-
@vagkirk said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
@spi_duster said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Τους δολοφονους του Καραϊβαζ τους εντοπισαν. Δε το ηξερες?
Για πες !
Ποιοί είναι και ποια τα κίνητρα;
Ποιος τους έβαλε τελικά;
Για βάλε ρεπορτάζ και λεπτομέρειες!
Να θυμασαι πως στο γκουγκλ μπορεις να κανεις αναζητηση καθε στιγμη.
-
Το κακο με τους αριστερουληδες της φαπας ειναι πως ξεχνουν ή κανουν πως δε θυμουνται οτι δεν ταιριαζει στο αφηγημα τους. Προσωπικα να θυμισω οτι η αστυνομια δεν εχει βρει τον φωνια του Γκολια των παιδιων της Μαρφιν και των 2 νεαρων στελεχων της ΧΑ. Ολους τους υπολοιπους τους βρηκε. Απλα καποιους τους βγαλαν εξω, οπως τον τσογλανο τοξοβολο του συνταγματος για τον οποιο εχει αφιερωμα το γαματο γνωστο σαιτ. Ναι μωρε αυτον που ειχε κανει και ληστεια τραπεζας με ενα αλλο καλοπαιδο που επισης ειναι εξω.
-
Πως το πε ο Παπας? Τιμη μας και καμαρι μας. Για αυτο θα φτασει η αριστερα στον αποπατο της κοινωνιας. Οταν τα κανουμε εμεις ειναι αγωνας για καλυτερη κοινωνια. Οταν το κανουν οι αλλοι ειναι φασιστες.
-
Να θυμίσω ότι μέχρι τώρα 20 μέρες μετά τις εκλογές, έχουμε ήδη επιθέσεις στα γραφεία των Σπαρτιατών, αλλά και στην επιχείρηση του προέδρου τους, την στιγμή που σαν κόμμα, δεν έχει δείξει κάτι ακόμα, πέρα από την πίστη στο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, των ακροδεξιών κομμάτων. Μέχρι τώρα έχει άλλη λογική από την ΧΑ που ξεκίνησε με το "εγέρθητου"...
Αλλά οι αριστερούληδες την βία την έχουν στο dna τους και σκούζουν μόνο όταν την ασκούν οι άλλοι...
-
Δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια. Καποιοι εχουν γαλουχηθει με την αποψη οτι η αριστερη βια εχει ιδεολογικα ερισματα. Δεν υπαρχει τπτ πιο λανθασμενο απο αυτο. Επισης ειναι πολυ ευκολο να ριξουν μελανι στη χωρα ή σε επιλεγμενα προσωπα στοχους μα αδιανοητα δυσκολο να ζητησουν μια συγνωμη. Η ομερτα επισης που επιδεικνυουν μεταξυ των μπορει να ειναι αξιοθαυμαστη μα και συναμα ανηθικη. Ο Παπας θα ειχε εκδιωχθει απο οποιοδηποτε σοβαρο δημοκρατικο κομμα. Στο αριστερης αρχιτεκτονικης κομμα του μπορει να πενευεται με τιμη και καμαρι για την χρηση του αξιωματος του υπουργου με δολο.
-
@criuser said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Να θυμίσω ότι μέχρι τώρα 20 μέρες μετά τις εκλογές, έχουμε ήδη επιθέσεις στα γραφεία των Σπαρτιατών,
Έχουν και γραφεία αυτοί;
Αυτοί δεν είχαν χώρο για να κάνουν επίσημη δήλωση την ημέρα των εκλογών, τώρα έχουν και γραφεία;Πολύ γρήγορα τρέχουν τα γεγονότα και δεν τα προλαβαίνω. Πρέπει να αρχίσω να πίνω Red Bull...
-
Εχουν ένα γραφείο που έκαναν την δήλωση νομίζω.
Αλλά το χτύπημα στην βιοτεχνία του προέδρου τους, τι ακριβώς σημαίνει ?
Μάλλον το ότι δεν είναι αργόμισθος όπως είναι αυτοί και όσοι δεν είναι ονειρεύονται να γίνουν...
-
Αναμενόμενες όμως καταστάσεις. Το ένα άκρο δεν δέχεται την ύπαρξη του άλλου και τούμπαλιν...
