-
Στην Ελλάδα το MG ZS ξεκινά από 18490e.
Στην Γερμανία το MG ZS ξεκινά από 17990e.Μου θυμίζει το γιαούρτι Total της ΦΑΓΕ που το αγόραζα ποιο φτηνά στη Γερμανία από ότι στην Ελλάδα. Για να μην αναφερθώ σε άλλα προϊόντα.
Προφανώς στην Ελλάδα οι τσέπες είναι τίγκα στο χρήμα και οι τιμές προσιτές...οπότε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
-
Άστα... ακόμα έχω γνωστούς που νομίζουν ότι παίρνεις c segment με 20κ.
Συγκριτικά πάντα τα MG φαίνονται κελεπούρι (με τις άλλες μάρκες, όχι με τα εισοδήματα) -
Είναι σαν το λάδι που αγόρασα χθες από τον Σκλαβενίτη.
Μολών Λαβέ Εξαιρετικά παρθένο, 9.5e το λίτρο. Συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα είναι το ποιο προσιτό λαδάκι.
Πριν μερικούς μήνες αγόραζα το δίλιτρο Βόρειος Μυλοπόταμος 12euro.
Τώρα έχει 21,20e.Ενοχλούμαι όμως όταν κάποιος ισχυρίζεται περί προσιτών τιμών.
Προσιτή τιμή είναι αυτή που απευθύνεται σε όλους. Είναι η φτηνή τιμή.
Προσιτές τιμές δεν υπάρχουν, ούτε ασυναγώνιστες. Όσοι κάνουν χρήση αυτών των κοσμητικών επιθέτων το μόνο που επιδιώκουν είναι να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη ότι αυτές είναι πλέον οι "φτηνές τιμές".
Δεν είναι έτσι όμως.Αν ήμουν αρθρογράφος σε ένα ειδικό έντυπο δεν θα έκρινα τις τιμές του MG ZS. Απλά θα τις ανέφερα και θα έβαζα τελεία. Θα άφηνα τον αναγνώστη να κρίνει τις τιμές με βάση την τσέπη του.
Φυσικά έτσι δεν θα έκανα έμμεση διαφήμιση και πιθανά θα κοβόταν το άρθρο από το αφεντικό και θα πλακωνόμουν μαζί του στις σφαλιάρες.
Συμπέρασμα: Εγώ δεν κάνω για αυτή την δουλειά. Του "ειδικού". -
Προσιτο σημαινει φτηνο σε σχεση παντα με την κατηγορια του, οχι σε απολυτα νουμερα
Αν θες αμαξι δηλαδη στην κατηγορια του MG ZS ολα τα αλλα ειναι αρκετα ακριβοτερα απο αυτο, αρα ειναι προσιτο. Τωρα αν δεν εχεις μαντηλι να κλαψεις, δεν βγαινεις να δεις τιμες αυτοκινητων ολα απροστιτα ειναι.
-
ΑΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ τιμή συμφωνα με τα Ελληνικά που ξέρω σημαίνει ότι δεν έχει ανταγωνισμό στην τιμή αυτή
ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΤΗΝΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΙΤΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
καλό είναι να καταλαβαίνουμε ΕΛΛΗΝΙΚΑ
η τιμή του MG είναι ασυναγωνιστη οπως και να το κάνουμε
Τωρα αν αξίζει ή όχι, αν είναι πραγματικά φτηνο και προσιτό ή όχι ολες οι απόψεις είναι σεβαστες
Αλλα να ξέρουμε και τι σημαινει μία λέξη που διαβάζουμε αν μη τι άλλο
-
Γνώμη μου βέβαια ότι ασυναγώνιστη σημαίνει και ότι υπερτερεί του ανταγωνισμού του , όχι ότι απλά είναι το πιο φθηνό στην κλάση του. Κοινώς , εξέτασε τα δεδομένα και το τάδε προϊόν προσφέρεται σε τιμή που τα άλλα δεν μπορούν να το ανταγωνιστούν αντικειμενικά. Αλλιώς το ασυναγώνιστη απλά προκαλεί εντυπώσεις.
Όχι ότι το ξέρω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ως προϊόν , απλά είπα να πω την παρόλα μου, κοινώς δε διαφωνώ με τα γραφόμενά σου , αλλά είναι αλήθεια ασυναγώνιστο το mg;
-
Γνώμη μου βέβαια ότι ασυναγώνιστη σημαίνει και ότι υπερτερεί του ανταγωνισμού του , όχι ότι απλά είναι το πιο φθηνό στην κλάση του. Κοινώς , εξέτασε τα δεδομένα και το τάδε προϊόν προσφέρεται σε τιμή που τα άλλα δεν μπορούν να το ανταγωνιστούν αντικειμενικά. Αλλιώς το ασυναγώνιστη απλά προκαλεί εντυπώσεις.
