-
Σε αυτό που είδες άνοιξε το καπω του κινητηρα;
-
@thanassis33 said in Toyota Corolla Cross:
Αφού το δίλιτρο έχει σίγουρα φόρο πολυτελείας (περίπου 440 € τον χρόνο) αναμένουμε μέχρι να έρθει το 1800άρι...
Σωστά
-
Δηλαδή έχετε ΤΩΡΑ τη δυνατότητα να διαθέσετε 35Κ να πάρετε ένα καινούριο αμάξι να το χαρείτε και μόνο εμπόδιο είναι αυτά τα 36,666€ το μήνα?
-
Το είπες και μονος σου...
Δες το νούμερο που σχηματίζεται
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Το είπες και μονος σου...
Δες το νούμερο που σχηματίζεται
-
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Δηλαδή έχετε ΤΩΡΑ τη δυνατότητα να διαθέσετε 35Κ να πάρετε ένα καινούριο αμάξι να το χαρείτε και μόνο εμπόδιο είναι αυτά τα 36,666€ το μήνα?
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Το ότι δεδομένα στο μυαλό κάποιων όλοι έχουν ή θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά στο χέρι για κάθε αγορά με ξεπερνάει...αν ήταν έτσι προσωπικά ακόμα θα ήμουν με το σκούτερ που είχα ως φοιτητής και θα είχα την ίδια πρώτη 32 άρα τηλεόραση του 2003... -
@teo-mak said in Toyota Corolla Cross:
@izz said in Toyota Corolla Cross:
Δεν πάτησα το βίντεο, αλλά να μαντέψω ότι το αυτοκίνητο είναι "διαστημόπλοιο "-"πιστόλι", καί λοιπές "αντικειμενικές" κορώνες......
Τραγελαφος....πατάει το κουμπί που κλείνει αυτόματα το χώρο αποσκευών και λέει ... Τογιότα! Ναι Τογιότα και άλλες 35 μάρκες....
-
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Το ότι δεδομένα στο μυαλό κάποιων όλοι έχουν ή θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά στο χέρι για κάθε αγορά με ξεπερνάει...αν ήταν έτσι προσωπικά ακόμα θα ήμουν με το σκούτερ που είχα ως φοιτητής και θα είχα την ίδια πρώτη 32 άρα τηλεόραση του 2003...Ανέφερα εγώ κάπου ότι είναι υποχρεωτικό όλοι να έχουν 35 κασέρι? Ακριβώς γι΄ αυτό είπα 36€ το μήνα και όχι 440€. Αν δεν κάνω λάθος by default στη δήλωση ο ΦΠ έρχεται σε δόσεις και εάν θες τον εξοφλείς εφάπαξ με μία μικρή έκπτωση κιόλας. Γενικά πολύ κακό για το τίποτα. Αντιλαμβάνομαι την ανασφάλεια όταν έχεις να κάνεις με το ελλ κράτος αλλά μιλάμε για αστεία ποσά μπροστά στο βουνό εξόδων που κάνει ο μέσος κάτοχος ενός αυτοκινήτου των 35Κ.
-
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
Εντάξει απλά με 20Κ παίρνεις πλέον έναν κουβά που μπορεί να μην σε βολεύει...και οι τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
-
Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Για αυτό δεν το αγοράζεις....όπως είπα αυτή είναι η γνώμη μου. Δόσεις (και μάλιστα τόσες πολλές και τόσο μεγάλο ποσό) για αυτοκίνητο είναι απλά χαζό. Παίρνεις κάτι φτηνότερο. Προσωπικά έτσι κάνω πάντα...ήθελα ένα Τέσλα αλλά Κορόλα πήρα...αχαχα! Στις εποχές που ζούμε τα δάνεια για αμάξια, διακοπές κλπ. δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο, ειδικά μεγάλα ποσά.
-
Το ότι δεδομένα στο μυαλό κάποιων όλοι έχουν ή θα έπρεπε να έχουν τα λεφτά στο χέρι για κάθε αγορά με ξεπερνάει...αν ήταν έτσι προσωπικά ακόμα θα ήμουν με το σκούτερ που είχα ως φοιτητής και θα είχα την ίδια πρώτη 32 άρα τηλεόραση του 2003...Ανέφερα εγώ κάπου ότι είναι υποχρεωτικό όλοι να έχουν 35 κασέρι? Ακριβώς γι΄ αυτό είπα 36€ το μήνα και όχι 440€. Αν δεν κάνω λάθος by default στη δήλωση ο ΦΠ έρχεται σε δόσεις και εάν θες τον εξοφλείς εφάπαξ με μία μικρή έκπτωση κιόλας. Γενικά πολύ κακό για το τίποτα. Αντιλαμβάνομαι την ανασφάλεια όταν έχεις να κάνεις με το ελλ κράτος αλλά μιλάμε για αστεία ποσά μπροστά στο βουνό εξόδων που κάνει ο μέσος κάτοχος ενός αυτοκινήτου των 35Κ.
Όταν πλήρωνα φπ για το cx7 νομίζω έβγαινε ένα κουστούμι στο τέλος του χρόνου που το πλήρωνα μια και έξω...δεν είμαι και σίγουρος βέβαια έχουν περάσει χρόνια που απαλλάχτηκα από αυτό το χαράτσι...
-
Κοντά στο 2:10 γράφει 9,9" 0-100 για τον 1.800 (που θα έρχεται απ'ότι κατάλαβα μόνο 2wd).
Γενικά,λέει εσωτερικά τα πλαστικά είναι σκληρά,όχι top ποιότητας,αλλά φαίνονται αντοχής.Βελτιωμένο σε οδηγική συμπεριφορά (όχι σπορ,αλλά ευχάριστο),βελτιωμένο τιμόνι,φρένα και χαμηλότερος θόρυβος από το ecvt. Αποσκευές 425 2wd, 390 4wd.
