ) για την δουλεια ειναι 40χλμ πηγαινελα.Δηλαδη 1000 τον μηνα μονο η δουλεια.Αντε να βαλω τις μισες μερες παμε 500χλμ ή 6000 το χρονο + καπου στα 5000 τα υπολοιπα.
-
Και με σκέτο βενζίνη καλά είσαι.....
Μήπως να έβλεπες κάποιο Skoda. Έτσι βαρετά που είναι στην σχεδίαση, θα πηγαίνεις και εσυ καθημερινά στο ίδιο δρομολόγιο για τα υπόλοιπα 280 χρόνια θα πέφτεις πιο εύκολα για ύπνο το βράδι.
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