-
Σε κανένα αμάξι μου δε μου έχουν βγάλει πάνελ πόρτας για να γίνει η τοποθέτηση.
(Cupra, 208, Q5, Jazz, 2x147)
-
Σε 3 αυτοκινητα και εγω με llumar τα τελευταια 20 χρόνια, ποτέ δεν μου εχουν βγαλει τα πανελς.
Στο YC εβαλα τις κεραμικες με κοστος 270 περιπου και ειμαι αρκετα ευχαριστημένος. -
Μεμβράνες έχω βάλει μονο 3M και Llumar σε σοβαρά μαγαζιά από σοβαρούς ανθρώπους με χαρτιά και εγγυήσεις και εδω και 15 χρόνια δεν έχει ξεκολλήσει δεν έχει κάνει φουσκάλες κλπ.
Εχω επισκεφτεί και τους άλλους που ξεκινάμε τον πρόλογο....
εεε τα τριαμί (sic) τα δούλευα αλλά μου έβγαλαν πρόβλημα και τώρα έχω μια άλλη (Μικιμάου εταιρεία...ποτέ δεν λέει ποιά είναι.. ουτε και αυτός ξέρει) με 140 ευρώ στα περνάω σε ολο το αμαξι..
... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ρεε -
Btw η 3Μ ζήτησε 1700€ για ppf σε όλο το μπροστινό. Από προφυλακτήρα μέχρι Α-πιλλαρ συν καθρέφτες. Πάρα πολλά. Δεν τα δίνω για το ΨΨ.
Μισό καπώ και μισά φτερά ρίχνουν το κόστος κατά 300-400€.
-
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
Όλοι οι εγκαταστάτες που βάζουν αντιηλιακές μεμβράνες εκτός από τις σαπουνάδες,βγάζουν και τα πάνελ από τις πόρτες για την τοποθέτηση ή υπάρχουν και κάποιοι που τις βάζουν χωρίς να χρειαστεί αυτή η διαδικασία;
Εξαρτάται το αυτοκίνητο. Στο meriva B η llumar τα έβγαλε γιατί το πάνελ ήταν πολύ πομπέ και δεν μπορούσαν να περάσουν την μεμβράνη καλά. Στο Terioς δεν χρειάστηκε.
Το Meriva πίσω ειχε εργοστασιακά φιμέ με μια τίντα που πήγε προς το θερμό.. δεν ηταν ουδέτερο γκρι δλδ. Οι άνθρωποι βρήκαν ακριβώς την απόχρωση και έκαναν match 100%. Αυτό δεν γίνεται σε μαγαζιά που έχουν τα ρολά με τις μικιμάου μεμβράνες πεταμένες στο πάτωμα και τα γατιά να τρίβονται πάνω τους.
Επίσης δεν υπάρχει τρόπος να μπει μεμβράνη χωρίς σαπουνόνερο πρέπει να γλυστρίσει για να μπει στη θέση της. Είναι μεγάλη επιφάνεια και δεν μπορείς να έχει ακρίβεια με την μια. Εγω οταν περνάω αυτοκόλλητα χρησιμοποιώ σαπουνόνερο ή αζαξ.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Btw η 3Μ ζήτησε 1700€ για ppf σε όλο το μπροστινό. Από προφυλακτήρα μέχρι Α-πιλλαρ συν καθρέφτες. Πάρα πολλά. Δεν τα δίνω για το ΨΨ.
Μισό καπώ και μισά φτερά ρίχνουν το κόστος κατά 300-400€.
Σε ασπρο απλο χρώμα υπάρχει λόγος να το κάνεις? Για μενα ρωτάω
-
Σχετικά είναι όλα...κάποιος θα πει ότι με αυτά τα χρήματα ξαναβάφεις το μισό αμάξι. Εάν είχα πάρκινγκ στο σπίτι και στο γράφειο όπως έχω για το Cupra τότε όχι δε θα έβαζα όπως δεν έχω βάλει και στο Cupra. Χωρίς πάρκινγκ ναι θα έβαζα σε οποιοδήποτε χρώμα.
Επίσης μετράει και ο τρόπος και η συχνότητα που ταξιδεύει κάποιος. Οι μονές φθορές που έχω στο χρώμα του αυτοκινήτου είναι από πετραδάκια στα ταξίδια κι αυτά θέλω όσο γίνεται να περιορίσω με το ppf στο ΨΨ.
-
Καλημέρα, όσοι περιμένετε για Ιανουάριο είχατε κάποια ενημέρωση;
-
Ακόμα 5/1 δείχνει το σύστημα, για το δικό μου τουλάχιστον.
-
Μόλις παρέλαβα! Το άφησα στο γκαράζ στο σπίτι και μόλις πάω θα αρχίσω να το ψαχουλεύω!
-
Kαι σε εμένα ο πωλητής προχθές με διαβεβαίωσε ότι παραμένει το 5/1 αν και έχω πολλές αμφιβολίες..
-
Πρώτες εντυπώσεις, όμορφο, αθόρυβο, διαστημικά όργανα.
Ήρθε άδειο απο βενζίνη. 40 λίτρα ρεζερβουάρ. -
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Ήρθε άδειο απο βενζίνη. 40 λίτρα ρεζερβουάρ.Καλοτάξιδο...
-
Μας μάμησες...πες μου ότι το πρώτο του πλύσιμο δεν ήταν βούρτσα σε βενζινάδικο...
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Ήρθε άδειο απο βενζίνη. 40 λίτρα ρεζερβουάρ.Καλοτάξιδο...
Ευχαριστώ. Τα παράθυρα κλείνουν και ανοίγουν αυτόματα από το τηλεκοντρόλ. Κλιματισμό-καλοριφέρ μπορείς να τα βάλεις από την εφαρμογή.
Δεν βλέπω να μπορώ να το κλειδώσω-ξεκλειδώσω από την εφαρμογή αν και έχει επιλογή. Ίσως θέλει το σύστημα έξυπνης εισόδου που έχει το style.
Οι συνδεδεμένες υπηρεσίες, δηλαδή οι χάρτες έχουν ισχύ αν θυμάμαι καλά για 4 χρόνια.
H μαύρη ρίγα αντί για νικελένια του active plus πάνω από τα παράθυρα μια χαρά ωραία είναι.
-
Καλορίζικο!
-
Κουκλίτσα, καλοτάξιδη!!!
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!! Πήρες το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορείς να αγοράσεις σήμερα με αυτά τα χρήματα.
-
Καλοτάξιδο! Περιμένουμε εντυπώσεις...
Toyota Corolla Cross