-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καλά θα παει και αυτό!
Αν μας πει τι φοράει, θα παει καλά.
-
γεια σου ρε αντυ αντρα, τσιφτη και καραμπουζουκλη....
κουτσαινεις?
βηχεις?
παιρνεις αντιβιωση?
να προσεχεις, ε?
γιατι..... -
Δεν περίμενα τίποτα καλύτερο σαν απάντηση. Είναι γνωστό ότι οι παπατζήδες όταν τους κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις ή τους πιάνουν στα πράσα.
Σφυρίζουν κλέφτικα. Συγγενικά επαγγέλματα εξάλλου ο κλέφτης κι ο παπατζής. -
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι για αυτά που γράφεις πραγματικά.
-
Εν τω μεταξύ έχει περάσει στα ψηλά και αυτη η έιδηση που έπαιξε προ μηνός
Υπερβάλλουσα θνησιμότητα: Γιατί ενώ σε όλη την Ευρώπη μειώθηκε, στην Ελλάδα αυξήθηκε
https://www.news247.gr/ygeia/ypervalloysa-thnisimotita-giati-eno-se-oli-tin-eyropi-meiothike-stin-ellada-ayxithike.10012551.htmlΗ επάρκεια ή η έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό στα νοσοκομεία είναι βασικός παράγοντας για τη ζωή ή τον θάνατο ασθενών, σύμφωνα με μελέτη του ΟΟΣΑ. Ανησυχητική η κατάσταση στην Ελλάδα.
Στη χειρότερη θέση, μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στους θανάτους, βρίσκεται για ακόμα μία φορά η χώρα μας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής (Eurostat), κατέχουμε το αρνητικό ρεκόρ στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.
Θα πεί κάποιος αυτά τα λέει ο ΟΟΣΑ και η Eurostat , οπότε τρίχες κατσαρές , εγώ εμπιστεύομαι τον Μαγιορκίνη και του έγκριτους ποντικούς στα κουλάδικα , άλλωστε το σαραντατακατο τους επιβεβαίωσε και σκέπασε καθε είδους αμφισβήτηση της πορείας της κατάστασης της υγείας στην χώρα μας απο ξένα κέντρα και αμφιλεγόμενους διεθνείς οργανισμούς.
-
Όταν μου πείτε εσείς οι αριστεροί, έξυπνοι, ηθικολόγοι, με τη μεγάλη σοφία και την προσήλωση στα ανθρωπιστικά ιδεώδη που σας διακρίνει.
Που θα βρείτε τα λεφτά για να κάνετε όλα τα μαγικά που θέλετε. Στην παιδεία, στην υγεία, στον ΟΣΕ, παντού.
Θα τα πάρω όλα πίσω και θα σας ζητήσω συγγνώμη.
Μέχρι τότε ένα ξέρω. Αυτοί που τάζουν τα πάντα στους πάντες. Χωρίς να λένε πως θα το κάνουν. Στο χωριό μου τους λένε παπατζήδες. -
Θα φορολογήσουν τους δεξιούς
Για αυτό ετοιμάσου.
-
Εμάς ρωτάς βρε Andy ;;;;
Ρώτα πρώτα τους δικούς σου που έφαγαν τόσα λεφτά σε επιδόματα και κατασπατάληση και έλα μετά να μιλήσουμε.
-
Άντε εντάξει μην την πέφτετε όλοι στον andya3. Είναι δικό μου χόμπυ αυτό.
Ρε συ andya3 σου έστειλα chat για το αυτοκίνητο. Το είδες;
-
Θα κόψετε τα επιδόματα και τις σπατάλες? Χα, χα, χα. Πόνεσε η κοιλιά μου απ' τα γέλια.
Η αριστερά πολεμάει λυσαλέα οποιαδήποτε στοιχειώδη αξιολόγηση. Θα δεχτεί πχ να γίνεται κοστολόγηση των νοσοκομειακών υπηρεσιών, για να δει αν γίνονται σπατάλες και να τις μαζέψει?
Θα κάνει έλεγχο στους ΔΥ και στις δαπάνες του δημοσίου για να ελέγξει τις σπατάλες?
Εντάξει, διασκέδασα και για σήμερα, να 'στε καλά... -
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Θα κόψετε τα επιδόματα και τις σπατάλες? Χα, χα, χα. Πόνεσε η κοιλιά μου απ' τα γέλια.
Η αριστερά πολεμάει λυσαλέα οποιαδήποτε στοιχειώδη αξιολόγηση. Θα δεχτεί πχ να γίνεται κοστολόγηση των νοσοκομειακών υπηρεσιών, για να δει αν γίνονται σπατάλες και να τις μαζέψει?
Θα κάνει έλεγχο στους ΔΥ και στις δαπάνες του δημοσίου για να ελέγξει τις σπατάλες?
Εντάξει, διασκέδασα και για σήμερα, να 'στε καλά...να προσεχεις ειπαμε....
γιατι αλλιως, πνευματικος -
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εντάξει, διασκέδασα και για σήμερα, να 'στε καλά...να προσεχεις ειπαμε....
γιατι αλλιως, πνευματικοςΘα τους χρειαστείτε τους πνευματικούς, μην τους αποπαίρνετε. Με τόση αριστερή παπάτζα που πουλάτε στον κόσμο. Ποιος θα συγχωρέσει τις αμαρτίες σας?
-
Βάλτε Αντ1.
