-
Αυτές τις μέρες έχουν παίξει κάτι συγκριτικά μεταξύ των δύο. Κάποια πήρε το γκόμενο της άλλης? Κάτι τέτοιο. Ο γκόμενος λένε προτίμησε την Μπάκα όταν τον άφησε η Καινούργιου. Βρε τι τραβάμε...🤪
-
Παιδιά συγνώμη αν αργώ να συμμετάσχω στη συζήτηση που άνοιξα αλλά εχω τρία μικρά παιδιά και έχω λίγο τρεξιματακι όπως καταλαβαίνετε.
Θα πω ξεχωριστά ένα ευχαριστώ στον @spi_duster όχι γιατί μου φαίνονται αρεστα αυτά που λέει αλλά γιατί εκφράζει για μένα τον σκοπό που πρέπει να έχει ένα φόρουμ. Λέει την αποψη του με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και βοηθάει κάποιον να διαμορφωσει μια εικόνα για ένα αυτοκίνητο. Και χωρίς να θέλω να κρίνω ή να επιβάλω αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος ενός φόρουμ. Επιχειρήματα κύριοι.... -
@spi_duster said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Ποιοτικό? Νταξ μου έδωσαν μια ιδέα για την ποιότητα του δύο δικοί μου άνθρωποι ως ιδιοκτήτες του νέου.
Αξιόπιστο? Λες τυχαία να πέταξα αναφορές για φλάντζες κεφαλής και ζουμια ?
Tο άρθρο που έβαλα επαναλαμβάνω πως δεν είναι άποψη. Είναι μετρήσιμο συμπέρασμα. Σόρρυ κιόλας που δεν ενστερνίζονται την εικόνα των ασπαστων. Σπάνε και μάλιστα πολύ άσχημα όταν το κάνουν. Μη σου τύχει που λένε.Από όσο έχω καταλάβει τα κορεάτικα έχουν παρά πολύ ακριβά ανταλλακτικά όμως..
-
@pulse7 said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Παιδιά συγνώμη αν αργώ να συμμετάσχω στη συζήτηση που άνοιξα αλλά εχω τρία μικρά παιδιά και έχω λίγο τρεξιματακι όπως καταλαβαίνετε.
Θα πω ξεχωριστά ένα ευχαριστώ στον @spi_duster όχι γιατί μου φαίνονται αρεστα αυτά που λέει αλλά γιατί εκφράζει για μένα τον σκοπό που πρέπει να έχει ένα φόρουμ. Λέει την αποψη του με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και βοηθάει κάποιον να διαμορφωσει μια εικόνα για ένα αυτοκίνητο. Και χωρίς να θέλω να κρίνω ή να επιβάλω αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος ενός φόρουμ. Επιχειρήματα κύριοι....απλα εχεις αποφασισει και η παραπληροφορηση σου χαιδευει τα αυτια...
μπορεις να δεις ολες τις διεθνεις λιστες αξιοπιστιας για να αποκτησεις αποψη.
και δεν θα ειναι η ευχαριστη που περιγραφει ο ντουστερ
https://www.carwow.co.uk/blog/most-and-least-reliable-car-brands-revealed#gref
-
@gatoz said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Θα πω ξεχωριστά ένα ευχαριστώ στον @spi_duster όχι γιατί μου φαίνονται αρεστα αυτά που λέει αλλά γιατί εκφράζει για μένα τον σκοπό που πρέπει να έχει ένα φόρουμ. Λέει την αποψη του με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και βοηθάει κάποιον να διαμορφωσει μια εικόνα για ένα αυτοκίνητο. Και χωρίς να θέλω να κρίνω ή να επιβάλω αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος ενός φόρουμ. Επιχειρήματα κύριοι....απλα εχεις αποφασισει και η παραπληροφορηση σου χαιδευει τα αυτια...
Αυτό.
-
αλλά εχω τρία μικρά παιδιά και έχω λίγο τρεξιματακι όπως καταλαβαίνετε
Καλά έχεις τρία παιδιά, ανοίγεις θέμα στο forum και πας και για τρέξιμο;;;;
Ωραίο πρόγραμμα!
-
Φίλε μου που ρωτάς. Ευχαριστώ για τα λόγια σου. Από εκεί και μετά εδώ μπορεί να διαβασεις κάποιους να υποστηρίζουν πως ο Κολόμβος το 1942 και όχι το 1492 έφυγε από την Αμερική και ανακαλύψε την Ευρώπη. Ακόμη και δέκα να το υποστηρίξουν η ιστορία δε γράφεται με γνώμες μα με γεγονότα.
