-
Kαλοτάξιδο,από τα ωραιότερα χρώματα!
-
Βραχυκύκλωσε το τάμπλετ από τα σάλια μου…
Καλορίζικο να είναι…καλά και ασφαλή χιλιόμετρα! -
....ναρα
γουελ νταν τεκνον
καλα χιλιομετρα -
πανέμορφο. Καλοτάξιδο.
-
-
Καλοτάξιδο!
-
Ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Να μαστε όλοι υγιείς!
-
-
-
Ασύρματη φορτιση σε ποια έκδοση υπάρχει?
-
-
Ασύρματη φορτιση σε ποια έκδοση υπάρχει?
αυτό ψάχνω και εγώ, το αναφέρουν στο εγχειρίδιο αλλά δεν έχω βρει άλλες πληροφορίες. επίσης δεν έχει αναπτήρα στην αντίστοιχη υποδοχή.
Αναπτήρα κανενα δεν εχει. Όλοι το λενε "πακετου καπνηστου" που ειχε τασακι και αναπτήρα. Δεν ξερω αν το εχουν ως επιλογη εδω.
-
Καλησπέρα να ρωτήσω αν παρατηρήσατε. Τα πίσω φλάς ανάβουν μονοκόμματα ή με δυναμική κίνηση από μέσα προς τα έξω. Παρατήρησα τα δικά μου ανάβουν μονοκόμματα ενώ σε βιντεάκια δοκιμών φαίνονται να είναι δυναμικά. Είναι για τις πολύ πλούσιες εκδόσεις, έτσι;
-
Καλησπέρα να ρωτήσω αν παρατηρήσατε. Τα πίσω φλάς ανάβουν μονοκόμματα ή με δυναμική κίνηση από μέσα προς τα έξω. Παρατήρησα τα δικά μου ανάβουν μονοκόμματα ενώ σε βιντεάκια δοκιμών φαίνονται να είναι δυναμικά. Είναι για τις πολύ πλούσιες εκδόσεις, έτσι;
Τα δυναμικά πάνε παρέα με τα matrix φώτα μπροστά...
-
Τα δυναμικά πάνε παρέα με τα matrix φώτα μπροστά...
Ok! Σε ευχαριστώ για την απάντηση!
-
Εμαθα οτι φιλος φιλου επέστρεψε ενα DS4 2 μηνων ...οι λογοι δυο
Πολλα glitches στο software τα οποια δεν σταματησαν παρα τα επαναλαμβανομενα 4-5 updates.
Εμφανιση βαθουλωματων στο πορτμπαγκαζ το οποιο αποδειχθηκε οτι ειναι πλαστικο....
Ακουγεται παραδοξο οτι επιστραφηκε αυτοκινητο - χρηματα αλλα ετσι εγινε....
Αντίστοιχα θεματα με bugs εχουν αναφερθει και στο εξωτερικο...!
-
Πταίσματα...οπως έχουμε πει Γαλλικό παίρνεις για άλλες χάρες και φυσικά εαν έχει χρήματα.
Στα περισότερα σύγχρονα αυτοκίνητα πλαστική είναι η πόρτα του χώρου αποσκευών για μείωση βάρους.
-
Πταίσματα...οπως έχουμε πει Γαλλικό παίρνεις για άλλες χάρες και φυσικά εαν έχει χρήματα.
Στα περισότερα σύγχρονα αυτοκίνητα πλαστική είναι η πόρτα του χώρου αποσκευών για μείωση βάρους.
Οταν μεσα σε 2 μηνες πηγαινεις 4-5 φορες για αναβαθμιση και συνεχως το αυτοκινητο βγαζει συνεχως errors και βρισκεις τον συναγερμο εκτος (οπως μου ειπε) ενω εχεις δωσει 35Κ ....δεν νομιζω οτι μιλαμε για πταισμα αλλα μαλλον για προβλημα και μαλιστα σοβαρο...
Το καπο ναι προφανως ειναι και σε αλλα αυτοκινητα για λογους βαρους...
Αλλα οταν η απαντηση ειναι οτι ειναι προβληματικο το καλουπι και θα παραγγελθει ολοκληρη νεα πορτα για να αντικατασταθει η κατασταση ειναι εξοργιστικη.Τι να κανει καποιος την τελεια αναρτηση οταν υπολειτουργει το λειτουργικό του αυτοκινητου...
-
Όπως λέω (λίγο ειρωνικά γιατι παρεξηγείται ο γραπτός λόγος)....πταίσματα!! Τα Γαλλικά θέλουν ανάλογο bon viveur τρόπο ζωής....εαν κάποιον τον απασχολούν αυτά τα θέματα δεν κάνει για Γαλλικά. Όπως και ο γάτος, έχει μείνει 1-2 μήνες χωρίς αμάξι....εεε και?? Πταίσματα λεμε....και μην ξεχνάμε φταίνε οι Γερμανοί πάντα! Θα τα εξηγήσει πιο σωστά ο Κρούζερ!
-
Προφανώς για να του κάνουν δεκτή αναστροφή πώλησης το συγκεκριμένο αμάξι θα είχε κατασκευαστικό θέμα.
Αυτό είναι και σωστό από την πλευρά της αντιπροσωπείας.
Οχι σαν γνωστό μου γιατρό που είχε ραγισμένο κινητήρα σε καινούργιο Α3 και η αντιπροσωπεία του έλεγε ότι δεν ξέρει να οδηγεί και τελικά ο άνθρωπος έμπλεξε.
Η εμένα με τρύπιο δοχείο υδραυλικού τιμονιού σε καινούργιο ML που περίμεναν να κλείσει χρόνος και να βγεί από την εγγύηση, γιατί ήταν λήζινγκ.
DS4 2021