Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]
    • 1
    • 2
    • 120
    • 121
    • 122
    • 123
    • 124
    • 197
    • 198
    • 122 / 198
    Αντίλογος
    74
    3954
    116454
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • nickthetrib
      nickthetrib @lap last edited by

@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Τι να σου πω.... στην επαρχια χειρότερα ήταν από όσο μου λένε. Εκει το επαλ με το Γενικό δεν διέφεραν και πολύ.

Εμάς παιδια έτσι ήταν η κατάσταση. Εποχές αρσενη και πιο πριν από αυτόν. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν πριν.

85%+ επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις και στις δυσκολότερες όλων των εποχών πανελλήνιες σε ανώτατες και ανώτερες σχολές. Και δυο τρεις από κάθε φουρνιά μεγάλα μυαλά σε ακαδημαϊκη καριέρα στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του πλανητη. Βασικά στα 5 πρώτα του πλανητη.

Ο γαπ ήταν

And Another Passionless Night, And Another Hopeless Fight, And Another Battle That I've Lost !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • C
        civil357 last edited by

Η διαφορά ήταν ότι το 90 αν σου έκλεβαν το στρογγυλοφάναρο το παπάκι (που θα στο έκλεβαν αν το άφηνες έξω) πιθανότατα τον ήξερες και ή λάδωνες ή με απειλές ( αν είχες " πρόσωπο" ) θα το έπαιρνες πίσω.

Σήμερα μάλλον θα το βρείς πιο δύσκολα....

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • L
          lap last edited by lap

Α ο γαπ. Σωστα!

Ότι και να λέτε, συμμορίες, που κλέβουν, χτυπούν, μαχαιρώνουν κτλ δεν είχαμε.

Ναρκωτικά δεν είχαμε στο σχολείο. Ήταν αδιανοητο!

Να πω και το εξής. Είχαμε κάτι περίεργους τύπους 20 αρηδες, να γυρίζουν έξω από σχολεία όταν σχολουσαμε. Καποιοι από την γνωστή κοινωνική ομάδα.

Αλλά θυμάμαι είχαμε καθηγητές να βγαίνουν έξω καθως και σχολικό τροχονόμο που τους έδιωχναν. Θυμάμαι περιστατικό καθηγητές να διώχνουν έναν τυπά και να φωνάζουν αστυνομία. Εμείς δεν είχαμε καταλάβει το τι συμβαίνει.

Θέλω να πω πως αυτά που βλέπουμε σήμερα στα σχολεία...ότι και αν λέτε δεν τα ζήσαμε.

Οι καθηγητές ενδιαφερόταν για το λειτούργημα τους και έκαναν πολλά πέρα από το καθιερωμένο και τυπικό.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
            criuser last edited by

Εντάξει τώρα ούτε οι καθηγητές ενδιαφέρονται, ούτε η αστυνομία έχει διάθεση να την βρίζουν ως ρατσιστική αν την πέσει σε τίποτα ευπαθείς...

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
            πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

piliourits 1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • C
              civil357 @lap last edited by

Φυσικά και κάποιοι εργατες τραγουδούσαν και βαρναλη και καββαδια. Πάνε σε ένα φεστιβάλ του κόμματος και θα δεις πολλούς εργατες με αγαθές ανησυχίες και αγάπη σε σοβαρούς στοίχους που περιγράφουν τη ζωή σε κάθε εκδοχή και εποχή.

Αν εννοείς φεστιβάλ της κνε , δεν έχω χάσει κάποιο από βρεφική ηλικία, αν εννοείς το ίδιο φεστιβάλ , ακόμα τραγουδάνε πληροφοριακά, αν εννοείς φεστιβαλ πασοκ , δε ξέρω τι περιγράφεις δε μπορώ να θυμηθώ κάποιο.

Όσο για τον γιαννοπουλο!

έγραψες υποθέτω για τον πολιτισμό της εργατικής τάξης επί πασοκ , σου απάντησα ότι θεσμοθέτησε την επιδότηση των ¨πολιτιστικών κέντρων" ως υπουργός εργασίας! Τι άλλο να γράψει κάποιος....

Δεν είμαστε χθεσινοί , παιδί του 80 είμαι , έζησα τα πάντα . Το πιο απλό για το εκπαιδευτικό σύστημα που θα σου ανταπαντήσει κάποιος είναι ότι το πασοκ κατάργησε το σχολικό επιθεωρητή ( τον πρόλαβα!!), δεν έχω άποψη καλώς ή κακώς....

