-
@vagkirk said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
@antonakis said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Salomon
Για πείτε βρε παιδιά ποιά Salomon συγκεκριμένα;
Βλεπω τα nimbus 24 kai 25 που λέτε και είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους , αλλά αν αξίζουν γιατί όχι.Αν σου αρέσει ως παπούτσι το nimbus πολύ καλή φθηνότερη επιλογή είναι το cumulus πάλι της ASICS . Για καθημερινό το nimbus ξεφεύγει.
Salomon εγώ είχα speedcross, ΑΛΛΑ θέλει προσοχή, όλα τα trail παπούτσια σε βρεγμένο πεζοδρόμιο φεύγουν αέρα λόγω σόλας.
Πχ
Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα βρεις μη άνετο Salomon (προσωπική αγάπη, οπότε απλά δοκίμασε)
-
Salomon
Για πείτε βρε παιδιά ποιά Salomon συγκεκριμένα;
Βλεπω τα nimbus 24 kai 25 που λέτε και είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους , αλλά αν αξίζουν γιατί όχι.Εν τω μεταξύ δεν μιλάω κάθολου για αθλητικές δραστηριότητες αλλα για την καθημερινότητα και το... κυνηγητό των μικρών σε πλατείες και πάρκα.
Λόγω φτώχειας Κούλη τα τελευταία χρόνια αγοράζω σύνεχεια σε προσφορές κάτι καθημερινά casual , και sneakers τύπου pepe jeans , la martina , και φθηνά H&M , Zara μποτάκια κλπ
Δεν με ικανοποιει κανένα , άθλιες κινεζιές χωρίς καμία πρόβλεψη για σωστό περπάτημα. Θέλω να τα πετάξω όλα , και αν αθροίσω τι έχω πληρώσει σε όλα αυτά μαζί ξεπερνώ τα 700-800 ευρώ.
Οπότε τώρα σκέφτομαι να σκάσω χρήματα για ενα - δύο καλά ζευγάρια timberland (ένα μπότάκι και ένα χαμηλό) ένα καλό ζευγάρι αθλητικά running και ίσως ένα καλό μπασκετικό και να μην ξανασχοληθώ 3-4 χρόνια με αγορά παπουτσιών.
Δοκίμασε τα καινούργια 25 αν θες να χαλάσεις τα πιο άνετα και ξεκούραστα 150+ ευρώ που υπάρχουν.
-
Εντάξει κόλλησα άσχημα με αυτά...
τι παπουτσάρα είναι αυτή;
Overall , νομίζω κάνει για τα πάντα τον χειμώνα , περπάτημα , βόλτα , εκτός δρόμου , ίσως και για λίγο μπασκετάκι δείχνει με βάση τα χαρακτηριστικά του και άνετο και σταθερό , και είναι και πανέμορφο, θα ταιριάζει τέλεια με τζινάκι και casual παντελονάκι!
Θα γλιτώσω και τα μποτάκια timberland , και θα πάρω και ένα cumulus ή ένα nimbus σε προσφορά για άνοιξη-καλοκαίρι!
https://www.salomon.gr/el-gr/andrika-papoutsia-papoutsia-oreivasias-pezoporias/elixir-mid-gore-texΕπίσης για πείτε , πως μετράμε σωστά τα νούμερα;
Μήκος απο φτέρνα ή αστράγαλο είναι το σωστό;
μέχρι το ποιο μακρύ δάχτυλο + 1,5cm ; -
Overall , νομίζω κάνει για τα πάντα τον χειμώνα , περπάτημα , βόλτα , εκτός δρόμου , ίσως και για λίγο μπασκετάκι δείχνει με βάση τα χαρακτηριστικά του και άνετο και σταθερό , και είναι και πανέμορφο, θα ταιριάζει τέλεια με τζινάκι και casual παντελονάκι!
Θα γλιτώσω και τα μποτάκια timberland , και θα πάρω και ένα cumulus ή ένα nimbus σε προσφορά για άνοιξη-καλοκαίρι!
https://www.salomon.gr/el-gr/andrika-papoutsia-papoutsia-oreivasias-pezoporias/elixir-mid-gore-texΕπίσης για πείτε , πως μετράμε σωστά τα νούμερα;
μέχρι το ποιο μακρύ δάχτυλο + 1,5cm ;Μόνο με δοκιμή οποιοδήποτε παπούτσι,δεν υπάρχει κανόνας,καθένα έχει διαφορετική εφαρμογη.
