-
Σχεδιαστικά τα Skoda εμένα μου αρέσουν πολύ περισσότερο από όλα τα Seat/Cupra.
Την Skoda την άφησαν οι Γερμανοί και σχεδίασε επιβλητικά αμαξώματα.
Η Seat ακόμη δεν έχω καταλάβει αν έχει κάποια σχεδιαστική δική της κουλτούρα. Πριν μπει στο VW Group είχε σχέδια που τραβούσαν βλέμματα. Τώρα δεν. Δεν έχει σχεδιαστική ταυτότητα η SEAT, ούτε σπορ σχεδιάσεις.
-
@tsimisde said in Skoda Fabia MK4 2021:
@cirus said in Skoda Fabia MK4 2021:
@tsimisde said in Skoda Fabia MK4 2021:
Μπορεί να καλυπτομαι από το αυτοκίνητο που έχω στην κατοχή μου αλλά, πραγματικά η συγκεκριμένη Fabia με βάζει συνεχώς στον πειρασμό να την αποκτήσω, πραγματικά σπορτίφ σχέδιο, δυναμικό και από μέσα, κουκλί σκέτο, μπορεί οι τιμές να έχουν ξεφύγει, κάποιος να θεωρεί ότι πρόκειται για ακριβή επιλογή, εφόσον μιλάμε για Fabia, όμως, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη τα αξίζει, θα έλεγα ότι πρόκειται για value επιλογή, μπορεί να είναι πιο ακριβή από Seat όμως, πιστεύω ότι στοχεύει πολύ έξυπνα το κοινό της.
Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έφτανα κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι, να λιγουρευόμαστε αυτοκίνητα της Skoda, να που ήρθε αυτή η στιγμή και αυτό δεν είναι διόλου άσχημο να συμβαίνει, πιστεύω ότι πλέον κατατάσσεται στους αξιόλογους παίκτες της αγοράς και ξεκάθαρα σε μια από τις επιλογές που πρέπει να έχει κάποιος στα υπόψιν του
Ενταξει και γω γουσταρω Skoda και πολύ καλά και VFM αμάξια με πολύ μεγάλους χώρους είναι (ειχα την octavia).
Αλλα σπορ σχέδιο οχι δεν έχουν τα αμαξια της. Δυναμικό και ομορφο ναι να το δεχτώ ανάλογα και τι αρέσει στον καθένα φυσικά.
Στο Vag group to sport σχεδιο το έχουν τα Seat/Cupra όχι τα skoda
Έχεις δίκιο, έτσι ήθελα να το περιγράψω για να είμαι ακριβής, απλώς, επειδή έχει τύχει να δω ένα από κοντά, σε μαύρο χρώμα και με τις μαύρες ζάντες, μου φάνηκε πολύ επιθετικό και αλήτικο, πιθανόν αυτό να με μπέρδεψε, το ότι είναι ένα καλαίσθητο σχέδιο όμως που τραβάει το ενδιαφέρον, είναι γεγονός, σκεφτείτε το σχέδιο του, σε μαύρο χρώμα, πραγματικά απίστευτο, δεν έχει την πιο ουδέτερη και "ακίνδυνη" διάθεση προηγούμενων Fabia, το συγκεκριμένο έχει ξεκάθαρη σχεδιαστική άποψη, δείχνει τα δόντια του.
Που να δεις τη Monte Carlo με κόκκινο/μαύρη οροφή! Το αμάξι είναι γαμάτο, τι λέμε τώρα!
-
Στην τρέχουσα περίοδο, μεταξύ Fabia / Polo / Ibiza, το Fabia μου φαίνεται καλύτερο στο σχεδιασμό του πάντως (δεν έχω δει σχέση τιμής εξοπλισμού)
Αν και από ότι βλέπω, πουλάει λιγότερα από τα άλλα. -
Προσωπικά προτιμώ για λίγο το Ibiza που είναι ίσως το καλύτερο σχεδιαστικά supermini (Mini excluded) που έχω δει, από κοντά όμως είναι και το Fabia. Το Polo είναι απλά ανέκδοτο, εντελώς ανέμπνευστο σχέδιο.
Έχω την εντύπωση οτι για να "χτίσεις" το τσέχικο απαιτεί πολλά λεφτά όμως, και έχει διάφορα εξτραδάκια που "πρέπει" να βάλεις. Αυτά ανεβάζουν την τιμή πολύ, θυμάμαι το ίδιο με το Kamiq πριν 1-2 χρόνια που έπαιζα με το configurator.
-
@antonakis said in Skoda Fabia MK4 2021:
Στην τρέχουσα περίοδο, μεταξύ Fabia / Polo / Ibiza, το Fabia μου φαίνεται καλύτερο στο σχεδιασμό του πάντως (δεν έχω δει σχέση τιμής εξοπλισμού)
Αν και από ότι βλέπω, πουλάει λιγότερα από τα άλλα.Ibiza = Πλαστικούρα + κακό αντίγραφο Polo.
Για να μην αναφερθώ στο Arona που πέρασε στα αζήτητα.
-
@diego1960 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Έχω την εντύπωση οτι για να "χτίσεις" το τσέχικο απαιτεί πολλά λεφτά όμως, και έχει διάφορα εξτραδάκια που "πρέπει" να βάλεις. Αυτά ανεβάζουν την τιμή πολύ, θυμάμαι το ίδιο με το Kamiq πριν 1-2 χρόνια που έπαιζα με το configurator.
Συμφωνώ. Κι εγώ θυμάμαι το Kamiq που κοίταζα, είχε ως εξτρα με ηλίθιες χρεώσεις, πράγματα που το υπόλοιπο group έδινε δωρεάν (π.χ. hill-assist).