Κάπου το 2000 θεσμοθετήθηκε ο σχολικός φύλακας ( πλέον δεν υπάρχει) , αν η εικόνα ήταν καλή στην νεανική παραβατικότητα δε θα υπήρχε ανάγκη π.χ.

Τέλος η φράση "Δεν υπήρχαν όλα αυτά τα .......κομματικα ...... που σας λένε." , ούτε ως χιουμοριστική ατάκα στη σελίδα " Πασοκ το ορθόδοξο " δε συναντάται εύκολα.

• L
                lap last edited by lap

Περιστατικό από μαθηματικό, κομματικό μέλος. Κόκκινος.

Γεωμετρία...μας εξηγούσε την λύση. Άρα λέει έχουμε την κάλυψη αυτού του χώρου.... χωρος....συγχωρώ.... τι σημαίνει συγχωρώ;;;;;

Σημαίνει αφήνω τον άλλον να βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Μόνο αυτό; Μόνο στατικά; Μεταφορικά;;;;
                Και εξηγούσε 20 λεπτά τι σημαίνει η συγχώρεση για τον άνθρωπο.

Από μαθηματικό!

Γίνονται και σήμερα έτσι τα μαθήματα;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                  lap last edited by lap

Δεν ήταν μονο οι κοκκινοι εργατες με αγάπη για την ποίηση και την καλή μουσική με στοίχους μεγάλων ποιητών με βαθιά νοήματα. Υπήρχαν και αλλων αποχρώσεων.

Γενικώς, η υψηλη κουλτούρα της χώρας εκείνη την εποχή, σε μουσική συγγραφείς κτλ ήταν πιο πολύ στο ΠΑΣΟΚ παρα στο κόμμα. Ιδιαιτερα μετά την πτωση και όσα έβγαιναν στην φορά.

Τα φεστιβάλ τα ανέφερα γιατί προφανώς αυτά θα τα γνωρίζεις.

Το "κομματικά" ειναι η κλασική απαξίωση των πάντων κατα την πρακτική εφαρμογή σε αντιδιαστολή με ενα ιδεώδες. Αν όμως κάποιος κρίνει την πρακτική εφαρμογή αλλων εποχών τότε γίνεται εχθρός....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

C 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • C
                    civil357 @lap last edited by civil357

Γενικώς, η υψηλη κουλτούρα της χώρας εκείνη την εποχή, σε μουσική συγγραφείς κτλ ήταν πιο πολύ στο ΠΑΣΟΚ παρα στο κόμμα. Ιδιαιτερα μετά την πτωση και όσα έβγαιναν στην φορά.

images.jpg

papandreou_gamos.jpg
                    ![papandreou_gamos.jpg](/assets/uploads/files/171gapapandreou-kriti-1.jpg 0326184709-papandreou_gamos.jpg)

Στην τελευταία φώτο μάλλον κάνει ζεμπεκιά σε πολιτιστικό ίδρυμα ο αρχηγός....

Και μια και αναφέρθηκε τα ήθη της σεξουαλικότητας επί πασοκ και θυμήθηκα και τον ανδρέα με τη μιμή , κάποιος παλαιότερος μπορεί και να θυμηθεί τη θερμότατη υποδοχή του ζεύγους από τους πράσινους, καθηλωμένους μπροστά από τις τηλεοράσεις για να της κάνει νεύμα να βγεί από το αεροπλάνο, με το σλόγκαν του ότι ο αρχηγός μας είναι "σεξουλιάρης" και άνδρακλας ακόμα και τώρα...

Είπαμε ωραιοποίηση της παιδικής μας εποχής αλλά μέχρι ενός ορίου το κομματικό.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • L
                      lap last edited by

Οκ!

Οι κόκκινοι δεν ακούν λαϊκά και δεν χορεύουν ζεΐμπεκικα.

Γενικα, το 90 το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής σκηνής των έντεχνων καλλιτεχνών ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Εξήγησα τους λόγους. Τα υπόλοιπα είναι μακιγιάζ να κρυφτεί η αλήθεια.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C

Οκ!

Οι κόκκινοι δεν ακούν λαϊκά και δεν χορεύουν ζεΐμπεκικα.

Γενικα, το 90 το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής σκηνής των έντεχνων καλλιτεχνών ήταν στο ΠΑΣΟΚ. Εξήγησα τους λόγους. Τα υπόλοιπα είναι μακιγιάζ να κρυφτεί η αλήθεια.

