-
@alex-mix said in Kia XCeed - crossover:
Δρομολογιο Αρτα Γιαννενα σημερα επαγγελματικο.Ταχυτητες ιονια απο 100 εως 170 ,3 ατομα μαζι με αυτοκινητο κοντα στα 1700κιλα ,σε ολο το δρομο sportmode εκτος απο πολη μεσα εκει μπηκε eco ,μεση καταναλωση 6.6 λιτρα στα 100 εγραψε
Οριστε το ειχα γραψει πιο πανω.Γενικα ομως σε επαρχια που ειμαι μενω 12 χλμ εξω απο την Αρτα και η δουλεια μου ειναι 40χλμ πηγαινελα με ταχυτητες απο 40χλμ εως 100 εχω 5.8 ,5.5 ,6 .
-
Δρομολογιο Αρτα Γιαννενα σημερα επαγγελματικο.Ταχυτητες ιονια απο 100 εως 170 ,3 ατομα μαζι με αυτοκινητο κοντα στα 1700κιλα ,σε ολο το δρομο sportmode εκτος απο πολη μεσα εκει μπηκε eco ,μεση καταναλωση 6.6 λιτρα στα 100 εγραψε
Οριστε το ειχα γραψει πιο πανω.Γενικα ομως σε επαρχια που ειμαι μενω 12 χλμ εξω απο την Αρτα και η δουλεια μου ειναι 40χλμ πηγαινελα με ταχυτητες απο 40χλμ εως 100 εχω 5.8 ,5.5 ,6 .
Μια χαρά μου φαίνεται δλδ στα 120-130 κανένα 6 να υπολογίζω?
Πάω να το πάρω αν είναι έτσι όπως τα λες -
Πάω να το πάρω αν είναι έτσι όπως τα λεςΚαπου εκει ,απο 5.8 μεχρι 6.2 .Απλα να ξερεις για να το πετυχεις πρεπει να το οδηγησεις σαν diesel οχι σαν βενζινη ,δηλαδη δεν τερματιζεις ταχυτητες και μετα αλλαζεις εκει θα σου καψει.Το επαθα εγω στην αρχη και μου κοπηκαν τα ποδια καπου στο 7.5 μου εδειχνε.Αν ομως το πας κανονικα και αρπαγματα εχει πααααρα πολυ καλα και κρατηματα .
Πχ αυτο που λεω παραπανω ειχα στο αυτοκινητο 2 ατομα που δεν με αφηνουν να παω πανω απο 120 με 130.Το πηγα καποια στιγμη 170 προσπερασεις στροφες και δεν καταλαβανε τιποτα.Ααα και απο θορυβο ελαχιστο εως που δεν καταλαβαινεις πως ειναι diesel -
Πάω να το πάρω αν είναι έτσι όπως τα λεςΚαπου εκει ,απο 5.8 μεχρι 6.2 .Απλα να ξερεις για να το πετυχεις πρεπει να το οδηγησεις σαν diesel οχι σαν βενζινη ,δηλαδη δεν τερματιζεις ταχυτητες και μετα αλλαζεις εκει θα σου καψει.Το επαθα εγω στην αρχη και μου κοπηκαν τα ποδια καπου στο 7.5 μου εδειχνε.Αν ομως το πας κανονικα και αρπαγματα εχει πααααρα πολυ καλα και κρατηματα .
Πχ αυτο που λεω παραπανω ειχα στο αυτοκινητο 2 ατομα που δεν με αφηνουν να παω πανω απο 120 με 130.Το πηγα καποια στιγμη 170 προσπερασεις στροφες και δεν καταλαβανε τιποτα.Ααα και απο θορυβο ελαχιστο εως που δεν καταλαβαινεις πως ειναι dieselΓια αυτόματο θα πάω οπότε με τις αλλαγές δεν θα έχω θέμα!
Πάντως είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα, οπότε και λίγο παραπάνω να καίει συγχωρείται -
@vagelis4 said in [Kia XCeed -
Για αυτόματο θα πάω οπότε με τις αλλαγές δεν θα έχω θέμα!
