-
Δεν κάνω διαχωρισμούς εγώ. Σας συμπαθώ όλους.
-
Κι εγώ σας συμπαθώ όλους. Και τους ΑΡΔ. Ακόμα και της αριστεράς. Κι αυτοί το ψωμί τους βγάζουν.
Γι' αυτούς που τους πιστεύουν και χρησιμοποιούν και τις δημοσιεύσεις τους σαν επιχειρήματα, δεν δείχνω οίκτο όμως... -
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενικά, εκεί στην αριστερά έχετε μπερδέψει την που... με τη βούρτσα. Γι' αυτό σας μένει πάντα το πρώτο.
Sorry, αλλά δεν άντεξα με τέτοια επιχειρήματα και τέτοια σκουπίδια που βάζετε όλη την ώρα...Σε έπνιξε το δίκιο ε;
Όσο πλησιάζουμε τόσο ξεδιπλωνεστε και από τα τάχα μου σοβαρά Γεραπετρindesit περνάμε σιγά σιγά στα που σας βγαίνουν από τα πλήκτρα, γλυΚουληδες!Τελικά Then_the_ass ή δωνις;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Γενικά, εκεί στην αριστερά έχετε μπερδέψει την που... με τη βούρτσα. Γι' αυτό σας μένει πάντα το πρώτο.
Sorry, αλλά δεν άντεξα με τέτοια επιχειρήματα και τέτοια σκουπίδια που βάζετε όλη την ώρα...Σε έπνιξε το δίκιο ε;
Όσο πλησιάζουμε τόσο ξεδιπλωνεστε και από τα τάχα μου σοβαρά Γεραπετρindesit περνάμε σιγά σιγά στα που σας βγαίνουν από τα πλήκτρα, γλυΚουληδες!Τελικά Then_the_ass ή δωνις;
Πιο δίκιο? Η μπουρδολογία μ' έπνιξε.
-
Ωραία. Τότε μπουρδολογει ο δελφίνος γιατί τα περί αντικρατισμου και αποκρατικοποιήσεων είναι μέσα σε εισαγωγικά από τη συνέντευξη του στο Πρωτο Θέμα. Ή λες οι ΑριστερΑΡΔ να χρησιμοποιούν τις μεθόδους της ΝΔουλας;
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ωραία. Τότε μπουρδολογει ο δελφίνος γιατί τα περί αντικρατισμου και αποκρατικοποιήσεων είναι μέσα σε εισαγωγικά από τη συνέντευξη του στο Πρωτο Θέμα. Ή λες οι ΑριστερΑΡΔ να χρησιμοποιούν τις μεθόδους της ΝΔουλας;
Αν κρίνω από Βαξεβάνη και Σία και θυμηθώ και τις παλιές καλές εποχές του Κουρή, οι αριστεροί ΑΡΔ ξεφεύγουν από τα όρια της συνήθους πολιτικής προπαγάνδας και φτάνουν σε απολύτως εμετικό επίπεδο.
Βεβαίως αυτοί καλά κάνουν γιατί το το ψωμί τους βγάζουν, αφού σ' αυτά αρέσκεται το αριστερό κοινό, απλώς το ταίζουν. -
Μιλώντας για μπουρδολογια, the master at work:
Φαντάζομαι ότι αν μετά από 44+ μήνες διακυβέρνησης ο Αλεξεγιεβιτς έγραφε κάτι τέτοιο η blue armada δεν θα ξεκίναγε ομοβροντία μέχρι αφωνίας απ' το ξελαρυγγιασμα...
-
Ο Αλεξέγιεβιτς ή όποιος τον διαδεχθεί, γιατί δεν θα τη βγάλει καθαρή για πολύ ακόμα μετά την ήττα στις εκλογές. Αν και με τα δεδομένα της αριστεράς στο θέμα των αρχηγών ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να τον πάρει και μαζί του το ΣΥΡΙΖΑ στον πάτο, έτσι κι αλλιώς αυτός τον έφτιαξε.