Γράψε και κανένα όνομα καλλιτέχνη δεν είναι κακό , συνήθως μας βομβαρδίζεις με πηγές.

Εξαιρώ τη Μελίνα, και αν αναγράψεις πηγές λίγο προσοχή , να μην αναφέρεις ανθρώπους που έφυγαν τρέχοντας και μουτζώνοντας πίσω τους ( π.χ. Θάνος ή Βαγενά).

Μέχρι και ο γιωργάκης ο νταλάρας είχε πεί "ότι μπορεί να έκαναν υφυπουργό τη σύζυγο αλλά ψήφιζα πάντα κκε "( όχι ότι τον πιστεύω αλλά λέμε τώρα....) .

Α ναι και ο συμπαθής κελαηδόνης , εξαιρείται.

Κοινώς και στα σοβαρά το πασοκ στη μακραίωνη ιστορία διακυβένρησής του έκανε και αρκετά σοβαρά πράγματα ( και στα δικαιωματικά και στη θέση της γυναίκας ) , στα οποία η Ελληνική πολιτεία ήταν σε πρωτόγονα επίπεδα μέχρι τότε, θα μπορούσε να εστιάσεις σε αυτά για να υπερασπιστείς το πασοκ.

Ο πολιτισμός δεν ήταν ένα από αυτά , και στο κάτω κάτω , ένας πολιτισμός δε σβήνει μέσα σε λίγα χρόνια διακυβέρνησης αντιπάλων , το σήμερα λοιπόν σε πολιτιστικό επίπεδο είναι αποτέλεσμα και εκείνων των χρόνων.

• L
                          lap last edited by lap

Όλοι αυτοί που είπες, μιλώ για το 90 ! Βάλε και φαραντουρη, και άλλες μεγάλες κύριες του έντεχνου που ήταν πέριξ του ΠΑΣΟΚ του 90 όπως και δημιουργοί, ηθοποιοί, στιχουργοί κτλ

Όλη η αφρόκρεμα της έντεχνης μουσικής της εποχής! Αν κάτσεις και μαζέψεις τα ονόματα εκτός από δυο τρεις όλοι πέρασαν προς το ΠΑΣΟΚ!

Γενικα υπήρχε μια μετάβαση στον χώρο προς το ΠΑΣΟΚ!

Λίγο το ότι ήταν κόμμα εξουσίας, λίγο η πτώση του υπαρκτού, λίγο το νέο όραμα προς την Ευρώπη των λαών κτλ το γύρισαν προς τα εκεί!

Καμία σχέση ο σημερινός πολιτισμός με τον έντεχνο
                          του 90! Δεν είναι προϊόν του 90 το σημερινό!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                            civil357 last edited by

Θες και τη Φαραντούρη ( παρά τις υποστηρικτικές της δηλώσεις υπερ κκε στα θέματα πολιτισμού ) , άντε να στη δώσω...

Κοινώς οι "όλοι αυτοί" είναι 2-3 που ανέφερα εγώ.

Θα πω και κάτι τελευταίο η Μενδώνη , η σημερινή υπουργός πολιτισμού είναι σπλάχνο από τα σπλάχνα του πιο βαθύ πασοκ. Τι άλλο να γράψω...

Σήμερα λοιπόν στην πρωτεύουσα υπάρχουν σοβαρά ιδρύματα που παράγουν πολιτισμό ( Νιάρχος, ίδρυμα μείζονος ελληνισμού και λοιπά) , τα οποία δεν υπήρχαν . Ο.κ. άλλη κουβέντα αν συμφωνώ με τον πολιτισμό του σήμερα....

Θέατρα υπήρχαν ανέκαθεν (καλοκαιρινά και σε εμάς μη νομίζεις κατεβαίναμε από τη στάνη...) , μάλιστα φεστιβάλ Δωδώνης δεν υπήρχε επί πασοκ π.χ. . Το αν το θέατρο θα έπρεπε να χορηγείται , ας αναζητηθούν οι ευθύνες και στην οικονομική διαχείριση του πασοκ.

• L
                              lap last edited by lap

Βάλε λίστα των έντεχνων του 90, δεν τους θυμάμαι όλους!

Έβαλες μεγάλα ονόματα, όλοι αυτοί το 90 πέρασαν από το ΠΑΣΟΚ ή το γυροφέρναν!

