-
Οταν θέλεις υβριδικό, γιατί κινείσαι κάθε μέρα Μαρούσι-Καλλιθέα, θα πάρεις τογιότα..
Οταν θέλεις ντίζελ να σου σβήνει στις στροφές θα πάρεις βάγκ.
Οταν θέλεις σοβαρό ντίζελ, θα πάρεις γαλλικό.
Για το αέριο ιταλικό...
-
Αν θες να γίνεις φίλος με τις οδικές βοήθειες να πάρεις με adblue γαλλικό.
-
Σου έβαλα λάικ για το χιούμορ σου...
-
Τελικώς το ακύρωσα το Arkana. Με αρχική υπόσχεση για παράδοση σε 4-5 μήνες με πήγαν τελικά στο 8μηνο, στην πραγματικότητα όμως δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι αν θα τηρούσαν τη δέσμευσή τους αυτή (ρώτησα δεξιά και αριστερά και με πληροφόρησαν για πλήρη αβεβαιότητα αναφορικά με την παράδοση υβριδικών στην Renault). Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που δεν τιμάει την εταιρία, δίχως αμφιβολία.
Ήμουν τυχερός, βρήκα ετοιμοπαράδοτο νέο Sportage, το έκλεισα και θα πάω διακοπούλες με το νέο αμάξι. -
@saifer said in Renault Arkana 2019:
Ήμουν τυχερός, βρήκα ετοιμοπαράδοτο νέο Sportage, το έκλεισα και θα πάω διακοπούλες με το νέο αμάξι.
φιλε προσωπική μου γνώμη και μόνο:
"πολύ καλύτερο αυτοκίνητο πήρες"
ΝΑ το χαρείς, να το ευχαριστηθείς και να σε ταξιδέψει παντού με ασφάλεια
και βάλε και καμία φωτο να το χαζέψουμε
-
@cirus said in Renault Arkana 2019:
Ήμουν τυχερός, βρήκα ετοιμοπαράδοτο νέο Sportage, το έκλεισα και θα πάω διακοπούλες με το νέο αμάξι.
φιλε προσωπική μου γνώμη και μόνο:
"πολύ καλύτερο αυτοκίνητο πήρες"
ΝΑ το χαρείς, να το ευχαριστηθείς και να σε ταξιδέψει παντού με ασφάλεια
και βάλε και καμία φωτο να το χαζέψουμε
Θα το έχω στα χέρια μου τέλη της επόμενης εβδομάδας. Να είσαι καλά!
-
Τελικώς το ακύρωσα το Arkana. Με αρχική υπόσχεση για παράδοση σε 4-5 μήνες με πήγαν τελικά στο 8μηνο, στην πραγματικότητα όμως δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι αν θα τηρούσαν τη δέσμευσή τους αυτή (ρώτησα δεξιά και αριστερά και με πληροφόρησαν για πλήρη αβεβαιότητα αναφορικά με την παράδοση υβριδικών στην Renault). Αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που δεν τιμάει την εταιρία, δίχως αμφιβολία.
Ήμουν τυχερός, βρήκα ετοιμοπαράδοτο νέο Sportage, το έκλεισα και θα πάω διακοπούλες με το νέο αμάξι.καλα εκανες! το αλλο ΘΑ το είχες καποια στιγμή το 2023 το αλλο θα το εχεις σε μια βδομαδα!!! περισσοτερο χωρο αποσκευων πηρες, πιο αξιοπιστο συνολικά, πιο future proof Που λενε και στα χωρια μας αν δεν το πήρες στην πρωτη εκδοση αλλα στις επομενες το σπορτατζ ειναι διαστημικό μεσα με φοβερη ποιοτητα!!
-
Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του νέου Arkana, λευκό πέρλα. Πολύ πιο όμορφο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες και video. Περιμένω να το δω σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρα νέα εμπειρία με όλα τα ηλεκτρονικά κόλπα.
Μου κάνει εντύπωση πως με στάνταρ αυτόματο, δοκιμασμένο κινητήρα και τιμή 25400 πριν 9 μήνες (τώρα 29000) δεν έγινε πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για αυτό. -
Καλοτάξιδο, όμορφο αμάξι.
-
Εχω δει μερικα στον δρόμο και ειναι πανεμορφο…το πιο ωραίο Ρενώ σήμερα!!
-
@idotsik said in Renault Arkana 2019:
Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του νέου Arkana, λευκό πέρλα. Πολύ πιο όμορφο από κοντά από ότι στις φωτογραφίες και video. Περιμένω να το δω σε βάθος χρόνου. Είναι σίγουρα νέα εμπειρία με όλα τα ηλεκτρονικά κόλπα.
Μου κάνει εντύπωση πως με στάνταρ αυτόματο, δοκιμασμένο κινητήρα και τιμή 25400 πριν 9 μήνες (τώρα 29000) δεν έγινε πολύ μεγαλύτερη κουβέντα για αυτό.Καλά χιλιόμετρα.
