-
Σήμερα τα ξημερώματα (από τι 1.30 π.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ.) έκλεψαν κάτω από το σπίτι μου στο Ίλιον (Αθήνα) την BMW μου.
-
@khabrache7 said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Σήμερα τα ξημερώματα (από τι 1.30 π.μ. μέχρι τις 6.00 π.μ.) έκλεψαν κάτω από το σπίτι μου στο Ίλιον (Αθήνα) την BMW μου.
Ε πες μας μοντελο χρωμα, κτλ
-
Καλησπέρα παιδιά,
Κλέψανε ένα μηχανάκι πριν από 10 μέρες ενός γνωστού στην περιοχή του Παγκρατίου, ένα sym symphony αν δεν κάνω λάθος του 2020, καινούριο δλδ. Δε χτύπησε ποτέ συναγερμός και δεν το άκουσε κανένας εκεί στην πολυκατοικία, ούτε καν ο ξάδερφος του που έχει 24ωρο μαγαζί 1 στενό πιο πέρα. Το βρήκαν σμπαράλια πριν από 2-3 μέρες παρατημένο στον Υμηττό. Γνωρίζει κανείς πέρα από την τροχαία τι κινήσεις πρέπει να κάνει;
-
@pgp737ng said in Κλοπή C-hr:
@m3rlin said in Κλοπή C-hr:
…..
Δευτέρα θα το πάω συνεργείο και βλέπουμε. Λογικά θα τα αναλάβει όλα η ασφάλεια γιατί ειδα οτι καλύπτει τα παντα σε περίπτωση κλοπής.
……Μέρλιν, θα ήθελα να μάθω αν με την ασφαλιστική σου, (HD) είσαι ευχαριστημενος μετά από αυτό το συμβάν.
Απόλυτα ευχαριστημένος. Από περίπου 4300€ της επισκευής πλήρωσα τα 75€ συμμετοχή που έλεγε το συμβόλαιο. Επειδή έπρεπε να δώσω προκαταβολές στο συνεργείο τα πλήρωσα εγώ κ μόλις επισκευαστικε και έστειλαν τα τιμολόγια σε 3-4 μέρες πληρωθηκα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου κ ότι έγγραφο χρειάστηκε το έστειλα ηλεκτρονικά.
-
…..
Δευτέρα θα το πάω συνεργείο και βλέπουμε. Λογικά θα τα αναλάβει όλα η ασφάλεια γιατί ειδα οτι καλύπτει τα παντα σε περίπτωση κλοπής.
……Μέρλιν, θα ήθελα να μάθω αν με την ασφαλιστική σου, (HD) είσαι ευχαριστημενος μετά από αυτό το συμβάν.
Απόλυτα ευχαριστημένος. Από περίπου 4300€ της επισκευής πλήρωσα τα 75€ συμμετοχή που έλεγε το συμβόλαιο. Επειδή έπρεπε να δώσω προκαταβολές στο συνεργείο τα πλήρωσα εγώ κ μόλις επισκευαστικε και έστειλαν τα τιμολόγια σε 3-4 μέρες πληρωθηκα. Δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου κ ότι έγγραφο χρειάστηκε το έστειλα ηλεκτρονικά.
Τέλεια. Για ποιά ασφάλεια μιλάμε;;;
-
-
…..
Χρησιμοποιήσεις την μικτή ή την απλή ασφάλεια κλοπής?
-
@yem said in Κλοπή C-hr:
…..
Μεικτή έχω, αλλα συγκεκριμένη κάλυψη αφορά την Μερική Κλοπή. Προσοχη, αν είχα μόνο ολική κλοπή δεν θα έπαιρνα τιποτα. Πάντα κάνουμε μερική κλοπή.
-
@alexandros-k said in Κλοπή C-hr:
@ggab said in Κλοπή C-hr:
Τέλεια. Για ποιά ασφάλεια μιλάμε;;;
Hellas Direct
Άψογα γιατί αυτή έχουμε στην οικογένεια εδώ και δύο χρόνια αλλά ευτυχώς δεν την χρειαστήκαμε για να έχω άποψη!!!
-
@yem said in Κλοπή C-hr:
…..
Μεικτή έχω, αλλα συγκεκριμένη κάλυψη αφορά την Μερική Κλοπή. Προσοχη, αν είχα μόνο ολική κλοπή δεν θα έπαιρνα τιποτα. Πάντα κάνουμε μερική κλοπή.
Εννοείται ότι ακόμα και οι απλές ασφάλειες πρέπει να είναι φουλ σε προστασία , αφού ξεμπέρδεψες όλα καλά !
-
Κλοπή Vitara φιλου. Κλαπηκε χθες απο Αγια Παρασκευή new vitara, γαλάζιο - μαύρο gl+ με λατ. κρος και ψηλωμα. Πινακιδα ΙΥΙ1395. Εχει βαθουλωματα απο χαλαζι στην οροφη. Οποιος το δει μηνυμα! Ευχαριστω!
-
#mono_vitara και για τους κλέφτες λοιπόν!
Κάνω πλάκα γιατί ο φίλος δε μας διαβάζει, εύχομαι να το βρει όπως του το πήραν.
Το είχε ασφαλισμένο; -
Ναι το είχε, το περίεργο είναι πως κλέβουν ευθαρσώς μέρα μεσημέρι ! κάτι που συνηθίζεται πέριξ των σταθμών του μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας και Κορωπί τις εργάσιμες ώρες. Τώρα αν δεν πάει προς Έβρο για μεταφορά λαθρομεταναστών τότε πάει για Μενίδι/Ασπρόπυργο για ανταλλακτικά.
-
Να υπήρχε θεός να τους έκοβε τα χέρια από τη ρίζα.
-
@georgemit said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Να υπήρχε θεός να τους έκοβε τα χέρια από τη ρίζα.
Δεν χρειάζεται, απλά ας έκανε σωστά την δουλειά της η Αστυνομία και το κράτος. Γιατί ξέρουν ποιοι είναι, αλλά δεν τους ενοχλούν, είναι κοινωνικά ευπαθής ομάδες λένε και κουραφέξαλα.
-
Αγία Παρασκευή που ακριβώς;
Γενικά σηκώνουν ότι θέλουν, δεν ενοχλείται κανείς. -
Αγία Παρασκευή έχουν πάρει αμάξι πάνω στην Αγ. Ιωάννου μέρα μεσημέρι. Δεν μασάει η περιοχή.
-
@antonakis said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Αγία Παρασκευή έχουν πάρει αμάξι πάνω στην Αγ. Ιωάννου μέρα μεσημέρι. Δεν μασάει η περιοχή.
Νιώθουμε ασφάλεια!
-
-
Κλασική περίπτωση βλάβης ...κυριολεκτικά γιατί τα V8 M3 εχουν γνωστό πρόβλημα στον κινητήρα (μέταλλα στροφάλου ) που αν δεν το προλάβεις μιλάμε για γερό πακέτο
Μάλλον απογοητευμένος απο την BMW ήθελε τα λεφτά της ασφάλειας να αγοράσει υβριδικό toyota
Όλο το σκηνικό μοιάζει στημένο ... καλά ούτε συναγερμό!!!
Ιδιοκτήτης Μ3 και η επιχείρηση του δεν είχε προβολείς και κάμερες !!!
Πονηρός που την πάτησε.
Ανακοινώσεις κλοπων