Πάντως είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα, οπότε και λίγο παραπάνω να καίει συγχωρείταιΑυτο ηθελα να σου γραψω ,το μονο που μετανοιωσα που δεν το πηρα αυτοματο.ειναι πανεμορφο το ατιμο.
Αντε με το καλο.
Περιμενω νεα σου -
@Vagelis4 αναφέρθηκε και ανωτέρω πως σε αυτόν τον όμιλο πάντα τα DCT έχουν χαμηλότερη κατανάλωση & ρύπους συνδυάζοντας πάντα ανώτερες επιδόσεις σε σχέση με τον αντίστοιχο κινητήρα με μηχανικό κιβώτιο. Με DCT (δυστυχώς δεν το έχω οδηγήσει παρά μόνο βενζίνη 1000cc manual 120ps που το είχε td η εδώ αντιπροσωπεία τέλη του 2019) αυτό το αμάξι πρέπει να είναι απόλαυση...
-
Alex με τα φιμέ που έβαλες βλέπεις διάφορα στο αμάξι? Είναι δροσερό γενικά;
-
Alex με τα φιμέ που έβαλες βλέπεις διάφορα στο αμάξι? Είναι δροσερό γενικά;
Ναι ειναι αλλα προσεξε μην κανεις το ιδιο λαθος με εμενα γιατι οταν μου ειπαν δωρο τα φιμε ειπα οκ και εφυγα και μου εβαλαν τον ιδιο τονο με τα πισω και ειναι λιγο σκοτεινα για οπισθεν να δεις πλαϊνους καθρεπτες,να βαλεις ενα τονο πιο ανοιχτους.Βλεπεις στα προηγουμενα 4 (ολοι μου ειχαν δωρο φιμε)ολοι μου ελεγαν απο μονοι τους πως θα βαλουν ενα τονο πιο ανοιχτο και νομιζα πως και εδω θα ειναι το ιδιο
-
Τελικά με πήραν τηλέφωνο η αντιπροσωπεία πάει για τέλος του έτους η παράδοση του αυτοκινήτου.
Μόνο αν δεν πάρω το 48v θα το έχω Μάιο ή Ιούνιο... -
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά μετά ένα χρόνο θα υπάρχουν 5-10 νέα μοντέλα στην αγορά και άλλα τόσα ανανεωμένα, που μπορεί να κοστίζουν και λιγότερο και θα τους περιμένετε ?
-
@criuser said in Kia XCeed - crossover:
Συγνώμη βρε παιδιά, αλλά μετά ένα χρόνο θα υπάρχουν 5-10 νέα μοντέλα στην αγορά και άλλα τόσα ανανεωμένα, που μπορεί να κοστίζουν και λιγότερο και θα τους περιμένετε ?
Τα οποία πάλι θα θέλουν κανα χρόνο παράδοση ή θα έχουνε 30% πιο ακριβά. Άστο, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν χάνει κάτι να έχει την παραγγελία να τρέχει και εαν βγει κάτι καλύτερο στο μεσοδιάστημα, ακυρώνει και παίρνει το καλύτερο. Το να τρέχει μια παραγγελία δεν κοστίζει κάτι, win/win ειναι.
-
@fanis75 said in Kia XCeed - crossover:
Τα οποία πάλι θα θέλουν κανα χρόνο παράδοση ή θα έχουνε 30% πιο ακριβά. Άστο, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν χάνει κάτι να έχει την παραγγελία να τρέχει και εαν βγει κάτι καλύτερο στο μεσοδιάστημα, ακυρώνει και παίρνει το καλύτερο. Το να τρέχει μια παραγγελία δεν κοστίζει κάτι, win/win ειναι.
Φάνη, επειδή όμως ήμουν στην ίδια φάση και μάλιστα μετά από ήδη 1 ακύρωσή μου λόγω λάθους αυτοκινήτου, όπως επίσης και ότι έχω έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή που θέλει το AUDI μου χθες, εγώ δεν μπορούσα να περιμένω και να είναι win/win. Οπότε βρήκα το Sportage ετοιμοπαράδοτο και παρόλο ότι είναι πιο ακριβό το έκλεισα.
