-
@ss_76 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
- Καθαρισμός κινητήρα με βρεγμένα παγάκια και green star, ενυδάτωση πλαστικών με topstar, υγρό πλυστικής autoglym ultimate screen wash
Ωραίος ψυχαναγκασμος, όταν λέμε με βρεγμένα παγάκια τι εννοούμε? Μήπως πανάκια?
-
Όχι με παγάκια το ξέρω και εγώ. Τα θρυμματίζεις στο μουλτι.
Λενε μειώνει την κατανάλωση
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@ss_76 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
- Καθαρισμός κινητήρα με βρεγμένα παγάκια και green star, ενυδάτωση πλαστικών με topstar, υγρό πλυστικής autoglym ultimate screen wash
Ωραίος ψυχαναγκασμος, όταν λέμε με βρεγμένα παγάκια τι εννοούμε? Μήπως πανάκια?
Οχι ρε απλα ειναι για το τελος, τα βαζεις στο ουισκακι και καθεσαι και απολαμβανεις το εργο
-
@mastoras78 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Έξι ώρες μόνο?? Ωραίος πρέπει να έλιωσες. Όταν λες γυάλισμα με την srp εννοείς πέρασμα με το χέρι? Μετά από πόση ώρα την αφαίρεσες
Εσυ τι αναρωτιεσαι? Κατσε να βρω ευκαιρια να κατεβω με το x και θα βαρεσουμε 16ωρο
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εσυ τι αναρωτιεσαι? Κατσε να βρω ευκαιρια να κατεβω με το x και θα βαρεσουμε 16ωρο
Με το καλό σε περιμένω!
-
Με το καλό σε περιμένω!
Πλακα κανω. Σιγα μην κατεβω και κατσουμε να πλενουμε τα αυτοκινητα χαχα.
Επισης θα κατεβω μονο με εναν ορο... Να πιω καφε με τον lap -
Με το καλό σε περιμένω!
Επισης θα κατεβω μονο με εναν ορο... Να πιω καφε με τον lapΚανείς δεν ξέρει αν ο Lap γράφει από Αθήνα ή από Νέα Ζηλανδία
-
@antoniokon said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Με το καλό σε περιμένω!
Επισης θα κατεβω μονο με εναν ορο... Να πιω καφε με τον lapΚανείς δεν ξέρει αν ο Lap γράφει από Αθήνα ή από Νέα Ζηλανδία
Χαχα εγω θα τον φερω αεροπορικως απο οπου και να βρισκεται
-
Απο ένα παράλληλο σύμπαν γράφω παιδιά. Για αυτό να ξέρετε όσο εσείς πλένετε τα αυτοκίνητα σας, τόσο βρομιζουν τα δικά μας.
-
Με το καλό σε περιμένω!
Επισης θα κατεβω μονο με εναν ορο... Να πιω καφε με τον lapΘα πίνουμε καφέ με τον Lap και θα περιποιηθεί τα αμάξια ο φίλος από πάνω που είναι σούπερ σβέλτος!
Θα του φτιάξουμε και φου μπου και θα τον βάλουμε στα σόσιαλ χλαμύδια
-
Πρέπει να είμαστε τζέντλεμεν. Ο καθαρισμός του αυτοκινήτου δεν είναι μόνο χαμαλίκι. Αποτελεί μια απολαυστική ιεροτελεστία. Σε αυτό συντελεί και ο τάξη στην οποία έχουμε βάλει τα αξεσουάρ μας. Το να παίρνεις χίλια μύρια καθαριστικά, κεριά, πανιά κλπ, δεν έχει νόημα, αν είναι φύρδην μίγδην.
Λόγω ασθενείας, σήμερα δε μπορούσα να πάω για πλύσιμο. Έτσι επιδόθηκα στην οργάνωση των υπαρχόντων καθαριστικών σε τρεις κούτες.
1η κούτα: βρίσκεται συνεχώς στο αυτοκίνητο. Είναι ενδεδυμένη με ύφασμα. Μέσα σε αυτήν βρίσκονται τα καθαριστικά πρώτης ανάγκης: σαμπουάν, κερί, σφουγγάρι, πετσέτα, γαλάκτωμα πλαστικών, δερμάτων, υφασμάτων, βούρτσες, αποχνουδωτής, μωρομάντηλλα
2η κούτα: Τα πιο σπάνια. Τα πιο σκληρά σαμπουάν, τα δευτερεύοντα κεριά. κλπ
3η κούτα: Το απόθεμα.