Είναι η τελευταία μου φράση για το θέμα. Αφήνω το λόγο στα γατάκια που ακόμη και ένα σαλούν Α5 θα το βγάλουν του συρμού. Καλό βράδυ σε όλους. -
Μετάφραση: βαρέθηκα, πάω να πλύνω τα δόντια μου και να αραξω τη πέτσα μου.
-
Αυτές τις μέρες έχουν παίξει κάτι συγκριτικά μεταξύ των δύο. Κάποια πήρε το γκόμενο της άλλης? Κάτι τέτοιο. Ο γκόμενος λένε προτίμησε την Μπάκα όταν τον άφησε η Καινούργιου. Βρε τι τραβάμε...🤪
Μερακλής ο τύπος όπως κι αν το δεις...
-
Κοίτα να δεις αδερφέ, το να έχεις άποψη είναι καλοδεχουμενο.
Αλλά το να πιστεύεις ότι είσαι μέσα στο μυαλό μου δεν το δέχομαι.
Πάρε και ένα review από το ίδιο site -
Καλοταξιδο λοιπόν.
-
Πάρε και ένα review από το ίδιο siteαγαπητε
κακο αμαξι δεν υπαρχει πλεον
και ειναι και η χι ειναι ενα καλο αμαξι
με καποια ακριβα κονφιγκιουρέισον ειναι μαλιστα εξαιρετικη.αλλο ομως το δεν ειναι το χάιουντάι
ειναι και αυτο ενα πολυ καλο αυτοκινητοαπο τα δυο, το πλεον αξιοπιστο ειναι το κορεατικο. αυτο φωναζω.
κατι γνωστο στην αγορα αυτοκινησης εδω και χρονια.γενικα οι πριμιουμ μαρκες για να σου προσφερουν πριμιουμ πραγματι, πρεπει να το πληρωσεις. τα εισαγωγικα μοντελα τους δεν ειναι σε αυτη τη περιπτωση.
-
Πάρε και ένα review από το ίδιο siteαγαπητε
κακο αμαξι δεν υπαρχει πλεον
και ειναι και η χι ειναι ενα καλο αμαξι
με καποια ακριβα κονφιγκιουρέισον ειναι μαλιστα εξαιρετικη.αλλο ομως το δεν ειναι το χάιουντάι
ειναι και αυτο ενα πολυ καλο αυτοκινητοαπο τα δυο, το πλεον αξιοπιστο ειναι το κορεατικο. αυτο φωναζω.
κατι γνωστο στην αγορα αυτοκινησης εδω και χρονια.γενικα οι πριμιουμ μαρκες για να σου προσφερουν πριμιουμ πραγματι, πρεπει να το πληρωσεις. τα εισαγωγικα μοντελα τους δεν ειναι σε αυτη τη περιπτωση.
Φίλε μου εννοείται και είναι το αυτονόητο ότι αγοράζοντας μια x1 δεν περιμένω να είναι εφάμιλλη της X5 σε οτιδήποτε.
Και πίστεψε με ειλικρινά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί είναι το κλειδί που θα κρέμεται στο μπρελόκ. Πότε μου δε κόλλησα σε μάρκες
Είμαι σε μια ηλικία που δεν με ενδιαφέρει να κάνω μόστρα ούτε να το παίξω κάποιος μέσω αυτοκινήτου
Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ένα αξιόπιστο και οδηγικα απολαυστικό αυτοκίνητο να βάζω την οικογένεια μεσα -
Γατούλης τραγικός
Φίλε μην ακούς τον νταστερ. Δες όπως λέει και ο γάτος την αξιοπιστία της χιουνται στην παγκόσμια αγορά.
https://www.carandmotor.gr/nea/blabes-sta-hyundai-kai-kia-allazoyn-dorean-moterΣτην μικρή αγορά της Αμερικής όπως βλέπεις την αποθεώνουν τη χιουνται. Από την ανάποδη ομως...Στη μεγάλη αγορά της ψωροκωσταινας την αποθεώνουν δύο τρεις που παίζει τελευταία φορά να μπήκαν σε χιουνται όταν ήταν ο Αρσένης υπουργός παιδείας. Βρε τι τραβάμε με τους ειδήμονες....
