-
Και να το γρατσουνισω πουθενα και να φαινεται μαυρο απο μεσα? Με δουλευετε ?
-
Χαχαχα
Και να το πουλάς και να λέει ο άλλος πως το έχεις ξαναβαψει. Από μαύρο σε κοκκινο
-
Δεν είναι μαύρο, απλά είναι 3πλης επίστρωσης βερνίκι και με ειδικί τεχνολογία βαφής. Πάντως γκρι ΜΗΝ το πάρεις, τελείως χάλια και μουντό....κρίμα το αυτοκίνητο! Άντε μπλε στην χειρότερη....
-
Όχι είχα δει ένα βιντεάκι και είπαν πως έχει μαύρο μέσα.
-
Πάρτο κόκκινο Άλεξ θα μας πριξει ο Φάνης
-
@lap said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Έχει, αλλά όχι ότι θα γίνει μαύρο εαν το γρατσουνίσει....τέτοια του λές για να τον αποτρέψεις!!
-
Χαχα αν το γρατζουνησεις πολύ θα εμφανίζεται ένα γιαρις από μέσα. Άντε να το πουλήσεις μετά.
-
Πάρτο κόκκινο Άλεξ θα μας πριξει ο Φάνης
Τετοιο χρωμα περιπυ εχει του πατερα μου , το εχω βαρεθει , το βλεπω καθε μερα -
Μη μπερδευτείς δηλαδή και παίρνεις το μεγάλο. Σωστά!
Χαχαχα
-
@fanis75 said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Έχει, αλλά όχι ότι θα γίνει μαύρο εαν το γρατσουνίσει....τέτοια του λές για να τον αποτρέψεις!!
Πλακα εκανα . Δεν το πιστεψα οτι θα εμφανιστει μαυρο απο μεσα
Θα κρατησω το Πεζακι μου , μου φαινεται . Οσο το βλεπω , μου φαινεται θα μου λείψει
-
Ότι θες εσύ Άλεξ. Αν θες μπορείς να το κρατήσεις ας πούμε ένα έτος ακόμα και να μαζέψεις λεφτά να πάρεις κάτι άλλο. Ας πούμε το νέο Swift που θα έρθει ή το swift sport!!! Βασικά σκέψου το swift sport λίγο πριν τελειώσει η καριέρα του. Ίσως του κάνουν καλές εκπτώσεις.
Αν το κρατήσεις 10 έτη θα έχεις χασουρα πιστεύω. Πάντως σε καταλαβαίνω έτσι και εγώ και γενικά εμείς αγαπάμε τα αυτοκίνητα μας και καταλήξαμε να έχουμε παλιά αυτοκίνητα και να πληρώνουμε 250 άρια δεξιά και αριστερά σε τέλη συν την ασφάλεια τους και τα οδηγούμε για 2000 χλμ το πολύ.
Όταν μπει το θυμικο ανάμεσα κατά τις επιλογές η λογική τελειώνει
https://www.4troxoi.gr/dokimes/odigoyme-to-suzuki-swift-sport-hybrid/
Το 9,1 στο 0-100 δεν ισχύει. Η Σουζούκι υποβαθμίζει τις επιδόσεις των αυτοκινητων της.
23,5 κιλά ροπής στις 2000σαλ συν τα 5 κιλά της ηλεκτρικής ροπής σε αμάξωμα 950 κιλών!!!!
Κατανάλωση δοκιμής πειροδικου 7,5 δηλαδή με χαλαρή οδήγηση 5,5-6!! -
Δεν θα υπαρξει καμια προσφορα στο κοντινο μελλον Λαπ. Εδω δεν εχουν αμαξια να πουλησουν, προσφορα θα δωσουν ?!?!?!
Δεθηκα κι εγω με τις λαμαρινες . Αμα το βλεπεις καθε μερα και το οδηγεις τοσα χρονια, δενεσαι . Και το μαμημενο ειναι κουκλι μπροστα στα Mazda 2, Yaris Swift . Αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο
Η λογικη λεει οτι πρεπει να αντικατασταθει ομως -
Η peugeot πρόσφατα είχε προσφορες. Πιστεύω πως λίγο πριν βγει το επόμενο θα δίνουν φθηνα το σημερινό. Πολλοί θα σταματήσουν να αγοράζουν swift όταν θα έρχεται το νέο οπότε θα μείνουν στο ράφι μερικά.
Ναι το 207 είναι σαν σημερινό σχέδιο. Δεν γέρασε καθόλου!!!