Πρόσεξε μόνο με αυτά όπως είπε και ο συνονόματος πριν,αν περπατήσεις σε βρεγμένη άσφαλτο θα πέφτεις κάθε 50 μέτρα.Επισης το gortex σημαίνει αδιάβροχο,όποτε σκέψου μήπως έχεις θέμα με την διαπνοή του παπουτσιού συν ότι θα ειναι σίγουρα πιο ζεστό.Σκέψου καλά τη χρήση που το θέλεις και δοκιμή οποιαδήποτε! -
@antonmone said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Σκέψου καλά τη χρήση που το θέλεις και δοκιμή οποιαδήποτε!
Χαχα. Πολύ σωστός.
Για το νούμερο τα Salomon έχουν διαβαθμίσεις 1/3 ανάμεσα στα νούμερα. Τα υπόλοιπα συνήθως έχουν 1/2 .
Για καθημερινή χρήση λίγο πολύ είναι ίδια όλα. Αν κάνεις μεγάλες αποστάσεις , συνήθως χρειάζεσαι 1 διαβάθμιση μεγαλύτερο παπούτσιΥγ μιλάει άνθρωπος που έχει ως καθημερινό dr.martens μποτάκι... Σας έστειλα Ε;
-
Μας έστειλες στα τέλη γυμνασίου αρχές λυκείου !!!!
Φοβερός.Τότε όλα ήταν μαύρα βέβαια με κίτρινη ραφή αν θυμάμαι καλα -
Μας έστειλες στα τέλη γυμνασίου αρχές λυκείου !!!!
Φοβερός.Τότε όλα ήταν μαύρα βέβαια με κίτρινη ραφή αν θυμάμαι καλαΚαι μπορντό έπαιζε πολύ.
Χρονομηχανή ο Αντωνάκης
-
Υπήρχαν και οι μαύρες ψηλές με τον ασημί κρίκο χαμηλά!!!!…………..
Μπότες για όποιον θυμάται κάπου στις αρχές του 90 τις φορούσαν όλοι σχεδόν!!
-
μέχρι το ποιο μακρύ δάχτυλο + 1,5cm ;Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τρεξίματα σοβαρά κλπ,σου προτείνω να δοκιμάσεις δυο πολύ αξιόλογα σε καλή τιμή παπούτσια.
Skechers go run ride 10 και under armour hovr sonic τώρα πρέπει να βγαίνει το 8.
Το πρώτο βγαίνει και σε πιο σοβαρά χρώματα που μπορεί να φορεθεί παντού και είναι ένα πολύ καλο παπούτσι για πολλες χρήσεις!
Το δεύτερο είναι καλο και αυτό αλλά παρεξηγημένη μάρκα στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Θα τα βρεις σίγουρα κάτω από 100 ευρώ .
Αν κανείς το λάθος να δοκιμάσεις τα 25 θα κολλήσεις και θα χάσεις από 155 έως 200 ευρώ ανάλογα με το σχέδιο.
Τέλος ένα απλό παράδειγμα από άλλο άθλημα αλλα απολύτως αντιπροσωπευτικό για τα παπούτσι και ειδικά τις σόλες είναι τα ποδηλατικά.Αυτά που είναι για βουνό μπορείς να περπατήσεις άνετα κάποια απόσταση ,με του δρόμου που είναι απλά μια σόλα πλάκα απο ανθρακόνημα δεν μπορείς να κανείς ουτε 2 μέτρα και αυτά με προσοχή! -
Αφού δεν ενδιαφέρεσαι για τρεξίματα σοβαρά κλπ,σου προτείνω να δοκιμάσεις δυο πολύ αξιόλογα σε καλή τιμή παπούτσια.
Skechers go run ride 10 και under armour hovr sonic τώρα πρέπει να βγαίνει το 8.UA δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, αλλά Sketchers είναι γενικά πολύ ελαφριά (+ για καθημερινό) και πολύ ωραίες οι memory foam σόλες.
-
Έχω και τις δυο εκδοχές,memory foam και hyper burst ,το πρώτο είναι άψογο για καθημερινό και βόλτα ,το δεύτερο είναι τελείως διαφορετικό αν και τιμολογιακά είναι πολύ κοντά!H under armour βγάζει ποκυ καλά παπούτσια και ρούχα αλλά δεν διαφημίστηκε πολύ στην Ελλάδα.
