Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 1662
    • 1663
    • 1664
    • 1665
    • 1666
    • 1985
    • 1986
    • 1664 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    674015
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • F
      fiverg last edited by fiverg

Ωρε δεν καταλαβαινόμαστε...
      Δώσε τσάμπα μισθό και σπίτια και άδειες και επιδόματα όσα θέλετε.. Κουνέλες οι νέες ευρωπαιες κοπέλες δεν πρόκειται να κάτσουν να γίνουν, πάνω από δυο παιδιά στην καλύτερη δεν θα δεις... Δες π.χ. την Νορβηγία που τα έχει όλα αυτά και πάλι έχει θέμα υπογεννητικότητας και αυτή.
      Δεν βλέπουν τον εαυτό τους σαν αναπαραγωγικές μηχανές. Θέλουν χειραφέτηση, καλή ζωή, καριέρα, ξενοιασιά και όχι πάνες και μωρά λέμε... Δικαίωμά τους δεν είναι; Πόσο πιο απλά να το πούμε;
      Μόνο οι μετανάστριες μουσουλμάνες έχουν τέτοια νοοτροπία (ακόμη)...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • piliourits
        piliourits last edited by

Αφού υπενθυμίστηκε το "γ@μηθείτε γιατί χανόμαστε", ας δούμε μερικά πιο απλά πράγματα σχετικά με τα μεγάλα αυτά προβλήματα:

https://left.gr/news/stin-ellada-o-hamiloteros-mesos-etisios-misthos-stin-ee

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

• C
          civil357 last edited by civil357

Συγγνώμη αυτά τα στερεότυπα ότι είναι καλή ζωή και ξεγνοιασιά η επαγγελματική ζωή της γυναίκας από που προκύπτουν; Όλες ceo γίνονται; Δε θυμάμαι που , αλλά είχα πετύχει μία έρευνα ότι κάνουμε πρωταθλητισμό από το τέλος και στις ανισότητες στον εργασιακό βίο ανδρών γυναικών.

Μία γυναίκα λοιπόν καθώς είμαι και στην ηλικία που πλέον τεκνοποιούν τα εργαζόμενα ζευγάρια, δεν αργεί λόγω ότι θέλει να ζήσει τη μεγάλη ζωή , αλλά γιατί θέλει τουλάχιστον να αποκτήσει ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον. Σε χώρα στην οποία η εγκυμοσύνη είναι λόγος απόλυσης ( ναι το ξέρω ότι νομοθετικά είναι κατοχυρωμένες , στην πράξη τι γίνεται...) , είναι άδικο να κατηγορούμε τη γυναίκα. Ναι , δε θα γίνουν κουνέλες , αλλά τα χρόνια πιέζουν τόσο που και τα δύο παιδιά τουλάχιστον φαντάζουν όνειρο...

gatoz F 2 Replies Last reply Reply Quote 3
          • L
            lap last edited by lap

Έχουν δίκιο όλοι.

Η αλήθεια είναι στη μέση.

Πολλές γυναίκες θέλουν να εργαστούν και καλά κάνουν. Φυσικά και πρέπει να εργαστούν και να έχουν ότι καριέρα επιθυμούν. Το θέμα είναι ότι για την συντριπτική πλειοψηφία μια 6ωρη εργασία όπου θα τους εξυπηρετούσε δεν εξυπηρετεί την ποιότητα διαβίωσης τους.

Οπότε πολλές φορές εργάζονται 10ωρα.

Τι οικογένεια να κάνουν με 10ωρα; Για αυτό πάνε και παίρνουν όλες σκυλιά και γατιά για να εξάγουν το μητρικό ένστικτο τους.

Έχει γίνει πανικός στην υιοθέτηση κατοικίδιων.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• gatoz
              gatoz @civil357 last edited by gatoz

@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Συγγνώμη αυτά τα στερεότυπα ότι είναι καλή ζωή και ξεγνοιασιά η επαγγελματική ζωή της γυναίκας από που προκύπτουν; Όλες ceo γίνονται; Δε θυμάμαι που , αλλά είχα πετύχει μία έρευνα ότι κάνουμε πρωταθλητισμό από το τέλος και στις ανισότητες στον εργασιακό βίο ανδρών γυναικών.

