-
Ο γάτος αν και αριστερός θα σας περιμένει...
Youtube Video -
Εγώ πάντως βαριέμαι την πολιτική σήμερα...
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες...
Θα σχολιάσω μάλλον αύριο, γιατί το βράδυ θα είμαι σε ένα σπίτι να δούμε τα αποτελέσματα, με παρέα άτομα που το 90 και το 2000 τσακωνόμαστε γιατί ήταν πασόκοι...
Εδώ και 10+ χρόνια, όμως μου βγαίνουν από δεξιά, γιατί λέει δεν είμαι συνεπής στην νδ και ψηφίζω διάφορα μικρά...
Ενίοτε...
-
Εγώ πάντως έχω κέφια σήμερα. Γιατί οι εκλογές είναι η γιορτή και η πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Η οποία δεν είναι καθόλου αυτονόητη, αν κρίνω από τη διαχρονική στάση και άποψη της αριστεράς στη χώρα.
Οπότε θα το παίξω Πήλιος για να διασκεδάσουμε:
- Η Τσαπανίδου δεν ξέρει το μέσο εισόδημα των Ελλήνων.
- Ο Ηλιόπουλος δεν ξέρει πότε γίνονται φορολογικές δηλώσεις.
- Η Φωτίου λέει ότι με 5.000 €/ έτος είναι μεσαία τάξη.
- Ο Κατρούγκαλος θεωρεί δίκαιο ένα νέο χαράτσι ΕΦΚΑ.
Ευτυχώς που το ατού των Ζαίων και της αριστεράς γενικά είναι η οικονομία.
Μα που τους βρίσκετε? Μην εκπλαγείτε μετά από τα αποτελέσματα και σας φταίει ο Κούλης και η οικογενειοκρατία... -
Με βάση αυτά τα επίσημα δεδομένα (της ΕΛΣΤΑΤ νομίζω),τo KKE λογικά όταν έχει την εξουσία θα ασχοληθεί να συνδράμει πρωτίστως -και ορθώς με βάση την ιδεολογία του- με την χαμηλότερη (κατά πλειοψηφία εργατική) τάξη (<15.000 ευρώ).Άρα,εξίσου λογικά αρχικώς θα ασχοληθεί με την υψηλή >40.000 κι όταν πάρει ότι πάρει από τη πληθυσμιακή μειοψηφία αυτής της τάξης,αναμενόμενο να ασχοληθεί με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που ανήκει στη μεσαία 15-40.000 για να βοηθήσει τη χαμηλότερη τάξη.
-
πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι ασχολιεστε με ηδη γνωστα αποτελεσματα και διαχειριστες
ερχεται
και το βραδυ, το βραδακι
θα πανηγυριζουμε
στις 20:00 αγοριαΑρΕς
και θα εχουμε παρει και 11% -
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Με βάση αυτά τα επίσημα δεδομένα (της ΕΛΣΤΑΤ νομίζω),τo KKE λογικά όταν έχει την εξουσία θα ασχοληθεί να συνδράμει πρωτίστως -και ορθώς με βάση την ιδεολογία του- με την χαμηλότερη (κατά πλειοψηφία εργατική) τάξη (<15.000 ευρώ).Άρα,εξίσου λογικά αρχικώς θα ασχοληθεί με την υψηλή >40.000 κι όταν πάρει ότι πάρει από τη πληθυσμιακή μειοψηφία αυτής της τάξης,αναμενόμενο να ασχοληθεί με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού που ανήκει στη μεσαία 15-40.000 για να βοηθήσει τη χαμηλότερη τάξη.
φυσικα και οχι βεβαια....
αυτα ειναι παραμυθακια για να φοβοσαστε τους 'κακους κομμουνιστας' που θα σας παρουν λεει το σπιτι και το σουβ
η κεφαλαιοκρατες ειναι πολλοι λιγοι και συγκεκριμενοι και δεν εχουν στατιστικο μεγεθος
απο εκει θα τα παρουμε ωστε να ισιωσουμε την κοινωνια -
Για το ΚΚΕ τα έχουμε πει. Οπότε συνεχίζουμε και με τους υπόλοιπους.
Ο Γιάνης έχει όνειρο ζωής τη Δήμητρα. Αυτό προσφέρει στον Ελληνικό λαό. Δεν τη μετονομάζει σε Κων/να μέρα που είναι?