Ασχέτως το τι ειπαν μετά και πως τα έφερε η ιστορία!

Το επιχείρημα σου περί γιαννοπουλου και σκυλάδικα ως μοναδικό πολιτισμικό αποτύπωμα στη χωρα δεν ισχύει, είναι φαιδρό!

Η κυβερνώσα τότε πολιτική παράταξη είχε από όλα! Και λαϊκό πρόγραμμα και έντεχνο!

Σκυλαδικο δεν έχω πάει παρα μοναχα δυο φορές κατά τύχη, όποτε τους άλλους τους θυμάμαι τι και πως επι 90-2000

Τώρα αν θες πίστεψε με αν δεν θες μείνε σε ότι σου είπαν!

Η μετέπειτα πορεία κάποιων ανθρώπων τι σχέση έχει με την χρονική περίοδο που εξετάζουμε;

Θες να κανουμε τέτοιες αξιολογήσεις και για άλλα συμβάντα κάποιων κομμάτων με τρικυμία αποφάσεων διαγραφή, επανεγγραφή κτλ μελών στην διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων και να βγάλουμε συμπέρασμα για μια συγκεκριμένη;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
                                civil357 last edited by

Ποιος από τους δύο μας μένει στο τι του είπαν είναι πλέον φανερό.

Από την ένδεια να γράψεις ένα πρόσωπο του πολιτισμού που στήριξε το πασοκ το 90 ( χωρίς να φύγει μουντζώνοντας ή αναζητώντας εξιλέωση) μέχρι το ξέπλυμα γιαννόπουλου και μενδώνης.

Δίνω και τη Βάνα τη Μπάρμπα αν θες, παρά το πισωγύρισμα της προς καραντζαφέρη τώρα στα γεράματα, άλλωστε σαν γνήσια πασοκα όταν είδε ότι δε μπορούσε να στραγγίξει άλλο χρήμα , αλλαξοπίστησε.

• L
                                  lap last edited by lap

Ποια ένδοια ρε συ.... όποιον και αν λες στα ποστ σου πέρασε απο το ΠΑΣΟΚ. Πες και άλλους.

Η Βάνα μπάρμπα ήταν έντεχνη;;;;

Και ακόμα και αν ήταν, την κρίνεις στην βάση των προσωπικών της αποδοχών στο καπιταλιστικό σύστημα οπου ζούμε;

Τι να κάνει, να πεινάσει;;;; Αυτό δεν λεμε συνήθως ως απάντηση

Δηλαδη όλοι οι γνησιοι πασοκοι έψαχναν το χρήμα και είναι το σκυλάδικου .....εεε;;

Κατάλαβα..... πάμε σε αυτό το επίπεδο επιχειρημάτων. Πάμε στο χρήμα.

Να σε ρωτήσω...στα φεστιβάλ του κόμματος πας με το AUDI SUV ( η bmw , δεν θυμάμαι αλλά νομιζω πως κάτι τέτοιο είχες πει πως εχεις) ή παίρνεις άλλο αυτοκινητο;;;;😊

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C

Η Βάνα μπάρμπα ήταν έντεχνη;;;;

Και ακόμα και αν ήταν, την κρίνεις στην βάση των προσωπικών της αποδοχών στο καπιταλιστικό σύστημα οπου ζούμε;

Τι να κάνει, να πεινάσει;;;; Αυτό δεν λεμε συνήθως ως απάντηση;

Δηλαδη όλοι οι γνησιοι πασοκοι έψαχναν το χρήμα και είναι το σκυλάδικου .....εεε;;

Κατάλαβα..... πάμε σε αυτό το επίπεδο επιχειρημάτων

Να σε ρωτήσω...στα φεστιβάλ του κόμματος πας με το AUDI SUV ή παίρνεις άλλο αυτοκινητο;;;;

Γιατί η Βάνα δεν πρωταγωνίστησε σε ταινία που κέρδισε Οσκαρ; Ανενημέρωτο σε βρίσκω , δε σας τα είπαν τότε στην τοπική τα κατορθώματα της "συντρόφου".

Τουλάχιστον από κανένα Καφετζόπουλο που το βλέπω διχάζεσαι αν θα τον γράψεις ή όχι ( και με το δίκιο σου) ως πρόσωπο του πολιτισμού κάτι παραπάνω έκανε καλλιτεχνικά στο διεθνές του θέματος.