Ας μαζέψει πρώτα το τσίρκο που έχει για κόμμα. Κι ας μας εξηγήσει τι πολιτική σκοπεύει να ασκήσει. Γιατί εγώ τουλάχιστον εκτός από άναρθρες αριστερές κραυγές και ευχολόγια, δεν έχω καταλάβει τι θέλουν, τι ζητάνε και τι προτείνουν. Και αφού ξεμπερδευτούν μόνοι τους οι Ζαίοι και ξεμπλέξουν τα μπούτια τους και αποφασίσουν, ας έρθουν να ξεμπλέξουν και τη χώρα.
Τώρα να βάλεις το ένα τσίρκο (Ζαίοι) να κυβερνάνε το άλλο τσίρκο (Ελληνικό Δημόσιο), ας το βγάζουμε και περιοδεία το μαγαζί, αλλά τι να κάνεις που οι χώρες δεν μετακινούνται και δεν γίνεται. -
"Επίθεση φιλίας οι Τούρκοι", με θερμές ευχές για την επέτειο της 25ης, λένε στις ειδήσεις.
Μάλλον τα σενάρια Μητσοτάκης off - Δενδιας on και Συγκυβέρνηση, έχουν προεξοφληθεί απ τις μεγάλες δυνάμεις στη σωστή πλευρά της Ιστορίας και πάμε βουρ για Συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο.
έτσι, που λέτε, μΠατριώτες... -
Μια χαρά θα είναι.
Αλλά με άλλο πρωθυπουργό
-
Ο Αλεξέγιεβιτς ή όποιος τον διαδεχθεί, γιατί δεν θα τη βγάλει καθαρή για πολύ ακόμα μετά την ήττα στις εκλογές. Αν και με τα δεδομένα της αριστεράς στο θέμα των αρχηγών ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να τον πάρει και μαζί του το ΣΥΡΙΖΑ στον πάτο, έτσι κι αλλιώς αυτός τον έφτιαξε.
Τέτοια νιρβάνα, ούτε στο υπόγειο της Καγκελαρίας με τους Ρώσους από πάνω. Αλλά ας δούμε αυτό που λέει ο Πηλιος διότι διόλου τυχαία είναι αυτή η αλλαγή στάσης αμέσως μετά το ξύλο απο Μενέντεζ μεριά, οπότε ας εξετάσουμε αυτή την πιθανότητα γιατί τόσο καιρό δεν ήταν να την πάρει κανείς στα σοβαρά. Ευσεβής πόθος της πολυκατοικίας είναι, γιατί γνωρίζει πως αν με το δοκανο της αριστερής παρένθεσης δεν έβγαλε άκρη, πώς θα καταφέρει τώρα να ξανασηκωσει κεφάλι δίχως λεφτά για συνταξεις ένα μήνα μετά και σύνθημα στην "μεσαία τάξη" για bank run από τη γλυκιά γιαγιουλα; Αν λοιπόν η ιστορία επαναληφθεί θα περάσει καιρός μέχρι όλα αυτά τα αρπακτικά να ξαναπιάσουν την κουτάλα.
Οπότε όλα τα λεφτά στη συγκυβέρνηση. Άλλωστε αν συμβεί αυτή τη φορα δε θα φύγει -εννοειται δίχως επιστροφή- μόνο το 1/4 του κόμματος. Μάταιος κόπος όμως και το ξέρουν όλοι. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι μεγαλύτερη ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται όσοι την θέλουν παρά όσοι θα την απορρίψουν.
-
Μα ο Μητσοτακης δεν ηταν ο ενδοτικος και ο Δενδιας ο κερβερος που γι αυτο ηθελε κιολας ο πρωθυπουργος να τον πεταξει απο την κυβερνηση;
-
@pgp737ng said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@PGP737ng , που το βρίσκεις αυτό το αντικομμουνιστικό υλικό;
Υπάρχει ακόμη τέτοια εμμονή με τους Κουμμουνιστάς;
Που έχεις μπλέξει αγόρι μου;
Μιλάς εσυ ο αντιδεξιός που όπου καθίσεις και όπου βρεθείς κράζεις τους δεξιούς! Μα τόσο εμμονή πια?
