Πολύ καλά αυτοκίνητα και τα 3.
Το Audi με s line πακέτο θα είναι το πιο σπορ εμφανισιακά και μουρατο.
Το CX5 αληθινή SUVαρα και πιο premium κατά την άποψή μου από το Audi , αυτοκίνητο ορισμός για άνετα οικογενειακά ταξίδια.
Το sportage τέλος είναι το τέλειο πακέτο overall, και εμφανισιακά και ποιοτικά, και σε εξοπλισμό καθώς στα 45Κ το παίρνεις και HEV με 230 άλογα.
Εγώ θα προσέθετα στις επιλογές μου και το Χ1, το πραγματικό premium της κατηγορίας, εμφανισιακά το νέο είναι πάρα πολύ καλό μέσα έξω και στα 45κ νομίζω με πλήρη εξοπλισμό, και αν δεν κάνω λάθος έρχεται σε λίγο με πολύ καλό HEV κινητήρα.
Αν και προσωπικά σιχαίνομαι την χυδαιότητα του σήματος της BMW - Mercedes, η Χ1 είναι εκτός από τόσο καλό αυτοκίνητο και τόσο καλά τιμολογημένο που δεν μπορείς να μην το λάβεις υπόψη σου όταν KIA , Peugeot, Ford κλπ έρχονται περίπου στο ίδιο κόστος/ εξοπλισμό αλλά...δεν είναι BMW.
Προβληματικό λιγάκι για τις επιλογές παραπάνω είναι αυτό που λες πως θες χειροκίνητο κιβώτιο.
Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο όταν μέσα στο πακέτο του HEV sportage ή της κορυφαίας Χ1 είναι το αυτόματο κιβώτιο να τα αποκλείσεις.
Στην περίπτωση αυτη το 1.6T 150ps 6MT 4WD 48V GTLINE στα 39.500 ή το ίδιο σε diesel στα 42.000 είναι μονόδρομος.
Αλλιώς CX-5 G165 AWD ATTRACTION PLUS
στα 40.500.