-
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Mazda 323 GTX. Τετρακίνητο homologation special, με 163 τουρμπάτους ίππους κι αγωνιστικό pedigree. Σκέφτεστε καλύτερο πρώτο αυτοκίνητο; -
George Clooney, Βασιλιάς Κάρολος, Πάπας Βενέδικτος, διάσημοι και τα παράξενα αυτοκίνητά τους! Μέρος δεύτερο.
https://cartalk.gr/paraksenies-diasimoi-kai-idiaitera-aftokinita-tous-meros-2o/
-
Πάντα συμπαθούσα τον Γιώργη τον Κλουνακη. Με αυτό το αυτοκίνητο τον σέβομαι!
-
Η Diana οδηγούσε αμαξάρα. Γενικά τα ford εκείνης της εποχής, escort sierra είναι έρωτας
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
George Clooney, Βασιλιάς Κάρολος, Πάπας Βενέδικτος, διάσημοι και τα παράξενα αυτοκίνητά τους! Μέρος δεύτερο.
https://cartalk.gr/paraksenies-diasimoi-kai-idiaitera-aftokinita-tous-meros-2o/
Μη ξανακούσω κάτι ψιψινες να λεν' ότι οι οδηγοί υβριδικών δεν είναι μπήκτες!
Εδώ κοτζάμ Di Caprio με Prius κυνηγάει τα μοντέλα της Victoria Secret, οπότε αδέρφια ενωθείτε
(προσοχή: max 28 years old, μετά έχουν ακριβή συντήρηση) -
Ο Bottas το ρίχνει στην ποδηλασία με εξαιρετικά αποτελέσματα.
https://cartalk.gr/160-chiliometra-valtteri-bottas-termatise-20os-935-anavates/
-
Toyota: αφού έχουμε πατώσει στην ηλεκτροκίνηση, τουλάχιστον ας το ρίξουμε στις φράουλες και τα ντοματίνια!
https://cartalk.gr/toyota-prasinizei-kalliergontas-fraoules-kai-ntomatinia/
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
Toyota: αφού έχουμε πατώσει στην ηλεκτροκίνηση, τουλάχιστον ας το ρίξουμε στις φράουλες και τα ντοματίνια!
https://cartalk.gr/toyota-prasinizei-kalliergontas-fraoules-kai-ntomatinia/
ελα καλε. Τωρα σε λιγο βγαινουν με υδρογονοκινητα και μπαταριες 2000χλμ.
(ωραια πρωτοβουλια παντως αυτη)
-
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ
Αποκαλύπτουμε τα ψέματα εκείνου που "δεν μπορούσε να φτάσει στη Σπάρτη με το ID.3", περνώντας ένα ονειρικό τριήμερο στη Μονεμβασιά.https://cartalk.gr/sti-monemvasia-id-3-afto-pou-den-eftane-sti-sparti/
-
Καλογραμμένο και ενδιαφέρον - ειδικά υπό την λοξή ματιά ενός υβριδικού που τα όσα περιγράφονται τα αντιλαμβάνεται περίπου ως ημερήσια οδική εκδρομή με ένα τεπόζιτο (πήγαινε-έλα με σβηστό ακόμα λαμπάκι καυσίμου στον τερματισμό της επιστροφής), χωρίς καμία απολύτως ανάγκη περαιτέρω ειδικής οργάνωσης, καθυστερήσεων ή προγραμματισμού.
Χιντ: Αν αναρωτιέστε ποιά ήταν η κατανάλωση του οχήματος με 120 πραγματικά χαω βάσει GPS σε δρόμο χωρίς υψομετρικές διαφορές (ή ελλείψει αυτού, εναλλακτικά, η μέση τιμή κατανάλωσης σε δρόμο με υψομετρικές διαφορές μεν που θα έχει διανυθεί όμως και κατά τις δύο φορές κίνησης ώστε να εξουδετερωθούν κατά το δυνατόν οι επιδράσεις των κλίσεων) - προσπεράστε. Αυτό μάλλον θα αποκαλυφθεί σε επόμενη συνέχεια.
