-
Το ηλεκτρικό Jeep Wagoneer S έχει στιλ. Κι αυτό μετράει πολύ στην κατηγορία του.
https://cartalk.gr/ilektriko-jeep-wagoneer-einai-orismos-tou-art-design/
-
ΤΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Χώροι D-SUV, τετρακίνηση, 7άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, 180 υβριδικά άλογα από 1.6 μοτέρ. -
@dimsabas said in CarTalk.gr:
@lap said in CarTalk.gr:
Πρώτη φορα βλέπω phev σε αυτοκίνητο παραγωγής της κατηγορίας αυτής.
Τι μπαταρία έχει το phev???
A, να ποιος ΔΕ διαβάζει τα Δελτία Τύπου. (λες να μην αναφέρει; Ούτε εγώ τα διαβάζω ολόκληρα)
Διαβάζω σαν φωτογραφία. Τσακ τσακ ολόκληρες παραγράφους σε δύο τρία δευτερόλεπτα. Αφαιρώ όλες τις λέξεις που δεν χρειάζονται και πιάνω μόνο τα ρήματα. Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να κάνω και λάθη.
Από όσο διάβασα λοιπόν αναφέρουν την μπαταρία του hev, όχι του phev!!!
-
Το ASX είναι PHEV όχι το Colt.
-
@lap said in CarTalk.gr:
Πρώτη φορα βλέπω phev σε αυτοκίνητο παραγωγής της κατηγορίας αυτής.
Τι μπαταρία έχει το phev???
A, να ποιος ΔΕ διαβάζει τα Δελτία Τύπου. (λες να μην αναφέρει; Ούτε εγώ τα διαβάζω ολόκληρα)
Στο δελτίο τύπου έχει PHEV 1.6 AT INTENSE PLUS
που μάλλον είναι HEV. -
Έκαναν κοπυτηπιτα και πάστα από το asx.
-
Μάλλον κάτι μπέρδεψε ο Δημήτρης στο copy paste.
Σε άλλα site φαίνεται διαφορετικός ο τιμοκατάλογος. -
Κι όμως, υπάρχει σε αυτόν που μας έχουν στείλει ως word, απουσιάζει σε αυτόν που είναι pdf.
Ξαναδιάβασα όλο το Δελτίο Τύπου, όντως ΔΕΝ υφίσταται πριζάτη έκδοση. Ζήτω συγγνώμη για το μπέρδεμα.
-
-
Μιας και γράφουν για περισσότερες....παραγγελίες.
Εγώ θέλω ένα phev colt παρακαλώ.....και λίγο γρήγορα γιατί βιάζομαι.
-
Μοντέρνα αλλά και πιο οδηγοκεντρική από ποτέ. Με drift mode κι ατμοσφαιρικό V8 5.0 λίτρων, τώρα και στην πατρίδα μας η νέα Ford Mustang από...
-
Ε ναι!
-
Τι co2 να βγάζει αυτό το άλογο;
-
Μοντέρνα αλλά και πιο οδηγοκεντρική από ποτέ. Με drift mode κι ατμοσφαιρικό V8 5.0 λίτρων, τώρα και στην πατρίδα μας η νέα Ford Mustang από...
αυτο μαλιστα! να θελουν αυτο το βενζινοκινητο και οχι ηλεκτρικα, μαγκια τους. Αλλα οχι να γκρινιαζουν για τα ηλεκρικα και μετα να μπαινουν σε τρικυλινδρο τουρμπατο....
-
@dettol said in CarTalk.gr:
αυτο μαλιστα! να θελουν αυτο το βενζινοκινητο και οχι ηλεκτρικα, μαγκια τους. Αλλα οχι να γκρινιαζουν για τα ηλεκρικα και μετα να μπαινουν σε τρικυλινδρο τουρμπατο....
Ή πετρέλαιο. Με 90 ίππους.
-
Το diesel έχει ροπή.....
-
@antonakis said in CarTalk.gr:
Τι co2 να βγάζει αυτό το άλογο;
.
Mustang 5.0-litre V8 CO2 emissions 274-282 g/km and fuel efficiency 12,0-12,4 l/100 km WLTP. CO2 emission and fuel efficiency ranges may vary according to vehicle variants offered by individual markets
-
Αλλα οχι να γκρινιαζουν για τα ηλεκρικα και μετα να μπαινουν σε τρικυλινδρο τουρμπατο....
Κι αν μπαίνουν σε GR Yaris ή Fiesta ST?
-
@realzeus said in CarTalk.gr:
Αλλα οχι να γκρινιαζουν για τα ηλεκρικα και μετα να μπαινουν σε τρικυλινδρο τουρμπατο....
Κι αν μπαίνουν σε GR Yaris ή Fiesta ST?
Αν συνέβαινε αυτό, θα κυκλοφορούσαν πολλά περισσότερα Gr και ST
-
Και τα δύο ονειρικά μοιάζουν. Δεν τα έχω οδηγήσει. Αλλά ναι, για αυτά ας κάνουμε μια εξαίρεση για τα θερμικά.
Στα υπόλοιπα καλύτερα τα ηλεκτρικά, εκτός της φόρτισης τους.Όπου ούτε και αυτά καλά.....εκτός των tesla.
Οπότε tesla και ξερό ψωμί
CarTalk.gr