Με το audi ( για λίγο ακόμα ελπίζω) ρε τι θα πάω με το saxo ; για να "σκάνε" οι πασοκοι που έμειναν έξω από τη τότε ρεμούλα της εποχής ( ή έφαγαν το λίπος τους) , ενώ τα κομμούνια έστω και μια ζωή στην απέξω κάτι έκαναν . ( όπως μου γράφεις έτσι θα σου απαντώ , για τους υπόλοιπους , παρακαλώ αγνοήστε το συγκεκριμένο....)

Συνέχισε , δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ελληνική κοινωνία αναζητά το πασοκ της , απλά είπα να γράψω ότι κάποιοι θυμόμαστε και κάτι...

Ως εδώ όμως, ότι είχα να γράψω , συνέχισε χωρίς εμένα την ωραιοποίηση , δεν έχει νόημα να κουράζουμε κανένα και μεταξύ μας δε θα συμφωνήσουμε.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                    • F
                                      fiverg last edited by

Βία στα σχολεία "επί ΠΑΣΟΚ" υπήρχε. Δυστυχώς δεν μας είχε ακόμα αγγίξει η πολιτική ορθότητα, εννοείται ότι οι "ομοφυλόφιλοι" (ίδια τάξη με την "Τζένη Χειλουδάκη" ήμανε...) άκουγαν πολλά. Είχαμε ένα άλλο παιδί στο λύκειο λίγο "αγαθιάρη", εμείς τον "προστατεύαμε"¨, σε άλλες περιπτώσεις σε ΄άλλα σχολεία "τους" "φατούρωναν" ανά μισάωρο, ο,τι κάτσει...
                                      Εξωσχολικούς να μπαίνουν μέσα στο σχολείο κυνηγώντας αντίζηλο για γκομενοδουλειές ή να περιμένουν απ έξω μαθητή που τους κύτταξε στραβά... Ομολογώ όμως ότι αυτά έμεναν σε επίπεδο "φάπας" και όχι σε αυτά που βλέπουμε σήμερα με παρέες να δέρνουν έναν, να τον τραυματιζουν σοβαρά και να τραβάνε και βίντεο...
                                      Χουλιγκανισμός υπήρχε επίσης έντονος, ωστόσο τα ραντεβού για ξύλο ξεκίνησαν μετά το 00. Δεν έφταναν πάντως μέχρι φόνο, ο Μπλιόνας ήρθε αργότερα.
                                      Γενικώς έγινε η κοινωνία πιο βίαιη, θες τα σόσιαλ, θες τα κινητά, η (μη) παιδεία, δεν ξέρω...

Όσο για τον "μπολιτισμό" λαπ έχεις λάθος. Από την μία η ΕΡΤ με εξαίρετες εκπομπές και ταινίες. Από την άλλη το "ξεβλάχεμα" που οδήγησε στην αποθέωση του σκυλάδικου και του "κλαμπ", στο αίσχος της βιντεοταινίας κλπ. Μόνο "πολιτισμό" δεν προήγαγε το ΠΑΣΟΚ, όπως παντού βρήκε το πιο εύπεπτο για τον "λαό" και το πριμοδότησε... Όλες οι "γιορτές του" (γαύρου/κρασιού/κάστανου/ whatever) τότε καθιερώθηκαν με ατζέντα σκυλάδικου. Ο Χατζιδάκις που επάρατης ΝΔ έκανε την απίστευτη Λιλιπούπολη τους μούτζωσε και έφυγε, γενικώς οι σοβαροί διαχώρισαν την θέση τους από την βλαχομπαρόκ αισθητική των κυβερνώντων...
                                      Καλλιτέχνες οι περισσότεροι δήλωναν αριστεροί πάντως και τότε...

Την σημερινή εποχή πάντως στην Αθήνα υπάρχουν ένα σωρό φοβερές θεατρικές παραστάσεις. Κυρίως γιατί τα νέα παιδιά (ηθοποιοί και σκηνοθέτες) είναι πολύ πιο ταλαντούχα, σπουδάζουν (ήτοι μαθαίνουν να υποδύονται, να χορεύουν και να τραγουδάνε) και μπορείς να βρεις "διαμάντια" να παρακολουθήσεις.