Νομίζω ότι πριν 9 μήνες έδιναν μεγάλους χρόνους παράδοσης γι'αυτό δεν το είχαν προτιμήσει πολλοί. -
Ή μπορεί γι' αυτό
Στρετσαρισμενο Clio που αρχικά σχεδιάστηκε για την αγορά της Ρωσίας ενώ παίζει στην κατηγορία CHR/Xceed/Focus Active/C4 και ενδιάμεσα όλα τα B/C crossover/suv..hard sell..
To αντίστοιχο Taigo δηλαδή..
- η αντιπροσωπεία εδώ τα καταφέρνει πολύ καλά να ΜΗΝ πουλά Renault.
-
Το αμάξι για εμένα είναι εντυπωσιακό. Λατρεύω τις γραμμές του και ενώ το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάθε φορά που βλέπω ένα στην γειτονιά (κόκκινο της φωτιάς 140Tce μονίμως πλυμένο γυαλισμένο) το χαζεύω.
Άντε να έρθει το 408 να το τιμολογήσει σχεδόν σαν το 3008 ο "Σ" να το ξεχάσουμε και αυτό να περάσει στην σφαίρα της παράνοιας της εποχής...
-
@sabas_thess said in Renault Arkana 2019:
Το αμάξι για εμένα είναι εντυπωσιακό. Λατρεύω τις γραμμές του και ενώ το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου κάθε φορά που βλέπω ένα στην γειτονιά (κόκκινο της φωτιάς 140Tce μονίμως πλυμένο γυαλισμένο) το χαζεύω.
Άντε να έρθει το 408 να το τιμολογήσει σχεδόν σαν το 3008 ο "Σ" να το ξεχάσουμε και αυτό να περάσει στην σφαίρα της παράνοιας της εποχής...
Το 408 είναι 4.70μ αν θυμάμαι καλά, και έχει γραφτεί ότι θα είναι ακριβότερο από το 3008.
Χθές πιστεύω να ευχαριστήθηκες μπάσκετ! Το ξαναεβλεπα σήμερα το πρωί με φρεντακι για να το απολαύσω έτσι χαλαρά!
-
Τι θα είναι λέει ακριβότερο του 3008; Αχαχαχα ε έχουν τρελαθεί εκεί στο Σασό!
Ωραιότατο το Arkana...
ΥΓ: Αν είχα αδερφή την έδινα στον Λαρεντζάκη για σύζυγο... αχαχαχα
-
Απόψεις ιδιοκτητών για το E-hybrid; Αξιοπιστία, κόστος συντήρησης - σέρβις, πραγματική κατανάλωση καυσίμου; Απόδοση κινητήρα σε ταχύτητες ταξιδιού (140km/h) με οικογένεια εντός;
-
@sabas_thess said in Renault Arkana 2019:
Απόψεις ιδιοκτητών για το E-hybrid; Αξιοπιστία, κόστος συντήρησης - σέρβις, πραγματική κατανάλωση καυσίμου; Απόδοση κινητήρα σε ταχύτητες ταξιδιού (140km/h) με οικογένεια εντός;
Δύσκολα να βρεις κάτοχο εδώ - νομίζω κανείς δεν το έχει στο φόρουμ.
Μια δοκιμή εδώ: https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-renault-arkana-hybrid-e-tech
Προσωπικά δεν με πείθει το σύστημα (πολύ μικρός ηλεκτροκινητήρας), αχρείαστα πολύπλοκο και από αξιοπιστία θα στοιχημάτιζα ότι ειναι στα τάρταρα. Προσωπικά μόνο με leasing θα το κοίταζα, αλλά γενικά ειναι μια μέτρια υβριδική υλοποίηση.
-
Έτσι και αλλιώς είναι η πρώτη απόπειρα της εταιρείας σε full hybrid.
Έχουν αναφερθεί παράπονα για τη συνεργασία των μοτέρ/κιβωτίων.https://cartalk.gr/renault-arkana-e-tech-full-hybrid/
Αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση, δε βλέπω πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλη εταιρεία υβριδικών
-
Όπως είπαν οι προηγούμενοι, μπορείς να δεις τη δοκιμή του dimsabas για να πάρεις μια ιδέα.
Eπίσης ένα μικρό td έτυχε να έχω κάνει κι εγώ πριν περίπου 2 χρόνια:
https://forum.4troxoi.gr/topic/61644/node-61644/8981?page=450 -
Μια χαρά είναι σύμφωνα με αυτά που λέει ο Μήτσος (όχι pitsos, ο άλλος ο Μητσος)
Έχει και μεγάλη μπαταρία και γενικά σου δίνει πιο σπορτίφ αίσθηση είναι και οικονομικό.
Εγώ το μόνο πρόβλημα που εντοπίζω (αν είναι πρόβλημα) είναι στους σερβομηχανισμους του κιβωτίου που αλλάζουν ταχύτητες. Πόσο αντέχουν, είναι φθηνοι σε περίπτωση βλάβης;;;;;
Στα toyota δεν έχει τέτοια θέματα.
Επίσης το inverter τι λέει;;; Είναι αξιόπιστο;
Συμπλέκτη δεν έχει, οπότε δεν ανησυχούμε για αυτό.
Εγώ το ψάχνω το σύστημα για το πιο λαϊκό dacia. Φοράει το ίδιο σύστημα
Renault Arkana 2019