-
Το C1 βγαινει και με τον 1.2 κινητηρα 82 ιππους,και νεανικο εσωτερικο αλλα εξωτερικο...
-
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=52352
Δε το φτιάχνετε σε ένα θέμα; -
Ευχαριστώ vespas!!!
Πάντα ευπρόσδεκτες οι επισημάνσεις σας! -
Εντυπώσεις απο το αμάξι υπάρχουν ; Το εχει δοκιμάσει κανεις με το αυτόματο;
-
Το οδήγησα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ είχα οδηγήσει και την 1η γενιά.
Απίστευτο 'πάτημα' στο δρόμο, ευθυβολία και σταθερότητα στις μεγάλες ταχύτητες. Πήγαινες με 150 με πλήρη έλεγχο και ηρεμία, απίστευτο για το μέγεθός του. Βασικά πήγαινες με 150-160 χωρίς να το καταλάβεις.
ΦΡΕΝΑΡΕΣ! Όχι δεν έκανα ποτέ ακριβώς φρενάρισμα πανικού, αλλά σου έδιναν την τέλεια αίσθηση ότι επιβραδύνουν το αυτοκίνητο χωρίς να κουράζονται και ισορροπημένα (ο κατανεμητής πέδησης πραγματικά είναι άριστος)
Καλοί χώροι μέσα για το μέγεθός του, 4 άτομα είναι σχετικά άνετα.Το μείον είναι το μοτέρ... που ήταν το δυνατό σημείο του παλαιού μοντέλου. Δυστυχώς, είναι ανεπαρκές για 'σπιρτόζικη' οδήγηση και σε πιέζει να το πιέσεις για να πας σβέλτα (ποτέ γρήγορα).
Επίσης είναι σχετικά χαμηλό και ειδικά φορτωμένο βρίσκει εύκολα κάτω.Μακάρι να προσέφερε τις επιδόσεις και την ελαστικότητα του παλαιού μοτέρ (που βέβαια ήταν σαφώς πιο τραχύ). Κατά τα άλλα το νέο μοντέλο φαίνεται 10+ χρόνια μπροστά από το προηγούμενο.
Νομίζω μια έκδοση με 1,2 μοτέρ θα ήταν τέλεια. Κατά τη γνώμη μου είναι τόσο καλό που σχεδόν δε θα υπήρχε λόγος για το Yaris.
-
Είναι πολύ στενόχωρο πίσω αν κάθεται κάποιος ψηλός μπροστά. Το Yaris έχει σαφώς περισσότερο χώρο.
-
Σε όποιον δεν αρκεί ο χιλιάρης, μόνη λύση είναι να στραφεί (με πολύ μικρή διαφορά τιμής) στα δίδυμα γαλλικά αδελφάκια με τον 1.2 της PSA. Εκεί θα είναι σίγουρα καλυμένος!
-
Δεν συγκρίνονται τα αμάξια. Έχω και το 108 και το Yaris.
Το δεύτερο χρησιμοποιείται και σε ταξίδια τον πρώτο αστικά αποκλειστικά.
Στο δεύτερο μπαίνουν με περισσότερο ασφάλεια τα παιδιά αλλά και ενήλικες επιβάτες.
Στο πρώτο εύχεσαι να μην γίνει τίποτα χοντρο και γίνουν πίτα οι πίσω. Ενήλικες στριμώχνονται και είναι μόνο για μικρές διαδρομές. -
Aygo του 2020, βενζίνη με λιγότερα από 50000χλμ στο τακτικό σέρβις αντιπροσωπείας είπαν ότι ο ιμάντας χρονισμού θέλει αλλαγή γιατί ξεράθηκε. Σε ερώτηση αν καλύπτεται από την εγγύηση είπαν πως είναι αναλώσιμο αντίστοιχο λαδιών, φίλτρων κλπ οπότε δεν καλύπτεται.
Έχω την εντύπωση ότι λένε μ.......ες γιατί δε μου φαίνεται φυσιολογικό ιμάντας καινούργιου αυτοκινήτου να ξερενεται σε τόσο μικρό διάστημα.
Αν όντως χρήζει αλλαγής απαιτούμε να καλυφθεί στην εγγύηση;
Δεν έχω βρει κάπου το χρονοδιάγραμμα αλλαγής ιμάντα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. -
@panos2171 said in Toyota Aygo 2014:
Aygo του 2020, βενζίνη με λιγότερα από 50000χλμ στο τακτικό σέρβις αντιπροσωπείας είπαν ότι ο ιμάντας χρονισμού θέλει αλλαγή γιατί ξεράθηκε. Σε ερώτηση αν καλύπτεται από την εγγύηση είπαν πως είναι αναλώσιμο αντίστοιχο λαδιών, φίλτρων κλπ οπότε δεν καλύπτεται.
Έχω την εντύπωση ότι λένε μ.......ες γιατί δε μου φαίνεται φυσιολογικό ιμάντας καινούργιου αυτοκινήτου να ξερενεται σε τόσο μικρό διάστημα.
Αν όντως χρήζει αλλαγής απαιτούμε να καλυφθεί στην εγγύηση;
Δεν έχω βρει κάπου το χρονοδιάγραμμα αλλαγής ιμάντα του συγκεκριμένου αυτοκινήτου.Έχει ιμάντα χρονισμού? Δεν υπάρχει περίπτωση καδένατο είναι. Μάλλον ηταν κάποιος εξωτερικός ιμάντας
-
Δε το γνωρίζω και δεν κάθισα να το ψάξω αλλά στην ερώτηση αν είναι μήπως του κλιματισμου είπε ότι είναι ένας που πιάνει όλες τις τροχαλίες μαζί.
-
Το ίδιο λέτε.
-
@panos2171 said in Toyota Aygo 2014:
Δε το γνωρίζω και δεν κάθισα να το ψάξω αλλά στην ερώτηση αν είναι μήπως του κλιματισμου είπε ότι είναι ένας που πιάνει όλες τις τροχαλίες μαζί.
Ναι αυτος πιάνει κλίμα δυναμο και τιμόνι εάν είναι υδραυλικο
-
Για τον εξωτερικό ιμάντα μιλάτε, αυτόν που λέγαμε παλιά "ιμάντα δυναμό". Για 10 Ευρώ, που κοστίζει, δεν αξίζει καν να το συζητάμε...
Toyota Aygo 2014