-
Και στρίβει καλά. Τι άλλο να θες;
Ποιον κινητήρα έχεις;
-
1.2 90hp mhev
-
Θεός!
-
χΧαχχχχααααα, εσυ;
-
Και εγώ Θεός
-
Χαχαχαααα έτσι, μια χαρά αμαξάκι...
-
Αναφορικά με το κόστος του service: πήγα το Swift για το ετήσιο (4ετίας) όπου αλλάχτηκε λάδι & φίλτρο λαδιού και υγρά φρένων. Στο αυτοκίνητο δούλεψαν (με το ρολόι) δύο ώρες. Χρέωση εργατικών με ΦΠΑ 133€. Έχετε υπόψη σας αν υπάρχει κάποιος πίνακας με τις εργατώρες που αναλογούν στις διάφορες εργασίες; Πληροφοριακά το συνεργείο στη Suzuki Γέρακα.
-
Δε νομίζω να υπάρχει ανάλυση. Όλοι δίνουν εργατοώρες για το service ως σύνολο.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Δε νομίζω να υπάρχει ανάλυση. Όλοι δίνουν εργατοώρες για το service ως σύνολο.
Πάντως στο βιβλίο service του CR-V έγραφε τις εργατώρες επακριβώς.
-
Μια χαρά τιμές η Suzuki συγκριτικά με άλλους.
Παρατηρώ τελευταία στον δρόμο και σε SM , Μall , παιχνιδάδικα κλπ πολλές οικογένειες με 1 ή ακόμη και 2 μικρά παιδιά να έχουν πλέον Supermini και ειδικά το yaris non hybrid , πολλά clio , προηγούμενα polo και 208 .
Απο τα C hatch πήγαμε στα Β SUV στις ίδιες τιμές λόγω faκe αντιληπτής marketing πρακτικότητας , τώρα που ξέφυγαν οι τιμές των BSUV το μοναδικό καταφύγιο ακόμη είναι τα supermini.
Οπότε μια χαρά το GLX swift στα 19.580.
Αν και εδώ υπάρχει ως πολύ καλύτερη επιλογή το basic Vitara 1.4 GL HYBRID 48V 129HP ακριβώς στην ίδια τιμή.
(Εκτός και αν ξέχασαν να αλλάξουν τιμές)Πόσο έχει άραγε το ευρύχωρο Fabia ;
Τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ενδιαφέρουν απο εδώ και πέρα την μεση ελληνική οικογένεια.
Του χρόνου τέτοιο καιρό λογικά θα μιλάμε για την οικογενειακή λύση σε καινούργιο που ακούει στο όνομα Aygo X.
Υπάρχει στον ορίζοντα να βγούν και άλλα τέτοια;
Θα δούμε κάποιο upper premium mainstream 1008 άραγε , κελεπούρι στα 22.999 1.2 85ps ; -
@vagkirk said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Μια χαρά τιμές η Suzuki συγκριτικά με άλλους.
Παρατηρώ τελευταία στον δρόμο και σε SM , Μall , παιχνιδάδικα κλπ πολλές οικογένειες με 1 ή ακόμη και 2 μικρά παιδιά να έχουν πλέον Supermini και ειδικά το yaris non hybrid , πολλά clio , προηγούμενα polo και 208 .
Απο τα C hatch πήγαμε στα Β SUV στις ίδιες τιμές λόγω faκe αντιληπτής marketing πρακτικότητας , τώρα που ξέφυγαν οι τιμές των BSUV το μοναδικό καταφύγιο ακόμη είναι τα supermini.
Οπότε μια χαρά το GLX swift στα 19.580.
Αν και εδώ υπάρχει ως πολύ καλύτερη επιλογή το basic Vitara 1.4 GL HYBRID 48V 129HP ακριβώς στην ίδια τιμή.
(Εκτός και αν ξέχασαν να αλλάξουν τιμές)Πόσο έχει άραγε το ευρύχωρο Fabia ;
Τέτοια αυτοκίνητα πρέπει να ενδιαφέρουν απο εδώ και πέρα την μεση ελληνική οικογένεια.
