Apr 21, 2023, 12:07 PM

@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:

@driver-m said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:

@thodoris91 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:

Είμαι σε αναζήτηση ελαστικών σε διάσταση 185/60/15 για clio mk3 tce. Είμαι μεταξύ Bridgestone turanza t005 και falken sn110. Περισσότερο κλείνω προς τα t005 , αλλά ο λαστιχας θεωρεί ότι δεν χρειάζεται να ξοδευτώ. Εχει κανείς άποψη κυρίως για τα falken γιατί είναι σχετικά φρέσκο και δεν υπάρχει πολύ feedback online?

Tα turanza παντως, ενω ειναι παρα πολυ καλο ελαστικο, απο διαρκεια δεν πανε καλα. Τα φοραω καμια 30αρια χιλιαδες χλμ και ζητημα να βγαλουν 6-7.000 χλμ ακομα, που τα θεωρω πολυ λιγα για ενα μικρο αμαξι πολης που ουτε υψηλες ταχυτητες πιανει, ουτε το ζοριζω σε στροφες ουτε τιποτα.
Ενω γενικα απ'την αποδοση τους εμεινα πολυ ευχαριστημενος, λογω διαρκειας και μονο δεν θα τα ξαναφορουσα.

Η διάρκεια δε με πειράζει και τόσο έτσι κι αλλιώς δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα το αυτοκίνητο...αυτό που με φοβίζει λίγο είναι που διάβαζα για καρούμπαλα και σχισμένα πλαϊνά από κατόχους...τέτοια θέματα δεν είχα ούτε με το eco contact 6 που φοράει τώρα που είναι τσιγαροχαρτο το πλαϊνό του....

Αυτο μην το φοβασαι. Τουλαχιστον εγω σε 185/65/15 διασταση τετοια θεματα δεν ειχα ποτε κι εχω βρει και πολλες φορες σε πεζοδρομια στο παρκαρισμα κ σε λακουβες εχω πεσει κλπ λογω οδηγησης καθημερινα στην Αθηνα.
Αν δεν σε απασχολει και πολυ η διαρκεια, πηγαινε αφοβα. Αν και νομιζω οτι βγηκαν και τα καινουρια turanza πλεον που λογικα θα'ναι ακομα πιο βελτιωμενα.