-
Το λευκό είναι με τον memory εντελώς λάθος επιλογή απλά γιατί λερώνει με την σκέψη.Εντελώς διαφορετικό με πιο σφιχτό αφρό το δεύτερο και με εξώσολα Goodyear για πρόσφυση.
-
Vagirk δες την διαφορά στις σόλες trail και δρομικά να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα.
Τα πρώτα είναι trail της Nike το ένα όπως φαίνεται για ακόμα πιο δύσκολα μονοπάτια.
Το άλλο είναι το nimbus 24.Η πρόσφυση στην άσφαλτο που σε ενδιαφέρει είναι εντελώς διαφορετική όπως είναι φυσικό.
-
Το άλλο είναι το nimbus 24.
Και μια και το ανέφερες... Μια καλή τακτική είναι να αγοράζεις στοκ του προηγούμενου μοντέλου. Ναι, θα λένε τα reviews ότι το καινούργιο δεν είναι σαν το παλιό, σχεδιάστηκε από την αρχή κλπ κλπ...
Πχ. Βλέπω nimbus 24 να ξεκινάει κοντά στα 100. -
Το άλλο είναι το nimbus 24.
Και μια και το ανέφερες... Μια καλή τακτική είναι να αγοράζεις στοκ του προηγούμενου μοντέλου. Ναι, θα λένε τα reviews ότι το καινούργιο δεν είναι σαν το παλιό, σχεδιάστηκε από την αρχή κλπ κλπ...
Πχ. Βλέπω nimbus 24 να ξεκινάει κοντά στα 100.Σωστό και αυτό ,100 δύσκολα μόνο περίεργα νούμερα ,αν βρήκες τόσο μην το σκέφτεσαι.
Από την άλλη αν μου αρέσει το σχέδιο δεν μπορώ να περιμενω κάτι παραπάνω από τις πρώτες εκπτώσεις περίπου στα 150 δηλαδή.
Ριζικές αλλαγές δύσκολο να βρεις,μόνο η Nike το κάνει σε κάποια.Το τωρινό nimbus είναι από τις λίγες φορές που η ASICS άλλαξε κάτι τόσο πολύ.
Το meta ride πχ με το καρμπον έχει ακόμα τα τραγικά 250αρια. -
Σωστά, αλλά εγώ τα έχω αποκλειστικά για τρέξιμο.
Επίσης βγαίνω με κολάν παντελόνι, οπότε καμία ντροπή δεν έχω. -
Για καθημερινό παπούτσι πήγαινε- έλα στην δουλειά ( στην δουλειά φοράω ειδικά παπούτσια ) λέω να πάρω κάτι τέτοιο να αλλάξω στυλ απο τα φτηνά puma/assics/κτλ που αγόραζα μέχρι πρόσφατα , έτσι για την αλλαγή .
Αυτά θα γλιστράνε πολύ ?
Σκέφτομαι σε τέτοιο στυλ γενικά -
@yem said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Αυτά θα γλιστράνε πολύ ?
Σκέφτομαι σε τέτοιο στυλ γενικάΝαι. Το έγραψα και πιο πάνω. Σε βρεγμένο γλιστράνε όλα τα trail παπούτσια. (περισσότερο από τα κανονικά δηλαδή)
Με λίγη χρήση το συνηθίζεις κάπως. -
Τα all starακια τώρα που πηγαίνω με το ποδήλατο στη δουλειά καταστρέφονται με ρυθμούς 3πλασιους από αυτούς του περπατήματος!!!
Κάτι πιο all round καθημερινό σκέφτομαι, όχι συγκεκριμένο μοντέλο αλλά σε κατηγορία, υπάρχει; -
@nickthetrib said in Τρέξιμο, παπούτσια κτλ:
Τα all starακια τώρα που πηγαίνω με το ποδήλατο στη δουλειά καταστρέφονται με ρυθμούς 3πλασιους από αυτούς του περπατήματος!!!
Κάτι πιο all round καθημερινό σκέφτομαι, όχι συγκεκριμένο μοντέλο αλλά σε κατηγορία, υπάρχει;Παπούτσι με σχαρακια θα φόραγες;
Τρέξιμο, παπούτσια κτλ