Του χρόνου τέτοιο καιρό λογικά θα μιλάμε για την οικογενειακή λύση σε καινούργιο που ακούει στο όνομα Aygo X.
Υπάρχει στον ορίζοντα να βγούν και άλλα τέτοια;
Θα δούμε κάποιο upper premium mainstream 1008 άραγε , κελεπούρι στα 22.999 1.2 85ps ;Το swift glx κοστίζει με το κλειδί στο χέρι 20.500, ενώ το vitara 23.000 στην έκδοση GL+. Την σκέτη GL που λες ουδείς ιδιώτης την αγοράζει (με μανιβελες πίσω και τάσια)
Επίσης, το Fabia 1.0 tsi ambition πάει λίγο πάνω από τα 19.000 -
20.000 με λαμαρίνα τσιγαροχαρτο και ηχομόνωση από τα λιντλ ούτε καν
-
Η σωστή έκδοση του swift είναι το gl, αλλά και αυτό έφτασε 19.000
Στα 17.000 (ίσως και λιγοτερο) που κόστιζε πριν κάνα χρόνο ήταν ταμαμ -
Ο ανταγωνισμός γενικά είναι έντονος στην κατηγορία τιμής...
https://www.newsauto.gr/specials/afta-ine-ta-10-pio-fthina-kenourgia-aftokinita-stin-ellada/
Βέβαια η τιμή του swift έπρεπε να ανέβει για να γεφυρώσει και το χάσμα με το fl που έρχεται.
-
@antonakis said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Ο ανταγωνισμός γενικά είναι έντονος στην κατηγορία τιμής...
https://www.newsauto.gr/specials/afta-ine-ta-10-pio-fthina-kenourgia-aftokinita-stin-ellada/
Βέβαια η τιμή του swift έπρεπε να ανέβει για να γεφυρώσει και το χάσμα με το fl που έρχεται.
Επειδή παρακολούθησα την εξέλιξη της τιμής του, νομίζω πως κατά τον προηγούμενο χρόνο είχε πάρει μικρή αύξηση και μάλλον την έφαγε μαζεμένη τώρα.
-
@n-k-9 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Στα 17.000 (ίσως και λιγοτερο) που κόστιζε πριν κάνα χρόνο ήταν ταμαμΤην GL 16580 την βλέπω...
-
Εγώ το μόνο που θυμάμαι είναι ότι πριν την τελευταία αύξηση στις δικίνητες/χειροκίνητες εκδόσεις είχε ίδια τιμή με τις αντίστοιχες εκδόσεις του Ignis, πράγμα τελείως μη λογικό.
-
@panormus772 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Στα 17.000 (ίσως και λιγοτερο) που κόστιζε πριν κάνα χρόνο ήταν ταμαμΤην GL 16580 την βλέπω...
Λάθος μου.
GL+ εννοούσα.
Επίσης, στις τιμές του swift βάλε αλλά 920€.
Θες pdi 320€, 500€ μεταλλικό και 100€ για έκδοση πινακιδων. -
Θες pdi 320€, 500€ μεταλλικό και 100€ για έκδοση πινακιδων.Ο.κ., αυτά ισχύουν για όλες τις μάρκες (αν κι ο Σφακ. με το PDI και πινακίδες, το'χει λίγο ξεσκίσει στη Suzuki. Στο QQ e-power, ήταν 210 ευρώ PDI και πινακίδες και 550 μεταλλ.)
-
@panormus772 said in Νέο Suzuki Swift 2017:
Θες pdi 320€, 500€ μεταλλικό και 100€ για έκδοση πινακιδων.Ο.κ., αυτά ισχύουν για όλες τις μάρκες (αν κι ο Σφακ. με το PDI και πινακίδες, το'χει λίγο ξεσκίσει στη Suzuki. Στο QQ e-power, ήταν 210 ευρώ PDI και πινακίδες και 550 μεταλλ.)
Επειδή τώρα τελευταία έψαχνα αυτοκίνητο και τα έχω φρέσκα, οι περισσότεροι χρεώνουν γύρω στα 250€ για pdi και επιπλέον 100€ για την έκδοση πινακιδων. Άρα περί τα 350€ σύνολο
Suzuki Swift A2L (2017)