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ
Αποκαλύπτουμε τα ψέματα εκείνου που "δεν μπορούσε να φτάσει στη Σπάρτη με το ID.3", περνώντας ένα ονειρικό τριήμερο στη Μονεμβασιά.https://cartalk.gr/sti-monemvasia-id-3-afto-pou-den-eftane-sti-sparti/
Βλέπουμε τον dimsabas στο cockpit του id3

Κάθεται στο κέντρο ως κάπταιν Κέρκ, ενώ ο Σποκ μόλις έχει χαράξει πορεία στην εφαρμογή, ο Σούλου ρυθμίζει το acc η Οχούρα επικοινωνεί με τα βενζινάδικα και τις εταιρείες για το αν δουλεύουν οι φορτιστές, ο Σκότυ βλέπει πόσο πέφτει η ισχύς του αντιδραστήρα φωτονίων, συγνώμη του ηλεκτροκινητήρα, ενώ ο δόκτωρ Μακόι είναι σε επιφυλακή, μην γίνει κάποια στραβή σε κανένα φορτιστή και βρεθεί μπλοκαρισμένος ή να περιμένουν ουρά...

Με κούρασε να την διαβάσω την περιγραφή, αλλά την έφτασα στο τέλος...

-
Ο Max Verstappen το παράκανε λίγο με μια Aston Martin Valkyrie στη Γαλλία, τώρα μπορεί να έχει μπλεξίματα με τον Νόμο.
-
@criuser said in CarTalk.gr:
Με κούρασε να την διαβάσω την περιγραφή, αλλά την έφτασα στο τέλος...
Τώρα με στενοχωρείς. Αφενός θεωρώ ότι τα γράφω γουστόζικα, αφετέρου έχω και τον Λάπη να διαμαρτύρεται ότι τα άρθρα μου είναι μικρά και τελειώνουν γρήγορα.
Εντάξει, αν έκατσες να το διαβάσεις μετά από τα μεσημεριανά ουζάκια ή μέσα στο αυτοκίνητο σε καμιά σκιά, λογικό είναι να σε κουράσει. Ταξιδιωτικό άρθρο είναι, όχι τρεις γραμμές στο ΦουΜπού. -
Εννοείται πως το άρθρο είναι τέλειο. Και χορταστικό. Με αυτά τα άρθρα, αράζεις με καποιο αναψυκτικό δίπλα σου και το απολαμβάνεις. Εγώ τα διαβάζω σε ταμπλέτα και είναι απόλαυση.
Μην τον ακούς, είναι μικρός και τα θελει όλα γρήγορα.
-
Αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη κατά 2.7% σημειώνει η Hyundai., με 270.675 οχήματα το πρώτο εξάμηνο του έτους.
https://cartalk.gr/hyundai-synechizei-tin-epitychimeni-poreia-1o-eksamino-tou-23/
-
@dimsabas said in CarTalk.gr:
ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ
Αποκαλύπτουμε τα ψέματα εκείνου που "δεν μπορούσε να φτάσει στη Σπάρτη με το ID.3", περνώντας ένα ονειρικό τριήμερο στη Μονεμβασιά.https://cartalk.gr/sti-monemvasia-id-3-afto-pou-den-eftane-sti-sparti/
Απλά, όπως σου έγραψαν και στο φέησμπουκ που δεν μπορούμε όλοι να σχολιάσουμε, είχε τόσο πολλή προεργασία και μελέτη και λίγη κ@λ@φ@ρδία και αρκετή προσπάθεια το να γίνει αυτό το ταξίδι, που προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του οχήματος, ώστε είναι απόδειξη ότι στη παρούσα φάση απευθύνεται μόνο σε early adopters ολίγον μερακλήδες, διατεθειμένους να ψαχτουν και να ετοιμάσουν εναλλακτικές και να προσαρμοστουν.
Δεν τα γράφω ως πολέμιος, αν και προς το παρόν ζω στη πράξη τον συνδυασμό δύναμης οικονομίας και τεράστιας αυτονομίας του ντίζελ σε 2 οχήματα καθημερινά.
Αλλά προφανώς, αν αφορούσε πχ το 10% των ταξιδιωτών, κι όχι έναν στους χίλιους, οι μισοί ίσως αποτυχαιναν να ολοκληρώσουν το ταξίδι.
