-
-
-
-
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ, αλλά το δεύτερο audi ενώ στην αρχή λες πως είναι πανέμορφο, μετά από λίγο γίνεται χυδαίο, σου βγάζει τελικά μια αισθητική φτηνια
-
Εσύ είσαι μόνο.
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν ξέρω αν είμαι εγώ, αλλά το δεύτερο audi ενώ στην αρχή λες πως είναι πανέμορφο, μετά από λίγο γίνεται χυδαίο, σου βγάζει τελικά μια αισθητική φτηνια
Άθλιο είναι προσπαθεί πολύ....
-
Το είπες καλύτερα. Προσπαθεί πολύ.... Σαν τους σφιχτες στα γυμναστήρια που προσπαθούν πολύ και τελικά την κοπελιά την κερδίζει ένα απλό παλικαρακι
-
Το είπες καλύτερα. Προσπαθεί πολύ.... Σαν τους σφιχτες στα γυμναστήρια που προσπαθούν πολύ και τελικά την κοπελιά την κερδίζει ένα απλό παλικαρακι
Eιναι το κιτσ των Γερμανών...όταν προσπαθούν πολύ μερικές φορές βγάζουν κακογουστιά, δεν έχουν φινέτσα.
-
διαφωνώ είναι πολύ όμορφο!!!
-
-
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Eιναι το κιτσ των Γερμανών...όταν προσπαθούν πολύ μερικές φορές βγάζουν κακογουστιά, δεν έχουν φινέτσα.
Συμφωνώ! Τρανό παράδειγμα οι καινούριες bmw, δείχνουν από υπερβολικές εως κακόγουστες.
Πώς κατάφεραν και τις έκαναν έτσι; -
το συγκεκριμένο Audi δεν έχει καμία σχέση αισθητικά με τις BMW.
-
Το κόβω για RS6, έχω δει από κοντά, διαστημόπλοιο!
Μια χαρά όμορφο είναι μέσα στην "εξτραβαγκάντζα" του. -
Πολύ ωραίο το RS6, ειδικά σε σύγκριση στη φώτο με την ηλεκτρική ντεκαυλιέρα.
-
Έχουμε ένα βίδες στο συνεργείο "μου" αυτές τις μέρες, η ομορφιά είναι στις πλυμνες, στα φρένα κτλ κτλ...
Μόλις βγήκαν οι προφυλακτήρες και οι ζαντες έγινε της σειράς.
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