-
@cirus said in Toyota Corolla 2019:
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
Καλημέρα στη παρέα. Έχοντας διαβάσει όλα τα σχόλια για το corolla hybrid χαίρομαι που τελικά έκανα τη παραγγελία περιμένοντας 6 μήνες να έρθει. Toyota Corolla sedan χάλκινο χρώμα έκδοση active παραγγελία τον Απρίλιο και τώρα είναι στο τελωνείο περιμένω παραλαβή. Ειλικρινά θαυμάζω εσάς που μπορείτε κι έχετε τόση υπομονή χωρίς να την χάσετε και περιμένετε 1.5 έως και 2 χρόνια να παραλάβετε! Εγώ στους 6 μήνες ήμουν οριακά για ακύρωση.
Με το καλό φίλε. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ με πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα
Ευχαριστώ πολύ! Ανυπομονώ να το οδηγήσω.
-
Καλοτάξιδο!
-
-
Με το καλό να παραλάβεις
-
Καλοτάξιδο και αν το χαρείς με Υγεία!!
-
Καλοτάξιδο και καλά χλμ!!!
-
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας! Να είστε καλά. Καλά χιλιόμετρα ασφαλή σε όλο τον κόσμο
-
Καλοταξιδο αμαξαρα
-
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Καλοταξιδο αμαξαρα
Ευχαριστώ πολύ! Όντως αμαξαρα, για τα δικά μου μάτια
-
@george-2 said in Toyota Corolla 2019:
@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:
Καλοταξιδο αμαξαρα
Ευχαριστώ πολύ! Όντως αμαξαρα, για τα δικά μου μάτια
Για τους περισσοτερους απο ΜΑΣ
-
έφτασα τα 23.000 χλμ και το αυτοκίνητο το αγαπώ...
είμαι λίγο περίεργος όμως με τους θορύβους κ ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως μπορώ να λύσω ένα ταπ ταπ ήχο που ακούγεται καμιά φορά απο το πίσω μέρος (καθίσμτα? πορτ μπαγκάζ)
συγγνώμη που δεν μπορώ να το εντοπίσω πιο συγκεκριμένα, απλά το αναφέρω μήπως το ακούει κ κάποιος άλλο
-
@steliosfan said in Toyota Corolla 2019:
είμαι λίγο περίεργος όμως με τους θορύβους κ ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως μπορώ να λύσω ένα ταπ ταπ ήχο που ακούγεται καμιά φορά απο το πίσω μέρος (καθίσμτα? πορτ μπαγκάζ)
συγγνώμη που δεν μπορώ να το εντοπίσω πιο συγκεκριμένα, απλά το αναφέρω μήπως το ακούει κ κάποιος άλλο
Εαν ακούμε το ίδο, εγώ το εντόπισα από την εταζέρα στο σημείο που ακουμπάει στο πλαστικό του χώρου αποσκευών. Το έλυσα σε 1' με 2 τσοχάκια.
-
Φιλε τσεκαρε το πλαστικο πλαισιο που ειναι γυρω απο την πινακιδα κυκλοφοριας...σε μενα αυτο φταιει!!!
-
Στο δικο μου που και που ακουγεται ενας ηχος απο το μηχανισμό της ζωης επιβατη πισω απο το συνοδηγο. Συν τα παραθυρα που ειπαμε πιο πανω.
Απογοητευτικο για Toyota με 8000km. Στα 4 Renault που ειχαμε τα τελευταια 20 χρονια,δεν ακουστηκαν ποτε τετοιου ειδους ηχοι,ακομα κι οταν φτασαν στα 200.000 χλμ. -
35 και σήμερα και όσες ακόμα βάλουν αυτοί στον Δεκέμβριο. Τελειώνετε λέμε!!!!
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
Tελευταίος μήνας παραγωγής ΜΥ22 είναι ο Δεκέμβριος νομίζω.
-
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
Tελευταίος μήνας παραγωγής ΜΥ22 είναι ο Δεκέμβριος νομίζω.
Αναφέρομαι στην ανακοίνωση τιμών του νεου μοντέλου και πότε φτάνει Ελλάδα
-
Στην Αμερική βγαίνει φτηνότερο από την προηγούμενη έκδοση
"Those looking for maximum efficiency will be happy to hear the 2023 Corolla Hybrid LE is now $1,250 cheaper than it was last year. Not only that, but it also packs a greater punch as combined output has increased by 13 hp and 10 lb-ft to a grand total of 134 hp and 156 lb-ft. "
-
Στην Αμερική βγαίνει και με 4 άλογα λιγότερα.
-
Toyota Corolla 2019