-
@elteo said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
@fanis75 said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
@realzeus said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Άρα δεν είναι επιλογή σου. Είσαι αναγκασμένος να το κάνεις από τον ίδιο σου τον εαυτό, καθώς σε έχει πείσει το σύστημα ότι πρέπει να είσαι σκλάβος του, με τυράκι κάποια ψίχουλα.
Φυσικά και ειναι επιλογή μου. Μπορούσα να μεινω με τα μισά λεφτά στην τράπεζα και το 7.5ωρο και την μηδενική εξέλιξη. Αλλά αφού επέλεξα να εχω καλύτερο μισθό, πρεπει να πληρώσω και το ανάλογο τίμημα, κανεις δεν χαρίζει λεφτά! Υπάρχει επιλογή για ολους, αρκει να γίνεται συνειδιητά. Εμένα κανείς δεν με πίεσε ουτε με ανάγκασε.
Στην τράπεζα κάποια στιγμή θα έμενες άνεργος έτσι όπως πάει το πράγμα. Καλά έκανες και έφυγες.
Γίνεται τέτοιο πράγμα σε σύστημα τόσο γαμ@το όπως ο Καπιταλισμός;
-
@pp said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
@piliourits said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Πιτζιπιτζίδη που δεν είσαι ο Πιτζιπιτζίδης, εγώ δεν σου κάνω ριπορτ, περιμένω να φιλοτιμηθεί η διαχείριση.
Αλλά κι αν σου κάνω, εσύ που θα το ξέρεις;
Δεν πιστεύω κάποιος που βλέπει τα ριπορτ να σου δίνει αναφορά!?
Αν είναι δυνατόν, ΔΕΝ γίνονται αυτά τα πράγματα...
Γελιουριτη που δεν είσαι ο πηλιουριτης.
Ποσα (μηλα έφαγες) ρεπορτ έκανες, σήμερα?
Ρωτα την διαχείρηση για κάθε απορία που έχεις!
Άλλη μια αριστερή τρολιά για να βγάλει τρικλοποδιά!
Αλλά γατάκι.. το μαντρί ολόκληρο έχεις πάρει στην πλάτη!
Την μια με τον πίνακα της Ελλάδας, την άλλη με την φωτό της γέφυρας!
Σε παίζω κατενάτσιο! Όλοι εσείς και εγω μόνος μου όπως είπε και ο μέγας παυλακης!Δεν μας απάντησες αν γνωρίζεις ποιος σου κάνει ριπορτ και πότε, δεν μας απαντάει ούτε η διαχείριση...
-
@pp said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Οι φίλοι μας οι Ροσκαγια λένε γιόκ για την Κύπρο!
https://www.protothema.gr/greece/article/1403619/kupros-i-rosia-blokare-ti-dilosi-tou-sumvouliou-asfaleias-tou-oie-gia-katadiki-ton-tourkikon-epitheseon/Χαϊβάνια χαλούμηδες ανοίξτε τα στραβά σας τώρα που είχατε καταντήσει πλυντήριο τους.
-
Διαχειριστες σε απογνωση;
Μπα δεν μασάνε...Εγώ βρε πιτζιπιτζίδη σε ήθελα να σε έχουμε στη παρέα να μας διασκεδάζεις κι από πριν.
Δεν ήταν ανάγκη όλο αυτό, σαν πασοκ ή ομάδα του Μπεου, που αλλάζουν αφμ κι επωνυμία... αλλά τουλάχιστον τώρα μην τους εκθέτεις, κρύβε λόγια... όλοι σε θέλουμε, κι αυτοί και μεις. -
Πιτζιπιτζίδη, που έπεσες απ τον ουρανό στο φόρουμ στις 28 Ιουνίου, για πες μου, πόσες φορές με έχουν μπανάρει;
Ά ρε πονηρέ, πάτησες το on-off στο ρουτερ κι άλλαξε η ΙΡ και δεν μπορεί να διασταυρώσει ποιος είσαι η διαχείριση, αλλά μαθαίνεις ποιος σε κάνει ριπορτ και πόσα μπαν έχει ο καθένας...
Αυτό που λέμε, πονηρούλη είσαι και μαρτυριάρης! -
Καλα δεν ειναι και μεταλλειο τιμης το μπαν. Οσοι το χουν λαβει, για λεκτικες επιθεσεις και μονο εναντι αλλων μελων απο οσο γνωριζω.
-
-
@kkostask said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Απλά ένα άρθρο ιστορίας….
