-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
Μου αρεσει που στο βιβλιαρακι μου γραφει οτι πρεπει να βαζω 0W-16 λαδι και στη σελιδα της toyota στον υπολογισμο κοστους service εχουν μονο τα 0w20.
τι να πω....Για να μην πάθεις εγκεφαλικό όταν δεις το κόστος με το 16αρι.....αχαχαχα!!
χαχαα
-
Επίσης σχετικά με το θέμα ασφάλειας του αυτοκινήτου που κουβεντιάζατε πιο πίσω:
- μου έβαλαν τον συναγερμό δώρο (ένα vodafone που ουσιαστικά είναι cobra). Ο λόγος που τον ζήτησα είναι γιατί έτσι παγιδεύεις και το άνοιγμα του καπό του αυτοκινήτου. Μπορείς να αιφνιδιάσεις τον όποιο κλέφτη βάζοντας και δεύτερη αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα σε διαφορετικό σημείο και βάζοντας ακόμα και αισθητήρα ανύψωσης ο οποίος είναι χρήσιμος ακόμα και για κλοπή καταλύτη
- έχω βάλει την κλειδαριά της Bearlock στο κιβώτιο ταχυτήτων η οποία κλειδώνει όταν ο λεβγές είναι στην θέση P. Ακόμα και relay attack να σου κάνουν στο κλειδί, δεν θα μπορέσει να παρακαμφθεί εύκολα.
-
Ειλικρινά, χαρά στο κουράγιο σας με όλα αυτά τα μέτρα κάθε φορά που κλειδώνετε.
Δεν ζω στην Αττική (όχι πως εδώ δεν κλέβουν ποτέ) και δεν έβαλα ποτέ συναγερμό και τέτοια εργαλεία μέσα, ειδικά τα "δώρα" των αντιπροσώπων. -
@piliourits said in Toyota Corolla 2019:
Ειλικρινά, χαρά στο κουράγιο σας με όλα αυτά τα μέτρα κάθε φορά που κλειδώνετε.
Έχω καεί αφού μου είχαν κλέψει ένα Toyota Yaris Diesel του ΄12 στα 3 χρόνια. Οπότε προσπαθώ όσο γίνεται να αποθαρρύνω τον κλέφτη χωρίς να κάνω την ζωή μου δύσκολη. Με την ίδια λογική έχω βάλει και μπουλόνια ασφαλείας.
-
@denexo said in Toyota Corolla 2019:
- έχω βάλει την κλειδαριά της Bearlock στο κιβώτιο ταχυτήτων η οποία κλειδώνει όταν ο λεβγές είναι στην θέση P. Ακόμα και relay attack να σου κάνουν στο κλειδί, δεν θα μπορέσει να παρακαμφθεί εύκολα.
Ωραίο το Bearlock..ποσο το μαλλί?
-
@m3rlin said in Toyota Corolla 2019:
Ωραίο το Bearlock..ποσο το μαλλί?
Κοντά στα €340 αν θυμάμαι καλά. Να φανταστείς το έβαλα μία εβδομάδα μετά αφότου πήρα το αυτοκίνητο. Πόνεσε λίγο να βλέπεις να σου ξηλώνει όλη τη "φούσκα¨ του κιβωτίου αλλά ο εγκαταστάτης ήταν επαγγελματίας.
Περιττό δε να σου πω ότι πριν και μετά από εμένα είχαν ραντεβού για εγκατάσταση Bearlock Nissan Qashqai στα οποία έχουν ιδιαίτερη συμπάθεια οι κλέφτες. -
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Από πού μπορώ να τα προμηθευτώ σε αυτήν την τιμή;
Αν κάνεις αναζήτηση στο Google για "LIQUI MOLY Special Tec AA 0W-16 αγορά" θα το βρεις μιας και το κατάστημα που το αγόρασα είναι εκτός skroutz
Ευχαριστώ!
4€ μεταφορικά για Θεσσαλονίκη για τα 4 λίτρα το θεωρώ καλή τιμή! -
Επίσης σχετικά με το θέμα ασφάλειας του αυτοκινήτου που κουβεντιάζατε πιο πίσω:
- μου έβαλαν τον συναγερμό δώρο (ένα vodafone που ουσιαστικά είναι cobra). Ο λόγος που τον ζήτησα είναι γιατί έτσι παγιδεύεις και το άνοιγμα του καπό του αυτοκινήτου. Μπορείς να αιφνιδιάσεις τον όποιο κλέφτη βάζοντας και δεύτερη αυτοτροφοδοτούμενη σειρήνα σε διαφορετικό σημείο και βάζοντας ακόμα και αισθητήρα ανύψωσης ο οποίος είναι χρήσιμος ακόμα και για κλοπή καταλύτη
Αδελφέ και εγω το ίδιο, πηγα τοποθετησα συναγερμό και αγόρασα και μπαστούνι, αφου μου το διερρηξαν. Θα παρω και ενα faraday cage για τα relay attacks.. Μονο σεκιουριτα δεν εχω παρει να κοιμαται απο διπλα.