Μία γυναίκα λοιπόν καθώς είμαι και στην ηλικία που πλέον τεκνοποιούν τα εργαζόμενα ζευγάρια, δεν αργεί λόγω ότι θέλει να ζήσει τη μεγάλη ζωή , αλλά γιατί θέλει τουλάχιστον να αποκτήσει ένα σταθερό επαγγελματικό περιβάλλον. Σε χώρα στην οποία η εγκυμοσύνη είναι λόγος απόλυσης ( ναι το ξέρω ότι νομοθετικά είναι κατοχυρωμένες , στην πράξη τι γίνεται...) , είναι άδικο να κατηγορούμε τη γυναίκα. Ναι , δε θα γίνουν κουνέλες , αλλά τα χρόνια πιέζουν τόσο που και τα δύο παιδιά τουλάχιστον φαντάζουν όνειρο...

να δουμε λιγο και την αλλη τη μερια?
              ας πουμε οτι εχεις εργαζομενη που μενει εγκυος ή εχει παιδια
              εχετε αναλογισθει ποσο καιρο λειπει με την εγκυμοσυνη και με θεματα των παιδιων και ποσα προβληματα δημιουργει αυτο? πως μπορεις να εμπιστευθεις μια θεση ευθυνης ενω γνωριζεις οτι υπαρχει δυσκολια ανταποκρισης και κενα παρουσιας?
              και δεν μπορεις να παρεις και αντικατασταση φυσικα αν δεν εισαι καθαρμα
              ή να σκάσεις την εργαζομενη στη πιεση να παραμελησει τις γονικες ευθυνες
              ειναι μπλεξιμο

για εμενα επρεπε να μειωθουν οι σπαταλες σε αναθεσεις σε ημετερους καθε εξουσιας και να χρηματοδοτηθει η οικογενεια σε καθε επιπεδο, και το εργασιακο αναλογα, καθως και η γυναικα προφανως εχει τις απαιτησεις της απο τη ζωη.
              οκ, παραμυθακι ακουγεται, αλλα το φαγοποτι και η ανοχη του @koulis_lovers και σια αε, εχει συνεπειες.

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 1
              • L
                lap last edited by

Ναι αλλά γατε αν κάνεις μια τέτοια πολιτική θα σε πουν ακροδεξιο.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Λείπει η γυναίκα από την εργασία; άμεσα φορολογικά οφέλη υπέρμετρα κιολας για την επιχείρηση

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• V
                  vagkirk @gatoz last edited by

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

πληρωνω ακριβως 701.87 το μηνα ήδη φετος και ηξερα οτι θα παει 764

Και τι σύνταξη περίπου θα βγάλει αυτό γάτε μου , το έχεις υπολογίσει περίπου;
                  Αξίζει δηλαδή;

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα , τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια του ύψους των εισφορών καθορίζουν τις συντάξιμες αποδοχές;

Λές τελικά τα καθαρμάτα να ανεβάσουν και άλλο το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης;;;;

Εγώ προσωπικά επειδή ακόμη δεν έχω μπεί στην ευθεία των τελευταίων 20 ετών με βάση το ηλικιακό όριο των 67 ετών , έτσι απο πείσμα και χωρίς να έχω κάνει ούτε υποτυπώδη οικονομοτεχνική μελέτη , μου την έδωσε και σταμάτησα να πληρώνω , τα ρίχνω σε αποταμιευτικό της Πειραιώς με ασφάλιση υγείας.
                  Εχει κάποιο ρίσκο και δεν μπορείς να βασιστείς σε μελλοντικές αποδόσεις αλλά τουλάχιστον όποτε το κλείσω θα πάρω πιστεύω τα λεφτά μου πίσω.

