-
Του έδινα 2 για να μην ψηφίσει ΝΔ.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ψησταριά στο μπαλκόνι;
Τα ΝΟx και τα καημένα τα ζωάκια, κύριε;Σιγά σιγά προσαρμόζεσαι....
-
Σκέψου ότι ο Κυργιάκος ζητούσε 2€ απ τους Νεοδημοκράτες, για να πλήρωνε λέει τα χρέη του κόμματος, μισό δισεκατομμύριο παρά κάτι ψιλά!
Κι αυτοί του τα δίνανε ρε, για να ψηφίσουν μη βγει ο Μεϊμαράκης!...
Μετά όμως το ρίξανε στις εκπτώσεις και στα "πληρώνοντας μια συνδρομή, παίρνετε 1 Νεοδημοκράτη δώρο" και τώρα έγινε το χρέος της ΝΔ σαν τη μπάλα στη Κορέα να ουμε...
-
@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Του πρόσθετα κι εγώ μετά άλλο 1, για να σου γυρίσει πίσω 3...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να ζητιανεύει για 1 Ευρώ ο Δεξιός, φαντάσου πόση ανάγκη θα έχει. Σιγά μην τα δώσει πίσω. Αλλά έτσι είναι οι μικρόνοες. ¨Ψωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά"...
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για να ζητιανεύει για 1 Ευρώ ο Δεξιός, φαντάσου πόση ανάγκη θα έχει. Σιγά μην τα δώσει πίσω. Αλλά έτσι είναι οι μικρόνοες. ¨Ψωμί, ελιά και Κώτσο Βασιλιά"...
Μην το λες. Δίνουν 3 οι δεξιοί γενικά...
-
Πρέπει να τα έχουν για να τα δώσουν. Δεν το βλέπω να τα έχουν...
-
Νατος και γ@μικος ο Άντυς!
Με σηκωμένο το γιακά έχει γ@μησει μόνο ο Δρακουλας, οι Α και ΟΥ ακόμα το προσπαθούν!
Με πριμιο πανω απο 15 χρονων, κανένας!
-
-
Πρέπει να τα έχουν για να τα δώσουν. Δεν το βλέπω να τα έχουν...
Δε χρειάζεται να τα βλέπει κάποιος, αρκεί να τα νοιώθει. Δες για παράδειγμα το σκούξιμο που ρίχνει ο Πήλιος...
-
Εγώ το δικό σου σκούξιμο βλέπω πάντως...
-
Εγώ το δικό σου σκούξιμο βλέπω πάντως...
Είναι γνωστές οι φαντασιώσεις των αριστερών. Δεν θα τα χαλάσουμε για μια ακόμα...
-
Φαντασιώσεις έχουν όσοι σκούζουν. Εγώ δεν είπα κουβέντα για Μητσοτάκηδες κλπ. Εσύ έχεις τον πόνο.
-
Νόμιμη η ρήτρα αναπροσαρμογής στο ρεύμα – Τι αποφάσισε το δικαστήριο*
Μια σημαντική απόφαση που αφορά όλους τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών
Μια σημαντική απόφαση που αφορά όλους τους καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών που έκρινε νόμιμη και διαφανή τη ρήτρα αναπροσαρμογής της ΔΕΗ απορρίπτοντας τις αγωγές από τις καταναλωτικές οργανώσεις, Δικηγορικούς Συλλόγους, ομοσπονδίες επαγγελματιών, συλλόγους και καταναλωτές που διεκδικούσαν δια της δικαστικής οδού την ακύρωση της.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, « ο καταναλωτής που επιλέγει να συνάψει σύμβαση προμήθειας ενέργειας όχι σε σταθερή τιμή αλλά σε κυμαινόμενο τιμολόγιο, ασφαλώς γνωρίζει ότι η διακύμανση γίνεται στη βάση μιας συμβατικής ρήτρας, της ρήτρας αναπροσαρμογής. Ως εκ τούτου οι εν λόγω ρήτρες, όπως κάθε ρήτρα για την αναπροσαρμογή του τιμήματος στην περίπτωση κυμαινόμενου ύψους της παροχής δεν υπόκειται σε έλεγχο καταχρηστικότητας αλλά μόνο σε έλεγχο διαφάνειας».
Η ΔΕΗ, όπως αναφέρεται, προχώρησε στην ενεργοποίηση της ρήτρας αναπροσαρμογής από τις 5 Αυγούστου του 2021 καθ’ υπόδειξη της ΡΑΕ, αφού είχε γνωστοποιήσει στο καταναλωτικό κοινό την πρόθεση εφαρμογής της από τις 11 Μαρτίου του 2021. «Κατά τον χρόνο εισαγωγής της ρήτρας, ο καταναλωτής είχε στη διάθεσή του όλες τις ουσιώδεις πληροφορίες που απαιτούνται για να λάβει μία τεκμηριωμένη απόφαση συναλλαγής», επισημαίνει η απόφαση.
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ας θυμηθούμε την βίλα!!!
Υπερβάλεις τώρα. Ο Παπαδημούλης έχει 32 σπίτια. Και είναι και καθαρός αριστερός.
Ο Ραγκούσης ο κακομοίρης κηπουρός του Γιωργάκη ήτανε. Τόσο σκάψιμο έριξε. Να μην του μείνει και μια βιλά(ρα)?
-
Αλήθεια τώρα;
Αυτή η βίλα τΗνος είναι τελικά;
Όταν δεν εχεις τίποτε (αλλά αυτό είναι το θέμα, ότι δεν υπάρχει τίποτε) άλλο "να πουλήσεις" ενόψει εκλογών καταλήγεις σε αυτά, που είναι ούτως ή άλλως ο κυριος λόγος για το ΝΔουστ, αφού ο μόνος τρόπος για ένα "δυνατό" στέλεχος της ΝΔουλας να είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης είναι...να μην έχει χέρια!
-
@nickthetrib said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σε ποιον κόσμο ζεις;;;
Ξερευσε πόσα γραφεία του ΚΚΕ έχουν γίνει επιθέσεις με μολότωφ;;;Ξέρεις σε ποσα από τα σύνορα μας έχουν περάσει λαθρομετανάστες, τρομοκράτες, βιαστές, και κατάδικοι?
Φτιαχνουν φραχτη, αλλα ταυτοχρονα εισαγουν low budget ασιατικα χερια για να δουλεψουν στις γαλερες του τουρισμου
Youtube Video -
...και πώς το λεω αυτό σε 20χρονα παιδιά που σκανε στην ΙΕΚαρα ένα 3χηνο+ για να πάρουν ένα
κωλοχαρτο που τάχα μου τους δινει περισσότερες μισθολογικές δυνατοτητες ως "qualified xaplwstra executive supervisors"; -
βλεπω πολεμο ανακοινωσεων, ουτε θα κατσω να διαβασω
και λαϊκισμο της δεξιας μεριας της χαραδρας και της αριστερης
οχι, η χαραδρα δεν ειναι βαραθρο -
Ναι, αλλά υπάρχει χαραδρα που θωρει τον ουρανό κι άλλη που βλέπει καταγής...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2