Όλοι μαζί την τηλεόραση στην διαπασών
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σεφερλειαδα δεξιού αρσενικού παλαιας κοπης,με αναφορά για παντελόνια και λοιπά αντρουα και μοβορικα,με ολιγη απο κλασικά εικονογραφημένα για ηθικά πλεονεκτήματα που τόσο έχουν λείψει με την πρωτοτυπία τους !
Καλά θα παει και αυτό!Μάλλον έχει πρότυπο το Δρυμιώτη!
-
@fiverg said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μια μικρή ερώτηση. Όλοι οι εμπλεοι οργής για την δήλωση και συμπαρισταμενοι στους ασθενείς, όσοι είναι κατά "των λογικών κερδους" κλπ όταν ψήφισαν όχι στο δημοψήφισμα σκέφτηκαν ποτέ τις τότε επιπτώσεις της πιθανης εξόδου στους τότε καρκινοπαθεις;
Υπενθυμίζω ότι εκείνες τις μέρες ο καμένος δήλωνε ότι ο στρατός θα παρασκεύαζε...ασπιρίνες (δλδ για τα σχηματα θα καναμε χρηση ασπιρινων;), ο δε δρ σοιμπλε βλέποντας μακρύτερα έλεγε ότι θα στείλει 50 δις ανθρωπιστική βοήθεια στην Ελλάδα για να μην ξεσπάσει ανθρωπιστική κρίση(φεξε μου και γλυστρισα). Πολλοί δε αγωνιστες στα μιδια δήλωναν ότι με την εμπαναστα είναι λογικό να υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.Θαυμάζω την αγάπη σας για τον συναθρωπο αλλά για να πω την αλήθεια δεν σας πολυπιστευω.
Πιο Πρωτοσάλτε, γίνεσαι Μπάμπης Παπαδημητρίου...
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εν τω μεταξύ έχει περάσει στα ψηλά και αυτη η έιδηση που έπαιξε προ μηνός
Υπερβάλλουσα θνησιμότητα: Γιατί ενώ σε όλη την Ευρώπη μειώθηκε, στην Ελλάδα αυξήθηκε
https://www.news247.gr/ygeia/ypervalloysa-thnisimotita-giati-eno-se-oli-tin-eyropi-meiothike-stin-ellada-ayxithike.10012551.htmlΗ επάρκεια ή η έλλειψη σε ανθρώπινο δυναμικό στα νοσοκομεία είναι βασικός παράγοντας για τη ζωή ή τον θάνατο ασθενών, σύμφωνα με μελέτη του ΟΟΣΑ. Ανησυχητική η κατάσταση στην Ελλάδα.
Στη χειρότερη θέση, μεταξύ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στους θανάτους, βρίσκεται για ακόμα μία φορά η χώρα μας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής (Eurostat), κατέχουμε το αρνητικό ρεκόρ στην υπερβάλλουσα θνησιμότητα.
Θα πεί κάποιος αυτά τα λέει ο ΟΟΣΑ και η Eurostat , οπότε τρίχες κατσαρές , εγώ εμπιστεύομαι τον Μαγιορκίνη και του έγκριτους ποντικούς στα κουλάδικα , άλλωστε το σαραντατακατο τους επιβεβαίωσε και σκέπασε καθε είδους αμφισβήτηση της πορείας της κατάστασης της υγείας στην χώρα μας απο ξένα κέντρα και αμφιλεγόμενους διεθνείς οργανισμούς.
-
...ακου χαλασανε τοσα λεφτα να ψαχνουνε 40 μερες στη ζουγκλα...
-
Μετά τις 15-20 ημέρες στην ζούγκλα δεν λιγοστεύουν οι πιθανότητες;
-
Χα Χα Χα
Ναρκισσισμός και ψυχοπάθεια η αιτίες του αριστερού εξτρεμισμού ...
https://nypost.com/2023/05/25/left-wing-extremism-linked-to-psychopathy-narcissism-study/μη ψαρώνετε η New York Post το δημοσιεύει αλλα μια μεγάλη δόση αλήθειας υπάρχει
-
Είτε αρέσει στην αριστερά και τους αριστερούς είτε όχι. Η συζήτηση που άνοιξε ο Πνευματικός είναι θέμα χρόνου ν' ανοίξει. Όχι μόνο βέβαια για τους καρκινοπαθείς, αλλά γενικά για το συμάζεμα και τον έλεγχο του κόστους λειτουργίας του ΕΣΥ.
Πιθανότατα όχι μονοδιάστατα, όπως το έθεσε ο Πνευματικός. Γιατί δεν είναι μόνο η οικονομική πλευρά του θέματος. Υπάρχει και η ηθική, η νομική κλπ.
Όσο παίζετε καθυστέρηση με το γνωστό αριστερό Μαρθα-Βουρτσισμό, τόσο μεγαλύτερο κακό προκαλείτε στην Ελληνική κοινωνία. Την αφήνετε απροετοίμαστη και ανυποψίαστη για τις επερχόμενες εξελίξεις. Και θα αναγκαστεί πάλι να προσαρμοστεί βίαια, με μεγάλο κόστος, όχι μόνο οικονομικό, αλλά και ψυχολογικό.
Μην παίζετε κρυφτούλι με την πραγματικότητα. Κάποια στιγμή θα σας βρει. Προετοιμαστείτε για την ώρα αυτή, για να έρθει όσο πιο ομαλά γίνεται.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2