Για 700 ευρώ σύνταξη με προσδόκημο ζωής τα 75 να τους έχω πληρώσει και πολλαπλάσια;

Απο την άλλη αν αρχίσουν να κυνηγούν τους οφειλέτες ΕΦΚΑ όπως της εφορίας τον ήπιαμε...
                  Εκέι ελπίζω σε ψηφοθηρικές ρυθμίσεις που θα πληρώνεις το μισό απο τα χρέη , θα βάζεις και να τραβάνε τα υπόλοιπα και απο την συνταξούλα που θα βγεί σε δόσεις και ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους.

gatoz gtsartsal 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                  • F
                    fiverg @civil357 last edited by fiverg

Σε χώρα στην οποία η εγκυμοσύνη είναι λόγος απόλυσης ( ναι το ξέρω ότι νομοθετικά είναι κατοχυρωμένες , στην πράξη τι γίνεται...) , είναι άδικο να κατηγορούμε τη γυναίκα.

Στις άλλες χώρες που δεν είναι λόγος απόλυσης γιατί έχουν παρόμοια με εμάς αποτελέσματα; έχουμε το ίδιο fertility rate με την Ελβετία! ΕΛΕΟΣ! Ποια είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει λόγο γεννήσεων π.χ. 2.1 ? Δεν σας λέει κάτι αυτό; https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230309-1#:~:text=In 2021%2C France had the,) and Ireland (1.78).&text=In contrast%2C the lowest fertility,) and Italy (1.25).

Ναι, προφανώς δεν θα γίνουν τσέες και δεν θα κάνουν καριέρα οι πάρα πολλές. Έχεις όμως ρωτήσει ταμία σε supermarket, νέα κοπέλλα να της δώσει π.χ. το κράτος 1500 ευρώ εφ όρου ζωής και κατοικία κι αυτή να κάτσει σπίτι να γεννοβολάει και να κάνει π.χ. πάνω από 3 παιδιά να δούμε τι θα σου πει?

C J 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                    • gatoz
                      gatoz @vagkirk last edited by

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

πληρωνω ακριβως 701.87 το μηνα ήδη φετος και ηξερα οτι θα παει 764

Και τι σύνταξη περίπου θα βγάλει αυτό γάτε μου , το έχεις υπολογίσει περίπου;
                      Αξίζει δηλαδή;

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με το ζήτημα , τα τελευταία 10 ή 20 χρόνια του ύψους των εισφορών καθορίζουν τις συντάξιμες αποδοχές;

Λές τελικά τα καθαρμάτα να ανεβάσουν και άλλο το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης;;;;

Εγώ προσωπικά επειδή ακόμη δεν έχω μπεί στην ευθεία των τελευταίων 20 ετών με βάση το ηλικιακό όριο των 67 ετών , έτσι απο πείσμα και χωρίς να έχω κάνει ούτε υποτυπώδη οικονομοτεχνική μελέτη , μου την έδωσε και σταμάτησα να πληρώνω , τα ρίχνω σε αποταμιευτικό της Πειραιώς με ασφάλιση υγείας.
                      Εχει κάποιο ρίσκο και δεν μπορείς να βασιστείς σε μελλοντικές αποδόσεις αλλά τουλάχιστον όποτε το κλείσω θα πάρω πιστεύω τα λεφτά μου πίσω.

Για 700 ευρώ σύνταξη με προσδόκημο ζωής τα 75 να τους έχω πληρώσει και πολλαπλάσια;

Απο την άλλη αν αρχίσουν να κυνηγούν τους οφειλέτες ΕΦΚΑ όπως της εφορίας τον ήπιαμε...
                      Εκέι ελπίζω σε ψηφοθηρικές ρυθμίσεις που θα πληρώνεις το μισό απο τα χρέη , θα βάζεις και να τραβάνε τα υπόλοιπα και απο την συνταξούλα που θα βγεί σε δόσεις και ας πάνε να κόψουν τον λαιμό τους.

