-
Άσε μας και εσύ.... Χαχαχαχα
Όντως έβαλε γκολ από τα αποδυτήρια....... Not
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
...λένε οι τύποι που ζουν με 1-1μιση χιλιάρικο στο νοίκι χωρίς γαλοπούλα στο μίζερο τοστάκι. Η δεξιά όμως εκεί, Ευαγγέλιο! Ευτυχώς που δε γίνατε Βενεζουέλα αλλά είστε Ευρωπαίοι!
Το νοίκι πήγαινε για μένα......
Οι άλλοι ρε Ντιέγκο δικά τους σπίτια έχουν. Ξύπνα.
Εσύ Ντιέγκο πόσα βγάζεις; Ζεις στο νοίκι στα 30 σου ή αγόρασες μεζονέτα με πάρκινγκ και roadster 30 Κ στα 30 σου ;;;;;;
Πως ρε μάγκα;;; Τι κάνεις;;;;
Ααααα και δεν είναι μονάχα 1500. Ανέβα πιο πάνω.
Τα πάγια μου χωρίς φαγητό νερό βενζίνη κτλ είναι 1000+++ ευρώ/μήνα και δεν έχω τίποτα παρά ένα αυτοκίνητο. Εσύ πως έχεις ότι έχεις;
Ειναι του κομματος!
-
Δε διαβάζω καν τι γράφει ο μπλοκαρισμένος από εμένα lap, ας μείνει να συζητά με το φάντασμά μου. Με το που βλέπω το όνομα του συγκεκριμένου user σκρολάρω προς τα κάτω.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κυριοι αυτη ειναι ακριβως η αριστερα που σιχαθηκε ο κοσμος. Οι Κυριοι Ντιεγο, Πηλιου και Βαγκιρκ εκτος απο αφοδευση και μπολικες αοριστιες δεν εχουν να προσφερουν κατι παραπανω στην κουβεντα. Τυχαιο? Δε νομιζω. Τα φυτιλια επι των συζητησεων δειχνουν το κενο επιχειρηματων και λυσεων που εχει η οπτικη τους. Αυτο βεβαια εχει ενα μεγαλο καλο. Θυμιζουν σε ολους εμας το ρητο πως "με κλανιες δε βαφονται αβγα". Θελουν περισσοτερα αεροπλανα, περισσοτερους γιατρους και νοσοκομεια, μεγαλυτερους μισθους και αλλα πολλα πιασαρικα. Εγω παλι θελω να τα λενε πιο συχνα. Παντα υπαρχει ο κινδυνος καποιος να ξεχασει απο τι γλυτωσαμε.
Ναι , πίστεψε και επανέλαβε μαζί με τον @andya3 το παραμυθακι περί μη προσφοράς κλπ.
Θα επαναλαμβάνουμε την ΑΒ που τόσοι μα τόσοι ειδικοι επιστήμονες έχουν περιγράψει και αναλύσει τόσα χρόνια που ακόμη και 4χρονα παιδιά να έβαζες στην θέση των στουρνων που ψηφίσατε θα έφερναν 100 φορές καλύτερα αποτελέσματα.
Σας δείχνουμε το δάσος και δεν βλέπετε ούτε καν το δέντρο.
Κοινοτυπιες , γενικότητες για την αριστερά ενδεδυμενες με προσωπικές προσβολές.
Αλλά αυτοί είσαστε.Και για να τελειώνουμε,γιατί κουράστηκα με την αστική ευγένια , αφού ούτε λογικά επιχειρήματα, ούτε στατιστικά στοιχεία, ούτε επιστημονικά δεδομένα δεν είναι σημαντικά για εσάς ο διάλογος θα συνεχιστεί μόνο αν παραδεχτείς πως η άριστη κυβέρνηση την οποία κατά τα άλλα δεν στηρίζεις έχει αποτύχει παταγωδώς σε κάθε τομέα.
Διαφορετικά θα σε αντιμετωπίζω και εσένα και τον @andya3 ως ορκισμένα κομματοσκυλα.
Άντε γιατί πολύ υπομονή έχω κάνει με τις δεκάδες χαρακτηρισμούς και υποτιμητικά σχόλια τόσο από εσένα όσο και από τον @andya3 , ενώ βλέπεις πως προσπαθώ να κρατήσω ένα σοβαρό επίπεδο διαλόγου και να πιάνομαι πάντα από τα θετικά και από κοινές θέσεις στις οποίες συμφωνούμε όταν σου απευθύνω τον λόγο.