• L
                                        lap last edited by lap

Ωχ Θεέ μου Θεέ μου που έλεγε και η δαμανακη.
                                        😊

Για αυτό έτρεχαν μακριά και πήγαιναν και τότε σε ΠΑΣΟΚ και αλλά κόμματα.
                                        Όχι γιατί ήταν κάτι φοβερό το ΠΑΣΟΚ αλλά για να γλυτώσουν από αυτά τα στεγανά απόψεων και σκέψης.

Δεν υπαρχει ωραιοποίηση σε όσα λεω. Εγω γράφω αυτά που έζησα. Έτσι ήταν στην εποχή μου το σχολείο μου. Λαϊκό σχολείο με μεταναστες, απλές οικογένειες και όχι ιδιωτικό.... Να σου πω...... εσυ σε δημόσιο πηγές;;;..(κάτι που μου λέει πως θα βγάλουμε και άλλον λαγό)

Εσυ αποφάσεις σαν μια αλλη επιτροπή, δοξασμένη, πως δεν ήταν έτσι, πως δεν τα έζησα αυτά και πως ωραιοποιω όσα μου συνέβησαν.
                                        Κάθομαι και σπάω το κεφάλι μου αν ήταν διαφορετικά και αρχίζω και θυμάμαι γεγονότα για αυτό και τα γράφω.

Όχι ήταν έτσι όπως τα λέω. 5 παιδιά κάπνιζαν από όλο το σχολείο μαλιστα με τα δυο κάνω παρέα σήμερα.

Όχι δεν είχαμε ναρκωτικά. Όχι τους θηλυπρεπείς δεν τους πειράζανε και όχι τους μεταναστες δεν τους είχαμε στο περιθώριο. Οκ ήταν πιο μεγάλοι από εμάς και κερδίζαμε και στο μπάσκετ. Αλλά η εικόνα που παρουσιάζεις, όχι δεν την έζησα.

Και αυτό διοτι είχαμε πολύ σφιχτό έλεγχο από τους καθηγητές. Μόλις πήγαινε να ξεκινήσει κάτι αμέσως πήγαινες σε συμβούλιο καθηγητών

Στα αλλά τα ωραία και τα πικάντικα αν τα κατάφερες και ξεκίνησες από φτωχός (ποτέ δεν αναφέρομαι με αυτόν τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό στους οπαδούς του κομματος όπως έκανες εσυ) σημαίνει πως οντως υπό προϋποθέσεις το σύστημα που ζεις και εχθρεύεσαι....λειτουργεί. Όποτε αυτό αδυνατίζει τα επιχειρηματ άσου.

Για να μην μιλήσω για προστιθέμενης αξίες και utility με την επιλογή ενός ελαστικού πολυτελούς προϊόντος. Άστο....αυτό.

Υ.γ ποτε μου δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε κάποια κομματική τοπική. Δεν δέχομαι από κανέναν να μου κάνει κατήχηση για αυτό και δεν πάω και δεν ανακατεύομαι με τα κόμματα .... Εσυ;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• piliourits
                                          piliourits @criuser last edited by

@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Εντάξει τώρα ούτε οι καθηγητές ενδιαφέρονται, ούτε η αστυνομία έχει διάθεση να την βρίζουν ως ρατσιστική αν την πέσει σε τίποτα ευπαθείς...

Νομίζω ότι την Αστυνομία περνάει και "τη χειροκροτάει ο κόσμος" που λέει κι ο υπουργός, όταν κάνει τη δουλειά της.
                                          Όταν εκτελεί εν ψυχρω γυφτάκια και την πέφτει σε Μάγγους μέχρι νοσοκομείου/ θανάτου, τότε την βρίζουν. Αυτοί που θέλουν μια Αστυνομία καθώς πρέπει ανθρώπων, όχι μια Αστυνομία κακοποιών με στολή, τύπου Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Mountains all around me, reaching out to heaven...

fanis75 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • fanis75
                                            fanis75 moderator @piliourits last edited by

@piliourits said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:

Όταν εκτελεί εν ψυχρω γυφτάκια και την πέφτει σε Μάγγους μέχρι νοσοκομείου/ θανάτου, τότε την βρίζουν. Αυτοί που θέλουν μια Αστυνομία καθώς πρέπει ανθρώπων, όχι μια Αστυνομία κακοποιών με στολή, τύπου Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Κανείς δεν εκτελεί εν ψυχρώ, ποτέ δεν το έχουν κάνει. Μάγγοι τι είναι?

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 120
                                            • 121
                                            • 122
                                            • 123
                                            • 124
                                            • 197
                                            • 198