Ποσο ζηλεύω αυτους με τα κλειστά parking που μπορεις να βαλεις καμερες, αισθητηρες κινησης και οτι γουσταρεις -
Νέα από εμπόρους κάνεις για ποτέ ανοίγει το σύστημα;;
-
Παιδιά καλησπέρα. Σε 20 μέρες θα παραλάβω επιτέλους και εγώ το corolla 1.8 hybrid black edition. Στην παραγγελία μου έχω συμπεριλάβει και τον εργοστασιακό κοτσαδορο από την toyota καθώς μεταφέρω συχνά ποδηλατα . Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ έχει κοτσδορο στο αυτοκίνητο του και αν γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης καθώς σκέφτομαι μην μου βγάζουν προφυλαχτηρες και ξηλωσουν το μισό αυτοκίνητο για την τοποθέτηση. Ευχαριστώ
-
Με τον όρο "εργοστασιακό" εννοούμε ότι η τοποθέτηση γίνεται στην γραμμή παραγωγής του αυτοκινήτου.
Αν εσύ παραγγειλες τον εργοστασιακό κοτσαδορο (σαν ανταλλακτικό) με τοποθέτηση στην αντιπροσωπεία, τότε βγαίνει η πίσω προφυλακτήρα και βιδωνεται επάνω στην τραβέρσα το πλαίσιο του κοτσαδορου. -
@bemine15 said in Toyota Corolla 2019:
Παιδιά καλησπέρα. Σε 20 μέρες θα παραλάβω επιτέλους και εγώ το corolla 1.8 hybrid black edition. Στην παραγγελία μου έχω συμπεριλάβει και τον εργοστασιακό κοτσαδορο από την toyota καθώς μεταφέρω συχνά ποδηλατα . Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος από εδώ έχει κοτσδορο στο αυτοκίνητο του και αν γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαδικασία εγκατάστασης καθώς σκέφτομαι μην μου βγάζουν προφυλαχτηρες και ξηλωσουν το μισό αυτοκίνητο για την τοποθέτηση. Ευχαριστώ
Πότε είχες κάνει την παραγγελία του black edition ;
-
12/21
-
12/21
Καλορίζικο να είναι ! Και εγώ έκανα παραγγελία τον 12/21 την έκδοση Style και το σύστημα μου βγάζει ότι θα παραλάβω 01/23 !
-
@stavrapt said in Toyota Corolla 2019:
12/21
Καλορίζικο να είναι ! Και εγώ έκανα παραγγελία τον 12/21 την έκδοση Style και το σύστημα μου βγάζει ότι θα παραλάβω 01/23 !
Περιμενε το σε κανα μήνα....
-
Στην Αγγλία οι παραδόσεις του face-lifted Corolla θα είναι 6 μήνες για παραγγελίες που γίνονται τώρα Σεπτέμβρη. Μετά θα είναι προφανώς ακόμη πιο "καθυστερημένες".
***What is the estimate delivery month if we order in sept 2022?
Reply
ToyotaUK
says:
5 September 2022 at 8:14 am
Hi Pun,
Thanks for your comment.
The current estimated ETA of a Corolla Hatchback is March 2023.*** -
Φίλοι είμαι ΠΟΛΥ τυχερός.... Δεν λέω κάτι μέχρι να κλείσει το θέμα αλλά ένα θα πω. Θέλει υπομονή το παιχνίδι αυτό! Ευχαριστώ θεέ της αυτοκίνησης!!!
-
Θα το πω εγώ. Βρήκες ετοιμοπαράδοτο από ακύρωση.
-
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Σχεδόν... αλλά όχι! Πρώτα τράπεζα, μετά προκαταβολή και μετά τα... αποκαλυπτήρια!!!
Παρεπιπτόντως οποίος ενδιαφέρεται, Touring Sport διαθέσιμο στον Σιώζο Καστοριά
-
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
@antonakis said in Toyota Corolla 2019:
Σχεδόν... αλλά όχι! Πρώτα τράπεζα, μετά προκαταβολή και μετά τα... αποκαλυπτήρια!!!
Παρεπιπτόντως οποίος ενδιαφέρεται, Touring Sport διαθέσιμο στον Σιώζο Καστοριά
Πλακα πλακα καστορια ειχα βρει και γω αρκετες φορες αυτοκινητα. Οτι και να ναι καλοταξιδο
Toyota Corolla 2019