Έτσι και εγώ αποκτώ συναισθήματα με τα αντικείμενα. Βασικά με όλα αποκτώ συναισθήματα... Θεομουρλος.
-
Έτσι και εγώ αποκτώ συναισθήματα με τα αντικείμενα. Βασικά με όλα αποκτώ συναισθήματα... Θεομουρλος.
Δεν είναι αλληθές αυτό.
Με ξύλινα ταβάνια νομίζω είσαι άκαρδος.......
-
Γλυκουλια είναι και αυτά.
-
Γλυκουλια είναι και αυτά.
συνδιάσμος diesel αμάξι με ξύλινη οροφή!!!!
διπλά γλυκός συνδιασμός!!!!
-
@alexandros-k said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Δεν θα υπαρξει καμια προσφορα στο κοντινο μελλον Λαπ. Εδω δεν εχουν αμαξια να πουλησουν, προσφορα θα δωσουν ?!?!?!
Δεθηκα κι εγω με τις λαμαρινες . Αμα το βλεπεις καθε μερα και το οδηγεις τοσα χρονια, δενεσαι . Και το μαμημενο ειναι κουκλι μπροστα στα Mazda 2, Yaris Swift . Αυτο με χαλαει ακομα περισσοτερο
Η λογικη λεει οτι πρεπει να αντικατασταθει ομωςΣυμφωνώ και εγώ ότι δενεσαι με τις λαμαρίνες, κακώς αλλά γίνεται. Απλά οικονομικά δεν βγαίνει. Στη παρούσα φάση έχω ένα 207rc και περιμένω το υβριδικό yaris, και η διαφορά σε ετήσια έξοδα είναι... 1.500 € όπως τα υπολόγισα (μόνο βενζίνες-τέλη). Μια εβδομάδα διακοπών δηλαδή κερασμένη.
-
@v_a said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Η λογικη λεει οτι πρεπει να αντικατασταθει ομωςΣυμφωνώ και εγώ ότι δενεσαι με τις λαμαρίνες, κακώς αλλά γίνεται. Απλά οικονομικά δεν βγαίνει. Στη παρούσα φάση έχω ένα 207rc και περιμένω το υβριδικό yaris, και η διαφορά σε ετήσια έξοδα είναι... 1.500 € όπως τα υπολόγισα (μόνο βενζίνες-τέλη). Μια εβδομάδα διακοπών δηλαδή κερασμένη.
Για να πάρεις αυτά τα 1.500€ θα δώσεις ένα μεγάλο αρχικό κεφάλαιο όμως, δεν είναι απλά -1.500. Πρέπει να δεις απόσβεση πότε κάνεις.
Φυσικά όλα αυτά παίζουν ρόλο, όπως πιθανόν αυξημένη ασφάλεια κ.λ.π γι' αυτό παίρνουμε καινούργια αυτοκίνητα βεβαίως βεβαίως, αλλά σίγουρα δεν στο χαρίζουν το Yaris!
-
@dublin said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Για να πάρεις αυτά τα 1.500€ θα δώσεις ένα μεγάλο αρχικό κεφάλαιο όμως, δεν είναι απλά -1.500. Πρέπει να δεις απόσβεση πότε κάνεις.
Φυσικά όλα αυτά παίζουν ρόλο, όπως πιθανόν αυξημένη ασφάλεια κ.λ.π γι' αυτό παίρνουμε καινούργια αυτοκίνητα βεβαίως βεβαίως, αλλά σίγουρα δεν στο χαρίζουν το Yaris!
Κανείς δε χαρίζει τίποτα σε αυτήν την ζωή
Απλά τόνισα τη διαφορά κατανάλωσης παλαιού και νέας τεχνολογίας οχήματος. Είτε yaris, είτε swift ή mazda2 η διαφορά (ειδικά μέσα στην πόλη) είναι χαοτική. Και γλυτώνεις αυτή την ωραία στιγμή στο τέλος του χρόνου που σκας το 280αρι... Όλα αυτά βέβαια ισχύουν αν δεν σου περισσεύουν, αλλιώς πάμε σε άλλα νερά. Κανείς δε μίλησε για απόσβεση με αγορά αυτοκινήτου (γτ απλά δε γίνεται ποτέ). -
@dublin said in Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο:
Το οποίο όμως εν δυνάμει παίρνει πίσω μέρος του με την πώληση του.
Δηλαδή έχει υπολοιπομενη αξία μετά αποσβέσεων που λένε και οι λογιστές
Αλλαγη του 207 rallye με καινουριο