Τελικά, αν η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά, το τακτοποίημα είναι η άλλη μισή.
-
Να μπω και γω στην παρέα.
Τοσο καιρό επλενα λάθος με σφουγγαρι και δεν πρόσεχα. Το πήγαινα και σε πλυντήριο που δεν...... με αποτέλεσμα να γεμίζω αραχνη οπως την λέτε το χρώμα.
Ηρθε η ώρα να μάθω να πλένω λοιπόν χαχαχαχαχα
πηρα meguriars σαμπουαν με κερί. Αγοράσαμε και πιεστικό nilfisk 150bar με αφροποιητη και μαθαίνουμε σιγά σιγά να το πλένουμε χωρίς σφουγγάρι. καλό βγαίνει το αποτέλεσμα νομίζω
από εδώ και πέρα θα το πλένω μόνος μου. δεν το ξαναπάω πλυντήριο
-
Welcome to the club
-
@alexandros-s Περαστικά στον Αλέξανδρο της καρδιάς μας ! Συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά την τακτοποίηση του εξοπλισμού, βοηθάει πολύ.
@cirus Καλά που πήρες και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις βρε μπρό.. τσάμπα γράφουμε κατεβατά εδώ μέσα
Όπως είπε και ο προλαλήσας welcome to the club !@yem αναμένω αποτίμηση "ζημιών" μετά τα σημερινά...
-
@cirus said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Τοσο καιρό επλενα λάθος με σφουγγαρι και δεν πρόσεχα. Το πήγαινα και σε πλυντήριο που δεν...... με αποτέλεσμα να γεμίζω αραχνη οπως την λέτε το χρώμα.
πηρα meguriars σαμπουαν με κερί. Αγοράσαμε και πιεστικό nilfisk 150bar με αφροποιητη και μαθαίνουμε σιγά σιγά να το πλένουμε χωρίς σφουγγάρι. καλό βγαίνει το αποτέλεσμα νομίζω
Στα προβολακια έχεις βάλει κοκκινες μεμβρανες;
-
Έξι ώρες μόνο?? Ωραίος πρέπει να έλιωσες. Όταν λες γυάλισμα με την srp εννοείς πέρασμα με το χέρι? Μετά από πόση ώρα την αφαίρεσες
Ναι με το χέρι. Μέχρι να στεγνώσει, γυάλισα τα κρύσταλλα
-
@alexandros-s Περαστικά στον Αλέξανδρο της καρδιάς μας ! Συμφωνώ απόλυτα όσον αφορά την τακτοποίηση του εξοπλισμού, βοηθάει πολύ.
@cirus Καλά που πήρες και ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις βρε μπρό.. τσάμπα γράφουμε κατεβατά εδώ μέσα
Όπως είπε και ο προλαλήσας welcome to the club !@yem αναμένω αποτίμηση "ζημιών" μετά τα σημερινά...
καλά τωρα που ξύπνησα από λύθαργο μην νομίζεις οτι σε αφήσω υσηχο εσένα
εχουμε και καιρό να βρεθούμε.
-
Οκ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες γιατί οι ώρες μου φάνηκαν λίγες. Μια χαρά
Θα μπορούσες να μη βάλεις καν το turtle wax seal n shine είναι η αλήθεια ή να το πέρναγες σε επόμενο πλύσιμο συντήρησης. Μάλλον το τελευταίο θα έκανα εγώ, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε
-
@georgemit said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@cirus said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Στα προβολακια έχεις βάλει κοκκινες μεμβρανες;
όχι είναι φτιαγμένα πλαστικά για τα προβολάκια από εδώ:
είμαι σωστός κάγκουρας δεν κάνω φτηνοδουλειές
-
Οκ τώρα κατάλαβα τι εννοούσες γιατί οι ώρες μου φάνηκαν λίγες. Μια χαρά
Θα μπορούσες να μη βάλεις καν το turtle wax seal n shine είναι η αλήθεια ή να το πέρναγες σε επόμενο πλύσιμο συντήρησης. Μάλλον το τελευταίο θα έκανα εγώ, έτσι σε δουλειά να βρισκόμαστε που λένε
To seal n shine είναι σφραγιστικό, γι αυτό το πέρασα στο τέλος. Επίσης δίνει όμορφη ματ γυαλάδα στα άβαφα πλαστικά, παρέχοντας προστασία από καιρικά φαινόμενα και uv ακτινοβολία ενώ είναι υδροφοβικό. Στα πλυσίματα όταν είναι βρεγμένο, το χρησιμοποιώ ως drying aid
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