Over and out.
Εχεις το ελευθερο. Προχωρα γιατι σε εχει φαει η αστικη ευγενεια σε οτι γραφεις απο τοτε που σε θυμαμαι.
-
Δε διαβάζω καν τι γράφει ο μπλοκαρισμένος από εμένα lap, ας μείνει να συζητά με το φάντασμά μου. Με το που βλέπω το όνομα του συγκεκριμένου user σκρολάρω προς τα κάτω.
Εχεις δικιο. Αυτος δε σου χαριζεται καθολου.
-
Ρε συ ντιεγκο, ο τρόπος που περιγράφεις την πραγματικότητα ενεργοποιεί τις άμυνες του συνομιλητή σου.
Τι κολλημα είναι αυτό με το τοστ.
Τα επιχειρήματα τίθενται στην βάση δεδομένων. Εκεί μπορείς να παραθέσεις θέσεις και να προτείνεις πολτικες .
Το να χλευάζεις τον άλλο για το 1000-1500 αρι του επειδή δεν πιστεύει ότι είναι εφαρμόσιμη η λύση που προτείνεις ενεργοποιεί τις άμυνες του και στο τέλος γίνεσαι εκνευριστικος
Σκέψου....γιατί το κόμμα που υποστηρίζεις πήρε 0,8% στις εκλογές;
-
Ας μείνει να παίζει λεκτικό μποξ με τον αέρα, φαντάζομαι όλοι χρειαζόμαστε σε κάποια φάση μερικές "νίκες".
-
Αφού ρε συ με διαβάζεις από άλλο browser Κόψε τις χαζομάρες.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
να ξέρετε πως οι εισαγγελείς και οι δικαστικοί στην συντριπτική τους πλειονότητα είναι απίστευτα οξηδερκείς άνθρωποι και με κάτι @@@@δια τεράστια!
Ειδικά οι γυναίκες δικαστικοί / εισαγγελείς !Ελπίζω να τρολαρεις.
Π@π@res είναι, τόσο αυτοί που νομοθετούν, όσο και αυτοί που δικάζουν! Μόνος σκοπός, να ρέει το χρήμα, να κερδίζουν οι δικηγόροι (αναβολές) και να αποδίδεται κουτσουρεμένη δικαιοσύνη, πάντα προς όφελος του κατηγορούμενου.
Καμία εκτίμηση και καμία εμπιστοσύνη -
Οχι φιλε μου. Δεν εχω αναγκη να κερδισω καποιον που εχει ηδη χασει. Σε παρατηρω και προσπαθω να καταλαβω σε τι βαθμο αυτη η ανεξαντλητη επιθετικοτητα οφειλεται σε ορμονικο ή βιωματικο θεμα. Μπορει να θεωρεις πως εχεις στοχους και επιχειρηματολογια στην κουβεντα μα εγω δε βλεπω τπτ. Αδειο πουκαμισο που λιγαει και ο αερας.
-
Πάλι δε λέω για σένα, για τον αποκλεισμένο μιλάω. Όσο για τις ψυχολογικές αναλύσεις του κώλου μέσα από μια οθόνη, δε με ενδιαφέρουν καθόλου εφόσον καταλαβαίνω οτι γίνονται από έναν άνθρωπο που έχει σαφέστατο κόλλημα με ένα συγκεκριμένο κόμμα, δικαιολογεί κάθε χυδαιότητα/αμέλεια/ανεπάρκεια και δεν είναι καθόλου σοβαρός στην κριτική του προς αυτό ή τον "αντίπαλο".
ΥΓ: Το αδειανό πουκάμισο να είναι τουλάχιστον δαπίτικο ελπίζω για να εγκρίνει ο Κυριάκος μας, γαλάζιο και συνδυασμένο με ένα ροζ πουλοβεράκι κατά προτίμηση, ΟΝΝΕΔ style.
-
Ντιέγκο πάρτο αλλιώς. Δεν είναι όσα λες τελείως λάθος. Αλλά δεν ασχολείσαι διεξοδικά με ότι λες και γενικεύεις και στο τέλος βγαίνεις υπερβολικός και λάθος.