Του φαίνεται πιο ολοκληρωμένη πρόταση με την 4κίνηση (42hp ηλ.μοτέρ πίσω).
Στην Ιταλία υπολογίζουν τον 1.8 περίπου 2.000 ευρώ κάτω από τον 2.0 -
Ε αυτό ακριβώς. Κατ' αρχάς ποιος παίρνει αμάξι με 0% προκαταβολή? Αυτά παλιά με πασόκ. Η κοινή λογική λέει ότι θα βάλεις τα μισά ή τα 2/3 προκαταβολή ξέρω γω και εάν παίζει και ένα λογικό επιτόκιο (δηλ όχι το 9.5% της Τουότα) θα βάλεις τα υπόλοιπα σε ένα δάνειο των 3-4-άντε βαριά 5 ετών. Για μένα μαξ διάρκεια δανείου = διάρκεια εγγύησης αυτοκινήτου βασικά.
Τέσπα δε θα γίνω λογιστής κανενός αλλά κάποιες βασικές αρχές νομίζω καλό ειναι να τις αποδεχόμαστε είτε μας αρέσουν είτε όχι.
-
Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Για αυτό δεν το αγοράζεις....όπως είπα αυτή είναι η γνώμη μου. Δόσεις (και μάλιστα τόσες πολλές και τόσο μεγάλο ποσό) για αυτοκίνητο είναι απλά χαζό. Παίρνεις κάτι φτηνότερο. Προσωπικά έτσι κάνω πάντα...ήθελα ένα Τέσλα αλλά Κορόλα πήρα...αχαχα! Στις εποχές που ζούμε τα δάνεια για αμάξια, διακοπές κλπ. δεν είναι και ό,τι πιο έξυπνο, ειδικά μεγάλα ποσά.
Κατανοητό αλλά είπαμε χωρίς την ευκολία τα πράγματα είναι δύσκολα για τους περισσότερους. Αν πχ ένας βάζει 200 ευρώ στην άκρη για αμαξι τον μήνα θέλει ...10 χρόνια για να πάρει ένα οικογενειακό...
Αν από την άλλη μπορείς να αφήσεις 500 ευρώ στην άκρη τον μήνα κάθε μήνα ρ μάλλον δεν θα πάρεις αμάξι με 20Κ αλλά κάτι καλύτερο... φαύλος κύκλος.
Γενικά το έχω 20-25-30Κ και πάω και αγοράζω ένα αμάξι κατά 90% δεν αφορά μισθωτούς.
Αφορά επιχειρηματίες, εισοδηματιες, ή υπαλλήλους με min 60K συμβόλαιο τον χρόνο . Αν αμάξια οικογενειακά αγόραζαν μόνο οι εισοδηματιες μετά τις τράπεζες θα γίνονταν κλέφτες και οι αντιπρόσωποι... -
Ε αυτό ακριβώς. Κατ' αρχάς ποιος παίρνει αμάξι με 0% προκαταβολή? Αυτά παλιά με πασόκ. Η κοινή λογική λέει ότι θα βάλεις τα μισά ή τα 2/3 προκαταβολή ξέρω γω και εάν παίζει και ένα λογικό επιτόκιο (δηλ όχι το 9.5% της Τουότα) θα βάλεις τα υπόλοιπα σε ένα δάνειο των 3-4-άντε βαριά 5 ετών. Για μένα μαξ διάρκεια δανείου = διάρκεια εγγύησης αυτοκινήτου βασικά.
Τέσπα δε θα γίνω λογιστής κανενός αλλά κάποιες βασικές αρχές νομίζω καλό ειναι να τις αποδεχόμαστε είτε μας αρέσουν είτε όχι.
Μπα μάλλον για να κάνεις τα παραπάνω θες μισθούς ...ΠΑΣΟΚ με έως 2-2.5Κ μηνιαίο εισόδημα κανείς δεν έχει 20-25Κ για ... προκαταβολή αμαξιού.
-
Βρίσκω πολλά τα €8.000 καπέλο στην 7ετία για αμάξι...γνωμη μου. Για αυτό λέω, ας πάρει κάτι μικρότερο. Οικονομοτεχνικά δεν βγάζει νόημα...να μην έχει χρήματα αλλά να πληρώνεις €1.200 επιπλέον τόκο το χρόνο για να πάρεις ακριβό αμάξι..είναι απλά χαζό!
Μπα μάλλον για να κάνεις τα παραπάνω θες μισθούς ...ΠΑΣΟΚ με έως 2-2.5Κ μηνιαίο εισόδημα κανείς δεν έχει 20-25Κ για ... προκαταβολή αμαξιού.
Δεν θες 25Κ, θες το παλιό αμάξι + λίγα ακόμα. Για αυτό αλλάζουμε αμάξια μέχρι 5 έτη για να έχει αξία και μαγιά για το επόμενο. Μαζεύεις 3-5 χρόνια και δίνεις το παλιό + όσα μάζεψες για το νέο (και άντε ένα 20-30% της αξίας μαξ σε δόσεις).
-
Ακριβώς γι' αυτό κάποιος με αυτό το εισόδημα δε θα πάρει 30+Κ αμάξι. Θα πάρει κάτι με αρκετά λιγότερα ή κάποιο μεταχειρισμένο. Όπως σωστά λες ότι κάτι πρέπει να κάνουν και οι τράπεζες, το ίδιο ισχύει και για τους έχοντες που πουλάνε το παλιό τους ή τους μαντράδες κτλ κτλ.
-
Εντωμεταξύ και ο ιταλός λευκό πέρλα έδειξε. Κυκλοφορεί πολύ αυτό το χρώμα...
Toyota Corolla Cross