Αυτά είναι συκοφαντίες της αντίδρασης και της μοναρχοφασιστικής κάστας που σαν λύκοι λυμαίνονται το λαϊκό εισόδημα και βέβαια πάντα κάτω από την επίβλεψη των πραχτόρων της ιντίλλιτζενς σέρβις....
-
Τελικά διαβάζοντας το άρθρο κατάλαβα γιατί ο Αδόλφος τότε στα νιάτα του ήταν κομμουνιστής. Βασικά σοσιαλιστές λέγονταν, αλλά ήταν αρχή ακόμα.
Γιατί που αλλού θα εκπαιδευόταν τόσο καλά στις αγριότητες που άσκησε όταν πήρε την εξουσία...
Ο Στάλιν είχε ήδη 11 χρόνια εμπειρία περισσότερη τότε...
-
@criuser said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Τελικά διαβάζοντας το άρθρο κατάλαβα γιατί ο Αδόλφος τότε στα νιάτα του ήταν κομμουνιστής. Βασικά σοσιαλιστές λέγονταν, αλλά ήταν αρχή ακόμα.
Γιατί που αλλού θα εκπαιδευόταν τόσο καλά στις αγριότητες που άσκησε όταν πήρε την εξουσία...
Ο Στάλιν είχε ήδη 11 χρόνια εμπειρία περισσότερη τότε...
Όταν με 2-3 γραμμές κάνεις ολοκληρωτική "σφαγή"
-
Πετσόκομα λέγεται, σκαμπό δεν έχει μείνει όρθιο...
-
Ξέπλυμα του ναζισμού λέγεται, μύρισε λεβάντα και άνθη πορτοκαλιάς! Πάντα τέτοια εύχομαι, μετριοπαθή, λογικά και πάνω από όλα μέχρι το μεδούλι Ευρωπαικά!
-
Μα τί γίνεται εκεί στη Ρωσία? Αφηνω σε δεύτερη μοίρα που πέθανε (?) ο εχθρός του Πούτιν.
Συλαμβάνουν λέει υποστηρικτές του και δεν πολύ ανέχονται συγκεντρώσεις για τους υποστηρικτές του και κάτι τέτοια κουλά. Ρε τα συντρόφια -
@megane98hp said in Capitalism vs Communism Mother of all topics:
Μα τί γίνεται εκεί στη Ρωσία? Αφηνω σε δεύτερη μοίρα που πέθανε (?) ο εχθρός του Πούτιν.
Συλαμβάνουν λέει υποστηρικτές του και δεν πολύ ανέχονται συγκεντρώσεις για τους υποστηρικτές του και κάτι τέτοια κουλά. Ρε τα συντρόφιαΤι σχέση έχει η σύγχρονη Ρωσία με τον Κομμουνισμό;
-
Ότι είναι το ίδιο ουσιαστικά απολυταρχικό καθεστώς?
-
Συλαμβάνουν λέει υποστηρικτές του και δεν πολύ ανέχονται συγκεντρώσεις για τους υποστηρικτές του και κάτι τέτοια κουλά. Ρε τα συντρόφιαΤι σχέση έχει η σύγχρονη Ρωσία με τον Κομμουνισμό;
Δεν έχει αλλά όλο λέτε για τα κακά του Καπιταλισμού αλλά γαργάρα για τη Ρωσία, την Κίνα κλπ. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
-
Δεν έχει αλλά όλο λέτε για τα κακά του Καπιταλισμού αλλά γαργάρα για τη Ρωσία, την Κίνα κλπ. Τυχαίο? Δεν νομίζω.
Πρόσεχε τι λες μην βρεθείς κανένα βράδυ να λάμπεις σαν πυγολαμπίδα από το πολώνιο….
-
Τα έχετε κάνει τουρλοιουμπούκι στο μυαλό σας, αν θεωρείτε ότι η σημερινή έχει καμία σχέση με την ΕΣΣΔ. Για εα΄ς Τσαρική Ρωσία - ΕΣΣΔ- Σύγχρονη Ρωσία το ίδιο είναι;
-
Τα έχετε κάνει τουρλοιουμπούκι στο μυαλό σας, αν θεωρείτε ότι η σημερινή έχει καμία σχέση με την ΕΣΣΔ. Για εα΄ς Τσαρική Ρωσία - ΕΣΣΔ- Σύγχρονη Ρωσία το ίδιο είναι;
Ναι. Και τους αντιμάχεται όλους η ΝΔ.
-
Εμείς μια χαρά το έχουμε στο μυαλό μας. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υποστηρίζουμε ανελεύθερα και αντιδημοκρατικά πολιτικά συστήματα.
Capitalism vs Communism Mother of all topics