Jun 19, 2023, 7:59 AM

@cirus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@ats said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

@cirus said in Hyundai Tucson NX4 (2020):

το tucson είναι ενα εξαιρετικό αμάξι προσανατολισμένο όμως ξεκάθαρα στην ανεση.

αν ψαχνεις για συμμετοχικότητα και fun to drive νομίζω ότι δεν το εχει

εχει εναν δυνατό κινητηρα σίγουρα που μόλις περάσεις το στρώσιμο θα τον ευχαριστηθεις αλλά είναι στημένο για ανεση (μαλακές αναρτήσεις, ανάλαφρο τιμόνι κτλ)

Εννοείται ότι δεν επιλέχθηκε το Tucson δίνοντας προτεραιότητα στο fun factor και τη συμμετοχικότητα. Αυτή η ανάγκη καλύπτεται αλλιώς. Όμως πιστεύω ότι ακόμα και σε πολύ ολοκληρωμένα all arounder αυτοκίνητα όπως αυτό, ένας βαθμός συμμετοχικότητας είναι επιθυμητός για πολλούς λόγους - με την ασφάλεια ανάμεσα σε αυτούς.

Επειδή γίνεται στα τεστ αρκετός λόγος σχετικά με το τιμόνι του, δεν το βρήκα υποδεέστερο από αυτά που έχω συνηθίσει σε διάφορα Audi. Ειδικά στο sport mode βαραίνει ικανοποιητικά, αν και κάπως τεχνητά. Προφανώς δεν έχει την κοφτερή απόκριση ενός καλού Ford, σαν τo Puma, το Fiesta ή τα Focus Mk1/Mk2 που έχω οδηγήσει πολύ στο παρελθόν.

Για να μην παρεξηγηθώ, το Tucson μου αρέσει και η "επαφή" μας θα βρεθεί. Απλώς με αφορμή την αγχολυτική και εξαιρετικά αποτελεσματική συμπεριφορά του στο δρόμο, με έκανε να σκεφτώ λίγο παραπάνω στο πόση συμμετοχικότητα δικαιούμαστε να περιμένουμε από τα "κανονικά" αυτοκίνητα που αγοράζουμε. Αν κανείς είχε οδηγήσει Fiat Multipla όταν είχε βγει στα τέλη των 90s ίσως καταλαβαίνει τι εννοώ όταν λέω ότι η συμμετοχικότητα στην οδήγηση θα μπορούσε να απαντάται σε όλα τα αυτοκίνητα, ακόμα και σε αυτά που δεν το περιμένουμε, ανεξαρτήτως κατηγορίας και μεγέθους αμαξώματος.

Θα σε αποζημιώσει με τον κινητήρα του που τραβαει καλά.

καλώς η κακώς τα SUV προσφέρουν πολλά πράγματα όπως ευρυχωρία και ανεση στο μπες βγες, ορατότητα κτλ και εν γνώση μας θυσιάζουμε κάποιες πιο σπορ συμπεριφορές.

Υπάρχουν βεβαια και άλλα σαν το Formentor ή το Stelvio που είναι πιο σπορτιφ παρόλα αυτά δεν συγκρίνονται με ενα χαμηλό που πάντα υπερτερει

το Tucson μου αρεσε πολύ στην οδήγηση αλλά είναι λίγο πιο "αποκομένο¨ και λιγο λιγότερο συμμετοχικό από άλλα της κατηγορίας οπως το Kuga και τα προηγουμενα που ανέφερα

δεν σημαίνει όμως ότι δεν είναι πολύ ωραίο οδηγικά. Εμένα προσωπικά που το οδηγησα μου άρεσε πολύ . Σίγουρα εσύ και οι ιδιοκτήτες έχετε καλύτερη άποψη και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς.

Ναι, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, κάπου κερδίζεις, κάπου χάνεις. Πιθανόν είμαι λίγο υπερβολικός, και απλώς να χρειάζεται χρόνος προσαρμογής. Αλλά το θέμα με τη συμμετοχικότητα που σταδιακά χάνεται με απασχολεί ανεξαρτήτως αυτοκινήτου.

Στα παραδείγματα που αναφέρεις, το Formentor μου αρέσει, αλλά δεν θα το έπαιρνα ποτέ λόγω ομίλου VAG. Αρκετά έχω περάσει μαζί τους, φτάνει. Όσο για τη Stelvio, είναι εξαιρετική αλλά πολλά κλικ επάνω σαν κατηγορία. Έτσι και αλλιώς όμως την πλατφόρμα Giorgio της Alfa Romeo την γλυκοκοιτάζω στην χαμηλή της εκδοχή, ως Alfa Giulia. Αλλά αυτός είναι προβληματισμός για άλλο topic... 🙂