-
Οτι ναναι οπως παντα
Ωδες στα πριμια της φτηνιας
-
Γατούλης τραγικός
Φίλε μην ακούς τον νταστερ. Δες όπως λέει και ο γάτος την αξιοπιστία της χιουνται στην παγκόσμια αγορά.
https://www.carandmotor.gr/nea/blabes-sta-hyundai-kai-kia-allazoyn-dorean-moterΣτην μικρή αγορά της Αμερικής όπως βλέπεις την αποθεώνουν τη χιουνται. Από την ανάποδη ομως...Στη μεγάλη αγορά της ψωροκωσταινας την αποθεώνουν δύο τρεις που παίζει τελευταία φορά να μπήκαν σε χιουνται όταν ήταν ο Αρσένης υπουργός παιδείας. Βρε τι τραβάμε με τους ειδήμονες....
ρε Σπύρο το λες και το ξαναλές.....θες να μου πεις δηλ ότι τα Hyundai είναι αναξιόπιστα και τα BMW αξιόπιστα? Γιατί άλλα βλέπουμε έξω.
-
Εμένα πάντως το i30 είναι το πρώτο αυτοκίνητό μου που δεν έχω προσθέσει σταγόνα λάδι και είμαι στα 11k km so far.
Σε ολα τα άλλα προσθετα 400 - 500ml στα 5k km περίπου.
Σίγουρα δεν είναι δείγμα τέρατος αξιοπιστίας αλλά ίσως και να δείχνει κάτι. Πάντως μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. -
@georgemit said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Εμένα πάντως το i30 είναι το πρώτο αυτοκίνητό μου που δεν έχω προσθέσει σταγόνα λάδι και είμαι στα 11k km so far.
Σίγουρα δεν είναι δείγμα τέρατος αξιοπιστίας αλλά ίσως και να δείχνει κάτι. Πάντως μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.Συμφωνώ απόλυτα, το Sportage NQ5 βενζίνης μέχρι στιγμής με 20.000 χλμ δεν έχει δείξει κανένα προβλημα. Ούτε λάδια, ούτε νερά....
Σε ελληνική ομάδα με Kia και Huyndai είχαν πρόβλημα μόνο με τα πετρέλαια από την προηγούμενη γενιά. Το γνωστό πλέον πρόβλημα τους.Ήμουν και είμαι κανονικά Vagιτης, μια με Seat, μια με Audi...
Πλέον αν μου αποδείξει ο Κορεάτης ότι είναι άξιος στις προσδοκίες μου, δεν έχω λόγο να χρυσό πληρώνω για άλλες μάρκες ειδικά σε σέρβις και ακριβά ανταλλακτικά. -
@polioan said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@georgemit said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Σίγουρα δεν είναι δείγμα τέρατος αξιοπιστίας αλλά ίσως και να δείχνει κάτι. Πάντως μέχρι στιγμής έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου.Συμφωνώ απόλυτα, το Sportage NQ5 βενζίνης μέχρι στιγμής με 20.000 χλμ δεν έχει δείξει κανένα προβλημα. Ούτε λάδια, ούτε νερά....
Σε ελληνική ομάδα με Kia και Huyndai είχαν πρόβλημα μόνο με τα πετρέλαια από την προηγούμενη γενιά. Το γνωστό πλέον πρόβλημα τους.Ήμουν και είμαι κανονικά Vagιτης, μια με Seat, μια με Audi...
Πλέον αν μου αποδείξει ο Κορεάτης ότι είναι άξιος στις προσδοκίες μου, δεν έχω λόγο να χρυσό πληρώνω για άλλες μάρκες ειδικά σε σέρβις και ακριβά ανταλλακτικά.Γιατί στα κορεάτικα περιμένεις φθηνά ανταλλακτικά...ετοιμάσου για τιμές supercar...
-
Πέραν ότι σχεδιαστικά και ποιοτικά έχουν ανέβει πολύ για μένα κύριος λόγος επιλογής είναι η αξιοπιστία τους.
@georgemit έχει η γυναίκα ένα Rio του 2020 δεν έχει ζητήσει τίποτα. Εχω ξάδερφο με i30 2018 δεν έχει ζητήσει τίποτα. Ο μάστορας που πήγαινα το Leon για σερβις είχε Octavia και πήρε i30. Moυ λέει ησύχασα. Και πόσα άλλα.
Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?