-
Μάλιστα...
-
@yem said in Peugeot 1007:
πριν μπει ο Φάνης και γράψει τα κλασσικά : σκουπίδια σαν το cvt δεν έχει, όλα άχρηστα κτλ.
Λάθος! Το CVT δεν μαρέσει, το έχω πει πολλές φορές, απλά είναι καλύτερο από όλες αυτές τις βλακείες. Το σωστό κιβώτιο ειναι πλανητικό με μετατροπέα ροπής, τέλος! Τα ρομποτιζές ειναι για πέταμα, ΟΛΑ. Τα CVT ειναι ανεκτά εως καλά (π.χ. στα Σούμπια είναι μια χαρά) και το e-CVT (που είναι πλανητικό!) είναι αναγκαίο κακό αλλά εμένα δεν με ενοχλεί.
-
ρε σύ δε θα ντρέπεσαι να το κυκλοφορείς ? Πώς είναι έτσι..
-
Μια χαρά είναι!
-
@fanis75 said in Peugeot 1007:
@yem said in Peugeot 1007:
πριν μπει ο Φάνης και γράψει τα κλασσικά : σκουπίδια σαν το cvt δεν έχει, όλα άχρηστα κτλ.
Λάθος! Το CVT δεν μαρέσει, το έχω πει πολλές φορές, απλά είναι καλύτερο από όλες αυτές τις βλακείες. Το σωστό κιβώτιο ειναι πλανητικό με μετατροπέα ροπής, τέλος! Τα ρομποτιζές ειναι για πέταμα, ΟΛΑ. Τα CVT ειναι ανεκτά εως καλά (π.χ. στα Σούμπια είναι μια χαρά) και το e-CVT (που είναι πλανητικό!) είναι αναγκαίο κακό αλλά εμένα δεν με ενοχλεί.
Όποιος είναι μέλος πάνω 6 μήνες και δεν ξέρει ότι το καλύτερο κιβώτιο είναι πλανητικό με μετατροπέα ροπής, αποκλεισμό για μία εβδομάδα.
Έλεος πότε θα μάθουμε
-
-
@mastoras78 said in Peugeot 1007:
ρε σύ δε θα ντρέπεσαι να το κυκλοφορείς ? Πώς είναι έτσι..
Στα μου, η γυναίκα θα το έχει στην χειρότερη, στην καλύτερη (για την ανθρωπότητα) να είναι μόνιμα παρκαρισμένο έξω από το σπίτι.
-
Α για απωθητικό το θέλεις εσύ.
-
Το 1007 το δίνουν πλέον 'τζάμπα", και ήταν ένα από τα 3 που πρότεινα να πάρω στα παιδιά μου. Τα άλλα δύο ήτο το νισσάν τιίντα και ένα ρενώ σενίκ μκ1 που πούλαγε ένας γείτονας προς 2 χιλισρικα. Τελικά δεν προχώρησε τίποτα από αυτά.
-
Τα scenic τα βρίσκω με το τσουβάλι και σε αυτόματο σε καλή τιμή αλλά είναι λίγο μεγάλο για την δουλειά που το θέλουμε.
Tiida δεν έχω δει.
Γενικά έχουν πάρει πολύ πάνω τα μεταχειρισμένα. -
@dstou said in Peugeot 1007:
ήταν ένα από τα 3 που πρότεινα να πάρω στα παιδιά μου
Το είχες ψάξει καθόλου για βλάβες κτλ?
-
@fanis75 said in Peugeot 1007:
! Τα ρομποτιζές ειναι για πέταμα, ΟΛΑ.
Οδήγησα σήμερα ένα Kia picanto του 2006.
Στην εκκίνηση σαν να κλωτσαγε λίγο, έφευγε λίγο απότομα (όχι ομαλά τουλάχιστον) και στα 50χαω σαν να κράταγε λίγο παραπάνω την ταχύτητα και έφτανε στις 3-3.5rpm.
Είναι φυσιολογικό αυτό?
Αν προχωρήσει θα πάει και σε μηχανικό βέβαια. -
@dstou said in Peugeot 1007:
Το 1007 το δίνουν πλέον 'τζάμπα", και ήταν ένα από τα 3 που πρότεινα να πάρω στα παιδιά μου. Τα άλλα δύο ήτο το νισσάν τιίντα και ένα ρενώ σενίκ μκ1 που πούλαγε ένας γείτονας προς 2 χιλισρικα. Τελικά δεν προχώρησε τίποτα από αυτά.
Δεν τα συμπαθείς και πολύ τα παιδιά σου, ε;
-
Αυτσ δε συμπαθούν κσθόλου την οδήγηση, την βλέπουν ως αναγκαίο κακό.
-
Νεολαία σου λένε μετά...
-
Ετσι είναι. Αυτή η γενιά έχει μεγαλώσει με άλλες λογικές, με μετρό και περπάτημα, ως παιδιά της κρίσης και δεν καυλώνουν να καίνε 20άρικα σε βενζίνη.
Προτιμούν να βγουν, να μπορούν να πιούν, χωρίς το άγχος του αλκοτέστ.
-
Ναι, αν είχε 0,80€ η βενζίνη θα άλλαζε γούστα.
Peugeot 1007