-
@antonmone said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@nickthetrib said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Τα all starακια τώρα που πηγαίνω με το ποδήλατο στη δουλειά καταστρέφονται με ρυθμούς 3πλασιους από αυτούς του περπατήματος!!!
Κάτι πιο all round καθημερινό σκέφτομαι, όχι συγκεκριμένο μοντέλο αλλά σε κατηγορία, υπάρχει;Παπούτσι με σχαρακια θα φόραγες;
Δεν θέλω να έχω 100 διαφορετικά ζευγάρια!!!
Τα σχαράκια δεν ξέρω αν θα βόλευαν για τις υπόλοιπες χρήσεις!
Φαντάσου φοράω τα ολόμαυρα all star, για όλη την καλοκαιρινή σεζόν!!!
Και τα adidas campus ή gazelle την χειμερινή!!!
Με βολεύουν αυτές οι σειρές δεκαετίες τώρα και δεν σκοπεύα να τις αλλάξω, αν δεν έβγαιναν off τόσο γρήγορα λόγω ποδηλάτου. -
Τότε θες κάτι με σκληρή εξωσολα.Ισως κάτι σε soft trail αλλά δεν ξέρω αν θα γλιστράνε στα πετάλια.
-
Πάρε πατίνι
-
@lap said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Πάρε πατίνι
Σε δρόμους Δυτικής Αθήνας;;; με λάκκους με διάμετρο μεγαλύτερη από ολόκληρο το πατίνι;;;;
Τι λες ρε lap;;
-
Τότε θες κάτι με σκληρή εξωσολα.Ισως κάτι σε soft trail αλλά δεν ξέρω αν θα γλιστράνε στα πετάλια.
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω
-
@antonmone σε άκουσα...
Σήμερα πήρα τα Nimbus 25...
Εκπτωτικό χωριό στα 153€...
Προχθές είχα πάει και Zackret για να δοκιμάσω νούμερα αλλά δεν τα είχε όλα για να συγκρίνω...
Οπότε δεν πήρα από εκεί τα Nimbus αλλά επειδή με εξυπηρέτησε μια πολύ ευγενική και χαμογελαστή πωλήτρια, έφυγα κι από εκεί με ένα ζευγάρι τελευταία σειρά Cumulus
Από παπούτσια τρεξίματος, νομίζω καλύφθηκα προς το παρόν...
-
@nickthetrib said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Ευχαριστώ θα το κοιτάξω
Καθαρά ποδηλατικά flat τα five ten είναι super αλλά και ακριβουτσικα.
Μπορείς να δοκιμάσεις και από τα admiral (admiral, Maui ...) κανένα για skateαδες -
Πω πω. Εγώ αγοράζω φθηνα παπούτσια των 15-25 ευρώ και τα κάνω όλα με αυτά. Δεν ηξερα ότι είναι τέτοια επιστήμη!
-
Από την λαϊκή ψωνίζεις ρε γύρε.
-
Όχι από φθηνά μαγαζιά με φθηνές μάρκες. Και μερικές φορές από σουπερμάρκετ.
Μόνο για την δουλειά έχω ένα καλό ζευγάρι για να φαίνομαι κουκ(ω)λος και ντρέπομαι τα λεφτά που έδωσα. -
Πω πω. Εγώ αγοράζω φθηνα παπούτσια των 15-25 ευρώ και τα κάνω όλα με αυτά. Δεν ηξερα ότι είναι τέτοια επιστήμη!
Οκ δεν είπαμε να παίρνεις πανάκριβα παπούτσια, αλλά τα πάμφηνα από σουπερμάρκετ , φθηνομάγαζα και λαϊκές σου καταστρέφουν τα πόδια (γόνατα αστράγαλο πέλματα ισχία) μετά από χρόνια.
50-100€ για παπούτσια που θα βγάλουν ολόκληρη σεζόν, είναι ένα νορμάλ εύρος τιμών. -
@antoniokon said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@antonmone σε άκουσα...
