-
@thodoris91 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Τα θέματα που είχε ο puretech με τον ιμάντα χρονισμού τα έχουν λύσει?
Δεν τα είχαν όλοι, αλλά είπαν ότι έβαζαν λάθος λάδι και τώρα με το 0-30 είναι εντάξει.
-
@kostis20 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Για να το πουλήσει αμέσως μετά.
Αν και Απρίλιος 23 ξαναμπαίνω στο θέμα εγώ θα έπαιρνα μεζούρα θα μετρούσα τα κεφάλια των μηχανικών και θα τα έβγαζα ελαττωματικά. Πανε να φανε φράγκα στο παιδί ή μασττρομήτσοι Ουγκ άγνοια με το tdi.Λοιπον τοχει κολλητός μου το Fabia 1200 tdi και είναι σκύλος μαύρος 220000 χιλ χλμ, και μάλιστα το λουλούδι μοντέλο με τη 17αρα ζάντα. Σε διαβεβαιώ καμιά εταιρεία δεν έχει περισσότερη γνώση στο θέμα diesel από τη vw. Έχω το 1600 tdi 6r polo με πεντάρι σασμάν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. 16 βαλβιδο με 2 εκκεντροφόρια common rail άμεσου ψεκασμού και..μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας Άιντε να την πιάσεις τη vw στα diesel
-
Πολλές εταιρείες έχουν πείρα. Το Common Rail το έβγαλε η Alfa Rome π.χ.
-
@gialamidisi said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
@kostis20 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Για να το πουλήσει αμέσως μετά.
Αν και Απρίλιος 23 ξαναμπαίνω στο θέμα εγώ θα έπαιρνα μεζούρα θα μετρούσα τα κεφάλια των μηχανικών και θα τα έβγαζα ελαττωματικά. Πανε να φανε φράγκα στο παιδί ή μασττρομήτσοι Ουγκ άγνοια με το tdi.Λοιπον τοχει κολλητός μου το Fabia 1200 tdi και είναι σκύλος μαύρος 220000 χιλ χλμ, και μάλιστα το λουξους μοντέλο με τη 17αρα ζάντα και κλιματισμό. Σε διαβεβαιώ καμιά εταιρεία δεν έχει περισσότερη γνώση στο θέμα diesel από τη vw. Έχω το 1600 tdi 6r polo με πεντάρι σασμάν κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. 16 βαλβιδο με 2 εκκεντροφόρια common rail άμεσου ψεκασμού και..μεταβλητή γεωμετρία τουρμπίνας Άιντε να την πιάσεις τη vw στα diesel
@realzeus said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Πολλές εταιρείες έχουν πείρα. Το Common Rail το έβγαλε η Alfa Rome π.χ.
Ρούντολφ Κρίστιαν Καρλ Ντίζελ ....
-
Άρε μάρες. Ο Ντίζελ δεν έχει σχέση με την VW. Εγώ για common rail πάντως μίλησα που είναι σύγχρονη εφεύρεση, 100 χρόνια μετά τον πετρελαιοκινητήρα του ντίζελ. Το 1ο επιβατικό που το φόρεσε ήταν η 156.
-
Άρε μάρες. Ο Ντίζελ δεν έχει σχέση με την VW. Εγώ για common rail πάντως μίλησα που είναι σύγχρονη εφεύρεση, 100 χρόνια μετά τον πετρελαιοκινητήρα του ντίζελ. Το 1ο επιβατικό που το φόρεσε ήταν η 156.
Γερμανός ήταν o άνθρωπος που έφτιαξε τον πρώτο ντίζελ κινητήρα και γνωρίζω για το σύστημα common rail ότι τον έφτιαξαν Ιταλοί. Το θέμα ειναι οτι ο tdi είναι αξιόπιστος κινητήρας και το έχει αποδείξει
-
Δεν είπε κανείς ότι δεν ήταν Γερμανός ο Ρούντολφ Ντίζελ. Ότι δεν έχει σχέση με την VW είπα. Αν μη τι άλλο η Mercedes έχει μεγαλύτερη παράδοση στους πετρελαιοκινητήρες από την VW.
-
Δεν είπε κανείς ότι δεν ήταν Γερμανός ο Ρούντολφ Ντίζελ. Ότι δεν έχει σχέση με την VW είπα. Αν μη τι άλλο η Mercedes έχει μεγαλύτερη παράδοση στους πετρελαιοκινητήρες από την VW.
Kαι η bmw πολυ περισσοτερα βραβεια στους κινητηρες αυτους.
Οι tdi οι 1.6 και οι 1.9 για κανα ταξι καλοι ειναι. Οι μικροι βγηκαν ρημαδια. -
Ασυναρτησίες λες, κι αν διαβάσεις τι γράφω εύκολα θα καταλάβεις ότι η vw έχει ντίζελ με κορυφαία σε όλα τεχνολογία ξεκόλλα με τον άμεσο ψεκασμό.