βγαζει καπου 1250 + κατι ψιλα απο τη παραλληλη του τεβε
                      και κανενα 100ρικο επικουρικο
                      συνολικα καπου 1450-1500
                      στα 62 με 40 (οκ, 64 πληρωμενα ειναι χαχαχαχαχα)
                      θυμιζω, 7 ικα+37 τσμεδε+20 παραλληλη τεβε χωρις εξαγορες

#milf-a-man

• C
                        civil357 @fiverg last edited by

@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Σε χώρα στην οποία η εγκυμοσύνη είναι λόγος απόλυσης ( ναι το ξέρω ότι νομοθετικά είναι κατοχυρωμένες , στην πράξη τι γίνεται...) , είναι άδικο να κατηγορούμε τη γυναίκα.

Στις άλλες χώρες που δεν είναι λόγος απόλυσης γιατί έχουν παρόμοια με εμάς αποτελέσματα; Ποια είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει λόγο γεννήσεων π.χ. 2.1 ? Δεν σας λέει κάτι αυτό; https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230309-1#:~:text=In 2021%2C France had the,) and Ireland (1.78).&text=In contrast%2C the lowest fertility,) and Italy (1.25).

Ναι, προφανώς δεν θα γίνουν τσέες και δεν θα κάνουν καριέρα οι πάρα πολλές. Έχεις όμως ρωτήσει ταμία σε supermarket, νέα κοπέλλα να της δώσει π.χ. το κράτος 1500 ευρώ εφ όρου ζωής και κατοικία κι αυτή να κάτσει σπίτι να γεννοβολάει και να κάνει π.χ. πάνω από 3 παιδιά να δούμε τι θα σου πει?

Έγραψα για τουλάχιστον δεύτερο παιδί , για να μειωθεί έστω λίγο η πτώση, το προσπέρασες....

Στο φαντασιακό σενάριο που αναφέρεις , θα πάρω το ρίσκο να απαντήσω για τη σύζυγό μου (35) , η οποία εργάζεται σε περιβάλλον εργασίας κλάσεις ανώτερο και με πολύ καλύτερες προοπτικές από ταμείο σούπερ μάρκετ , με ένα τρανταχτό "I do , δεχόμαστε !!!!! "Σήμερα , όχι αύριο.

Αν παρ' ελπίδα , εσύ ρωτήσεις ( ρώτησες;) ταμία σούπερ μάρκετ και αυτή απαντήσει , όχι , τότε ειλικρινά πες μας ποιο σούπερ μάρκετ είναι αυτό να στείλουμε οικογενειακώς βιογραφικό.

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                        • A
                          antonmone last edited by

Αν και είναι λίγο άκυρη έως ακραία η ερώτηση για γεννοβοληματα και πάνω από 3 παιδιά ειδικά αν απευθύνεται σε ταμία σούπερ μάρκετ και εμένα η δικιά μου που παίρνει περισσότερα από το παράδειγμα του fiver,έχει ήδη παραπάνω από 3 είναι κάτω από 40 θα σταμάταγε αύριο το πρωί τη δουλειά ακόμα α και με λιγότερα από 1500.
                          Με 1500,σπίτι και εφόρου ζωής θα έψαχνα να γεννοβολαω παιδια εγώ χωρίς γυναίκα !!!

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                          • L
                            lap last edited by

Χαχαχα

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• L
                              lap last edited by lap

1500 ευρώ και να κάθετε σπίτι να μεγαλώνει το μωρό το οποίο 5-7 ώρες την ημέρα θα είναι και σε κάποιο σχολείο και άλλες 8-10 θα κοιμάται;;

Αυτά ειναι deals

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                              • V
                                vagkirk last edited by

Χατζηδάκης 18/5/2023

🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡

https://twitter.com/K_Hatzidakis/status/1659201643488092163?t=eZfIEiS4lgrGB9Il8QWH_w&s=19

