-
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/335017324-hyundai-i-30
Ευκαιρία και ετοιμοπαράδοτο!
Χτυπήθηκε κατά τη μεταφορά γι αυτό και η χαμηλή τιμή. -
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Χτυπήθηκε κατά τη μεταφορά γι αυτό και η χαμηλή τιμή.Το είδα εχθές
Ευκαιρία που έχει χτυπηθεί σε ουρανό μέχρι πίσω (που μπορεί να έφαγε δλδ τούμπα) δεν ξέρω αν το λες.
Επίσης το θέμα είναι αν έχει διατηρήσει την εργοστασιακή εγγύηση -
Το χειρότερο είναι ότι λέει ότι η επίσημη Hyundai δεν ανέλαβε την επισκευή του που σημαίνει ότι πρέπει να είχε εκτεταμένες φθορές.
-
@tsofras said in Hyundai i30 2017:
Χτυπήθηκε κατά τη μεταφορά γι αυτό και η χαμηλή τιμή.Το είδα εχθές
Ευκαιρία που έχει χτυπηθεί σε ουρανό μέχρι πίσω (που μπορεί να έφαγε δλδ τούμπα) δεν ξέρω αν το λες.
Επίσης το θέμα είναι αν έχει διατηρήσει την εργοστασιακή εγγύησηΚοίτα μου έκανε εντύπωση η μεγάλη έκπτωση, πάντως υπάρχει φωτογραφικό αρχείο και μπορεί να κρίνει κάποιος αν είναι όντως ευκαιρία ή όχι.
-
Καλησπέρα και πάλι. Στα 1500χλμ πλέον μπορώ να πω ότι μια πρώτη γεύση μια πρώτη εικόνα την έχω απ το Fastback.
Το αυτοκίνητο είναι αρκετά ευχάριστο και εντός και εκτός πόλης. Η επιτάχυνση του στην αρχή μου φάνηκε λίγο περίεργη σαν να σου δίνει κάποιος μια ώθηση όταν πατάς το γκάζι. Πλέον την συνήθισα μπορώ να πω. Σίγουρα δεν κολαει η πλάτη σου πίσω είναι πιο ήπια πιο γλυκιά.
Εκτός πόλης που έκανα 2-3 ταξίδια των 100χλμ
περίπου η κατανάλωση είναι λιγο κάτω από 5,5 με ταχύτητα γύρω στα 130-140 μ.ο
Μπορώ να πω ότι για αυτό που το ήθελα είμαι αρκετά ευχαριστημένος για την ώρα. Ήθελα ένα αυτοκίνητο να χωράμε σχετικά άνετα 4 άτομα και να μην είναι βαρετό.
Μπροστά είναι πολύ άνετο. Αλλά για να μάθω όλες τος λειτουργίες τα συστήματα του και το car play θέλει κι άλλο ψάξιμο αλλά ακόμα δεν έχω προλάβει να κάτσω πολύ να το ψάξω. -
Καλό μήνα!
Πέρασα σήμερα από τη hyundai να πω ένα γεια στα παιδιά και ρώτησα τι παίζει με την εγγύηση αν μπει racechip.
Μου είπαν ότι δε θα κόψουν εγγύηση όταν το δουν πάνω αλλά σε περίπτωση που σπάσει ο κινητήρας ίσως να μη με καλύψουν αν το ψάξουν από πιο ψηλά (αλήθεια οι ίδιοι δεν αποφασίζουν;) και δουν αλλαγμένες κάποιες παραμέτρους του κινητήρα.
Επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν δει ακόμα κάποιο Nline με πρόγραμμα, μόνο Ν τα οποία δεν έχουν πάθει κάτι.
Α και στο δρόμο πάτησα και λίγο με ένα focus fl active 155άρι μάλλον, λίγο πριν χτυπήσει κόφτη η 3η του έφυγα πολύ και δε με έφτασε ποτέ. Νομίζω μόνο τα 150άρια vag είναι ανταγωνιστικά που ίσως βγάζουν και παραπάνω από 150 όπως συνηθίζουν. -
Μου είπαν ότι δε θα κόψουν εγγύηση όταν το δουν πάνω αλλά σε
Α και στο δρόμο πάτησα και λίγο με ένα focus fl active 155άρι μάλλον, λίγο πριν χτυπήσει κόφτη η 3η του έφυγα πολύ και δε με έφτασε ποτέ.Ο,τι πιο κοντινό...
https://zeperfs.com/en/duel8894-8832.htm -
Καλό μήνα!