Προφανώς, ο κρατικός μηχανισμός δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις φωτιές. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Εάν ήταν άλλος στην κυβέρνηση ας κάνουμε την υπόθεση ότι θα γινόταν καλύτερη αντιμετώπιση, το πως δεν το γνωρίζω διότι οι πολιτικοι δεν παίρνουν τις επιχειρησιακές αποφάσεις επί του πεδίου, αλλά πες πως ναι θα ήταν καλύτερα. Δηλαδή, ακόμα και με άλλες κυβερνήσεις οι ίδιοι αξιωματικοί από τις ίδιες σχολές θα είχαν την ευθύνη των επιχειρήσεων. Τι διαφορετικό θα έκαναν; Τεσπά.
Παρόλα αυτά είδες κάποια πλάνα το τι κάνουν οι πυροσβέστες, αστυνομικοί, πιλότοι; Έχεις δει ότι φτάνουν στα άκρα και στα όρια της ανθρώπινης ζωής;
Έχεις δει τι γίνεται;;;; Τόσες φωτιές, όλες μαζί, είναι δυνατόν;;;;; κάτι δεν πάει καλα. Δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά, δεν είναι μια κάποια αμέλεια κάποιων. Εδώ σκιαγραφείται δόλος.
-
Το αδειανό πουκάμισο να είναι τουλάχιστον δαπίτικο ελπίζω, γαλάζιο και συνδυασμένο με ένα ροζ πουλοβεράκι, ΟΝΝΕΔ style.
Γιατί ρε Ντιέγκο εσύ δεν φοράς ροζ μπλουζάκι ή πουκάμισο;
Ξέχασες τους γιλεκοφλωρους μπαμπάδες που τους αρέσουν τα ev. Πω πω τι φάρα και αυτοί Ε;
Δηλαδή τι πρέπει να φοράνε οι μπαμπάδες το φθινόπωρο ή την άνοιξη αν όχι γιλέκο;
-
Ας μείνει να παίζει λεκτικό μποξ με τον αέρα, φαντάζομαι όλοι χρειαζόμαστε σε κάποια φάση μερικές "νίκες".
Καταρχήν μιλάς για εναν πρωταθλητή, δεν χάνω ποτέ. Δεν έχω ανάγκη τις λεκτικές νικες, είναι δεδομένες.... χαχαχαχαχα
Βγες να με αντιμετωπίσεις με επιχειρήματα και δεδομένα και θα παραδεχτώ την ήττα μου....
Για παράδειγμα λες για απόλυτη ρήξη. Το μετά το περιγράφεις με δύο τρεις λέξεις ως καλό. Οκ! Πείσε με! Βγες και κανε διάλογο με στοιχεία και σχετική βιβλιογραφία να με πείσεις ότι έχεις δίκιο. Ότι ΣΙΓΟΥΡΑ θα πάνε όλα καλά.
Εάν δεν μπορείς να πείσεις με δεδομένα και καλή παρουσίαση των επιχειρημάτων σου, γιατί θυμώνεις με όσους δεν συμφωνούν και ξεκινάς τον χλευασμό. Εσύ έχεις το πρόβλημα που δεν πείθεις, όχι αυτοί.
-
...λένε οι τύποι που ζουν με 1-1μιση χιλιάρικο στο νοίκι χωρίς γαλοπούλα στο μίζερο τοστάκι. Η δεξιά όμως εκεί, Ευαγγέλιο! Ευτυχώς που δε γίνατε Βενεζουέλα αλλά είστε Ευρωπαίοι!
Έχεις ψύχωση με την γαλοπούλα και το τοστ;
-
Κατ αρχήν να ενημερώσω τα φίλτατα φιλοκυβερνητικά κομματόσκυλα του φόρουμ ότι βρίσκονται εκτός γραμμής αφού, όπως προαναγγέλει το γραμμιτζίδικο protagon, επίκεινται αλλαγές σε πρόσωπα και δομές όταν σβήσουν οι φωτιές
Το δεύτερο αξιοσημείωτο είναι ότι οι κατασκευασμένες για επικοινωνιακούς λόγους χθεσινές προσαγωγές δήθεν εμπρηστών από τους χωροφυλάκους κατέπεσαν κατά 75% (αυτοί με τους 19 αναπτήρες και τα αποσμητικά σπρέι ...), μόνος άτυχος ένας, πιθανότατα ψυχικά διαταραγμένος συμπολίτης μας, που σκυλεύεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, προφανώς κατόπιν κυβερνητικής εντολής ώστε να ικανοποιηθεί η ανάγκη για αίμα των αυτοχθόνων ιθαγενών και να αποπροσανατολιστεί η προσοχή του πόπολου.