• F
                                  fiverg last edited by fiverg

Άρα όλες οι νές κοπέλες είναι διατεθειμένες να "κάτσουν σπίτι" και να "μεγαλώνουν παιδιά" με χαρά. Με λίγα λόγια οι γυναίκες σας θα παρακάμψουν 50 έτη γυναικείας "χειραφέτησης" και θα γίνουν χαρωπές νοικοκυρούλες εντός της οικίας. Θα ασχολούνται όλη μέρα με τα κουτσούβελα, θηλασμό, μαγείρεμα, πάνες και θα είναι τρισευτυχισμένες! Προφανώς σπουδές και καριέρα δεν τις αγγίζουν, τα κάνουν για πλάκα!

Οπότε να δούμε τι τρέχει με τις Ελβετίδες και δεν γεννοβολάνε (έχουμε το ίδιο fertility rate με την Ελεβετία, το πρόσθεσα αλλά προσπεράστηκε) ή τις Νορβηγίδες που βρίσκονται μια σκάλα πάνω από εμάς και έχουν το "εκπληκτικό" 1.53-1.60. Φαντάζομαι τους λείπουν τα επιδόματα, τα σπίτια, είναι μέσα στην ανασφάλεια για τον κίνδυνο απόλυσης και δεν έχουν και το κράτος πρόνοιας που θα τους επιτρέψει να πραγματώσουν το όνειρό τους να κάνουν 2 (ΔΥΟ) ολόκληρα παιδιά!

ΥΓ: US fertility rate 1.64 και Turkey fertility rate 1.92 (διότι οι πιο μορφωμένες και εκεί ξύπνησαν και δεν τους αρέσει ο ρόλος της κουνέλας που εσείς "ζηλεύετε" για τις γυναίκες σας...)

A fanis75 2 Replies Last reply Reply Quote 0
                                  • A
                                    antonmone last edited by

Αν και ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα στο Γυμνάσιο του Περιστεριού και της Καλαμάτας ,εκτός από ποσοτικό το πρόβλημα της χώρας είναι κυρίως ποιοτικό!
                                    Ένα ολοένα και πιο μεγάλο μέρος των παιδιών δεν μεγαλώνει σωστα και πρέπει καποια στιγμή να δούμε τι φτάιει και πως θα αλλάξει.

• A
                                      antonmone @fiverg last edited by

Άρα όλες οι νές κοπέλες είναι διατεθειμένες να "κάτσουν σπίτι" και να "μεγαλώνουν παιδιά" με χαρά. Με λίγα λόγια οι γυναίκες σας θα παρακάμψουν 50 έτη γυναικείας "χειραφέτησης" και θα γίνουν χαρωπές νοικοκυρούλες εντός της οικίας. Θα ασχολούνται όλη μέρα με τα κουτσούβελα, θηλασμό, μαγείρεμα, πάνες και θα είναι τρισευτυχισμένες! Προφανώς σπουδές και καριέρα δεν τις αγγίζουν, τα κάνουν για πλάκα!

Οπότε να δούμε τι τρέχει με τις Ελβετίδες και δεν γεννοβολάνε (έχουμε το ίδιο fertility rate με την Ελεβετία, το πρόσθεσα αλλά προσπεράστηκε) ή τις Νορβηγίδες που βρίσκονται μια σκάλα πάνω από εμάς και έχουν το "εκπληκτικό" 1.53-1.60. Φαντάζομαι τους λείπουν τα επιδόματα, τα σπίτια, είναι μέσα στην ανασφάλεια για τον κίνδυνο απόλυσης και δεν έχουν και το κράτος πρόνοιας που θα τους επιτρέψει να πραγματώσουν το όνειρό τους να κάνουν 2 (ΔΥΟ) ολόκληρα παιδιά!

ΥΓ: US fertility rate 1.64 και Turkey fertility rate 1.92 (διότι οι πιο μορφωμένες και εκεί ξύπνησαν και δεν τους αρέσει ο ρόλος της κουνέλας που εσείς "ζηλεύετε" για τις γυναίκες σας...