Η διαφορά είναι ότι τα ακροδεξιά κόμματα που μπήκαν στην Βουλή δεν τους κόβω να είναι και πολύ "εγέρθητω", "χαστούκια" και "μπουκετίδια". Πολύ γραβάτα είδα και άκουσα ομιλίες ξενερουά... Απουσιάζει η βαρβατίλα των ΧΑ.
-
-
To koulouri της μεγαλονήσου ?
-
Ευτυχώς προσωπικά έχω στοκάρει άπειρα καλαμάκια πλαστικά εδώ και πολύ καιρό για να μην ασχολούμαι με τις new age ηλιθιότητες τα βιοδιασπώμενα.
-
Στις λαϊκές αγορές τις περιοχής σου τα πουλάνε σε πάγκους κατά χιλιάδες , δεν θα ξεμείνουμε ποτέ , φέρνουμε το περιβάλλον σε ισορροπία !
-
-
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
https://www.protothema.gr/greece/article/1395290/katarreusi-gefuras-stin-patra-enas-nekros-kai-8-traumaties-megali-epiheirisi-apeglovismou/
![alt text]( image url)
Ούτε σίδερα δεν μπορείς να κλέψεις με την ησυχία σε αυτό το μπορδελο... Έλεος πχια
-
Όλοι αυτοί που κάθονται κάτω από το σημείο που δεν έχει πέσει, έχουν πολύ θάρρος, πάντως...
-
Διαβάστε και τα σχόλια...
-
@dstou said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
41 Κελσίου αυτή τη στιγμή υπό σκιά στη βεράντα του σπιτιού μου στο Χαλάνδρι, αλλά, η κρίσιμη λεπτομέρεια, με μόλις 22% υγρασία.
Που σημαίνει σίγουρα αρκετή ζέστη, αλλά όχι του θανατά.
Προς επίρρωσιν, μιας και έχω ένα συνάδελφο στο γραφείο άρτι αφιχθέντα από ανατολική Ιορδανία και Ντουμπάι όπου παρέμεινε εκεί για 15 συναπτά έτη, και το συζητάμε συνέχεια: Εκεί 6 μήνες το χρόνο είχε 37-43 Κελσίου, αλλά με 80% υγρασία, τα ρούχα κόλλαγαν πάνω σου, ήσουν διαρκώς ιδρωμένος χωρίς πιθανότητα να στεγνώσεις. Να πούμε και για τα 46άρια που έκανε τουλάχιστον 10 φορές το χρόνο?Τι προσπαθείς να πεις δηλαδή; Ότι το Ντουμπάι και όλες εκείνες οι χώρες είναι κόλαση από άποψη κλίματος; Το ξέρουμε αυτό. Στην Θεσσαλονίκη πάντως σήμερα έφτασε 42,6 Κελσίου με 55% υγρασία. Μετρήσεις δικές μου (όχι με όργανα ακριβείας, αλλά ένα ηλεκτρονικό θερμόμετρο-μετεωρολογικό όργανο αγορασμένο από σούπερ-μάρκετ), στην βεράντα μου και εννοείται υπό σκιάν. Σύμφωνα με νέες μελέτες, το όριο επικινδυνότητας του ανθρώπινου οργανισμού είναι οι 38 Κελσίου σε 60% υγρασία. (https://www.naftemporiki.gr/techscience/1496582/ta-oria-antochis-toy-anthropoy-ston-kaysona-einai-mikrotera-apo-oso-pisteyame/) Και αυτό ισχύει για υγιείς νέους. Που σημαίνει ότι στους 39 μπορεί να πεθάνει κι ένας νέος από ανακοπή κλπ.
-
@diego1960 said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ευτυχώς προσωπικά έχω στοκάρει άπειρα καλαμάκια πλαστικά εδώ και πολύ καιρό για να μην ασχολούμαι με τις new age ηλιθιότητες τα βιοδιασπώμενα.
Αλήθεια, αυτή η πατέντα που αν πληρώνεις περιβαλλοντικό φόρο για το πλαστικό ποτήρι, το περιβάλλον δεν παθαίνει τίποτα, πολύ καλή πατέντα.
-
Τρελό μπίζνες πλαν.
-
Το άλλο που το πας; Κατασκευαστές θερμικών ως επι το πλείστον αυτοκινήτων να αγοράζουν carbon credits από εταιρίες τύπου Τέσλα γιατί αλλιώς θα φάνε πρόστιμα, αν πληρώσουν όμως όλα οκ. Και γενικά το χρηματιστήριο ρύπων. Μιλάμε για
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]