Όχι ότι το ξέρω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ως προϊόν , απλά είπα να πω την παρόλα μου, κοινώς δε διαφωνώ με τα γραφόμενά σου , αλλά είναι αλήθεια ασυναγώνιστο το mg;
Το ασυναγώνιστη τιμή αναφέρεται αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην τιμή
Δηλαδη στην κατηγορία του υπερτερεί από ολα στην τιμή γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει αλλο στην κατηγορία του σε αυτή την τιμή
Η λέξη αυτή ΔΕΝ σημαίνει ότι υπερτερεί καπου αλλού
εχουν βάλει ενα παμπάλαιο κινητήρα με πολύ μεγάλη κατανάλωση και το manual που διαβάζω κριτικές είναι κακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αλλα ολα αυτά τα διαβαζεις σε μια εφ ολης της ύλης συγκριση.
Το "ασυναγωνιστη" τιμή είναι κατι συγκεκριμένο και αναφέρεται ΜΟΝΟ στην τιμη.
Αν θελετε συγκριση διαβαστε συγκριση ολόκληρη. Δεν μπορει να περιγραφεί ενα ολοκληρο αθρο με μία λέξη
-
Δηλαδη στην κατηγορία του υπερτερεί από ολα στην τιμή γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει αλλο στην κατηγορία του σε αυτή την τιμή
εχουν βάλει ενα παμπάλαιο κινητήρα με πολύ μεγάλη κατανάλωση και το manual που διαβάζω κριτικές είναι κακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αλλα ολα αυτά τα διαβαζεις σε μια εφ ολης της ύλης συγκριση.
Το ασυναγωνιστη τιμή είναι κατι συγκεκριμένο και αναφέρεται ΜΟΝΟ στην τιμη
Αν θελετε συγκριση διαβαστε συγκριση ολόκληρη. Δεν μπορει να περιγραφεί ενα ολοκληρο αθρο με μία λέξη
Το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά, ειλικρινά , καταλαβαίνω τι λες , αλλά το ασυναγώνιστη τιμή αναφέρεται στο προϊόν το οποίο αγοράζεις ως σύνολο , τι να το κάνω αν είναι πιο φθηνό αλλά υπολείπεται αισθητά του ανταγωνισμού του, στην αντίστοιχη περίπτωση αρκούσε το φθηνότερο όλων και τέλος. Όταν δίπλα στο φθηνότερο , βάζεις και τη λέξη ασυναγώνιστη ( προφανώς εκτός συναγωνισμού) , αυτομάτως το εκθειάζεις ως προϊόν συνολικά.
Διαφωνούμε , απλά...
-
Το ασυναγωνιστη τιμή είναι κατι συγκεκριμένο και αναφέρεται ΜΟΝΟ στην τιμη
Το αντιλαμβάνομαι διαφορετικά, ειλικρινά , καταλαβαίνω τι λες , αλλά το ασυναγώνιστη τιμή αναφέρεται στο προϊόν το οποίο αγοράζεις ως σύνολο , τι να το κάνω αν είναι πιο φθηνό αλλά υπολείπεται αισθητά του ανταγωνισμού του, στην αντίστοιχη περίπτωση αρκούσε το φθηνότερο όλων και τέλος. Όταν δίπλα στο φθηνότερο , βάζεις και τη λέξη ασυναγώνιστη ( προφανώς εκτός συναγωνισμού) , αυτομάτως το εκθειάζεις ως προϊόν συνολικά.
Διαφωνούμε , απλά...
Μα δεν υπάρχει αυτοκίνητο που είναι καλύτερο ολων σε όλους τους τομείς. κοιτας τι αλλο προσφέρει και για σενα πχ μπορεί να είναι συνολικά το καλύτερο ενώ για μένα όχι γιατι δεν έχει κάτι που για μένα είναι σημαντικό αλλά για σένα όχι
ασυναγώνιστη τιμή για την κατηγορία του σημαίνει ότι είναι το πιο φτηνό στην κατηγορία του
Δεν μπορεις να γράψεις φτηνό γιατι μπορει να σου πει κάποιος υπάρχουν πιο φτηνα αυτοκίνητα. (σε άλλες κατηγορίες αλλά υπάρχουν)
το να διαφωνούμε δεν είναι κακό απλά γράφω για να υποστηρίξω την άποψη μου
-
Σας βλέπει!!!!
-
Επειδή το πήραμε την προηγούμενη εβδομάδα, σε έκδοση 1.5 Luxury, να ενημερώσω πως η συγκεκριμένη έκδοση έχει ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες.
-
Καλοτάξιδο, καλή και συνετή επιλογή.