Σήμερα πήρα τα Nimbus 25...
Εκπτωτικό χωριό στα 153€...
Προχθές είχα πάει και Zackret για να δοκιμάσω νούμερα αλλά δεν τα είχε όλα για να συγκρίνω...
Οπότε δεν πήρα από εκεί τα Nimbus αλλά επειδή με εξυπηρέτησε μια πολύ ευγενική και χαμογελαστή πωλήτρια, έφυγα κι από εκεί με ένα ζευγάρι τελευταία σειρά Cumulus
Από παπούτσια τρεξίματος, νομίζω καλύφθηκα προς το παρόν...
Μπράβο καλοφόρετα και τα δυο,περιμένουμε εντυπώσεις.Λάθος συνδυασμός κατά τη γνωμη μου,πωλήτρια συν nimbus θα ήταν καλύτερα!
Σε δοκιμή εγώ ήμουν μισό νούμερο κάτω σε σχέση με τα 25,με μια επιφύλαξη όμως γιατί έχω αυτό με το knit.
Θα περιμενω δυο βδομαδες,θα ρωτήσω αν και ποτέ θα θα έρθει και το νέο με knit και θα το πάρω.Από χρώματα πάντως δεν είδα κάτι εντυπωσιακό,πιο σοβαρή γραμμή φέτος. -
Μόνο για την δουλειά έχω ένα καλό ζευγάρι για να φαίνομαι κουκ(ω)λος και ντρέπομαι τα λεφτά που έδωσα.Εκτός δουλειάς δεν είσαι κούκλος;
Κάθε φορά που σε πιάνουν ντροπές,σκέψου ότι κάτι που θα σε στηριζει από την αρχή και σε όλη τη ζωη σου ,αξίζει το καλύτερο.Επισης στα παπούτσια είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ισχύει το ρητό ότι πληρώσεις παίρνεις.
Εξαιρούνται τα παπούτσια μόδας και φιγούρας.
Οι εταιρείες πάντως από τις όντως υψηλές τιμές των ακριβών τουλάχιστον μοντέλων τους,παίρνουν ένα μικρό ποσοστό ,όσο και αν φαίνεται περίεργο.Το μεγαλύτερο πάει σε διαφήμιση και στις μεγάλες αλυσίδες πώλησης. -
Μόνο για την δουλειά έχω ένα καλό ζευγάρι για να φαίνομαι κουκ(ω)λος και ντρέπομαι τα λεφτά που έδωσα.Εκτός δουλειάς δεν είσαι κούκλος;
Κάθε φορά που σε πιάνουν ντροπές,σκέψου ότι κάτι που θα σε στηριζει από την αρχή και σε όλη τη ζωη σου ,αξίζει το καλύτερο.Επισης στα παπούτσια είναι από τις λίγες περιπτώσεις που ισχύει το ρητό ότι πληρώσεις παίρνεις.
Εξαιρούνται τα παπούτσια μόδας και φιγούρας.
Οι εταιρείες πάντως από τις όντως υψηλές τιμές των ακριβών τουλάχιστον μοντέλων τους,παίρνουν ένα μικρό ποσοστό ,όσο και αν φαίνεται περίεργο.Το μεγαλύτερο πάει σε διαφήμιση και στις μεγάλες αλυσίδες πώλησης.Εκτός δουλειάς, κυκλοφορώ σαν τον Αλ Μπαντυ που σιχαίνεται τα παπούτσια.