Χαρακτηριστικό ότι ως ενοχοποιητικά στοιχεία τα κυβερνητικά παπαγαλάκια περιφέρουν αυτή την φωτογραφία από υλικά που βρέθηκαν στο σπίτι του ατυχούς, πιθανότατα, ψυχοπαθούς:
Υλικά που θα βρεί κανείς στην πλειονότητα των σπιτιών οποιουδήποτε κάνει που και που μπάρμπεκιου ή ασχολείται με μελίσσια (τυπική χρήση των πευκοβελόνων είναι τα μελισσοκομικά καπνιστήρια).
Καραμπινάτη Fail State δια χειρός Μητσοτάκη - που θα έγραφαν και οι σταλινοφασίστες και εν γένει κομμουνιστογενείς παπαρολόγοι του φόρουμ - αμφότεροι συμπαθείς καθότι κάτοχοι πισωκούνας και άρα εξ ορισμού σύντροφοι εν όπλοις.
-
Άσε τι συλλήψεις έγιναν. Θες να μου πεις ότι δηλαδή δεν υπήρξαν εμπρησμοί;
-
Για μένα το μείζον είναι η, με προφανή κυβερνητική εντολή, φάμπρικα κατασκευής ενόχων από τους χωροφυλάκους, ενίοτε και τους εισαγγελείς, ώστε να καλυφθούν οι κυβερνητικές ευθύνες. Πρόκειται για αναβίωση πρακτικών της σκοτεινότερης εκδοχής του δεξού τραμπουκικού παρελθόντος που θα έπρεπε να προκαλούν θεσμικό τρόμο σε όλους μας διότι πολύ απλά Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.
Το δεύτερο σημαντικό είναι η καραμπινάτη εγκληματική ξεφτίλα των κρατικών υπηρεσιών - από τους χουλιγκάνους που διέσχισαν την μισή Ελλάδα ανενόχλητοι μέχρι το ότι οι ένστολοι δεν μπόρεσαν να προστατέψουν πρόσφατα απολύτως οριοθετημένες περιοχές όπως ΕΝΑ στρατόπεδο και ΕΝΑ μοναστήρι από τις φλόγες σε ευνοϊκό ανάγλυφο και παρά τους χρόνους αντίδρασης ωρών που είχαν. Τα πάντα βοούν για την πλήρη και πολυεπίπεδη ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ του ανασυγκροτημένου δήθεν επιτελικού κράτους Μητσοτάκη.
Αν έπρεπε να ποντάρω υποχρεωτικά κάπου τα λεφτά μου είναι ότι πράγματι οι εμπρησμοί συμβάλλουν ΚΑΙ αυτοί στο χάλι που βλέπουμε. Αν έπρεπε να ποντάρω, και πάλι υποχρεωτικά, το κατά πόσο αυτοί που πιάνονται από τους χωροφυλάκους είναι πράγματι εκούσια εμπρηστές, τότε ΕΑΝ δεν είναι ψυχικά διαταραγμένοι, θα τα πόνταρα στο ότι είναι ΑΘΩΟΙ.
Ο λόγος απλός: O οποιοσδήποτε συστηματικός εμπρηστής μπορεί να φτιάξει με ελάχιστα μέσα εμπρηστικούς ωρολογιακούς μηχανισμούς με χρονοκαθυστέρηση που θα φυτέψει και θα αποκρύψει μέρες πριν την ενεργοποίηση τους κατά 10δες σε οποιοδήποτε σημείο θελήσει.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Άσε τι συλλήψεις έγιναν. Θες να μου πεις ότι δηλαδή δεν υπήρξαν εμπρησμοί;
Δηλαδή αν υπήρξαν εμπρησμοί, που δεν είναι δυνατόν να καίγεται ταυτόχρονα όλη η Ελλάδα χωρίς να βάλει κάποιος τη φωτιά, δεν έχει ευθύνη η κυβέρνηση κάθε χώρας;
Η Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική, ΔΕΝ είναι κάτι σαν τους προσκόπους, αν τα κομματικά γυαλιά δεν σας αφήνουν να το δείτε.
Όταν οι Τούρκοι μπουκάρουν, γιατί με αυτόν τον μπαμπούλα ζούμε και δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα ένα αιώνα τώρα, θα ρίξουν 5 εμπρηστικές βόμβες και τέλος;
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2