Ο Βελόπουλος έστησε λέει ένα τεράστιο παράλληλο μηχανισμό καταγραφής αποτελεσμάτων, για να αντιμετωπίσει τη σίγουρη νοθεία στις εκλογές. Πως τον έστησε δηλαδή?
Δεν πρέπει να κατεβαίνει η ΝΔ στις εκλογές. Είναι μεγάλη αδικία, σα να κλέβεις εκκλησία. Να απαγορευτεί ΣΗΜΕΡΑ η συμμετοχή της ΝΔ. Δε μπορεί να χαλάει το κλίμα, το τσίρκο χάνει εισητήρια χα, χα, χα
-
Όποιος δουλεύει για να ζει, άσχετα αν είναι εμποροϋπάλληλος που βγάζει 15 χιλιάρικα ή ειδικευμένο προσωπικό που βγάζει 40, κι ο πρώτος αγοράζει μεταχειρισμένο το αυτοκίνητο του δεύτερου, είναι της εργατικής τάξης.
Μεσαία Τάξη να ονειρεύεται οτι είναι οποιος ζει από τις επενδύσεις του και την υπεραξία της εργασίας των υπαλλήλων του. Όχι οποιος εισπράττει ένα νοίκι απ το σπίτι του σχωρεμενου ή το μαγαζάκι του πεθερου.
Και ανώτερη οποιος έχει τόσο πλούτο που να εχει την εξουσία να ορίζει τις πολιτικές και την πορεία των πραγμάτων. Όχι οποιος είναι κολαούζος σε κομματικους παράγοντες για να παίρνει καμιά δουλίτσα. -
Εμείς καλά τα λέμε για το τι εννοούμε μεσαία,χαμηλή κι ανώτερη τάξη, αλλά όποιος είχε,έχει και θα έχει εξουσία μπορεί να χρησιμοποιήσει/οχυρωθεί κατά το δοκούν κάποια επίσημα κρατικά στοιχεία και τον επίσημο ορισμό της μεσαίας τάξης (δείτε το άρθρο), για να δικαιολογήσει την εκάστοτε πολιτική του ως νομιμότατη.
-
Η Ελλάδα (όχι για τις στατιστικές και τους πολιτικούς), δεν έχει πλέον μεσαία τάξη, μην κοροιδευόμαστε. Για να θεωρηθείς κανονικά μεσαία τάξη, θες καταθέσεις ωστε να αντέξεις ανεργία 1-2 χρόνων, ιδιόκτητο σπίτι, νέο σχετικά αυτοκίνητο, ίσως δική σου δουλειά κτλ. Αυτή τη στιγμή ελάχιστοι τα έχουν αυτά. Όλοι σε μια μιζέρια και σε μια ανασφάλεια είμαστε. Καιρός να τελειώνουν οι ψευδαισθήσεις. Πάντως με τον πληθωρισμό δύσκολο να υπολογίσει κάποιος για άτομο ή 3μελη οικογένεια πόσο θα έπρεπε να είναι το μηνιαίο εισόδημα ωστε να θεωρείται μεσαιοταξίτης. Κανένας δεν τα πιάνει βέβαια.
-
Το σήμα είναι ρότορας ή υπονοεί Ρόταρυ;
-
Εμείς καλά τα λέμε για το τι εννοούμε μεσαία,χαμηλή κι ανώτερη τάξη, αλλά όποιος είχε,έχει και θα έχει εξουσία μπορεί να χρησιμοποιήσει/οχυρωθεί κατά το δοκούν κάποια επίσημα κρατικά στοιχεία και τον επίσημο ορισμό της μεσαίας τάξης (δείτε το άρθρο), για να δικαιολογήσει την εκάστοτε πολιτική του ως νομιμότατη.
Πέρα από τη χαμηλή, μεσαία κτλ τάξη που ορίζει ο καθένας αναλόγως των σκοπιμοτήτων και ψευδαισθήσεων του εγώ δίνω βάση στο τί κάνει η εκάστοτε εξουσία σε αυτούς που δεν ανήκουν σε καμία τάξη, τους λεγόμενους πεθαμένους. Θα μου πείς ότι υπάρχουν τέτοιοι άεργοι που ζούν εις βάρος των δικών τους κατ' επιλογή, με άλλοθι την "ιδεολογία" τους. Φτηνές δικαιολογίες μιας και βλέπουν τους πάντες και τα πάντα μέσα από τον παραμορφωτικό κομματικό τους φακό. Είναι κατανοητό ότι είναι ευκολότερο να κάνεις το παραπάνω ως δραπέτης της πραγματικής ζωής παρά τις πράξεις και τον κόπο για να σε ανταμείψει με τις χαρές της. Αυτοί πάντα έτσι θα είναι και θα λοιδορούν ότι ζηλεύουν και θα παίρνουν ότι τους αξίζει.