Πέρασα σήμερα από τη hyundai να πω ένα γεια στα παιδιά και ρώτησα τι παίζει με την εγγύηση αν μπει racechip.
Μου είπαν ότι δε θα κόψουν εγγύηση όταν το δουν πάνω αλλά σε περίπτωση που σπάσει ο κινητήρας ίσως να μη με καλύψουν αν το ψάξουν από πιο ψηλά (αλήθεια οι ίδιοι δεν αποφασίζουν;) και δουν αλλαγμένες κάποιες παραμέτρους του κινητήρα.
Επίσης μου είπαν ότι δεν έχουν δει ακόμα κάποιο Nline με πρόγραμμα, μόνο Ν τα οποία δεν έχουν πάθει κάτι.
Α και στο δρόμο πάτησα και λίγο με ένα focus fl active 155άρι μάλλον, λίγο πριν χτυπήσει κόφτη η 3η του έφυγα πολύ και δε με έφτασε ποτέ. Νομίζω μόνο τα 150άρια vag είναι ανταγωνιστικά που ίσως βγάζουν και παραπάνω από 150 όπως συνηθίζουν.αν έχεις το 1600 ναι είναι πιο γρήγορο από το 1000ρι με 155 του focus
και το 1,5 150 της VAG είναι δυνατότερο ακομα και από το δικό σου νομίζω χωρις να είμαι σίγουρος
racechip βαλε όταν είναι να μην έχεις εγγυηση πια ή εισαι προς το τέλος της για μένα
-
Θεωρώ πολύ safe το racechip δε νομίζω να σπάσω κινητήρα.
Αυτό που με φρενάρει είναι κατά πόσο το χρειάζομαι. Συνήθως οδηγώ με τα παιδιά, βόλτες ή ταξίδια.
Σπανίως μόνος, όπως σήμερα που το φχαριστήθηκα. -
Θεωρώ πολύ safe το racechip δε νομίζω να σπάσω κινητήρα.
Αυτό που με φρενάρει είναι κατά πόσο το χρειάζομαι. Συνήθως οδηγώ με τα παιδιά, βόλτες ή ταξίδια.
Σπανίως μόνος, όπως σήμερα που το φχαριστήθηκα.ουτε εγώ θεωρώ οτι θα σπάσει κινητήρα και είναι safe
αλλά οποιαδήπωτε ζημια ασχετη με το racechip να έχεις ΔΕΝ θα σε καλύψουν και θα στηριχθούν σε αυτό. Αφού τα ξέρεις πως είναι
προφανως δεν τα χρειαζόμαστε απλά τα αλογα ουδείς εμίσησε εκτός από τους toyotαιους που όσα και να έχουν πάλι σαν αργοκαρούτες θα πάνε
-
-
Ευτυχώς είχε προηγμένο συναγερμό με τηλεειδοποίησης ο φίλος.
Το αμάξι πήγε στον Γιακούμπ(γνωρίζουν οι Βόρειοι) και ειδικά για τη πόρτα δεν ήταν αισιόδοξος,
-
@famas said in Hyundai i30 2017:
Το αμάξι πήγε στον Γιακούμπ(γνωρίζουν οι Βόρειοι) και ειδικά για τη πόρτα δεν ήταν αισιόδοξος,η πόρτα είναι πάνω στο νεύρο δεν ξέρω αν έρχεται με pdr οπως η πίσω που νομίζω είναι ευκολο
-
Το αμάξι πήγε στον Γιακούμπ(γνωρίζουν οι Βόρειοι) και ειδικά για τη πόρτα δεν ήταν αισιόδοξος,
Να υποθέσω ότι δεν ήταν κατα λάθος αλλά κακόβουλη ενέργεια;
-
Πλακώνονταν κάτι τύποι μεταξύ τους και το αμάξι βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή....
-
Πλακώνονταν κάτι τύποι μεταξύ τους και το αμάξι βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή....
Και ποιος απ ολους θα πληρωσει την ζημια ?
-
@alexandros-k said in Hyundai i30 2017:
Αυτός που τις έφαγε!
-
Μπορεί και η μικτή, ανάλογα με το πόσο θα βγει το κόστος. Οι υπαίτιοι εξαφανίστηκαν.
-
Μπορεί και η μικτή, ανάλογα με το πόσο θα βγει το κόστος. Οι υπαίτιοι εξαφανίστηκαν.
για αυτό όταν έχεις μικτή θα πρέπει να προσέξεις την απαλλαγή ...
-
Και μεικτή να έχεις, για δύο βόδια, τρως στο κεφάλι το 500άρικο της απαλλαγής...
Hyundai i30 2017