Που έχεις μπλέξει παιδί μου? Ομολόγησε…
Τι πίνεις και δεν μας δίνεις?Εντελώς χιουμοριστικό και με φιλική διάθεση ήταν το σχόλιο μου!
-
Συγκυβέρνηση μπορεί να γίνει μόνο μεταξύ ΝΔ -ΠΑΣΟΚ. Με ή χωρίς τον Κούλη.
Άνετα τον θυσιάζει η ΝΔ για να μείνει στην εξουσία. Δεν έχει καμία υποχρέωση σε κανέναν αρχηγό. Και χάρη του κάνει όποιον βάζει αρχηγό, τον κάνει και μάγκα.
Μην μπερδεύετε τη ΝΔ με τα αριστερά αρχηγοκεντρικά κόμματα.Και για τους Τούρκους μη βιάζεστε. Έχουν σοβαρότερα θέματα από τη συνεκμετάλευση. Η οικονομία τους έχει καταρρεύσει. Η αποκατάσταση των σεισμόπληκτων απαιτεί τεράστια κεφάλαια. Που κανείς δεν θα τους τα δανείσει χωρίς να προσκηνύσουν. Και φαίνεται και διεθνή οικονομική κρίση στον ορίζοντα...
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O πολιτικός απατεώνας και πολιτικό κ@θ@ρμα της "αλλαγής", φρόντισε να πετάξει κι άλλο λάδι στη φωτιά ενισχύοντας τα πάθη και το διχασμό προς προσωπικό και κομματικό όφελος. Θα γελούσε και θα έσπαγε πλάκα που έβαζε τον ελληνικό λαό ηλιθιωδώς να τσακώνεται με πιασάρικα συνθήματα, ενώ εκείνος και τα "συντρόφια" του καλοπερνούσαν στην κυβέρνηση.Θα σκέφτηκε "Διαίρει και βασίλευε.Έτσι θα κυβερνώ αυτούς τους λακαμάδες,υποανάπτυκτους και μια ζωή θα με εξυμνούν κι ως τρισμέγιστο ηγέτη.. χαχα.. κορόιδα!". Όχι ότι ήταν ο πρώτος ή ο τελευταίος, ούτε πως ανακάλυψε και την Αμερική,αλλά φρόντισε να το πάει σε άλλο επίπεδο..
Μετά τη μικρή παρένθεση, όπως λέει κι ο συμφορουμίτης, συνεχίστε...
-
@panormus772 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
O πολιτικός απατεώνας και πολιτικό κ@θ@ρμα της "αλλαγής", φρόντισε να πετάξει κι άλλο λάδι στη φωτιά ενισχύοντας τα πάθη και το διχασμό προς προσωπικό και κομματικό όφελος. Θα γελούσε και θα έσπαγε πλάκα που έβαζε τον ελληνικό λαό ηλιθιωδώς να τσακώνεται με πιασάρικα συνθήματα, ενώ εκείνος και τα "συντρόφια" του καλοπερνούσαν στην κυβέρνηση.Θα σκέφτηκε "Διαίρει και βασίλευε.Έτσι θα κυβερνώ αυτούς τους λακαμάδες,υποανάπτυκτους και μια ζωή θα με εξυμνούν κι ως τρισμέγιστο ηγέτη.. χαχα.. κορόιδα!". Όχι ότι ήταν ο πρώτος ή ο τελευταίος, ούτε πως ανακάλυψε και την Αμερική,αλλά φρόντισε να το πάει σε άλλο επίπεδο..
Μετά τη μικρή παρένθεση, όπως λέει κι ο συμφορουμίτης, συνεχίστε...
Ακριβώς έτσι ήταν όπως το υποθετεις, μου το έχουν περιγράψει άτομα της τότε εποχης, και έτσι είναι και το 99% των πολιτικων... Μην περιμένεις κάτι καλύτερο, ιδίως σε γόνους ακόμα χειροτερα...
-
Αυτά ήταν στις πόλεις.
Στα χωριά, εβαφαν γαϊδάρους, χτυπούσαν τενεκεδες έξω απ τις πόρτες, κι άλλα πολλά... -
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2