Εγώ με ένα συγκεκριμένο budget κάνω κάτι διαφορετικό. Αγοράζω πρώτα από όλα καλούς πατους σιλικόνης διότι τα φθηνά παπούτσια είναι μάπα σε αυτό το κομμάτι, και τα αλλάζω συχνά διότι είναι πολύ φθηνά
Δηλαδή αντί για ενα πανάκριβο διάσημο ζευγάρι αγοράζω πιο συχνά φθηνά no name παπούτσια. Μόλις λίγο χαλάσει, ή αρχίσει να τσακιζει το παπούτσι το καθαρίζω και το αφήνω στην ανακύκλωση με το κουτί του, όπου σε λίγα λεπτά γίνεται ανάρπαστο
Το κάνω τόσα χρόνια αυτό που έχω ξεχάσει πως είναι τα καλά παπούτσια. Τα τελευταία καλα τα αγόρασα στο σχολείο για να παίζω και καλά μπάσκετ. Και επειδή ήταν ακριβά και δεν μπορούσες να τα αλλάζεις με νέα συχνα, τα πλεναμε στο πλυντήριο.....μπλιαχ.
Τώρα απλά τα αλλάζω. Και η οικονομία κινείται, και εγώ έχω νέα παπούτσια έστω με χαμηλότερη ποιότητα αλλά γενικά η αίσθηση του νέου παπούτσιου ακόμα και στα φθηνά ειναι πολύ ωραία, και οι άλλοι παίρνουν από εμένα σε σχετικά καλή κατάσταση παπούτσια.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ελληνική βιοτεχνία παπουτσιών που φτιάχνει έτσι noname αθλητικά κτλ.
-
Και εγώ παίρνω φτηνά αλλά όχι no name, δοκίμασα τα no name και όπως λένε ποιο πάνω σε πιάνει πόνος μετά από καιρό σε όλο το σύστημα.
Από 35-40€ βρίσκεις ASICS /puma /diadora που θα σε βγάλουν και 2 σεζόν.
Πήγαινε στα stock house και ψαξτα.
Τα admiral τα έχω στο ίδιο επίπεδο με τα no name, πολύ χάλια σόλες.
-
Εντωμεταξυ με αντιγράφει και ο έρωτας μου και αγόραζε κάτι τέτοια και τα κρατά για μια δύο σεζόν. Το θέμα είναι ότι αυτή σκέφτεται ότι με τα ίδια λεφτά με ένα διάσημο αγοράζει πολλα σε διάφορα χρώματα. Δηλαδή δεν είναι αυτό ακριβώς που εννοούσα εγώ όταν της το πρότεινα. Έτσι φτάσαμε εγώ έχω 3 ζευγάρια και αυτή πάνω από 15
https://modivo.gr/p/sprandi-athletika-cp40-8690z-1-leuko-1?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=GR_MOD_GMC_CSS-_Dope%C5%82nienie&is_retargeting=true&pid=google&af_sub1=cpc&c=GR_MOD_GMC_CSS-_Dope%C5%82nienie&af_click_lookback=1d&af_reengagement_window=7d&cookie_consent=true
-
Κάνε 10χλμ τρέξιμο με αυτά και ξανά γύρνα.
-
Όχι τρέξιμο δεν κάνω αλλά κάνω διάφορες δουλειές όπως και περπατώ και ανεβοκατεβαίνω σκαλες κτλ και κρατάνε αρκετά. Δεν ανοίγουν.
-
Άλλη χρήση η επαναλαμβανόμενη συμπίεση του τρεξίματος. Μην συγκρίνεις με περπάτημα ορθοστασία.
Πχ υπάρχει λόγος που τα crocs τα έχουν αγαπήσει όσοι είναι όρθιοι ώρες. -
@antonakis said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Κάνε 10χλμ τρέξιμο με αυτά και ξανά γύρνα.
Η μονη απόσταση που κανείς αν τρέξεις με αυτά είναι η απόσταση μεταξύ ορθοπεδικού και φυσιοθεραπευτή.
Πέρα από την πλάκα,υπάρχουν πολύ καλά παπούτσια γύρω στα 70-80 ευρώ,πολύ καλύτερα από τα noname.
Αλλιώς αγοράζεις προηγούμενες σειρές στα μισά χρήματα,γενικα λύσεις υπάρχουν για όλους και για όλα.
Τρέξιμο, παπούτσια κτλ