2 εισασταν για πρώτη φορά στο εξάμηνο σε ένα ξενοδοχείο, κι ο άλλος αποτυχε να φορτίσει...2ον είναι κλώνος του ID.3 το φορμέντορ ή ήταν λίγο ανακριβές να χαρακτηριστεί ομοζυγωτικό;
(Το "περιοδικό" σου που αρχικά έβλεπα λίγο επιφυλακτικά, γίνεται όλο και καλύτερο. Ελπίζω να βλέπεις ως εποικοδομητικη κριτική όσα γράφουμε εμείς)
-
@piliourits said in CarTalk.gr:
2ον είναι κλώνος του ID.3 το φορμέντορ ή ήταν λίγο ανακριβές να χαρακτηριστεί ομοζυγωτικό;
born, οχι το formentor. Απο πολλους μαλιστα θεωρειται το born καλυτερο του id3
-
ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ #2
Πώς αντικαθιστάς ένα τετρακίνητο τούρμπο; Μα με ένα πισωκίνητο roadster. Ιδανικά, με το πιο αυθεντικό, το Miata πρώτης γενιάς! -
Κωνσταντίνου και Ελένης και το καφέ της Χαράς
-
Δράττομαι του σχολίου του Πήλιου για τον αποκλεισμό των σχολίων για να σας περιγράψω το δράμα τού να συναναστρέφεσαι/ανέχεσαι τον Έλληνα κάγκουρα.
Καταρχάς, να ξεκαθαρίσω ότι έπρεπε να λείψω επτά ώρες, χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, οπότε δεν είχα απολύτως καμία διάθεση να αφήσω τα σχόλια ελεύθερα να γράψει ο κάθε κανίβαλος, κάφρος, κάγκουρας ό,τι διαστροφή έχεις στην καυκάλα του.Πρόκειται για τον χείριστο σχολιαστή, ο οποίος ΠΟΤΕ δε διαβάζει τι έχεις γράψει, αλλά ειρωνεύεται, κατηγορεί, λογοκρίνει χωρίς να συνεισφέρει ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
- Αν έχεις μια σελίδα για το κέφι σου, όπως εγώ και δε βιοπορίζεσαι από αυτήν, θα την κάνει μπάχαλο. Θα γράψει ό,τι να ναι, ασχέτως αν ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το άρθρο. Θα προκαλέσει αναστάτωση, αποπροσανατολισμό, χλεύη.
- Προφανώς δεν μπορεί να κάνει το παραμικρό εποικοδομητικό διάλογο ή ψαγμένο σχόλιο για να ανεβάσει το επίπεδο. Καταρχάς αυτά που γράφει ΔΕΝ έχουν σχέση με το θέμα, αφού δεν έχει διαβάσει το άρθρο.
- Αν πρόκειται για επαγγελματική σελίδα, προφανώς είναι επιζήμιος, γιατί ούτε έσοδα αποφέρει, αφού δεν ανοίγει τη σελίδα. Αλλά κάνει και ζημιά, γιατί προκαλεί μπάχαλο, βάζει παντού γελάκια και γενικώς είναι χασούρα.
Πλέον, όπου δω τέτοια συμπεριφορά ή άσχετα σχόλια που δείχνουν ότι ο άλλος δεν έχει διαβάσει το άρθρο αλλά πετάει ό,τι φαντασίωση έχει στο αρρωστημένο του μυαλό, τον διαγράφω στο δευτερόλεπτο χωρίς την παραμικρή τύψη. Κι ας ψελίσσει όποιος θέλει για δημοκρατίες και διαλόγους. Στα π@π@κια μου! Δε θα κάτσω να λύσω τα ψυχολογικά του καθενός από τα παιδικά του χρόνια και την παντόφλα που τρώει από τη γυναίκα του. Αν ήμουν ο Σλούκας και μου έσταζαν τρία μύρια τον χρόνο, ευχαρίστως να κάτσω να με βρίζουν εν χορώ στο ΣΕΦ για να εκτονωθούν οι ουρακοτάγκοι. Αλλά στη σελίδα μου; Με τίποτα.
Για να μη μιλήσω για τη μέγιστη καφρίλα: την έλλειψη σεβασμού. Απολαμβάνεις δωρεάν μια ενημέρωση που κάποιος έχει κουραστεί, ξοδευτεί, χάσει χρόνο να στην προσφέρει. Όχι μόνο δεν τη σέβεσαι, αλλά την κάνεις και μπάχαλο γιατί τόση αγωγή σού έδωσαν οι γονείς σου ή γιατί ψάχνεις κάπου να ξεσπάσεις τα 5.000 ψυχολογικά σου. Ε άντε στα τσακίδια, κάν' τα όπου σε παίρνει.Edit: προφανώς δεν αναφέρομαι προσωπικά στον Πήλιου.
CarTalk.gr