-
@polioan said in Kia XCeed - crossover:
Φάνη, επειδή όμως ήμουν στην ίδια φάση και μάλιστα μετά από ήδη 1 ακύρωσή μου λόγω λάθους αυτοκινήτου, όπως επίσης και ότι έχω έναν ενδιαφερόμενο αγοραστή που θέλει το AUDI μου χθες, εγώ δεν μπορούσα να περιμένω και να είναι win/win. Οπότε βρήκα το Sportage ετοιμοπαράδοτο και παρόλο ότι είναι πιο ακριβό το έκλεισα.
Και πολύ καλά έκανες!!
-
Ετσι ακριβώς. Δεν μπορείς να περιμένεις τόσο για αμάξι με τόσες αβεβαιότητες...
-
Ετσι ακριβώς. Δεν μπορείς να περιμένεις τόσο για αμάξι με τόσες αβεβαιότητες...
Φυσικά και μπορείς, εαν δεν το έχεις άμεση ανάγκη. Εαν το έχεις ανάγκη, αλλάζει το πράγμα.
-
Το θεμα ειναι να παρεις κατι που θελεις οχι απλα ροδες.Αν μπορει καποιος να περιμενει και να ψαχνει ταυτοχρονα να βρει καποιο ετοιμοπαραδοτο-ακυρωση απο αλλον ,δυσκολο αλλα οχι απιθανο.Ποια αντιπροσωπεια αυτην την στιγμη σου φερνει αυτο που θες και γρηγορα?Καμμια
-
Καλύτερα θα σου βγει..θα μου το θυμηθείς..το Sportage αυτή τη στιγμή είναι τρομερή επιλογή και μέσα σε όλα..
Επίσης, όσο γρηγορότερα πάρεις το αυτοκίνητό σου, τόσο γρηγορότερα και περισσότερο θα το χαρείς.. έχει αξία αυτό που σου λέω το τελευταίο..
-
@dublin said in Kia XCeed - crossover:
Καλύτερα θα σου βγει..θα μου το θυμηθείς..το Sportage αυτή τη στιγμή είναι τρομερή επιλογή και μέσα σε όλα..
Επίσης, όσο γρηγορότερα πάρεις το αυτοκίνητό σου, τόσο γρηγορότερα και περισσότερο θα το χαρείς.. έχει αξία αυτό που σου λέω το τελευταίο..
Βασιζομαι στα λόγια σου dublin!
Και εγώ λέω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή τελικά...
Δεν είναι μόνο ότι όσο πιο γρήγορα θα το πάρω θα το χαρώ... Είναι ότι δεν θέλω να γκαντεμιασω άλλο την κατάσταση και χαλάσουν οι δοσοληψίες 🤪 -
Πάντως είναι από τα πιο όμορφα αυτοκίνητα, οπότε και λίγο παραπάνω να καίει συγχωρείταιΑυτο ηθελα να σου γραψω ,το μονο που μετανοιωσα που δεν το πηρα αυτοματο.ειναι πανεμορφο το ατιμο.
Αντε με το καλο.
Περιμενω νεα σουΠήγα ρώτησα σήμερα, σε εναν χρόνο η παράδοση λέει.
Μέχρι και ο πωλητής με απέτρεψε κάπως -
@vagelis4 said in Kia XCeed - crossover:
Αντε με το καλο.
Περιμενω νεα σουΠήγα ρώτησα σήμερα, σε εναν χρόνο η παράδοση λέει.
Μέχρι και ο πωλητής με απέτρεψε κάπωςΣε τι σε απετρεψε?Εγω παντως με τον δικο μου που συζητουσα μου ειπε πως καλυτερα να περιμενεις παραπανω και να παρεις mildhybrid παρα το απλο.
Kia XCeed - crossover