Για τους άλλοι που θέλουν αλλά δε μπορούν περιμένω περισσότερα από κουπόνια που δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά το επισκιάζουν προσωρινά..
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πάντως ΚΚΕ σήμερα…δεν εχω ψηφίσει ποτέ (μονο το παλιο εσωτερικου), οποτε ευκαιρία ειναι. Θα ηθελα να το δω με 2ψήφιο % στην βουλή, ετσι να σφίγγουν οι κ@λοι!!
Λεβέντη δεν έχει πια το ψηφοδέλτιο ?
Καλά που δεν πήγε και ο Κούλης για μπύρες με τον Μητσάρα να τον λολάνει και να βελάζει σαν τον Σόν το πρόβατο
-
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ πάντως ΚΚΕ σήμερα…δεν εχω ψηφίσει ποτέ (μονο το παλιο εσωτερικου), οποτε ευκαιρία ειναι. Θα ηθελα να το δω με 2ψήφιο % στην βουλή, ετσι να σφίγγουν οι κ@λοι!!
Λεβέντη δεν έχει πια το ψηφοδέλτιο ?
Καλά που δεν πήγε και ο Κούλης για μπύρες με τον Μητσάρα να τον λολάνει και να γίνει σαν τον Σόν το πρόβατο
Προτίμησε τα τσίπουρα στην Καλογρέζα χτες ο Μητσάρας!
Είχε ωραία παρέα!
https://m.902.gr/eidisi/politiki/330060/klima-aisiodoxias-gia-tin-ekvasi-tis-eklogikis-anametrisis-foto](https://m.902.gr/eidisi/politiki/330060/klima-aisiodoxias-gia-tin-ekvasi-tis-eklogikis-anametrisis-foto) -
@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πέρα από τη χαμηλή, μεσαία κτλ τάξη που ορίζει ο καθένας αναλόγως των σκοπιμοτήτων και ψευδαισθήσεων του εγώ δίνω βάση στο τί κάνει η εκάστοτε εξουσία σε αυτούς που δεν ανήκουν σε καμία τάξη, τους λεγόμενους πεθαμένους. Θα μου πείς ότι υπάρχουν τέτοιοι άεργοι που ζούν εις βάρος των δικών τους κατ' επιλογή, με άλλοθι την "ιδεολογία" τους. Φτηνές δικαιολογίες μιας και βλέπουν τους πάντες και τα πάντα μέσα από τον παραμορφωτικό κομματικό τους φακό. Είναι κατανοητό ότι είναι ευκολότερο να κάνεις το παραπάνω ως δραπέτης της πραγματικής ζωής παρά τις πράξεις και τον κόπο για να σε ανταμείψει με τις χαρές της. Αυτοί πάντα έτσι θα είναι και θα λοιδορούν ότι ζηλεύουν και θα παίρνουν ότι τους αξίζει.
Για τους άλλοι που θέλουν αλλά δε μπορούν περιμένω περισσότερα από κουπόνια που δεν λύνουν το πρόβλημα αλλά το επισκιάζουν προσωρινά..
δομικη ανεργια ειναι αυτο
γενικα δεν ξεπερνα το 2-3 τα εκατο σε καθε κρατος
αντε επειδη περασαμε πασοκ, να ειναι 5 εδωθε
απλα ακουγονται παραπανω
ειδικα οταν κατεχουν τα μεσα -
-
-
11 μονάδες διαφορά!!!
αν το ΠΑΣΟΚ συνεργαστεί μιλάμε για 121+35=156 έδρες -
Παίδες αν δεν παίζει ράντζο στο νοσοκομείο για το διάδρομο, δουλίτσα κάνει και σπαστή ξαπλώστρα παραλίας. Tips για δεύτερη τετραετία ηγέτη.
-
Ένα Antipalevon δεν θα σε χαλάσει….
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2