-
@antonakis said in Skoda Fabia MK4 2021:
Συμφωνώ. Κι εγώ θυμάμαι το Kamiq που κοίταζα, είχε ως εξτρα με ηλίθιες χρεώσεις, πράγματα που το υπόλοιπο group έδινε δωρεάν (π.χ. hill-assist).
Εδώ έχει έξτρα τους αερόσακους, το χιλ ασιστ ειναι πολυτέλεια!! Ένα αξιοπρεπές Φάμπια φτάνει τις 26.000 για πλάκα.
-
Όταν οι πλαστικοί Ιαπωνικοί κουβάδες έχουν 30 χιλιάρικα λογικό είναι το Fabia να έχει 26 χιλιάρικα. Τουλάχιστον η Skoda προσφέρει και μία ηχομόνωση και μία ποιότητα κατασκευής.
Οι πλαστικοί κουβάδες τι προσφέρουν; Μία σφουγγαρίστρα δώρο; -
@storm said in Skoda Fabia MK4 2021:
Όταν οι πλαστικοί Ιαπωνικοί κουβάδες έχουν 30 χιλιάρικα λογικό είναι το Fabia να έχει 26 χιλιάρικα. Τουλάχιστον η Skoda προσφέρει και μία ηχομόνωση και μία ποιότητα κατασκευής.
Οι πλαστικοί κουβάδες τι προσφέρουν; Μία σφουγγαρίστρα δώρο;Δεν έχουνε 30, αλλά 20.
Προσφέρουν ασφάλεια (στάνταρ οι αερόσακοι, όχι έξτρα!!), ποιότητα, αξιοπιστία και ξεγνοιασιά και όχι φιλίες με τον τεχνικό υπέυθυνο του γρατσία.
-
Έπαθα ζημιά τώρα. Τρέχω να αγοράσω Τογιότα να ξενοιάσω.
Ρε τι κάνει ο κόσμος του φόρουμ για να πουληθεί κανά Τογιότα.
-
Οι πλαστικοί κουβάδες τι προσφέρουν; Μία σφουγγαρίστρα δώρο;Ποιοτητα κατασκευης το group vag?
-
Τα group vag είναι για πέταμα. Μόνο τα Τογιότα αξίζουν. Το λέει και ο @fanis75 που ξέρει από αυτά.
-
Τα group vag είναι για πέταμα. Μόνο τα Τογιότα αξίζουν. Το λέει και ο @fanis75 που ξέρει από αυτά.
Λάθος, εγώ λέω ότι μονο οι BMW αξίζουν!! Τα τογιότα ειναι η λύση ανάγκης για εμάς τους μη-έχοντες!
-
Kαλά εντάξει, καλές χρυσές οι BMW, αλλά όπως και οι Merc και τα Audi, για να πάρεις κάτι που αξίζει είναι ακριβά πολύ. Aλλιώς παίρνεις Golf/Mini κτλ με πιο σέξυ ρούχα. Θα έπρεπε να συζητάμε από 3ρα και πάνω για να βγάζει νόημα κάτι τέτοιο και αυστηρά 200 ατίθασα το λιγότερο.
-
@diego1960 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Kαλά εντάξει, καλές χρυσές οι BMW, αλλά όπως και οι Merc και τα Audi, για να πάρεις κάτι που αξίζει είναι ακριβά πολύ. Aλλιώς παίρνεις Golf/Mini κτλ με πιο σέξυ ρούχα. Θα έπρεπε να συζητάμε από 3ρα και πάνω για να βγάζει νόημα κάτι τέτοιο και αυστηρά 200 ατίθασα το λιγότερο.
Mα για κανονικές, σοβαρές BMW μιλάω με τουλάχιστον 6 κυλίνδρους και από 5αρα και πάνω (όχι 3αρα, έχει χαλάσει). Για αυτό είπα για έχοντες. Να πάρεις μια 6αρα ή 8αρα να γουστάρεις με τον V8 να γουργουρίζει. Αυτά ειναι αμάξια που αγοράζουν στις σοβαρές χώρες, εμείς εδώ με τα κουβαδάκια!!
-
@fanis75 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Λάθος, εγώ λέω ότι μονο οι BMW αξίζουν!! Τα τογιότα ειναι η λύση ανάγκης για εμάς τους
μηέχοντες!Ορθή επανάληψη.
Η μη-έχοντες δεν αγοράζουν τα πανάκριβα Τογιότα.
Οι φραγκάτοι αγοράζουν Τογιότες και μετά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα φράγκα που έδωσαν. -
Οι φραγκάτοι αγοράζουν Τογιότες και μετά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα φράγκα που έδωσαν.Αφού ακόμα ειναι τα πιο φτηνά!!
-
Ξέρω φραγκάτο που οδηγεί Toyota υβριδικό για να μην καίει. Άσ'το, είναι και να μην είσαι τσίπης και μίζερος. Το να μην έχεις το καταλαβαίνω. Για να γράφουμε όλοι εδώ δεν είμαστε εκατομμυριούχοι αλλιώς θα βαράγαμε κάνα μύτο πάνω από κάνα μοντέλο και θα κάναμε βόλτα στο Μονακό με μια 458.
-
@fanis75 said in Skoda Fabia MK4 2021:
Οι φραγκάτοι αγοράζουν Τογιότες και μετά προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα φράγκα που έδωσαν.Αφού ακόμα ειναι τα πιο φτηνά!!
Και η πλανήτης Γη επίπεδος....
-
Και η πλανήτης Γη επίπεδος....
Για πες ένα πιο φτηνό? Αλλά με ίδια χαρακτηριστικά έτσι? Όχι κουτάλα και μαζούτ.
Skoda Fabia MK4 2021