-
Όποιος πέρναγε απεξω από την τραπεζα έπαιρνε δάνειο... Και κάπως έτσι ο ιδιωτικός δανεισμός από 10 δις το 2001 έφτασε στα 110 δις το 2008... Η ΤΤΕ τους έλεγε μπορείτε να δώσετε έως 50.000 καταναλωτικα ανα άτομο... Μαθητής λυκειου είχε πάρει καταναλωτικό με την ταυτότητα του πατέρα του (ο οποίος όταν το έμαθε έγινε το έλα να δεις στην τράπεζα).
Πάντως νομίζω ότι στο ακίνητο σαν επενδυση εκτός από το location παίζει ρόλο και το timing που θα μπεις και θα βγεις. Πχ εχω γνωστό που δεν είναι του χώρου των ακινήτων και έκανε house flipping, αγόρασε ένα παλιό διαμέρισμα στα Πατήσια στην κρίση με 30.000, το ανακαίνισε με 25.000, και το πούλησε πρόσφατα στα 150.000.
-
#gyftoi_astoi
#chalandri_meria
#aftoi_eisaste -
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
#gyftoi_astoi
#chalandri_meria
#aftoi_eisasteΟ σχεδιαστής,αρχιτέκτονας,μηχανικός,κατασκευαστής, θέλουν κρεμάλα, και αυτοί που θα αγοράσουν εκει τους απαγορεύεις να ξαναψηφίσουν, πέρναγα κάθημερινά απο εκει και τώρα κάνω κύκλο,να μην βλέπω αυτή την ασχήμια.
-
Πήρε άδεια αυτή η όψη από την πολεοδομία?
-
Παίδες αφού όλοι γουστάρουμε #Anaptyksi και στο μέλλον θα κατοικούνε οι μισοί σε "AirBnb" (για όσες βραδιές έχουν να πληρώσουν νοίκι, #opos Ameriki) και θα #gamane σε "AirBnB" ημιδιαμονής, γιατί να είναι πληκτικό και νεοελληνικό το κτίριο σαν το τηλεοπτικό Ρετιρέ, κι όχι απλά εκτρωματικό;
Δηλαδή, πόση αισθητική διαφορά έχει απ' αυτό;
-
#gyftoi_astoi
#chalandri_meria
#aftoi_eisasteGaudism απο ξεβλαχεμα ελληνικη αισθητικη με εξαρτηματα απο 3d εκτυπωτη ,αλλά αυτοι ειστε ,ετσι διωχνετε απο την ελλαδα τις μεγαλοφυιες .
-
#free_willy
-
#free_willy
Αν το σχολιο σου για μενα ειναι ειρωνικο , τοτε μαλλον πρεπει να επεξηγησω το δικο μου σχολιο , το οποιο ηταν ειρωνικο αλλά οχι προς εσενα αλλά για τους κατασκευαστες του ακινητου και υποστηρικτικο προς το δικο σου.
Νομιζα οτι βαζοντας το 3d εκτυπωτη που παραπεμπει στον απολυτο τραγελαφο της ελληνικης αυτοκινησης λεγε με chaos αλλά το το ξεβλαχεμα του κωστοπουλου συν το αυτοι ειστε οτι ηταν αρκετα και εβγαζε νοημα . -
@otso said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
#free_willy
Αν το σχολιο σου για μενα ειναι ειρωνικο , τοτε μαλλον πρεπει να επεξηγησω το δικο μου σχολιο , το οποιο ηταν ειρωνικο αλλά οχι προς εσενα αλλά για τους κατασκευαστες του ακινητου και υποστηρικτικο προς το δικο σου.
Νομιζα οτι βαζοντας το 3d εκτυπωτη που παραπεμπει στον απολυτο τραγελαφο της ελληνικης αυτοκινησης λεγε με chaos αλλά το το ξεβλαχεμα του κωστοπουλου συν το αυτοι ειστε οτι ηταν αρκετα και εβγαζε νοημα .προφανως για τους κατασκευαστες ηταν - δεν χρειαζεται να σερνεται και η εικονα στα ριπλάι
-
δεν χρειαζεται να σερνεται και η εικονα στα ριπλάι
γιατί ρε, άσε να το βλέπουμε να το εμπεδώσουμε...
εσείς οι κομμουνισταί πάλι, θέλετε τίποτα σοβιετικά κουτιά με κοινόχρηστες τουαλέτες να χτίζονται από τον ΟΕΚ, δεν εχτιμάτε που γίνεται το Χαλάνδρι μεταμοντέρνο Μαϊάμι να ούμε...