Και το εγχειρίδιο χρήσης:
https://mgmotor.gr/wp-content/uploads/2023/11/MG-ZS-εγχειριδιο-χρησης.pdfκαι των υπολοίπων MG
Εγχειρίδια – Οδηγοί MG -
Γράψε μας τις εντυπώσεις σου
-
Προερχόμενος από focus mk2 facelift του 2009 και έχοντας κάνει ήδη κοντά στα 650χλμ σε αυτή την εβδομάδα, μπορώ να πω πως έχει ωραία αίσθηση, ψηλή θέση οδήγησης με καλή ορατότητα με εξαίρεση τις πίσω αρκετά φαρδιές κολώνες, απορροφάει ανωμαλίες του δρόμου και δίνει ομαλή αίσθηση κύλισης. Σε πιεσμένη στροφή το νιώθεις να γέρνει λόγω ύψους. Η απόδοση του κινητήρα μέτρια θέλει υψηλές στροφές καθότι ατμοσφαιρικός. Τα φώτα πάρα πολύ καλά (LED προβολείς), το σύστημα κλιματισμού καλό αλλά οι πιο πολλές ρυθμίσεις γίνονται από την οθόνη αφής, όπως και ο χειρισμός του ραδιοφώνου. Υποστηρίζει android auto και carplay αλλά μόνο με καλώδιο. Το ενσωματωμένο navigation είχε χάρτες 2020 αλλά με δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στους τρέχον (2023Q2). Η έκδοση έχει το πλήρες ψηφιακό κοντέρ, όπου έχει πάρα πολλές ενδείξεις μέχρι και θερμοκρασία του κάθε ελαστικού ή το ποσοστό φόρτισης της 12βολτης μπαταρίας) αλλά δεν δείχνει στιγμιαία κατανάλωση (μόνο μέση κατανάλωση γενική και τρέχοντος ταξιδιού) και δεν έχει ένδειξη εξωτερικής θερμοκρασίας! Επίσης άλλη μια λεπτομέρεια δεν έχει πίσω πλαφονιέρα (η μπροστά είναι με φώτα led). Ωραίο (αν και υποκειμενικό) το εσωτερικό με τις κόκκινες ραφές, τα μαλακά πλαστικά και το (ψευτο)δερμάτινο σαλόνι.
-
Να το χαρείτε, καλοταξιδο να είναι και να μας ενημερώνεις.
Δεν το έχω δει, αλλά από ότι βλέπω στα βιντεάκια λένε πως έχει πολλή καλή αίσθηση στο κιβώτιο ταχυτήτων!!!
-
Ευχαριστώ πολύ. Ναι έχει καλή αίσθηση το κιβώτιο, οι αλλαγές γίνονται ευχάριστα. Επίσης έχει καλά σχόλια για την εμφάνισή του, από κοντά φαίνεται κατά κοινή ομολογία πιο εντυπωσιακό από οτι στις φωτογραφίες (μαύρο χρώμα το δικό μας). Ελπίζω να βγει και αξιόπιστο, οκ βοηθάει η 7ετής εγγύηση αλλά καλό θα είναι να μην τρέχουμε συνέχεια στο συνεργείο!
-
καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι
-
@dapostolidis said in MG ZS:
Ευχαριστώ πολύ. Ναι έχει καλή αίσθηση το κιβώτιο, οι αλλαγές γίνονται ευχάριστα. Επίσης έχει καλά σχόλια για την εμφάνισή του, από κοντά φαίνεται κατά κοινή ομολογία πιο εντυπωσιακό από οτι στις φωτογραφίες (μαύρο χρώμα το δικό μας). Ελπίζω να βγει και αξιόπιστο, οκ βοηθάει η 7ετής εγγύηση αλλά καλό θα είναι να μην τρέχουμε συνέχεια στο συνεργείο!
Μια χαρα θα ειναι! Να κανετε πολλα ταξιδια να το ευχαριστηθειτε!
-
Εμφανισιακά μέσα έξω τιμιο και συμπαθητικό το λες και καλούς χώρους έχει πάρα το παρωχημενο μεταξόνιο 2.58μ.
Μου θυμίζει το προηγούμενο κασκαι.
Αλλα ο κινητήρας ο ατμόσφαιρα απλά τραγικός για 2024 τάφος και ταυτόχρονα καίει, 5αρι κιβώτιο από όπου να το πιάσεις θάβει το αμάξι.
Ο 1.0 ο τουρμπο τι λέει; ποιος τον φτιάχνει; το αυτόματο τι λέει;
25.6Κ με χρώμα δεν το λες και φθηνό για μια ξεχασμένη μάρκα που αναστήθηκε στην Κίνα... -
Παλιότερος κινητήρας της Opel (GM) πριν πάει στην Peugeot είναι ο χιλιάρης.
MG ZS