-
Ασυναρτησίες λες, κι αν διαβάσεις τι γράφω εύκολα θα καταλάβεις ότι η vw έχει ντίζελ με κορυφαία σε όλα τεχνολογία ξεκόλλα με τον άμεσο ψεκασμό.
Εγώ λέω ασυναρτησίες; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου...
-
@driver-m said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Οι tdi οι 1.6 και οι 1.9 για κανα ταξι καλοι ειναι. Οι μικροι βγηκαν ρημαδια.@driver-m said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Οι tdi οι 1.6 και οι 1.9 για κανα ταξι καλοι ειναι. Οι μικροι βγηκαν ρημαδια.Υπερτερεί η vw κατα κρατος σστους ντίζελ από τη bmw .Που τα είδες τα βραβεία στα καλλιστεία μηπως;
@driver-m said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Οι tdi οι 1.6 και οι 1.9 για κανα ταξι καλοι ειναι. Οι μικροι βγηκαν ρημαδια.Ε σίγουρα ο ελληναράς το κατάλαβε Ότο οι μικροι βγηκαν ρημάδια
Εγώ λέω ασυναρτησίες; Για κούνα λίγο το κεφάλι σου...
Edit {Admin}
-
Ήταν τόσο καλοί που βγήκαν για 3-4 χρόνια και μετά τους κατήργησαν…εκείνοι οι 1,4 ήταν και έξυπνοι, έσβηναν στις διασταυρώσεις….
-
Σχετικός φαίνεται ο "φίλος". Not...
-
@ortyki1908 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
@kkostask said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Ήταν τόσο καλοί που βγήκαν για 3-4 χρόνια και μετά τους κατήργησαν…εκείνοι οι 1,4 ήταν και έξυπνοι, έσβηναν στις διασταυρώσεις….
Εύκολα κατηγορείς κάτι που δεν έχεις,για πες λοιπόν το δικό σου διαμάντι τεχνολογίας που κατεχεις
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω διαμάντι…κάποιοι άλλοι έχουν ένα κομμάτι κάρβουνο και από την πολύ πρεμούρα τους να μην το κακοχαρακτηρίσει κάποιος σφίγγονται τόσο που αν πάρουν και βάλουν το κάρβουνο εκεί που ξέρουν στο τέλος θα βγει διαμάντι από το πολύ σφίξιμο.
-
και τώρα κατάντια ...στελαντις
Ενημερώσου. Οι Giulia & Stelvio είναι 100% Alfa!
-
Καλός ο tdi, αλλά χει πολύ καλύτερα μοτέρ στην κατηγορία του και μιλάω σαν κάτοχος golf vi tsi, έχοντας οδηγήσει το ίδιο σε tdi
-
Να ενα πραγματικα διασκεδαστικο νημα. Κριμα που ειχε αδοξο τελος η κουβεντα. Στα hilights πως η vw κατεχει περισσοτερο απο ολους να φτιαχνει καλους ντιζελ. Βρε τι κυκλοφορει γυρω μας...
-
Εύκολα κατηγορείς κάτι που δεν έχεις,για πες λοιπόν το δικό σου διαμάντι τεχνολογίας που κατεχεις
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω διαμάντι…κάποιοι άλλοι έχουν ένα κομμάτι κάρβουνο και από την πολύ πρεμούρα τους να μην το κακοχαρακτηρίσει κάποιος σφίγγονται τόσο που αν πάρουν και βάλουν το κάρβουνο εκεί που ξέρουν στο τέλος θα βγει διαμάντι από το πολύ σφίξιμο.
Edit Δέχεστε μια προειδοποίηση ακόμη. Δεν θα μείνετε για πολύ στο Forum μας με αυτήν την συμπεριφορά. {Admin}
Μπράβο φακίρι μου,για να το λες θα έχεις και την σχετική εμπειρία
-
@thodoris91 said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Καλός ο tdi, αλλά χει πολύ καλύτερα μοτέρ στην κατηγορία του και μιλάω σαν κάτοχος golf vi tsi, έχοντας οδηγήσει το ίδιο σε tdi
Ναι καλώς το έχεις το tsi αλλά εδώ μιλάμε μόνο για tdi
-
@spi_duster said in Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;:
Να ενα πραγματικα διασκεδαστικο νημα. Κριμα που ειχε αδοξο τελος η κουβεντα. Στα hilights πως η vw κατεχει περισσοτερο απο ολους να φτιαχνει καλους ντιζελ. Βρε τι κυκλοφορει γυρω μας...
Ναι κρίμα ,για πες μας ποιον ντίζελ κυκλοφορείς;
Το μοτέρ τα έπαιξε τι κάνω τώρα;