Προς το παρόν ο μόνος που μπλέκει τα συμπαθή τετράποδα με τις γυναίκες είσαι εσυ.

F 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • J
                                        Johnny 0 @fiverg last edited by Johnny 0

Στις άλλες χώρες που δεν είναι λόγος απόλυσης γιατί έχουν παρόμοια με εμάς αποτελέσματα; έχουμε το ίδιο fertility rate με την Ελβετία! ΕΛΕΟΣ! Ποια είναι η ευρωπαϊκή χώρα που έχει λόγο γεννήσεων π.χ. 2.1 ? Δεν σας λέει κάτι αυτό; https://ec.europa.eu/eurostat/web/products-eurostat-news/w/ddn-20230309-1#:~:text=In 2021%2C France had the,) and Ireland (1.78).&text=In contrast%2C the lowest fertility,) and Italy (1.25).

Μπορείς να βοηθήσεις αυτήν που έχει τη θέληση να κάνει παιδιά. Όποια γυναίκα κάνει 3 παιδιά από εδώ και πέρα, θέση στο δημόσιο/δήμο αναλόγως προσοντων. Το να διοριζεις όμως π.χ. μπατσίνες για να γκομενιζουν εσαεί όπως τώρα, δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Ούτε το να τους πετάς 2 χιλιάρικα τη γέννα και ένα ψωροεπιδομα τέκνου.

• L
                                          lap last edited by lap

Fiverg οι ώρες τους λείπουν. Δουλεύουν 10 ώρα οι γυναίκες. Δεν μπορείς να γεννήσεις παιδιά ετσι.

Θέλει πολλη προσπάθεια και παππούδες από πίσω, ειδάλλως είναι αδύνατον.

Αν από τις 24 ώρες κοιμάσαι τις 8 σου μένουν 16. Αν δουλεύεις τις 10 σου μένουν 6 ώρες την ημέρα για να φροντίσεις παιδιά.

Απλά δεν γίνεται. Διότι θες 2 ώρες για μαγειρέματα πλύσιμο κτλ ανα μέρα καθ 4 ώρες για να αναθρέψεις ένα-δυο-τρια παιδί οντας τελείως κουρασμένη.
                                          Το ίδιο και για τον πατέρα

Στις ανατολικές χώρες είναι άλλο το φαινόμενο. Είναι κοινωνικό.

Σε εμάς είναι πρακτικό.

Και στις ξένες χώρες το ίδιο συμβαίνει.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

F 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                          • L
                                            lap last edited by lap

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στα παιδιά στα σχολεία, υπήρχαν και στην εποχή μου. Τότε έλεγαν έλα μωρέ παιδιά είναι.

Γενικά σε εμάς όσοι έκαναν τέτοια σήμερα είναι είτε ρεμαλια, είτε περίεργοι τύποι.

Αν σήμερα πολλά παιδιά έχουν τέτοιες συμπεριφορές τότε τι μέλλον της χώρας θα είναι με πολλά ρεμαλια και περίεργους.

Και εμένα μου επιτέθηκαν κάποτε τέτοιες συμμορίες, ΕλλήνωνΔιότι στο σχολείο μου τότε είχαμε μετανάστες και τους έβαζα να παίζουν μαζί μας στην γυμναστική.
                                            Έκαναν και αυτοί συμμορίες στο λύκειο ως συνήθως αλλά δεν με πειραζαν τότε διότι τους είχα δείξει σεβασμό. Γενικά όλο συμμορίες είχαμε.

Τον λαπ όμως πολλοί τον μίσησαν, μόνοι τους όμως κανείς τους δεν τόλμησε. Με λίγα λόγια έπιασα έναν έναν και του είπα δύο λογακια τι εστί βερίκοκο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

A 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1662
                                            • 1663
                                            • 1664
                                            • 1665
                                            • 1666
                                            • 1985