-
@elteo said in Hyundai Kona:
πως το κατάφερες? εγώ ποτέ δεν παρκάρω κολλητά στο πεζοδρόμιο.
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο σημείο , είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείνη την ώρα...
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος... -
@georgekn said in Hyundai Kona:
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείν την ώρα...
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος...πήρε ψαλίδι από αυτό; σοβαρά;
-
@groover1972 said in Hyundai Kona:
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείν την ώρα...
Στην αντιπροσωπεία είπε ότι θέλει μια επαναφορά στη θεσή του...όχι αλλαγή...θα δούμε τώρα...
-
@groover1972 said in Hyundai Kona:
Στην αντιπροσωπεία είπε ότι θέλει μια επαναφορά στη θεσή του...όχι αλλαγή...θα δούμε τώρα...
μακάρι να είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα.
-
Περαστικά φίλε George, καλά ξεμπερδέματα.. Κοίτα να δεις τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα..
-
@mastoras78 said in Hyundai Kona:
Περαστικά φίλε George, καλά ξεμπερδέματα.. Κοίτα να δεις τι μπορεί να συμβεί στα καλά καθούμενα..
Thanks φίλε...εντάξει δεν με χαλάει τόσο...καλά να είμαστε θα τη βρούμε την άκρη...
Το καλό είναι ότι δεν θα στερηθώ το όχημα σχεδόν καθόλου...αλλίως θα μου εκόβε τα πόδια...(ξέρεις πόσο )... -
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/teleytaio-etoimoparadoto-hyundai-kona
Τελευταίο Kona προηγούμενης γενιάς. 1.6T 7dct 198hp N line.
Πολύ όμορφο. -
Μερικούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες που είχαν παραγγείλει το υπάρχον Kona το φθινόπωρο με παράδοση Μαρτίο Απρίλιο Μάιο...τους πάτησε άκυρο η Hyundai και έμειναν χωρίς αμάξι...τελικά
-
Το γνωρίζω από πρώτο χέρι, μαζί παραγγείλαμε με κάποιους το καλοκαίρι και Δεκέμβρη όταν εγώ παραλάμβανα τους παίρνανε τηλ και ακύρωναν τις παραγγελίες.
-
Εν εν τω μεταξύ έχει έρθει η ζάντα (ανταλλακτικό) για το Kona μου 780€ παρακαλώ σύν 150€ εργασία ευθυγράμμιση συν 150€ το ελαστικό που δεν υπάρχει διαθέσιμο στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή...ξεπερνάμε το χιλιάρικο άνετα.
Μόλις έχω τα παραστατικά στα χέρια πάω για αίτημα αποζημίωσης στον αγαπημένο δήμο μας...
Αν φάμε άκυρο απο το δήμο πάμε σε νομική προστασία...
Και τέλος αν φάμε και εκεί άκυρο ενεργοποιώ την μικτή και πληρώνω τα 300€ από την τσέπη μου.Συμπέρασμα της ημέρας...ποτέ ξανά δεύτερες μάρκες ελαστικών για τον παραπάνω λόγο.
-
Η ζάντα κοστίζει 780 ευρώ;
-
-
Στα Σουζούκι πριν λίγο καιρό που ρώτησα είπαν 400!
-
@lap said in Hyundai Kona:
Στα Σουζούκι πριν λίγο καιρό που ρώτησα είπαν 400!
η 16αρα έχει 550€ & η δική μου 17αρα 780€...
-
Από τι φτιάχνεται και κοστίζει τόσο;;; Δηλ για 4αδα μιλάμε για 3200;;; Enkei είναι;
-
Από τι φτιάχνεται και κοστίζει τόσο;;; Δηλ για 4αδα μιλάμε για 3200;;; Enkei είναι;
Ronal νομίζω...
-
Ronal νομίζω...
-
@mastoras78 said in Hyundai Kona:
Ronal νομίζω...
Δύο σέ ένα...και ζάντα θα αποκτήσω και καθαρή μύτη
-
Ούτε εγώ...αλλά σταμάτησα για δευτερόλεπτα να αφήσω τον μικρό στο σχολείο...ο δρόμος είναι στενός και πρέπει να πας κοντά στο πεζοδρόμιο αλλιώς ενοχλείς τη διελευσή των άλλων οχημάτων, μπήκα με την μούρη γιατί είχε μεγαλό κενό και εαν δείς τις πιο πάνω φωτογραφίες το κράσπεδο εξέχει μέχρι και 15 εκατοστά στο χειρότερο σημείο , είχε και σκιά απο τον ευκάλυπτο εκείνη την ώρα...
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος...Να υποθέσω πως βρήκες στο πεζοδρόμιο με κάποια ταχύτητα;...
-
@n-k-9 said in Hyundai Kona:
Δεν είχα πιεί καφέ... ο Ερμής ήταν ανάδρομος...Να υποθέσω πως βρήκες στο πεζοδρόμιο με κάποια ταχύτητα;...
με 5 χλμ...αλλά το πεζοδρόμιο ήταν κάπως...δες σελίδα 27 για φωτό...
Hyundai Kona