-
Eχει πλακα να το εχει φτιαξει ο criuser
-
Οχι αλλά περνάω απ΄ έξω συχνά γιατί είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου.
Ο τελικός όμως κριτής παιδιά είναι η αγορά.
Αν το πουλήσει, τότε είναι επιτυχημένος, έστω και αν σε εμάς μας φαίνεται από περίεργο μέχρι αποκρουστικό.
Αλλά όπως σωστά γράψατε, υπάρχουν πολλά που εμάς μας φαίνονται περίεργα και αποκρουστικά, ακίνητα, αυτοκίνητα, συσκευές, ρούχα κλπ , αλλά πολλοί τα αγοράζουν.
Για αυτό τελικά είναι υποκειμενική η αισθητική και για αυτό η παροιμία λέει ότι για κάθε νύφη υπάρχει ένας γαμπρός, ή στο πιο σόκιν, δεν μένει κανένα μ... α....το.....
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Οχι αλλά περνάω απ΄ έξω συχνά γιατί είναι στο κέντρο του Χαλανδρίου.
Ο τελικός όμως κριτής παιδιά είναι η αγορά.
Αν το πουλήσει, τότε είναι επιτυχημένος, έστω και αν σε εμάς μας φαίνεται από περίεργο μέχρι αποκρουστικό.
Αλλά όπως σωστά γράψατε, υπάρχουν πολλά που εμάς μας φαίνονται περίεργα και αποκρουστικά, ακίνητα, αυτοκίνητα, συσκευές, ρούχα κλπ , αλλά πολλοί τα αγοράζουν.
Για αυτό τελικά είναι υποκειμενική η αισθητική και για αυτό η παροιμία λέει ότι για κάθε νύφη υπάρχει ένας γαμπρός, ή στο πιο σόκιν, δεν μένει κανένα μ... α....το.....
Δεν καταλαβαίνετε...τα διαμερίσματα αυτά προορίζονται για συγκεκριμένο κοινό...(μάλλον εργολάβους...κηδειών).
-
Εχει έναν κοντά του, αλλά είναι παλαιός και σίγουρα έχει σπίτι...
Εκτός αν το φτιάχνει αυτός...
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Εχει έναν κοντά του, αλλά είναι παλαιός και σίγουρα έχει σπίτι...
Εκτός αν το φτιάχνει αυτός...
Για τον Σ. λες απο το 1950 κατι εχει θάψει τα 3/4 του Χαλανδρίου ( ο πατέρας και εδώ και πολλά-πολλά χρόνια ο γιός )
-
Είναι παλαιοί και ο Σ και ο Κ.
-
Εγώ κόλλησα με εκείνα τα μεγάλα παράθυρα στα πλάγια !!!!
Τι νόημα έχει ;
Να σηκώνεσαι με το βρακί αναμαλιασμένος κάθε πρωί να χαιρετάς τον γείτονα που απο το δικό του άνοιγμα θα είναι είναι στα 2 μέτρα δίπλα σου;;;;Άσε που μου κάνει για παράγοντας κινδύνου , να σκοντάψεις κάπου και να περάσεις απο μέσα κατευθείαν κάτω στο πεζοδρόμιο!
-
Έχει και άλλο. Να θέλεις να κοιμηθείς και να ανάβει το φως ο διπλανός. Και να χτυπάς τον τοίχο για να το σβήσει.
Ή να ξαπλώνεις στο κρεβάτι και να βλέπεις δωρεάν νετφλιξ από την τηλεόραση του διπλανού και αν αλλάξει κανάλι να πάρεις ένα απο αυτά τα universal τηλεχειριστήρια και να το ξαναλαζεις εσύ.
Πέρα από την πλάκα. Δεν είναι τόσο κακό ως σχέδιο.
-
This post is deleted! -
@jammess said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Φυσικά, σε γενικές γραμμές, αυτό είναι ένα πολύ καλό θέμα για συζήτηση και νομίζω ότι πρέπει να εξετάσετε https://mlsworldwide.com/en/sale-greece-voula-residential-house/new-constructions και για όλα newly constructed homes for sale in Voula δεδομένου ότι μου φαίνεται ότι θα μπορείτε να βρείτε κάτι μεταξύ αυτού.
Ακριβώς, ο εργολαβοτέκτονας, αντέγραψε το ανοήτο τρεντ των νοτιων προαστίων που στοχεύουν ουκρανο-ρωσο-μαφιόζους.
Μπάχαλα γενικά.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!